FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 02 mar 2015, 02:56

Hvala, jbg nema sanse. Ali zato je tu proslava titule ABD! :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 02 mar 2015, 02:57

MCMXLVI je napisao/la:Dobro, nadam se da ce biti sta. Inace da li mozda znas kad se finale odrzava? To je tamo negdje krajem maja ako se ne varam? Sjedim i razmisljam doci ABD, naravno ako budemo u finalu!
Dođi ti da proslaviš duplu krunu :D Javi kad budeš dolazio, taman da naručim nešta preko ebay-a pa usput da poneseš. Možeš i ti platit tamo i kusur zadržati :mrgreen:

FINALE KUPA BiH (20.05.2015. / 27.05.2015.)
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 mar 2015, 03:07

Prasovicu koji film danas gledamo ? :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 mar 2015, 03:09

prasovic89 je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Dobro, nadam se da ce biti sta. Inace da li mozda znas kad se finale odrzava? To je tamo negdje krajem maja ako se ne varam? Sjedim i razmisljam doci ABD, naravno ako budemo u finalu!
Dođi ti da proslaviš duplu krunu :D Javi kad budeš dolazio, taman da naručim nešta preko ebay-a pa usput da poneseš. Možeš i ti platit tamo i kusur zadržati :mrgreen:

FINALE KUPA BiH (20.05.2015. / 27.05.2015.)
Haha ma moze brate, samo nemoj nesta tesko narucivati :mrgreen: Sjedim i kontam, ali mora mi sve da pase uz studiranje. Moram ovaj put, dupla se ocekuje! Jbg dosada uvijek dodjem ono sezona zavrsena. Samo uspijem ove prijateljske i kvalifikacije pogledati, ponekad i 2 kola lige.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 02 mar 2015, 03:12

prasovic89 je napisao/la:
Al' pazi, zašto uopšte dolaziti u tu situaciju da te, kako ti napisa već, duša zaboli da mu se nešta desilo ? Sve ja to razumijem što se tiče atmosfere ali uvijek trebaš imati i dozu staloženosti dovoljno da razmisliš kakve posljedice možeš prouzrokovati. Ovo govorim i općenito, ne samo radi situacije sa petardom. Puno toga se syebalo kod nas od generacija do kućnog odgoja i samim time dobijaš takve ''proizvode''. Uzore ne trebaš tražiti u lošem nego u dobrom. Ne mora se desiti nešta loše da bi čovjek reagovao već je bit prepoznati potencijalnu lošu stvar i neutralizovati je.
SSve se ja slazem sa tobom i naizgeld je prosto i jednostavno. Ali nije, gledaj, kad zapals baklju ili bacis topovski ti uradis to radi stimunga, i ne razmisljas sad do sitnih detalja sta se sve moze desiti. Ja te uvjeravam da niko nije zelio segrta povrrijediti ali brate bacena pedatrada u onoj masi nije ni vidio gdje se ko nalazi samo je onako fikno ona pukla i jbg. Sad kad kazes sto ce nam to, jbg, Isto da pitas sto dignes noge na sto kad gledas tekmu. Ne treba ti to al jbg tako ti bolje. Sad kad bi tako daleko gledali i tako bili oprezni, bili bi roboti, ne bi nikad grijesili i sve bi radili bezprijekorno sto, slozit ces se, nije u ljutskoj prirodi. :)
Budi mi pozdravljen, beze temu zatrpavamo glupostima.

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 02 mar 2015, 03:29

Mortem Hahahah dobar, dobar :thumbup: :rol: Ako ne zayebavaš ovaj put onda pregledaj komediju Horibble bosses 1 & 2 - Jennifer aniston :beba:

Bilbija E sad si našo kontat a haman pola 4 po našem vremenu :rol:

macahz Brate ja to sve govorim jer sam ja lično u suštini takav i meni nije problem na sekundu stati i razmisliti jer sam postao svjestan svake posljedice u svakom momentu ( sjećam se rata, djetinjstva, odrastanja, ličnog ponašanja tokom istog i grešaka prema sebi, prema voljenim osobama i na kraju krajeva kad tad ćeš požaliti tako da mogu vratiti vrijeme rado bih i ispravljao sve stvari da bi mi duša bila mirna ali qrac brate i zato se trudim u vezi svake buduće sitnice da izvučem maksimum u onom momentu koliko raspolažem sa istim. Jes' da faktički ispadne filozofiranje s' moje strane ali jbg ). Isto tako smatram da primjer koji si dao nije adekvatan iz razloga što je to bukvalno gušt da digneš noge na sto i znaš da ne'š ništa više uraditi, zakucan i gotovo ( ili eventualno : ženo deder još jednu pivu i istresi pepeljaru kad si na nogama :lol: ). Nismo roboti ali isto tako većina nas nisu ni ljudi kakvi bi trebali da budemo. Ponavljam, za sportsko navijanje i prepucavanje jesam ali za eventualnu štetu kako za klub tako i za navijače nikad. Ono kad sam ti napisao u vezi Šegrta za pogrešno vrijeme i mjesto naumpao mi je primjer u vezi rahmetli Vedrana, razumiješ šta hoću da kažem uglavnom. Nemoj šta zamjeriti :)) :salut:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 mar 2015, 03:46

prasovic89 :lol: :lol: Nocna smjena :mrgreen:
Ako trazis film imam za tebe i Mortema dobar jedan.
http://www.imdb.com/title/tt2692904/?ref_=nv_sr_1" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobar, jak i vrlo zanimljiv! :mrgreen:

