PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Jel ovo manjejaci opet porede kvalitet dvije ekipe na osnovu rezultata protiv trećih ekipa?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kaže Škoro neće Apollon ni treće pretkolo proći

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Predstavili ste Apollon kao amatere a ovi to ocigledno nisu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel ovo manjejaci opet porede kvalitet dvije ekipe na osnovu rezultata protiv trećih ekipa?
E cuj bibijada

Životni saputnik! 1921
- MocMahale444
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Luxemburg ima predstavnika u grupi, a imaginarni likovi se prepiru čija je žena veća qurava. Ti koji su Apollon predstavili kao amatere imaju znanje o fudbalu na nivou kvaliteta našeg fudbala u evropskim okvirima. Isto važi i za ove koji kontaju da bi se neki drugi klub iz naše lige drugačije proveo protiv Atalante.Eisenbahner1921 je napisao/la:Predstavili ste Apollon kao amatere a ovi to ocigledno nisu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel ovo manjejaci opet porede kvalitet dvije ekipe na osnovu rezultata protiv trećih ekipa?
E cuj bibijada
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Jbg roki.Raonffa je napisao/la:Kaže Škoro neće Apollon ni treće pretkolo proći![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Pusti ti geografsko porijeklo Pitar i Hordi.Papci nisu ,pa odakle god dolazili.Pozdrav Hordama u Varesu,Brezi,Zivinicama,Bihacu,Zenici,Tuzli i svim "metropolama" BiH.S-Y-L-A-R je napisao/la:Joj ja žalosti od teme tamo, a sve se mi naložili.
Vazda sam mislio da su Pitari raja, doduše, većina ovih koje znam i jesu, ali džaba kad se po forumu nakotilo ovih iz Breze, Vareša i ostalih "metropola". Veće Sarajlije od ovih s Baščaršije, a odlazak na Koševo im najdalje gostovanje.
Horde sretan put za Zenicu..
PostPostao/la jagamu » 30 avg 2018, 13:05
Petroley WroteColon

jagamu WroteColon
Marsal WroteColon
Vaše barem ne navijaju za Želju.
E moj Marsale. Moja zena rodjena pitarka, ko ce ostat od nje ako zijanimo u subotu..
I moja je bruda. Da nam se Bog smiluje. Haha
Samo Čelik!!
Ma ja sam svoju pokusao uputit na pravi put, a ne na put Pitarluka tesko sad za sad ide

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Pa valjda cemo mi zvat kako mi hocemo. Vi mozete se smijat i Bibijadi i Cimburijadi.. al zenicka skola nastavlja da rola..DenchiNL je napisao/la:B-I-B-I-J-A-D-Aarelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Isfurao si se pošteno, još mene ubjeđivao, svog jarana.skoroalen je napisao/la:Jbg roki.Raonffa je napisao/la:Kaže Škoro neće Apollon ni treće pretkolo proći![]()

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Jos dva tri stiha dodaj i proslijedi Hakali.FliX je napisao/la:Pa valjda cemo mi zvat kako mi hocemo. Vi mozete se smijat i Bibijadi i Cimburijadi.. al zenicka skola nastavlja da rola..DenchiNL je napisao/la:B-I-B-I-J-A-D-Aarelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 30 avg 2018, 23:12, ukupno mijenjano 3 puta.
Životni saputnik! 1921
Pa dobro, jasno što je kod njih Karusel:prisonbreak je napisao/la:pa neku noć je bila tema, da se baš najbolje ne razumijemo.arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
pstt..

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- MocMahale444
Dobrodosli drugovi
na nasu malu bibijadu
pozivnice imate
najbolje je to u gradu.
na nasu malu bibijadu
pozivnice imate
najbolje je to u gradu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
10000 Robijasa
Zamislite, 40000 ruku, 70000 noseva, 100000 pari muda
Životni saputnik! 1921
A desi se hahah. Iskreno nisam očekivao, jesam se prosuo, svaka im dala. Što se mene tiče, da Bog da je i osvojili.Rokoko87 je napisao/la:Isfurao si se pošteno, još mene ubjeđivao, svog jarana.skoroalen je napisao/la:Jbg roki.Raonffa je napisao/la:Kaže Škoro neće Apollon ni treće pretkolo proći![]()

@Muha

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma šta kažeš?Samozdravlje je napisao/la:Pusti ti geografsko porijeklo Pitar i Hordi.Papci nisu ,pa odakle god dolazili.Pozdrav Hordama u Varesu,Brezi,Zivinicama,Bihacu,Zenici,Tuzli i svim "metropolama" BiH.

Pa de predstavi se k'o Zeničanin i otiđi malo posjeti. Ili jednostavnije, upitaj bilo koju generaciju Zeničana kako je otići igrati fudbal za Čelik u Brezi ili Varešu. I onda takvi dođu da mi pričaju o kompleksu prema velikom gradu i slično.

Koji si tačno pa toliko boli? Šejtan ili TNT?alacious je napisao/la:Ma ustvari boli me ****S-Y-L-A-R je napisao/la:Joj ja žalosti od teme tamo, a sve se mi naložili.
Vazda sam mislio da su Pitari raja, doduše, većina ovih koje znam i jesu, ali džaba kad se po forumu nakotilo ovih iz Breze, Vareša i ostalih "metropola". Veće Sarajlije od ovih s Baščaršije, a odlazak na Koševo im najdalje gostovanje.
Horde sretan put za Zenicu..

41.21.1.
Daj ba ne seri,cuj "bibijada"S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa dobro, jasno što je kod njih Karusel:prisonbreak je napisao/la:pa neku noć je bila tema, da se baš najbolje ne razumijemo.arelinho je napisao/la:Nije nama smiješno što pozivate raju na utakmicu nego što ste to nazvali bibijada. To se inače zove karusel, a ne bibijada.
![]()
pstt..
Skupite se i bibicete u autu.
Nego jbt gledam sad da Velez osvoji jedni titulu a da Zrinjski ispadne u drugu ligu mislim da bi zavrsio kao Brotnjo ili Posušje.Veca posjeta sada Velezu nego Zrinjskom...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Eisenbahner1921 je napisao/la:Jos dva tri stiha dodaj i proslijedi Hakali.FliX je napisao/la:
Pa valjda cemo mi zvat kako mi hocemo. Vi mozete se smijat i Bibijadi i Cimburijadi.. al zenicka skola nastavlja da rola..
Ovo je vec slucaj za TifuMocMahale444 je napisao/la:Dobrodosli drugovi
na nasu malu bibijadu
pozivnice imate
najbolje je to u gradu.

Makar nismo nevidljivi ko manejaciEisenbahner1921 je napisao/la:10000 Robijasa
- MocMahale444
Smogovci niste toliko jaki za ove teme.
Avenija, Marsal i chilly su oke. Ovi ostali krkani nemaju blage.
Avenija, Marsal i chilly su oke. Ovi ostali krkani nemaju blage.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Bibijada???? Bibiču sirenama na autima ili peku bibe ili ti ćurke?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, mnon46, Mocvara1991, Threeplanetrees i 44 gosta.