FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igraci zeljeznicara moraju se prvo dokazati u Aziji, pa ako sta pokazu pustice ih UEFA da igraju i u Evropi. 

nije da provociram neg mi smrdi na sportin blekic izjavio da ako sarajevo ne ode u evropu dace ostavku , a juce rekao ako ne osvoji titulu dace ostavku , tu mi ness opasno
smrdi

otpravnik_vozova je napisao/la:Jok eto reći će: "ispadamo iz lige"..adnanhz je napisao/la:Evo upravo gledao hayatsport i na pitanje sta ocekuje Blekic kaze titula, e pa da vidimošta će drugo reći...ha ja...
![]()
Lijepo boga mi nova upravica i već je tu puno puno stvari..Za samo vjerovali ili ne 24h;
1. Dobili na korištenje ili čak u vlasništvo 1/1 Olimpijski(gradski) stadion koševo..![]()
2. Osvojili titulu prvaka u sezoni koja nije ni blizu da počne.![]()
3. Ušli u grupnu fazu CL, pardon EL...![]()
Dajte bolan pa ima li "ličnu" iko od vas dječaka? Vi ste heroji za Boška Buhu!![]()
Prvo izgleda da ne vidis dobro,dok neke stvari vidis koji ja ne vidim

1.DA olimpijski stadion ce biti u 1/1 vlasnistvu FKS;
2.Titulu cemo osvojit ko da je to problem u nasoj ligi;
3.I da ulazimo u grupnu fazu lige sampiona jer mi se ne zadovoljaamo euro ligom .
Eto ciko a sad lagano odleprsajte u sumicu svoju i pjevajte pjesmice leteci medvjedici i ostale

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Htio sam vam pozeljeti sve najbolje ali kada vidim kakve gluposti pisete smjesno stadion kosevo Sarajevov 1/1
uzas smjesno
hmm titula to je i realno ali i veoma tesko,grupno takmicenje u bilo kom europskom kupu za BIH stvarno jos uvjek san,da zelio bi rec da je neko rekao da doticni gospodin koji je vas novi predsjednik moze biti direktor eurohasa za bosnu i hrcegovinu,tesko da ce on dati pare iz svog dzepa za sarajevo sigurno sada ce vam taj eurohaus biti generalni sponzor ali mislim da je jos uvjek o tom rano govorit.
Ja ne bi ni sa kim da se svadam mislim da je adnan ovo pisao da se rjesi otpravnika
Da se vratim temi i pustim glupi lupanja znaci zelim vama da pozelim sve najbolje u buducnosti i da se pridruzite nama u borbi za kup i da budsete u vrhu ali iza nas

hmm titula to je i realno ali i veoma tesko,grupno takmicenje u bilo kom europskom kupu za BIH stvarno jos uvjek san,da zelio bi rec da je neko rekao da doticni gospodin koji je vas novi predsjednik moze biti direktor eurohasa za bosnu i hrcegovinu,tesko da ce on dati pare iz svog dzepa za sarajevo sigurno sada ce vam taj eurohaus biti generalni sponzor ali mislim da je jos uvjek o tom rano govorit.
Ja ne bi ni sa kim da se svadam mislim da je adnan ovo pisao da se rjesi otpravnika

Da se vratim temi i pustim glupi lupanja znaci zelim vama da pozelim sve najbolje u buducnosti i da se pridruzite nama u borbi za kup i da budsete u vrhu ali iza nas