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 02 mar 2015, 03:52

Ma kakvi :mrgreen: Samo zamislim sad da sam u Sidneyu i podesim vrijeme na 13:50 :mrgreen: Što se tiče filma zahvaljujem, ide na watch list pa će doći nekad na red dok ispucam ove iz 2015 što kasnim ( čekajući prevode da izađu ) :mrgreen: Mortem nam se izgubio, on sebi već napravio atmosferu uz Gladijajator 2. dio :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 mar 2015, 04:27

Nisam brate odo sad' neki bacit' nego prestao ovaj katastrofalni forum da radi :crazy: :x
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 mar 2015, 04:30

Ja da odgovorim kad ono forum nestade.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 mar 2015, 07:57

Sarajevo je protiv veoma neugodne Zvijezde ostvarilo 3 vazna boda. Vjerujem da ih Siroki recimo nece pobjediti u Gradacu!.. sto se same utakmice tice,Benko je po onako teskom terenu potvrdio svoju klasu,covjek je zaista klasa od igraca i ogromno pojacanje za bordo tim! Ova tri boda treba potvrditi protiv Borca,gdje nece biti lako,jer ce se Borac vjerovatno braniti i ici na neke kontre... Jasno je da smo mi puno kvalitetniji,ali treba biti oprezan u toj utakmici!
Sad za onog narkomana,sto je pogodio trenera Zvijezde,nesumnjam da ce klub zbog toga biti drasticno kaznjen.. ne mogu shvatiti sta jedan narkoman,ili ti ga papak moze uraditi svom klubu,takve treba odmah odstraniti dok ne bude kasno! ogroman broj navijaca je u stanju obracunati se sa takvim idiotima,i u narednim utakmicama ako se nesto slicno desi,kuku majka onome ko se usudi nesto baciti na teren,jer ce biti prebijen od strane velikog broja normalnih navijaca!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 02 mar 2015, 09:09

Vi nikad nećete shvatiti zašto se baklje pale, mi nikad nećemo shvatiti zašto ste protiv toga i kraj priče.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 02 mar 2015, 09:42

DrustveniParazit je napisao/la:Vi nikad nećete shvatiti zašto se baklje pale, mi nikad nećemo shvatiti zašto ste protiv toga i kraj priče.
Slušaj tebra, znači nemam običaj da nekom nešto pametujem, ali ti moram odgovoriti. Ja sam hordaš od nastanka, iste sam furke furao, kupovao i krijo baklje dimne i petarde, išao u Split prije po njih, znaći ne možeš sad ti govoriti da si veći hordaš od nekog ili ko što sam ja bio i nema potrebe za tim, ljubav prema klubu se ne mjeri na vagi ni slično, ja smatram da si bolesnik ko i ja. Ja sam ih desteine zapalio i izgorilo mi odjeće koliko hočeš, ali danas kad svom klubu trebamo najviše u istoriji, kad nam je klub napravio revoluciju, kad smo doživili da nam čelnici kluba IDU DA ISPOSLUJU višak mjesta za nas da ja i ti možemo stati na tribinu, sad bi trebali to sve popišati zato što je nekom ćeif da baci nešto u teren i uleti izazove prekid. Ne možeš mene učiti da ne može nakon što se baklja zapali i petarda baciti pod noge sebi a ne u teren i ranije smo dogavarali da ne bacamo u teren da ne bi naštetili klubu koji najviše volimo, zanći ako neki pojedinac ne želi trofej svom klubu i uspjeh neka izađe sam ili nek nam se javno kaže pa da se uprava ne sekira i da mi ne pratimo dalje zato što nam je vjčno drugo mjesto zagarantovano... :stop: :stop: :stop:
Zar nisi dosad ti i slični vidjeli da iz nacionalnih ili drugih motiva samo gledaju da nas sjebu, pa što bi im mi još više olakšavali---
Mosa RajvoSa

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 02 mar 2015, 09:46

DrustveniParazit je napisao/la:Vi nikad nećete shvatiti zašto se baklje pale, mi nikad nećemo shvatiti zašto ste protiv toga i kraj priče.
Šteti klubu, žao mi je što ti je teško za shvatiti.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 02 mar 2015, 09:58

