FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A masnica na licu segrta je od toga sto je glavom u stativu udario.Snimka nema,ako si bio u Gradaccu mogao si vidjet gdje pala petarda.
I taj bubuljicavi ton furaj u kuci koja te odgojila tako.
Ukoliko nisi u stanju na civilizovan nacin pricat na forumu log out ti je desnom gornjem cosku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ukoliko nisi u stanju na civilizovan nacin pricat na forumu log out ti je desnom gornjem cosku
necemo se lagati, pogledaj emisiju na bht covjek ima sljivu ispod oka od petardemiden je napisao/la:Haj ne lupaj majke ti ! Pokažei mi snimak, gdje neko nekog gađaju bakljom ili petardom? Petarda je pukla pored Šegrta, a ne na Šegrtu.Orton je napisao/la:Bakljada je jedno,gadjanje ljudi sa bakljama i petardama je drugo.
Klub se nesto i ne trudi da suzbije to,svima hvala koji uredjuju tribine i organizuju to sto organizuju ali neka se zapitaju jer Sarajevo tu zbog njega ili je on tu zbog Sarajeva.
I na kraju godine nekih 100 hiljada maraka kazne savezu na vec ogromne troskove Mup-u.
Srca su na pravom mjestu,samo jos da se mozgovi na utakmice ponesu
Meni je pun ku..rac vise balavurdije koja popije jednu dvoguzu i konta da je glavni baja u drustvu i onda svojim idiotskim ponasanjem dovede u situaciju klub da gubi tri boda...
jeste li vi svjesni da je juceer segrt htio da isceniran e sto da je mogao povuci ekipu sa terena? a dobro znate sta se onda desi i da nas savez hebe gdje stigne
uz sve to, ne znam je li te momke stid igraca koji imaju ime kao Benko, Alispahic i sl. koji dodju da igraju ovu ligu i jos da moraju da gledaju seljacko ponasanje glavnih "baja" kojima prve dlačice niču kako preskacu ogradu jer ih je neko krivo pogledao?
Ima li ta balavurdija mozga? Jesu li svjesni da time samo štetu nanose
kazes radio koreografije, i ostalo.... radili su mnogi pa nisu ulijetali na teren ni bacali trreneru protivnika nista na glavu
Nisam htio o ovoj temi, ali kad cemo vec o tome, hajmo biti realni malo, ljudi su nam jucer sve dopustili, sve! a mi i nismo ispali, na zalost zbog pojedinaca, kao najbolji gosti,.. sto je najgore neko pokusava da nadje izgovor za te pojedince i odbranii ih sto je jako zalosno
brzo se Borac zaboraviO!
Ne znam jesil primjetio, ali ti si jedini na ovom forumu, koji fura taj ton. Sa svima normalno i civilizovano komuniciram, pa i sa takvima kao što si ti. Što se za tebe ne može reci, ali bitno je da pljuješ po ljudima. Svi on koji jednu skupinu generalizuju, na osnovu jednog pojedinca su površni, da ne kažem glupi.Orton je napisao/la:A masnica na licu segrta je od toga sto je glavom u stativu udario.Snimka nema,ako si bio u Gradaccu mogao si vidjet gdje pala petarda.
Das Ist Walter
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Odoh ja

- prasovic89
- Kontakt:
Nema nikakve veze što je pukla pored njega jarane, tu smatram da griješiš. Da tebe neko puca i prođe metak pored tebe pomirio bi se sa time da je prošao pored tebe ali bi isto tako razmislio i shvatio da si bio u prilici da budeš ranjen, podlegneš od iste rane ili na licu mjesta umreš ?! Ne radi se o tome jel' petarda bačena i gdje je bačena ili je papir bačen nego o potencijalnom negativnom raspletu.
Zadnja izmjena: prasovic89, dana/u 02 mar 2015, 01:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Gdje sam sve bacio na istu kamaru?
Napisah da su ljudima srca na pravom mjestu sad jos samo da mozak ukljuce kad nesto urade.
Napisah da su ljudima srca na pravom mjestu sad jos samo da mozak ukljuce kad nesto urade.
evo za one koji nisu gledali Benjamina i Amera na Face Tv.Kako je samo Benjamin pametan,skolovan covjek.Stvarno moramo biti sretni kad imamo ovako dobre,pametne ljude u i oko kluba.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
To samo spomenu samo zato, što je doticni rekao da su petarde bacene na Šegrta. Shvatam šta hoceš da kažeš i slažem se s tobom. Jednostavno me nerviraju ljudi, koji samo znaju da pljuju. Isti nikad ne bi rekli ''svaka cast momku, koji je vratio momka na tribinu'' Ti momci su sa iste tribine, ali je bitno da se što više popljuje. Imam osjecaj, kao da neki misle da se ovo samo kod nas dešava. Ovo se dešava u svim malo vecim navijackim skupinama i klubovima.prasovic89 je napisao/la:Nema nikakve veze što je pukla pored njega jarane, tu smatram da griješiš. Da tebe neko puca i prođe metak pored tebe pomirio bi se sa time da je prošao pored tebe ali bi isto tako razmislio i shvatio da si bio u prilici da budeš ranjen, podlegneš od iste rane ili na licu mjesta umreš ?! Ne radi se o tome jel' petarda bačena ili je papir bačen nego o potencijalnom negativnom raspletu.