svoj ti pos'o !
Ovo drugo neću ništa komentarisati, jer mi je to više i dosadilo pričati, ali mi upala u oči ova "rečenica" što sam boldirao. Samo mi reci šta je bilo u Cluju kad je igralo Sarajevo ? Evo ja ću ti reći po ko zna koji put i samo zbog toga mi je žao što FKS nije prošlo u grupnu fazu, jer se ovaki tekstovi ne bi ponavljali. Znači Sarajevo je dijelila samo jedna stativa za grupnu fazu EL. Nije SAN, to je vrlo moguće za , bar, Sarajevo.Grbavica moj zivot je napisao/la:Htio sam vam pozeljeti sve najbolje ali kada vidim kakve gluposti pisete smjesno stadion kosevo Sarajevov 1/1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uzas smjesno
Ja ne bi ni sa kim da se svadam mislim da je adnan ovo pisao da se rjesi otpravnika![]()
![]()
![]()
Da se vratim temi i pustim glupi lupanja znaci zelim vama da pozelim sve najbolje u buducnosti i da se pridruzite nama u borbi za kup i da budsete u vrhu ali iza nas![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:Ovo drugo neću ništa komentarisati, jer mi je to više i dosadilo pričati, ali mi upala u oči ova "rečenica" što sam boldirao. Samo mi reci šta je bilo u Cluju kad je igralo Sarajevo ? Evo ja ću ti reći po ko zna koji put i samo zbog toga mi je žao što FKS nije prošlo u grupnu fazu, jer se ovaki tekstovi ne bi ponavljali. Znači Sarajevo je dijelila samo jedna stativa za grupnu fazu EL. Nije SAN, to je vrlo moguće za , bar, Sarajevo.Grbavica moj zivot je napisao/la:Htio sam vam pozeljeti sve najbolje ali kada vidim kakve gluposti pisete smjesno stadion kosevo Sarajevov 1/1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uzas smjesno
Ja ne bi ni sa kim da se svadam mislim da je adnan ovo pisao da se rjesi otpravnika![]()
![]()
![]()
Da se vratim temi i pustim glupi lupanja znaci zelim vama da pozelim sve najbolje u buducnosti i da se pridruzite nama u borbi za kup i da budsete u vrhu ali iza nas![]()
potpis !! kad neki moldavci i ostali indijanci mogu mozemo i mi
Sa Blekicom ce vas dijeliti stativa od Lige Prvaka, sretno! Inace je FK Sarajevo vazda bilo jako...Zagor je napisao/la:Ovo drugo neću ništa komentarisati, jer mi je to više i dosadilo pričati, ali mi upala u oči ova "rečenica" što sam boldirao. Samo mi reci šta je bilo u Cluju kad je igralo Sarajevo ? Evo ja ću ti reći po ko zna koji put i samo zbog toga mi je žao što FKS nije prošlo u grupnu fazu, jer se ovaki tekstovi ne bi ponavljali. Znači Sarajevo je dijelila samo jedna stativa za grupnu fazu EL. Nije SAN, to je vrlo moguće za , bar, Sarajevo.Grbavica moj zivot je napisao/la:Htio sam vam pozeljeti sve najbolje ali kada vidim kakve gluposti pisete smjesno stadion kosevo Sarajevov 1/1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uzas smjesno
![]()
![]()
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
kao prvo reko ja na Hayat sportu da ako nema titule ide mada nama titula nije primarni cilj,kao drugo covjek je dionicar vecine najacih firmi u BIH i u njihovim upravnim odborima,moze dovesti sponzora koliko hoce!lottdogg je napisao/la:nije da provociram neg mi smrdi na sportin blekic izjavio da ako sarajevo ne ode u evropu dace ostavku , a juce rekao ako ne osvoji titulu dace ostavku , tu mi ness opasnosmrdi
ma nije to problem , neg to mjenjanje izjave od medija do medija na jednom mediju kaze ako ne osvoji titulu ide , a na drugom ako ne plasirate se u evropu idesamo rajvosa je napisao/la:kao prvo reko ja na Hayat sportu da ako nema titule ide mada nama titula nije primarni cilj,kao drugo covjek je dionicar vecine najacih firmi u BIH i u njihovim upravnim odborima,moze dovesti sponzora koliko hoce!lottdogg je napisao/la:nije da provociram neg mi smrdi na sportin blekic izjavio da ako sarajevo ne ode u evropu dace ostavku , a juce rekao ako ne osvoji titulu dace ostavku , tu mi ness opasnosmrdi
-
- Kontakt:
Nije on vjerovatno bas tako rekao za sportin ba fino je na Hayatu rekao sta misli!Iz jednog razloga imam povjerenje u Z.Blekica a to je sto je isti clan BP,i da je javno rekao da svoje funkcije nece vise obavljati Baljak i kompanija koji su se nadali da ce on biti njihov igrac!
Zadnja izmjena: samo rajvosa, dana/u 23 jun 2010, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Izjave su malo preuforicne ,mada je ono sto je rekao bilo odma minut nakon sto ga izabrali i ovo sto je rekao je malo previse euroficno sto je sasvim razumljivo
Sad nije vidoviti Milan
da moze znati dali ce osvojiti to i to,svakako da je titula primarni cilj ali za prvu sezonu dovoljno je klubu obezbjediti neki normalan rad,potpisivati normalne ugovore sa igracima istim tim obezbjediti sve normalne uslove i jos sve te neke stvari koje su potreban za normalan rad kluba,a rezultati ce doci sami po sebi,za sve treba vremena pa tako i za neke rezultate, najbitnije je da se u startu vide neki pomaci a onda ici korak po korak u jacanju samoga kluba...duge su 4 godine koliko je mandat ove uprave
Sad nije vidoviti Milan

