RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Svim navijačima Veleža islamske vjeroispovijesti BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
ammarc je napisao/la:Raja,Bajram serif mubarek olsun,da nam Allah pomogne Velez a i nas
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
ammarc je napisao/la:Raja,Bajram serif mubarek olsun,da nam Allah pomogne Velez a i nas

A evo i jedan wall

Nisam ja radio,vec jedan lik dena.mo

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=143" onclick="window.open(this.href);return false;
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
da kazem par stvari gacic kako li se vec zove onaj iz Olimpica ^^ dao utkaz igraci nece imat plate 99 % dosta igraca odlazi olimpic se raspada , i 99 % mogucnos da ce vladavic bit slobodan igrac i najvjerovatnije da ce u Velež. poz raja
i u srijedu Velež ode na mini pripreme bit ce do nedelje ..

koliko je to tacna informacija da se raspada olimpicbrato brato je napisao/la:da kazem par stvari gacic kako li se vec zove onaj iz Olimpica ^^ dao utkaz igraci nece imat plate 99 % dosta igraca odlazi olimpic se raspada , i 99 % mogucnos da ce vladavic bit slobodan igrac i najvjerovatnije da ce u Velež. poz rajai u srijedu Velež ode na mini pripreme bit ce do nedelje ..
Sta je dao otkaz sam sebi?brato brato je napisao/la:da kazem par stvari gacic kako li se vec zove onaj iz Olimpica ^^ dao utkaz igraci nece imat plate 99 % dosta igraca odlazi olimpic se raspada , i 99 % mogucnos da ce vladavic bit slobodan igrac i najvjerovatnije da ce u Velež. poz rajai u srijedu Velež ode na mini pripreme bit ce do nedelje ..

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti.
Posebno Rođenim.

Posebno Rođenim.

Who dares, wins !
-
- Kontakt:
posto je njemu taj cuvjek pospisao na ugovor on njemu moze dat slobodne papire..miky_hz je napisao/la:Sta je dao otkaz sam sebi?brato brato je napisao/la:da kazem par stvari gacic kako li se vec zove onaj iz Olimpica ^^ dao utkaz igraci nece imat plate 99 % dosta igraca odlazi olimpic se raspada , i 99 % mogucnos da ce vladavic bit slobodan igrac i najvjerovatnije da ce u Velež. poz rajai u srijedu Velež ode na mini pripreme bit ce do nedelje ..
dalje da ti ne pisem moram momku na pm nesto napisat.
Ma covjek vidi da nema nista od toga puno ulozio a malo dobio mjesto da su sada prvi sa sto posto ucinkom oni dole negdje se koprcaju jedva bodove kupe.miky_hz je napisao/la:Sta je dao otkaz sam sebi?brato brato je napisao/la:da kazem par stvari gacic kako li se vec zove onaj iz Olimpica ^^ dao utkaz igraci nece imat plate 99 % dosta igraca odlazi olimpic se raspada , i 99 % mogucnos da ce vladavic bit slobodan igrac i najvjerovatnije da ce u Velež. poz rajai u srijedu Velež ode na mini pripreme bit ce do nedelje ..
Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
ma nema nista od ovoga covjek ostaje u olimpicu jer tako pere pare!!!
-
- Kontakt:
od koga ce ih prat kralju kad je ovaj otišao ?... ne budi smijesan... moze dobit samo papire da je slobodan igrac da ide negdje , i onda kad on dobije papire da nasa uprava tu odradi da ga djabe dovede dat mu nesto samo da se kaze da prima platu a covjek voli velež i raju i sve.. ae zdravoVELEZDOGROBA je napisao/la:ma nema nista od ovoga covjek ostaje u olimpicu jer tako pere pare!!!
@brato brato hvala ti za info nadam se ako ostane slobodan igrac da ce uprava brzo reagovati i dovesti ga 

„Rođeni“ na Bjelašnici
Dva zaslužena dana odmora završila su za „Rođene“. Jutros je Veležova ekspedicija otputovala na Bjelašnicu, gdje je obaviti mini pripremni ciklus do nedelje. Uprava i stručni štab nisu željeli ništa prepustiti slučaju, te su odlučili mostarske vrućine zamjeniti ugodnim zrakom olimpijskih planina, te tako „napuniti akumulatore“ uoči drugog prvenstvenog ciklusa. „Rođeni“ pred susret sa Širokim, ali isto tako i ostalih prvenstvenih mečeva u ovom ciklusu koji uključuje i gradski derbi, te iskušenja u kup takmičenju, dočekat će maksimalno ozbiljno i koncentrisano.
Na Bjelašnicu je otputovala kompletna ekipa, uključujući i povrijeđenog stopera Zlatka Kazazića, koji se nalazi u procesu saniranja povrede koju je zadobio u Trebinju.
Dva zaslužena dana odmora završila su za „Rođene“. Jutros je Veležova ekspedicija otputovala na Bjelašnicu, gdje je obaviti mini pripremni ciklus do nedelje. Uprava i stručni štab nisu željeli ništa prepustiti slučaju, te su odlučili mostarske vrućine zamjeniti ugodnim zrakom olimpijskih planina, te tako „napuniti akumulatore“ uoči drugog prvenstvenog ciklusa. „Rođeni“ pred susret sa Širokim, ali isto tako i ostalih prvenstvenih mečeva u ovom ciklusu koji uključuje i gradski derbi, te iskušenja u kup takmičenju, dočekat će maksimalno ozbiljno i koncentrisano.
Na Bjelašnicu je otputovala kompletna ekipa, uključujući i povrijeđenog stopera Zlatka Kazazića, koji se nalazi u procesu saniranja povrede koju je zadobio u Trebinju.
nece mirza vladavica nije ga htio ni u sarajevo
-
- Kontakt:
kakvo v raspadanje olimpica spominjete ,,a gracic se i dalje pojacava,,ma covvjek je fenomen definitivno,, nijedan ga poraz nemoze pokolebat ,,to je pravi sportsk iradnikhordas'87 je napisao/la:nece mirza vladavica nije ga htio ni u sarajevo
ja nisam ni spominjao ne znam sto mene citiras to je ovaj vas neki pisao ja bih volio da oni pozive jos bar 50 godina a taj fenomen nakon 5 kola 4 boda bas je fenomen
-
- Kontakt:
Danas Velež igra prijateljsku sa Famos Napretkom, zna li neko gdje i kada se igra utakmica
-
- Kontakt:
kako smo igrali danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.