Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
fala Bogu, mogu mislit kako mu je lahnulo
zasluzio je to Vedo
zasluzio je to Vedo
joj lahnulo, koliko uništavate bosanski jezik s tim sranjem i trpanjem h svugdje.baglama je napisao/la:fala Bogu, mogu mislit kako mu je lahnulo
zasluzio je to Vedo
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Klasa je vjecna ko je ima ima je
- DragonGirl
- Kontakt:
Man of the match 
Definitivno je večeras demantovao one koji su isključivo zbog ovog sušnog perioda bez forme i golova usput osporavali njegov kvalitet, dosadašnju karijeru i nazivali ga kojekakvim napadačem...
84 gola u Bundesligi and to be continued...
Definitivno je večeras demantovao one koji su isključivo zbog ovog sušnog perioda bez forme i golova usput osporavali njegov kvalitet, dosadašnju karijeru i nazivali ga kojekakvim napadačem...
84 gola u Bundesligi and to be continued...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vjeruj drug nemam nista protiv are i bajica, naprotiv... ali sta su ovdje pojedine neznalice pisale u vezi vede je preslo sve granice. I moro sam malo bocnut jer ih je vedo opet popiso posteno. . Tolko je dao ovoj repki i on je klasu dokazo u najjacoj ligi svijeta uz spansku, a ovdje su pojedini pisali da je mrtav da nemoze vise igrat fudbal ozbiljan, ostario itd... a on u najboljim godinama i potreban ovoj repki ko nikad. . Ali sta ocekivat kada vidimo da se ovdje slavi safke susic i da su hadzic i tinki igracine nasa buducnostAjzea je napisao/la:Što se uvijek moramo posrati po NAŠEM igraču da bi uzdigli drugog NAŠEG igrača. Nema za tim potrebe jer su i Bajić i Hodzić momci koji će igrati za našu reprezentaciju i za nju bi najbolje bilo da obojica trpaju ko Ronaldo i Messibhfanatic14 je napisao/la:Nemoj vise vedo... ostavi i koji gol za bajica i hodzica te jace spiceve od tebe. Vede institucijo !!! Dzeko i ibisevic ova dva imena dobro zapamtite !!! Nikad vise ovo necemo dozivit !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
HankMoody je napisao/la:joj lahnulo, koliko uništavate bosanski jezik s tim sranjem i trpanjem h svugdje.baglama je napisao/la:fala Bogu, mogu mislit kako mu je lahnulo
zasluzio je to Vedo
U nas nisi mamuran nego mahmuran...
Postali smo gori od zapadnih komsija kada je jezik u pitanju...Svaki dan novi Service-Pack...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Vedi na golovima, ovo je sve sto mu je trebalo. Sada samo da ga zdravlje posluzi, Vels pada u Zenici.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sve to je super, ali kad sam čuo nazohor umjesto nazor, to je pobijedilo.Husika je napisao/la:HankMoody je napisao/la:joj lahnulo, koliko uništavate bosanski jezik s tim sranjem i trpanjem h svugdje.baglama je napisao/la:fala Bogu, mogu mislit kako mu je lahnulo
zasluzio je to Vedo![]()
![]()
U nas nisi mamuran nego mahmuran...![]()
Postali smo gori od zapadnih komsija kada je jezik u pitanju...Svaki dan novi Service-Pack...
Sto,mi Bošnjaci smo koliko ja znam uvijek poslije opijanj bili mahmurni.To sto su se neki poltroni stidjeli te rijeci i prihvatili komsijske da im se dodvore,to je dakle njihov problem.Husika je napisao/la:HankMoody je napisao/la:joj lahnulo, koliko uništavate bosanski jezik s tim sranjem i trpanjem h svugdje.baglama je napisao/la:fala Bogu, mogu mislit kako mu je lahnulo
zasluzio je to Vedo![]()
![]()
U nas nisi mamuran nego mahmuran...![]()
Nego kako nego mahmuran.
Lahnulo ne znam.Recimo lahko znam.HankMoody je napisao/la:Je li i lahnulo majke ti?
Ako su i tu rijec koristili nasi preci ja je se ne stidim.
Da ne offtopicarimo vise.
- Gabon
- Kontakt:
Sta je ovaj katahlonac zapao oko slova h..
Hajde gledaj Barsu, spakuj se i glasaj za Katahlunju..
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Gabon je napisao/la:Sta je ovaj katahlonac zapao oko slova h..
Vedo je naprimjer punim srcem
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
<<<PreddatoR>>>
- Kontakt:
Hajde ne se*ite vas dvojica. E oni našli o pravopisu raspravljati nakon ovakve partije Vede. Još kritikuju što se ubacuje "h" gdje treba i ne, pa jadni nebili upravo se izbacuje tamo gdje treba, a rijetko vidim da se ubaci, ima izuzetaka naravno.
@Fidelis
Čestitke Vedi na izvrsnoj partiji. Jasno je uvijek bilo da je kvalitet tu, inače kako bi drukčije zabio toliki broj golova, samo je pitanje bilo kada će pronaći pravu formu. Izgleda da je polahko pronalazi u pravo vrijeme.
@Fidelis
Čestitke Vedi na izvrsnoj partiji. Jasno je uvijek bilo da je kvalitet tu, inače kako bi drukčije zabio toliki broj golova, samo je pitanje bilo kada će pronaći pravu formu. Izgleda da je polahko pronalazi u pravo vrijeme.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Vidim idu ti padeži genije, teške sati, ajd malo u Osterajh, mani se foruma.bhfanatic14 je napisao/la:Gabon je napisao/la:Sta je ovaj katahlonac zapao oko slova h..
Hajde gledaj Barsu, spakuj se i glasaj za Katahlunju..![]()
uhvatila ga prpa... jbg ako se odlijepe nema vise primera division, nema el clasica itd... teske sati su pred kataloncem katalancem kako li vec...
Vedo je naprimjer punim srcem
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Teske sati i teski trenutci za katalanca... jbg nemoze svako na nou camp ko ti... sad ce susic bit slobodan opet ga zaganjajte... nego sta kazes za partiju vede, onako kao fudbalski laik...
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Gabon
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:nego sta kazes za partiju vede, onako kao fudbalski laik...
Sta ce reci.... lopta je okrugla
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Zar ti znaš o bilo kojem reprezentativcu BiH pričati osim Avdiji, Sušiću i Hadžiću, mislio sam da ti je tastatura podešena da te strese struja svaki put kad otkucaš neko drugo ime, pokvarena pločo dosadna? Trebaš ih malo spomenuti, nisi dugo.bhfanatic14 je napisao/la:Teske sati i teski trenutci za katalanca... jbg nemoze svako na nou camp ko ti... sad ce susic bit slobodan opet ga zaganjajte... nego sta kazes za partiju vede, onako kao fudbalski laik...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pitam te za vedu....... necu o germaniji puno nocas, jer sam tu iskljucivo radi sporta.. .politika me ne zanima toliko... ja samo znam da loptu struja strese kad je neko od ove trojce dirne...HankMoody je napisao/la:Zar ti znaš o bilo kojem reprezentativcu BiH pričati osim Avdiji, Sušiću i Hadžiću, mislio sam da ti je tastatura podešena da te strese struja svaki put kad otkucaš neko drugo ime, pokvarena pločo dosadna? Trebaš ih malo spomenuti, nisi dugo.bhfanatic14 je napisao/la:Teske sati i teski trenutci za katalanca... jbg nemoze svako na nou camp ko ti... sad ce susic bit slobodan opet ga zaganjajte... nego sta kazes za partiju vede, onako kao fudbalski laik...
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 19 gostiju.