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Djelio je i Zelju protiv Malage malo srece.Nisam mislio kao san mislio sam da nijedan klub u BIH nije finansiski jak da dva puta ponovi isto.To se desilo i Zelji i Sarajevu.Svaki klub moze uraditi to 1 a ako uradi drugi put 100% ce se plasirati

svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
Pa sarajvo je to uradilo 2 puta :sGrbavica moj zivot je napisao/la:Djelio je i Zelju protiv Malage malo srece.Nisam mislio kao san mislio sam da nijedan klub u BIH nije finansiski jak da dva puta ponovi isto.To se desilo i Zelji i Sarajevu.Svaki klub moze uraditi to 1 a ako uradi drugi put 100% ce se plasirati![]()
U ovoj našoj jadnoj ligi, ako se šta ne promijeni na bolje, Ni MAN UTD ne bi mogao sa sigurnošću prognozirati da će biti prvak na kraju. Znači možeš, okupiti dobru upravu, logistiku(sponzore) i igrače, ali ti to može garantovati recimo izlazak u Evropu, ali ne i titulu prvaka, jer se tu mnogi lobiji i sportski i vansportski uključuju u muljanje i mešetarenje. Dokaz vam je i posljednje prvenstvo gdje je Sarajevo čudnim rezultatima konkurenata u zadnjin kolima ostalo bez Evrope. Mislim da je Blekić to imao na umu prilikom davanja izjava. Al opet treba raditi, raditi i raditi i biti barem 50 % bolji od ostalih i onda rezultati ,unatoč ovom kriminalu u bh fudbalu, neće izostati.samo rajvosa je napisao/la:kao prvo reko ja na Hayat sportu da ako nema titule ide mada nama titula nije primarni cilj,kao drugo covjek je dionicar vecine najacih firmi u BIH i u njihovim upravnim odborima,moze dovesti sponzora koliko hoce!lottdogg je napisao/la:nije da provociram neg mi smrdi na sportin blekic izjavio da ako sarajevo ne ode u evropu dace ostavku , a juce rekao ako ne osvoji titulu dace ostavku , tu mi ness opasnosmrdi
-
- Kontakt:
samo rajvosa,Prvo zamoli Blekića,da Vas bar nekolicinu navijača pošalje da završite makar osnovnu,pa da se možete hvaliti,da osim što znate biti mangupčići,znate i pisati,tj.biti školovani!Nije druže odma,već ODMAH i nije htjeo nego HTIO.Pozdrav i nema ljutnjesamo rajvosa je napisao/la:Sta ce krivo im moze Blekic sa parama koje ima cijeli tim da im kupi odma ako to bude htjeo!

Pametnije je da vam Zujo i ostali plate komune da se skinete sa droge,a i pokusa da se rijesi dilera u vasoj grupi a svi mi dobro znamo ko su tizlaja-73TM87 je napisao/la:samo rajvosa,Prvo zamoli Blekića,da Vas bar nekolicinu navijača pošalje da završite makar osnovnu,pa da se možete hvaliti,da osim što znate biti mangupčići,znate i pisati,tj.biti školovani!Nije druže odma,već ODMAH i nije htjeo nego HTIO.Pozdrav i nema ljutnjesamo rajvosa je napisao/la:Sta ce krivo im moze Blekic sa parama koje ima cijeli tim da im kupi odma ako to bude htjeo!

