Nije to Kakanj da mu jedna karta po deset godina vrijedi.sviunapad1010 je napisao/la:Dobro vi za repku kupujete samo kada se može dobro prodati kasnije, sverc komerc.nickiZe88 je napisao/la:Evo bas sam sad isao da kupim karte, karte idu ko lude, hebo repku za ovosvrakino1921 je napisao/la: Hajd da se nauci nesto![]()
Nego jel se ovo tri dana ranije prodavaju karte da se rasprodaju
Ako bi slucajno bilo kise u subotu da slucajno neko ne odustane![]()
Zapad ide ko' lud, istoka je isto prodano sigurno vec oko 1000. Da bombe padaju idem, a kamo li neka kisa. 'ta ce kisa
A ovo logicno kad zavlada euforija. Kupi jos karata da imas za sjecanje do idućeg talasa euforije.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
svrakino1921 je napisao/la: Nego jel se ovo tri dana ranije prodavaju karte da se rasprodaju
Ako bi slucajno bilo kise u subotu da slucajno neko ne odustane

vidi ovo placen PDV nema kradje drzave
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Jel izdaju fiskalni ili onako pro forme pise pdv?
Wwin, preminger, lutrija. Igra li Fenan u hajr ovu sezonu
Wwin, preminger, lutrija. Igra li Fenan u hajr ovu sezonu

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Pozdrav za Pitare svi ste dobro dosli u Zenici hajde da to napunimo sa svih strana ocekujem vise od navedene brojke.
Sto se tice nas ocekujemo sutra da bude rasprodan stadion Istok je pao ispod 1000 slobodni Zapad raspolaze do sad jos 3500 slobodni karata i Jug ce naravno biti pun.
mislim da ce ovo biti prva tekma BH Premier lige gdje ce biti stadion rasprodan.
Sto se tice nas ocekujemo sutra da bude rasprodan stadion Istok je pao ispod 1000 slobodni Zapad raspolaze do sad jos 3500 slobodni karata i Jug ce naravno biti pun.
mislim da ce ovo biti prva tekma BH Premier lige gdje ce biti stadion rasprodan.
Zadnja izmjena: zenica1985, dana/u 30 avg 2018, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Robijasi 1988
- prisonbreak
- Kontakt:
nije bas nesto, tukne na smrad od prodaje pecenjaka po plazi.sviunapad1010 je napisao/la:Dobar je gulas ukusan. Jel podravkin?prisonbreak je napisao/la:samo gulaša.sviunapad1010 je napisao/la:Smogovci tučete li i rvate?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
prisonbreak je napisao/la:nije bas nesto, tukne na smrad od prodaje pecenjaka po plazi.sviunapad1010 je napisao/la:Dobar je gulas ukusan. Jel podravkin?prisonbreak je napisao/la: samo gulaša.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trudimo se ali ne idezenica1985 je napisao/la:Pozdrav za Pitare svi ste dobro dosli u Zenici hajde da to napunimo sa svih strana ocekujem vise od navedene brojke.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jbg slabo se trudite .MortemHz je napisao/la:Trudimo se ali ne idezenica1985 je napisao/la:Pozdrav za Pitare svi ste dobro dosli u Zenici hajde da to napunimo sa svih strana ocekujem vise od navedene brojke.

Robijasi 1988
-
- Kontakt:
Znam da su zayebani pravoMocMahale444 je napisao/la:
Oni su zeznuti, pazi se mutavelija.
- MocMahale444
Treba ih **** da se razmnoze.sviunapad1010 je napisao/la:Znam da su zayebani pravoMocMahale444 je napisao/la:
Oni su zeznuti, pazi se mutavelija.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Sta misliš jel im dovoljan tobeti da ih plodiMocMahale444 je napisao/la:Treba ih **** da se razmnoze.sviunapad1010 je napisao/la:
Znam da su zayebani pravo

- MocMahale444
Tobeti tuca smogovcesviunapad1010 je napisao/la:Sta misliš jel im dovoljan tobeti da ih plodiMocMahale444 je napisao/la:Treba ih **** da se razmnoze.sviunapad1010 je napisao/la:
Znam da su zayebani pravo

Kad ih mlatnu na terenu, vojvoda ce ih ko novine poderati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- prisonbreak
- Kontakt:
Vidi transparenata po Sarajevu kao da idu u Grcku igrati Evropu, a ne u Zenicu

-
- Kontakt:
Tobe javlja da apstinira do subote. Derat ce ih bojboda ko flis papir 

Joj ja žalosti od teme tamo, a sve se mi naložili.
Vazda sam mislio da su Pitari raja, doduše, većina ovih koje znam i jesu, ali džaba kad se po forumu nakotilo ovih iz Breze, Vareša i ostalih "metropola". Veće Sarajlije od ovih s Baščaršije, a odlazak na Koševo im najdalje gostovanje.
Horde sretan put za Zenicu..
Vazda sam mislio da su Pitari raja, doduše, većina ovih koje znam i jesu, ali džaba kad se po forumu nakotilo ovih iz Breze, Vareša i ostalih "metropola". Veće Sarajlije od ovih s Baščaršije, a odlazak na Koševo im najdalje gostovanje.

Horde sretan put za Zenicu..
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Mi na temi dogovaramo termin i kačimo Poturine slike, i lafo mi se nafurali.
A oni bibijadu prave u gradu. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma niste se nafurali, vi ste vjecni prvaci, divEvi

Ma glupost je pričati o tome i mjeriti "čiji je veći" kad je dobro poznato i kakva je utakmica i u kakvoj situaciji. Neka bude, mi naloženi, a vi regularno kačite transparente i pravite bakljade srijedom pred gostovanje u Bijeljinu, Krupu.skoroalen je napisao/la:Mi na temi dogovaramo termin i kačimo Poturine slike, i lafo mi se nafurali.A oni bibijadu prave u gradu.

Imate vi gospode na temi, samo kad bi rastjerali ovaj vaš ološ, a pustili gospodu da piše.

41.21.1.
- prisonbreak
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Mi na temi dogovaramo termin i kačimo Poturine slike, i lafo mi se nafurali.A oni bibijadu prave u gradu.

Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.