Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nevjerovatno da mi je ostao drag iako ode u Chelsea.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Otišao bi i ja na njegovom mjestu, onaj Liverpool u njegovoj zadnjoj polusezoni je bio groblje za karijeru onakvog igrača.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Najdraži fudbaler moje cure iz srednje. Mislim da bi radije njemu popušila nego menimirgerr je napisao/la:Nevjerovatno da mi je ostao drag iako ode u Chelsea.

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Jeste, posebno je impresivno sve sto je napravio od odlaska iz liverpoolaOsim13 je napisao/la:Otišao bi i ja na njegovom mjestu, onaj Liverpool u njegovoj zadnjoj polusezoni je bio groblje za karijeru onakvog igrača.

You are someone else I am still right here
Ma on se tamo naosvajao trofeja, zato je i otišao.fera je napisao/la:Jeste, posebno je impresivno sve sto je napravio od odlaska iz liverpoolaOsim13 je napisao/la:Otišao bi i ja na njegovom mjestu, onaj Liverpool u njegovoj zadnjoj polusezoni je bio groblje za karijeru onakvog igrača.
Realno. On dok je igrao vrhunski fudbal, u Liverpoolu, nije osvojio ama bas nista. U Chelseau je igrao znatno losije a uzeo je i Ligu Prvaka i Evropsku ligu, a siguran sam da je i jos neki kup uzeo.Osim13 je napisao/la:Ma on se tamo naosvajao trofeja, zato je i otišao.fera je napisao/la:Jeste, posebno je impresivno sve sto je napravio od odlaska iz liverpoolaOsim13 je napisao/la:Otišao bi i ja na njegovom mjestu, onaj Liverpool u njegovoj zadnjoj polusezoni je bio groblje za karijeru onakvog igrača.
Doduse i Liverpool je u tom periodu uzeo Karling kup

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma njemu se cijeli svijet smijao radi promasaja i smijesnih poteza od odlaska iz liverpoola. Bio mi je i prije dolaska u liverpool jedan od najdrazih igraca al po meni njegova prodaja je jako dobar posao za to vrijeme se odlicne pare uzele, chelsea bi te trofeje osvojio i bez njega, jedino steta sto se onaj mamlaz carroll dovodio al od tih para je i suarez dosao koji je mozda i bolji od torresa bio.mirgerr je napisao/la:Realno. On dok je igrao vrhunski fudbal, u Liverpoolu, nije osvojio ama bas nista. U Chelseau je igrao znatno losije a uzeo je i Ligu Prvaka i Evropsku ligu, a siguran sam da je i jos neki kup uzeo.Osim13 je napisao/la:Ma on se tamo naosvajao trofeja, zato je i otišao.fera je napisao/la: Jeste, posebno je impresivno sve sto je napravio od odlaska iz liverpoola
Njega je chelsea pokusavao dovesti jos dok je za atletico igrao al eto nakon desetak godina uspjeli su ga dovesti kad je propao.
Nakon torresa i odlaska u chelsea nije mi ni jedan igrac nesto posebno drag, vezes se za njih i onda odu u drugi klub i treba da ih mrzis

sto bi seinfeld rekao to je isti taj covjek samo u majici druge boje

Jedino bi mi bilo zao da ode firmino al ne toliko zbog mene vise zbog kolege ynwa.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Adrian, Taa, Gomez, Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Lallana, Salah, Mane, Firmino
Danas ocekujem ovakav sastav.
Idemo Adameeeee
Danas ocekujem ovakav sastav.
Idemo Adameeeee

Ma samo da se ne glupira sa Gomezom na beku.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
fera je napisao/la:Ma njemu se cijeli svijet smijao radi promasaja i smijesnih poteza od odlaska iz liverpoola. Bio mi je i prije dolaska u liverpool jedan od najdrazih igraca al po meni njegova prodaja je jako dobar posao za to vrijeme se odlicne pare uzele, chelsea bi te trofeje osvojio i bez njega, jedino steta sto se onaj mamlaz carroll dovodio al od tih para je i suarez dosao koji je mozda i bolji od torresa bio.mirgerr je napisao/la:
Realno. On dok je igrao vrhunski fudbal, u Liverpoolu, nije osvojio ama bas nista. U Chelseau je igrao znatno losije a uzeo je i Ligu Prvaka i Evropsku ligu, a siguran sam da je i jos neki kup uzeo.
Njega je chelsea pokusavao dovesti jos dok je za atletico igrao al eto nakon desetak godina uspjeli su ga dovesti kad je propao.
Nakon torresa i odlaska u chelsea nije mi ni jedan igrac nesto posebno drag, vezes se za njih i onda odu u drugi klub i treba da ih mrzis![]()
sto bi seinfeld rekao to je isti taj covjek samo u majici druge boje![]()
Jedino bi mi bilo zao da ode firmino al ne toliko zbog mene vise zbog kolege ynwa.

Ja sam Gerrarda jedino bas bas gotivio od tih igraca. Tako da, kako se on penzionisao, nemam vise tog nekog favourite playera u Liverpoolu.

Mada i Zeba mi je bio drag.