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Zijad Blekić: "Stvorit ćemo jak tim, seljo će nam gledati u pete"
Zijad Blekić bio je u fokusu ovih dana. Naime, direktor "Eurohausa" na skupštini FK "Sarajevo" izabran je za predsjednika. U razgovoru sa njim shvatili smo da nudi sliku čovjeka koji je odlučan napraviti velike stvari. Hoće li uspjeti, ostaje da vidimo.
Za početak nam recite jeste li upoznati sa situacijom u timu sa Koševa?
Svakako. Ja sam odrastao pored stadiona, tačnije u Blekinom Potoku. Čitav život navijam za “Sarajevo”. Sa velikom količinom emocija posmatram sve utakmice bordo tima i kada sam pročitao natpise u pojedinim medijima nisam mogao vjerovati. Zamislite, napisali su da mi je “Željo” bliži srcu. Nevjerovatno!
Jeste li se već navikli da Vas zovu "predsjedniče"?
Ne opterećujem se previše novom funkcijom. Znam da me čeka puno posla. Nagomilalo se dosta problema u klubu. Rješavat ćemo ih jedan po jedan. Recimo, igračima nisu isplaćene plate već nekoliko mjeseci, a moraju se obezbijediti i sredstva za pripreme. To su prve stvari koje ćemo uraditi. Znam šta moram napraviti, ne interesira me gašenje požara ili bilo kakve improvizacije. Pomenuti propusti ne smiju se dešavati “Sarajevu”.
Sve navedeno sugerira da ste zatekli "nered" u klubu?
Tako je! Kada su nam ljudi iz starog saziva podnijeli izvještaj na skupštini pojedini su se i smijali. Ne bih sada previše kritikovao, to nije korektno, ali ono što mogu reći jeste da se radilo površno i amaterski. Toga više neće biti. Samo sistemskim radom možemo nadoknaditi propušteno.
Mnoge navijače zanima šta će biti sa ljudima koji svoj posao nisu radili profesionalno?
Znam na koje ljude ciljate. Od njih ću tražiti iscrpan izvještaj u kojem će obrazložiti šta je urađeno u proteklom periodu i detaljan plan rada za narednu godinu. Ako ne budu odgovorili visokim i profesionalnim zahtjevima neće moći ostati na tim funkcijama. FK "Sarajevu" trebaju kvalitetni, obrazovani i stručni ljudi. Mač koji je "sasjekao" Upravi odbor neće stati na tome. Vjerovatno će biti još razrješenja. Svi uposlenici kluba će odgovarati za svoj posao, neće biti kao do sada.
Pristalice bordo boje posebno interesuje jedno pitanje – da li će biti pojačanja?
Svakako. Taj dio posla odradit će stručni ljudi, ja se neću petljati. Želim jako i lepršavo “Sarajevo”. Moramo stvoriti tim koje će godinama biti primjer ostalim klubovima. Ubijeđen sam da ćemo u tome uspjeti. Poručio bih svojim prijateljima iz “Želje” da nas neće gledati u leđa nego u pete. Postavit ćemo nove kriterije i vjerujem da će navijači doživiti dosta ugodnih trenutaka. Prepoznat će borbeno “Sarajevo”, ekipu koja će na svakoj utakmici pružati maksimum. Izuzetno nam je bitna prva sezona. Uspjeh donosi injekciju samopouzdanja, potvrdu snage i nedvojbene poticaje.
Hoće li Mirza Varešanović ostati na bordo klupi?
Treba razgovarati sa njim, čuti kako on razmišlja, kakve ima ambicije. Prije svega treba vidjeti kakav ima ugovor. U ovom trenutku vam ne mogu tačno odgovoriti na to pitanje. Sve solucije su otvorene. Upravni odbor sutra ima sastanak i između ostalog razgovarat ćemo i o tome.
Zaposlenici krovne kuće bh. nogometa godinama se "iživljavaju" nad bordo timom. Najbolji primjer za to je "slučaj Gavarić". Šta ćete poduzeti da se to promjeni?
To je odlično pitanje. Otkrit ću vam jednu tajnu. Naime, prvi put sam osjetio želju da budem predsjednik kluba kada je “Sarajevo” pokradeno u Mostaru protiv “Zrinjskog”. Pamtim i danas onaj gol iz ofsajda. Kasnije se desio i "slučaj Gavarić", pa crveni kartoni u svakoj utakmici. Ja im svima poručujem da su prošla ta vremena. Niko se više neće igrati sa FK "Sarajevom". Ako vratimo film unatrag sjetit ćemo se i oduzimanja licence i ostalih nepravdi. Da sam ja bio u klubu kada su donijeli odluku da se ponovi okršaj sa “Slobodom” mi ne bismo putovali u Tuzlu. Časnije je izgubiti 3-0 za zelenim stolom nego se blamirati.
Uz sve segmente u funkcionisanju kluba važnu ulogu imaju i navijači. Kakvu ćete saradnju uspostaviti sa njima?
Oni se moraju respektovati. Ja im mogu obećati da ćemo imati dobru saradnju. Navijači su tužni, to je jasno. S pravom su tužni nakon ove sezone. Ja sam dosta emotivan pa ih potpuno razumijem. Uostalom i ja sam navijač i član "Bordo prijatelja".
Spomenuli ste "Bordo prijatelje". Može li se biznis-plan koji su oni napravili u potpunosti realizirati?
Za to će trebati vremena i znanja, ali mislim da može. Optimista sam po tom pitanju. Uostalom, već su me zvali neki poslovni ljudi koji žele da se priključe našem projektu. Naravno, moja je zadaća i unaprijed gledati neke stvari, ali samo u smislu organizacije.
Možete li nam za kraj reći hoćete li poduzeti neke koraka oko rekonstrukcije stadiona "Asim Ferhatović Hase"?
Već sam razgovarao sa načelnikom Općine Centar Dževadom Bećirevićem i učinit ćemo sve kako bi Sarajevo dobilo koncesiju na korištenje stadiona. Prvoga dana predsjedničkog mandata razgovarao sam sa jednim biznismenom o rekonstrukciji VIP-lože na stadionu. To će biti naš prvi korak. Neću dozvoliti da nam se smiju gosti iz Splita, Zagreba ili Beograda. Obišao sam sve veće stadione u Evropi i znam šta znači imati lijep nogometni dom. Ne smijemo sebi dozvoliti da strahujemo za licencu pred evropske nastupe.