Das Ist Walter
A jer nama treba biti uzor nesto pozitivno ili nesto negativno?
Baceno je medju ljude.Jel nam trebalo to?Nije.
Naredne godine ce bit uprava Zbijezde pizde nisu nam dali tribinu,murija sere,svi ce biti krivi samo se necemo nikad uhvatiti za vlastiti nos i reci mi smo zasrali.Kako ti kazes ti momci su sa iste tribine,da sa upravo ono tribine na kojoj sam i ja 15 godina.
Naredne godine ce bit uprava Zbijezde pizde nisu nam dali tribinu,murija sere,svi ce biti krivi samo se necemo nikad uhvatiti za vlastiti nos i reci mi smo zasrali.Kako ti kazes ti momci su sa iste tribine,da sa upravo ono tribine na kojoj sam i ja 15 godina.
Jestel vi normlani, koa prvo. Svi vi sto osudjujete, u cemu je problem. Neko bacio petardu, topovksi, NENAMJERNO, kako mozes gadjat nekog topovskim i ocjenit kad ce on njemu puci ispred glave. Ne priacajte gluposti. Segrt se nasao na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme. Jbg, pirotehnike je vazda bilo i vazda ce je biti. Ne treba oko toga praviti bauk. Za ulijetanje se slazem, to nam ne treba nikako.
Ali sto svi imate takvu averziju za te "balavce" koji i nisu balvaci vec momci koji idu na svaku utakmicu bilo po kisi, snijegu, suncu, na sva gostovanja. Kad smo mi zasluzni za mnoge stvari, pocevsi od trbine pa do svega ostalog, pa do i TA ako hocete. Mi smo bili impusl stvaranaj novog jakon i evropskog Sarajeva.
Ali sto svi imate takvu averziju za te "balavce" koji i nisu balvaci vec momci koji idu na svaku utakmicu bilo po kisi, snijegu, suncu, na sva gostovanja. Kad smo mi zasluzni za mnoge stvari, pocevsi od trbine pa do svega ostalog, pa do i TA ako hocete. Mi smo bili impusl stvaranaj novog jakon i evropskog Sarajeva.
Da Segrt se nasao na pogresnom mjestu na klupi na kojoj inace i sjedi trener. Kako ga nije stid samo? Trbao se izvinuti sto je stao na put izmedju topovskog udara i mjesta gdje ga je nasmrkani narkomancic zelio baciti.
ABd vido nadzor da se postavi i da sudstvo pocne raditi svoj posao kako treba. Pa neka onda pale, bacaju i ulijecu. I opet ce vam svi drugi biti krivi.
ABd vido nadzor da se postavi i da sudstvo pocne raditi svoj posao kako treba. Pa neka onda pale, bacaju i ulijecu. I opet ce vam svi drugi biti krivi.
Trudim se da na sve to gledam objektivno, koliko god bilo teško jednom navijacu. Smatram da ne treba klub da trpi, na osnovu pojedinaca. Svi su ovdje opravdano iskritikovali lik koji je uletio na teren, a niko nije spomenu onog što ga je vratio. Mislim da ovo sve ne gledamo iz istog ugla, tako da ne bi dalje o ovoj temi.Orton je napisao/la:A jer nama treba biti uzor nesto pozitivno ili nesto negativno?
Zadnja izmjena: miden, dana/u 02 mar 2015, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Onaj sto je uletio svi znamo ko je , te svoje on sportas , nece on ma jok
Takvi likovi su problemi ne samo nogometa nego i grada i svakodnevnog zivota... Ima takvih u svim navijackim skupinama al nemojte ga hvaliti zivi bili....
Takvi likovi su problemi ne samo nogometa nego i grada i svakodnevnog zivota... Ima takvih u svim navijackim skupinama al nemojte ga hvaliti zivi bili....
Ne treba biti kategorican i ja bacim i topovski i zapalim baklju i jesma li zbog toga nasmrkana narkomancina. Nisam. Glupo je kategorisati, Segrt je bio ispod nasih navijaca, i nije bio na klupi, da jeste ne bi mu petarda nista uradila, nego je usta i stajao na onom trenerskom prostoru. Jbg, takve stvari se desavaju, sta ces... Hvala bogu pa mu nije nista bilo, a sad kategorisat i osudjivati navijace nema smisla. Taj sto je bacio siguno nije mislio povrijediti Segrta, vec ju je bacio onako radi atmosfere...Evander je napisao/la:Da Segrt se nasao na pogresnom mjestu na klupi na kojoj inace i sjedi trener. Kako ga nije stid samo? Trbao se izvinuti sto je stao na put izmedju topovskog udara i mjesta gdje ga je nasmrkani narkomancic zelio baciti.
