FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala za avatar kralju. 
@head, izvoli brate

@rule_hz, momenat
@breskva, welcome

@rule_hz, momenat
@breskva, welcome
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: Odg: FK Sarajevo
Joj kad ih prekosutra naslutimaS_Roma je napisao/la:pa mislite li na druge stvari ako izvucemo Široki, a prodjemo ih ?amorovski je napisao/la:Davno sam to isto reko.. Idalje sam za to..miden je napisao/la:Možda zvuci cudno, ali bi volio da u kupu izvucemo Široki. Nema šanse da u dvije utakmice mogu izvuci deblji kraj, a sa tim bi skinuli taj pritisak, koji imamo kad igramo protiv njih. Ocekujem Široki u kupu !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Oni ce onda imati manje utakmica, u svaku ce odmorniji uci + nemaju dodatog opterecenja, sta vam je ljudi, da Bogda bilo Široki - Borac ili Zrinjski, a mi da dobijemo Mladost pa sa rezervama da prodjemo dalje
Zadnja izmjena: miden, dana/u 01 mar 2015, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
devet zvaničnih utakmica, osam pobjeda i jedna remi ( u mostaru zrinski) uz gol razliku 24:4Mouse je napisao/la:Koliki je Mehin skor u Sarajevu?
Mosa RajvoSa
Bilo bi dobro da nasa uprava premira komsije da pokusaju makar bod otkinuti Sirokom.
Re: Odg: FK Sarajevo
Sramota je na to bacati pare.Evander je napisao/la:Bilo bi dobro da nasa uprava premira komsije da pokusaju makar bod otkinuti Sirokom.
Rule_hz je napisao/la:Brate a meni mehu kodru zivota ti
Izvoli!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ma vise iz fazonahilmo je napisao/la:Sramota je na to bacati pare.Evander je napisao/la:Bilo bi dobro da nasa uprava premira komsije da pokusaju makar bod otkinuti Sirokom.
FK Sarajevo
Jezik pregrizoEvander je napisao/la:Bilo bi dobro da nasa uprava premira komsije da pokusaju makar bod otkinuti Sirokom.
Gdje ces g.o.v.n.i.m.a pare davati?
Ako cu od njih ocekivati da mi titulu donesu, radije cu je cekati sljedece godine
MCMXLVI je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:Brate a meni mehu kodru zivota ti
Izvoli!![]()
![]()
![]()
hvala brate puno
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hajde Boga ti kada Hrvati mogu stimati i muljati mozemo i mi na regularan nacin komsije "pogurat". Hrvati znaju izmedju sebe nastimati tako i Srbi a mi bi se klali samo drugi da ne uspije.
Ja licno ne vjerujem da ce to nasa uprava uraditi ali po meni nije los potez.
Ja licno ne vjerujem da ce to nasa uprava uraditi ali po meni nije los potez.
- molotovljev
Ma hajde... maloprije si napisao da se nadaš kako nam mahala i navijači neće krojiti politiku kluba.(neukusno)Evander je napisao/la:Bilo bi dobro da nasa uprava premira komsije da pokusaju makar bod otkinuti Sirokom.
F.K.SARAJEVO
I kakve veze imaju te dvije stvari da bi ih ti uvezao u jedan post?molotovljev je napisao/la:Ma hajde... maloprije si napisao da se nadaš kako nam mahala i navijači neće krojiti politiku kluba.(neukusno)Evander je napisao/la:Bilo bi dobro da nasa uprava premira komsije da pokusaju makar bod otkinuti Sirokom.
Mahala i navijaci naravno da ne trebaju da se mijesaju u politiku kluba.
Ovo za premiranje je cista zezancija.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Utorak 3.3Hedg je napisao/la:Je li izvlačenje parova Kupa sutra ili prekosutra?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Premirati ove slabije ekipe,kakve one tamo ,jok to 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Za to premiranje komšija... Pa da se poslije priča kako su nam oni pomogli. NE TREBA. Rasturićemo uskog na proste faktore sami.
PS Nemoj da bi ko uzeo avatar. To mi je od brata poklon

PS Nemoj da bi ko uzeo avatar. To mi je od brata poklon
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 01 mar 2015, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] i 15 gostiju.