Zijad Blekić bio je u fokusu ovih dana. Naime, direktor "Eurohausa" na skupštini FK "Sarajevo" izabran je za predsjednika. U razgovoru sa njim shvatili smo da nudi sliku čovjeka koji je odlučan napraviti velike stvari. Hoće li uspjeti, ostaje da vidimo.
Za početak nam recite jeste li upoznati sa situacijom u timu sa Koševa?
Svakako. Ja sam odrastao pored stadiona, tačnije u Blekinom Potoku. Čitav život navijam za “Sarajevo”. Sa velikom količinom emocija posmatram sve utakmice bordo tima i kada sam pročitao natpise u pojedinim medijima nisam mogao vjerovati. Zamislite, napisali su da mi je “Željo” bliži srcu. Nevjerovatno!
Jeste li se već navikli da Vas zovu "predsjedniče"?
Ne opterećujem se previše novom funkcijom. Znam da me čeka puno posla. Nagomilalo se dosta problema u klubu. Rješavat ćemo ih jedan po jedan. Recimo, igračima nisu isplaćene plate već nekoliko mjeseci, a moraju se obezbijediti i sredstva za pripreme. To su prve stvari koje ćemo uraditi. Znam šta moram napraviti, ne interesira me gašenje požara ili bilo kakve improvizacije. Pomenuti propusti ne smiju se dešavati “Sarajevu”.
Sve navedeno sugerira da ste zatekli "nered" u klubu?
Tako je! Kada su nam ljudi iz starog saziva podnijeli izvještaj na skupštini pojedini su se i smijali. Ne bih sada previše kritikovao, to nije korektno, ali ono što mogu reći jeste da se radilo površno i amaterski. Toga više neće biti. Samo sistemskim radom možemo nadoknaditi propušteno.
Mnoge navijače zanima šta će biti sa ljudima koji svoj posao nisu radili profesionalno?
Znam na koje ljude ciljate. Od njih ću tražiti iscrpan izvještaj u kojem će obrazložiti šta je urađeno u proteklom periodu i detaljan plan rada za narednu godinu. Ako ne budu odgovorili visokim i profesionalnim zahtjevima neće moći ostati na tim funkcijama. FK "Sarajevu" trebaju kvalitetni, obrazovani i stručni ljudi. Mač koji je "sasjekao" Upravi odbor neće stati na tome. Vjerovatno će biti još razrješenja. Svi uposlenici kluba će odgovarati za svoj posao, neće biti kao do sada.
Pristalice bordo boje posebno interesuje jedno pitanje – da li će biti pojačanja?
Svakako. Taj dio posla odradit će stručni ljudi, ja se neću petljati. Želim jako i lepršavo “Sarajevo”. Moramo stvoriti tim koje će godinama biti primjer ostalim klubovima. Ubijeđen sam da ćemo u tome uspjeti. Poručio bih svojim prijateljima iz “Želje” da nas neće gledati u leđa nego u pete. Postavit ćemo nove kriterije i vjerujem da će navijači doživiti dosta ugodnih trenutaka. Prepoznat će borbeno “Sarajevo”, ekipu koja će na svakoj utakmici pružati maksimum. Izuzetno nam je bitna prva sezona. Uspjeh donosi injekciju samopouzdanja, potvrdu snage i nedvojbene poticaje.
Hoće li Mirza Varešanović ostati na bordo klupi?
Treba razgovarati sa njim, čuti kako on razmišlja, kakve ima ambicije. Prije svega treba vidjeti kakav ima ugovor. U ovom trenutku vam ne mogu tačno odgovoriti na to pitanje. Sve solucije su otvorene. Upravni odbor sutra ima sastanak i između ostalog razgovarat ćemo i o tome.
Zaposlenici krovne kuće bh. nogometa godinama se "iživljavaju" nad bordo timom. Najbolji primjer za to je "slučaj Gavarić". Šta ćete poduzeti da se to promjeni?
To je odlično pitanje. Otkrit ću vam jednu tajnu. Naime, prvi put sam osjetio želju da budem predsjednik kluba kada je “Sarajevo” pokradeno u Mostaru protiv “Zrinjskog”. Pamtim i danas onaj gol iz ofsajda. Kasnije se desio i "slučaj Gavarić", pa crveni kartoni u svakoj utakmici. Ja im svima poručujem da su prošla ta vremena. Niko se više neće igrati sa FK "Sarajevom". Ako vratimo film unatrag sjetit ćemo se i oduzimanja licence i ostalih nepravdi. Da sam ja bio u klubu kada su donijeli odluku da se ponovi okršaj sa “Slobodom” mi ne bismo putovali u Tuzlu. Časnije je izgubiti 3-0 za zelenim stolom nego se blamirati.
Uz sve segmente u funkcionisanju kluba važnu ulogu imaju i navijači. Kakvu ćete saradnju uspostaviti sa njima?
Oni se moraju respektovati. Ja im mogu obećati da ćemo imati dobru saradnju. Navijači su tužni, to je jasno. S pravom su tužni nakon ove sezone. Ja sam dosta emotivan pa ih potpuno razumijem. Uostalom i ja sam navijač i član "Bordo prijatelja".
Spomenuli ste "Bordo prijatelje". Može li se biznis-plan koji su oni napravili u potpunosti realizirati?
Za to će trebati vremena i znanja, ali mislim da može. Optimista sam po tom pitanju. Uostalom, već su me zvali neki poslovni ljudi koji žele da se priključe našem projektu. Naravno, moja je zadaća i unaprijed gledati neke stvari, ali samo u smislu organizacije.
Možete li nam za kraj reći hoćete li poduzeti neke koraka oko rekonstrukcije stadiona "Asim Ferhatović Hase"?
Već sam razgovarao sa načelnikom Općine Centar Dževadom Bećirevićem i učinit ćemo sve kako bi Sarajevo dobilo koncesiju na korištenje stadiona. Prvoga dana predsjedničkog mandata razgovarao sam sa jednim biznismenom o rekonstrukciji VIP-lože na stadionu. To će biti naš prvi korak. Neću dozvoliti da nam se smiju gosti iz Splita, Zagreba ili Beograda. Obišao sam sve veće stadione u Evropi i znam šta znači imati lijep nogometni dom. Ne smijemo sebi dozvoliti da strahujemo za licencu pred evropske nastupe.
Vidi se da je covjek gospodin
Nek se pjeva,nek se slavi nova uprava
tako nam se opet blizi nova titula