- prasovic89
- Kontakt:
Što se tiče momka koji ga je vratio upravu si ali isto tako smatram da nema potrebe da nam ''izgovori'' budu druge navijačke grupe ili države. Mi treba da smo jedinstveni, da se ponosimo klubom, da se klub ponosi nama, treba da stvorimo konekciju između njih i nas, uzajamno da smo tu. Sve loše što se dešava u drugim državama treba da nam bude primjer šta se ne treba raditi a sve što je pozitivno isto tako treba da nam bude primjer šta treba. Nažalost cijela država ( u političkom smislu ) nam je ku*ac tako da me u jednu ruku ne bi ni začudilo ako na ovom polju ne bude promjena. Uz prave ljude, uz volju, uz pravila način rada i pristup sve je moguće.miden je napisao/la:To samo spomenu samo zato, što je doticni rekao da su petarde bacene na Šegrta. Shvatam šta hoceš da kažeš i slažem se s tobom. Jednostavno me nerviraju ljudi, koji samo znaju da pljuju. Isti nikad ne bi rekli ''svaka cast momku, koji je vratio momka na tribinu'' Ti momci su sa iste tribine, ali je bitno da se što više popljuje. Imam osjecaj, kao da neki misle da se ovo samo kod nas dešava. Ovo se dešava u svim malo vecim navijackim skupinama i klubovima.prasovic89 je napisao/la:Nema nikakve veze što je pukla pored njega jarane, tu smatram da griješiš. Da tebe neko puca i prođe metak pored tebe pomirio bi se sa time da je prošao pored tebe ali bi isto tako razmislio i shvatio da si bio u prilici da budeš ranjen, podlegneš od iste rane ili na licu mjesta umreš ?! Ne radi se o tome jel' petarda bačena ili je papir bačen nego o potencijalnom negativnom raspletu.
Odoh na spavanje, pozdrav momci. Nadam se da će vrijeme brzo proletiti do subote

EDIT : Lažem, ništa spavanje
Zadnja izmjena: prasovic89, dana/u 02 mar 2015, 02:14, ukupno mijenjano 3 puta.
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Onako radi atmosfere -3 do -5 hiljada maraka u kasi kluba.
e jbg sad, ako ces tako onda koliko mi i doprinesemo smao kartama. A ne dobija se radi petarde ni 10 maraka kazene. Drguos u baklje i bacene baklje u teretn ili na druge navijace... Ne idite iz krajnosti u kjraniost.
Ne bi da branim momka, ali dosta je zaslužan za organizaciju i dekor tribine. Za to ga treba pohvaliti, ali za ulijetanje na teren treba ga osuditi. Kad vec pretjeruješ, takvi momci su prvi stali u odbranu ovog grada, ali ne bi o tome.Buba00 je napisao/la:Onaj sto je uletio svi znamo ko je , te svoje on sportas , nece on ma jok![]()
![]()
![]()
Das Ist Walter
Da je ovo prvi put da se slicna sranja rade, ja bih rekao, ok, desava se. Splet okolnosti. Ali neke stvari se vec konstantno ponavljaju.
Ako bi se nedaj Boze ponovio Borac, mislim da bi to bila kap koja je prelila casu i da bi uprava krenula u obracunavanje sa onima koji iz ljubavi, prave ogromnu stetu klubu.
Sta da je covjek ostao bez oka?
Cemu to?
Radi cega u onoj situaciji bacati topovski udar prema klupi Zvijezde?
Je li to po tebi moze uraditi svjesna i normalna osoba?
Bio sam na dijelu tribine pred kraj, kad gledas gdje smo usli. Vecinom je tu bila starija raja. Apsulutno su svi bili izrevoltirani i malo je falilo da pojedini likovi krenu u obracun sa onim vodjama. A vjeruj mi, ti likovi imaju duplo vise kila nego one "vode"
Ako bi se nedaj Boze ponovio Borac, mislim da bi to bila kap koja je prelila casu i da bi uprava krenula u obracunavanje sa onima koji iz ljubavi, prave ogromnu stetu klubu.
Sta da je covjek ostao bez oka?
Cemu to?
Radi cega u onoj situaciji bacati topovski udar prema klupi Zvijezde?
Je li to po tebi moze uraditi svjesna i normalna osoba?
Bio sam na dijelu tribine pred kraj, kad gledas gdje smo usli. Vecinom je tu bila starija raja. Apsulutno su svi bili izrevoltirani i malo je falilo da pojedini likovi krenu u obracun sa onim vodjama. A vjeruj mi, ti likovi imaju duplo vise kila nego one "vode"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.