@pitarlOOk ja sam samo rekao da ne vidim zašto su protiv paljenja baklji, nigdje nisam rekao da se trebaju bacati u teren. Palio sam iste ali nikad ni jednu nisam bacio u teren niti ću ikad, nije mi zanimljivo da zapalimo 10-15 nebitno koliko baklji, bacimo ih u teren, prekinemo utakmicu pa makar i kratkotrajno. I ako prelistaš temu unazad (četvrtak-petak) pisao sam da u Gradačcu to ne treba raditi baš iz poštovanja prema upravi jer su 'omogućili' dolazak većeg broja navijača. Čitao sam ove postove od jučer/sinoć i ne mogu shvatiti zašto tolika mržnja prema liku koji je uletio u teren, ima snimak toga, zna se ko je lik (istog poštujem) brate nađi ga i fino kolika kazna bude nek' je on plati, jednostavno. :kafa:
Prošle godine, u Travniku, kad je ona kiša bila nas su gađali likovi sa one livade, sreća niko nije ozbiljno povrijeđen ali tad nisam pročitao nigdje ni slova o tome incidentu, niti su naši osuđivali niti iko drugi, ali sad udri po nama. :hmmmmm:

@UltraSA ne stoji ti nick uz takav komentar. :shock:

Matej Delač

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 mar 2015, 10:00

Pali baklju yebala ga baklja, al kad je zapalis nemoj je ko pickica bacati na neduzan narod. Ne znam st aje tu tesko shvatiti, zapali baklju i baci je ili gadja nekog. Kad vec glumis neke ultra giga mega huligane pogledaj je li oni bacaju baklje ili je drze u ruci zapaljenu.

Sve satro neki huligani, zaletice se na securitas, bas me zanima da li bi usao da su dole stajala dva specijalca. Bi al u qrcu.
1946

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 02 mar 2015, 10:02

Ti kao individua si totalno nebitan i nisi interesantan siroj drustvenoj zajednici,pricamo o tribini citavoj.
Pali se na tribini a klub svakih 14 dana za to izleti vise od 3 milje maraka.Ako tebi nije jasno zasto "Mi" nismo za to onda brate ti imas problema sa logickim razmisljanjem,reci mi gdje zivis i ja cu ti svakih 14 dana razbijat prozore i govoriti ne kontas ti sto ja to radim
Zadnja izmjena: Orton, dana/u 02 mar 2015, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 02 mar 2015, 10:04

I plati klubu kaznu zbog tvoje baklje na maloj tekmi, paliti se baklje samo mogu kad je veća utakmica, a ne ove **** utakmice.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 02 mar 2015, 10:09

@Head :clap:
@Orton ti si baš zaje*an lik :facepalm:
@UltraSA pročitaj ponovo moj prošli post. :wave:

Matej Delač

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 02 mar 2015, 10:09

DrustveniParazit je napisao/la:@pitarlOOk ja sam samo rekao da ne vidim zašto su protiv paljenja baklji, nigdje nisam rekao da se trebaju bacati u teren. Palio sam iste ali nikad ni jednu nisam bacio u teren niti ću ikad, nije mi zanimljivo da zapalimo 10-15 nebitno koliko baklji, bacimo ih u teren, prekinemo utakmicu pa makar i kratkotrajno. I ako prelistaš temu unazad (četvrtak-petak) pisao sam da u Gradačcu to ne treba raditi baš iz poštovanja prema upravi jer su 'omogućili' dolazak većeg broja navijača. Čitao sam ove postove od jučer/sinoć i ne mogu shvatiti zašto tolika mržnja prema liku koji je uletio u teren, ima snimak toga, zna se ko je lik (istog poštujem) brate nađi ga i fino kolika kazna bude nek' je on plati, jednostavno. :kafa:
Prošle godine, u Travniku, kad je ona kiša bila nas su gađali likovi sa one livade, sreća niko nije ozbiljno povrijeđen ali tad nisam pročitao nigdje ni slova o tome incidentu, niti su naši osuđivali niti iko drugi, ali sad udri po nama. :hmmmmm:

@UltraSA ne stoji ti nick uz takav komentar. :shock:
Vidi haveru, zanm ja da si ti protiv toga i nije lično tebi upučeno, nego općenito. Ja sam isti htjeo uletiti u teren u Gradačcu da onomk majmunu što krevelji usta protiv nas i provocira je..m mater i znam lika koji je uletio dobro, ali buraz mi vodimo 2:0 i naravno da će neko provocirati ne bili mi paljevine uletili i prekinuli, ja i ti i svi navijaći Sarajeva se moramo boriti protiv toga i suzdržati se , samo se nasmijati na to njegovo, jer nemaju dušmani trenutno načina da nas zaustave osim da mi sami sebe zaustavimo ko prošle godine. Ovaj mali što je ušao protiv Borca, upoznao sam ga i kaže mi ma jbg jarane moro sam što nisdu zabili giol u prvom, ko im j.be mater, ja gledam hoću li ga pljunuti ili opaliti, pa ja sam kao i gomila sličnih taj dan pio tablete i tablete, da se smirim a on svoj ćeif prosuo i taj nam njegov ulazak odnjeo titulu, ma daj ba , trebamo raditi zajedno buraz da do toga ne dođe i na gurbetnjaku je u derbiju idti scenario bio da nas zbiju i izazovu prekid i došli likovi maksuz sa juga da nas gađaju bakljama :nedam: :salut: nedajmo brate ja i ti svi ostali da nam se to dešava, previše je uloženo da bi mi to sad sve popišali...... :salut:
Mosa RajvoSa i da se okitimo titulom aBd
Mosa RajvoSa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.