Nek se pjeva,nek se slavi nova uprava
tako nam se opet blizi nova titula
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
cekajte 3Samo F.K.S !! je napisao/la:Pa sarajvo je to uradilo 2 puta :sGrbavica moj zivot je napisao/la:Djelio je i Zelju protiv Malage malo srece.Nisam mislio kao san mislio sam da nijedan klub u BIH nije finansiski jak da dva puta ponovi isto.To se desilo i Zelji i Sarajevu.Svaki klub moze uraditi to 1 a ako uradi drugi put 100% ce se plasirati![]()
svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
Sinko brzo sam pisao pa u vecini slucajeva pisem bez zareza,tacke i sl. pa se ne obazirem jer pisem brzo! Vazno je da si ti neki skolovani mangupu,jer vidim cijela tribina vam je skolovana,u prvim redovima sve narkomani,i propali krimosi koji pljackaju Kineze!zlaja-73TM87 je napisao/la:samo rajvosa,Prvo zamoli Blekića,da Vas bar nekolicinu navijača pošalje da završite makar osnovnu,pa da se možete hvaliti,da osim što znate biti mangupčići,znate i pisati,tj.biti školovani!Nije druže odma,već ODMAH i nije htjeo nego HTIO.Pozdrav i nema ljutnjesamo rajvosa je napisao/la:Sta ce krivo im moze Blekic sa parama koje ima cijeli tim da im kupi odma ako to bude htjeo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.