Spamm
Spamm
Henderson???
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Na vašu žalost od prve minuteBrokula je napisao/la:Henderson???

Btw. ne bih volio Nike dresove. Mislim da samo Barci maksuz odrade dizajn, ostalim klubovima samo obicne majice posalju sa istim templateom, drugim bojama.
Adidas bi bio ekstra sto se mene tice. Njihovi dresovi su mi najbolji.
Adidas bi bio ekstra sto se mene tice. Njihovi dresovi su mi najbolji.
Spamm
Spamm
Adidas kurava Njemačka ostavili su nas kad je bilo stani pani, evo im rinaka od Osima13 
S obzirom da će ovaj ugovor sa Nikeom biti treći u svijetu fudbala po vrijednosti (nakon Reala i Barce) nešto sumnjam da će nam tek tamo generic dres bacit

S obzirom da će ovaj ugovor sa Nikeom biti treći u svijetu fudbala po vrijednosti (nakon Reala i Barce) nešto sumnjam da će nam tek tamo generic dres bacit

Al' bas, ode ugovor na preko 100m godisnje, ili bar blizu. Nema sanse da ce poslati neku splacinu. Ide max. trud. Meni je okej Nike, malo mi je i dosadio NB. Volio bih vidjeti nesto novo. A i ne znam da su nam ikad u historiji pravili.
Osim13 je napisao/la:Adidas kurava Njemačka ostavili su nas kad je bilo stani pani, evo im rinaka od Osima13

Ove slike se vrte po netu. Znam da nece biti ovakvi, al mene kod Nikea strah upravo tih nekih generic dresova.
Eno, jesi vidio onih dresova kod Spursa, il ovi sad bijeli Chelseaovi.
Naravno, ove moje neke zelje nemaju veze s tim financijama. Naravno da ce klub potpisati ugovor sa firmom koja najvise para ponudi.

Spamm
Spamm
Crveni dres sa tajanstvenim likom na plećima...kada se zagledaš, vidiš sjenku Lallanine crte brade..
Ne vjerujem da će Lallana igrati danas, sumnjam da će on ove sezone uopšte imati neku značajniju ulogu sem nekih kup utakmica. Navodno je Klopp htio da on ode ali je odlučio da ostane da se kao bori za mjesto u timu što je izgovor jer ima 110 000 funti sedmično s trenutnim ugovorom. Teško bi mu neki drugi klub ponudio tolike novce s njegovom trenutnom formom i godinama.
U principu što se veznog reda tiče čini mi se da Klopp računa na Fabinha,Hendersona,Wijnalduma i Milnera kao glavni izbor dok su Ox i Keita tu za rotaciju.
U principu što se veznog reda tiče čini mi se da Klopp računa na Fabinha,Hendersona,Wijnalduma i Milnera kao glavni izbor dok su Ox i Keita tu za rotaciju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Realno. On dok je igrao vrhunski fudbal, u Liverpoolu, nije osvojio ama bas nista. U Chelseau je igrao znatno losije a uzeo je i Ligu Prvaka i Evropsku ligu, a siguran sam da je i jos neki kup uzeo.
[/quote]
Ma njemu se cijeli svijet smijao radi promasaja i smijesnih poteza od odlaska iz liverpoola. Bio mi je i prije dolaska u liverpool jedan od najdrazih igraca al po meni njegova prodaja je jako dobar posao za to vrijeme se odlicne pare uzele, chelsea bi te trofeje osvojio i bez njega, jedino steta sto se onaj mamlaz carroll dovodio al od tih para je i suarez dosao koji je mozda i bolji od torresa bio.
Nakon torresa i odlaska u chelsea nije mi ni jedan igrac nesto posebno drag, vezes se za njih i onda odu u drugi klub i treba da ih mrzis
Jedino bi mi bilo zao da ode firmino al ne toliko zbog mene vise zbog kolege ynwa.[/quote]
Mucki provokator...

Ma njemu se cijeli svijet smijao radi promasaja i smijesnih poteza od odlaska iz liverpoola. Bio mi je i prije dolaska u liverpool jedan od najdrazih igraca al po meni njegova prodaja je jako dobar posao za to vrijeme se odlicne pare uzele, chelsea bi te trofeje osvojio i bez njega, jedino steta sto se onaj mamlaz carroll dovodio al od tih para je i suarez dosao koji je mozda i bolji od torresa bio.

Jedino bi mi bilo zao da ode firmino al ne toliko zbog mene vise zbog kolege ynwa.[/quote]
Mucki provokator...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Dobar je Firmino, zna kad se treba povrijediti, i pustiti Origia da nam donese trofejfera je napisao/la: Jedino bi mi bilo zao da ode firmino al ne toliko zbog mene vise zbog kolege ynwa.

Izdaja Torresa je nesto sto boli, ali nisam ga nikako mogao zamrziti, taj plavi djecak mi je donio toliko radosti, i uvijek ce ostati za mene Liverpool's number 9...
Nakon odlaska mađioničara, VVD i Mane su jedini igraci koje gotivim, i bilo bi mi zao da napuste Liverpool...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.