Steta je da ovoliki trud prodje nezamijecen
Jesam, al ih ne volim.svrakino1921 je napisao/la:Skoro hos ti sutra na utakmicu
Jesil ti Zenicki kanton
Pa koliko ti fali do Sarajevskogskoroalen je napisao/la:Jesam, al ih ne volim.svrakino1921 je napisao/la:Skoro hos ti sutra na utakmicu
Jesil ti Zenicki kanton![]()
Hoću aBd.
Jel ovo rukometni dres VardaraMarsal je napisao/la:Feno ima poruku za gostujuće navijače sutra na Bilinom polju!
Dva-tri kilometra od moje kuće je već Sarajevski. Ako znaš gdje je skladište Ina, tu je već KS.svrakino1921 je napisao/la:Pa koliko ti fali do Sarajevskogskoroalen je napisao/la:Jesam, al ih ne volim.svrakino1921 je napisao/la:Skoro hos ti sutra na utakmicu
Jesil ti Zenicki kanton![]()
Hoću aBd.
Marsal je napisao/la:Feno ima poruku za gostujuće navijače sutra na Bilinom polju!
Nisi jedini koji naleti.svrakino1921 je napisao/la:E moj Skoro
Tako blizu a tako daleko
A znam za Inu i tu postave radar uvjek kad prolazim
50 ogranicenje il je 40
Dobra kombinacija. Svi svi bi biiii biiiiiibijadaMocMahale444 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:
Bez filtera i samo za bibijadu.
Hajde i ti uslikaj jozlagu.
Svi svi svi na bibijadu.
Podrška iz Tuzle
Svi svi svi!!!
Sutra sa istoka kad se zaori Teeeeekbiiiir ovi iz metropole neće znat šta ih je snašlosviunapad1010 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Ovu ce fotku uzeti sa wikipedie kada trazis pojam selefije ili ti vehabije. Feno kralju vintaj na bibijadu![]()
Bi bi biiii bi
To furate kad dolaze iz metropole?Marsal je napisao/la:Sutra sa istoka kad se zaori Teeeeekbiiiir ovi iz metropole neće znat šta ih je snašlosviunapad1010 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Ovu ce fotku uzeti sa wikipedie kada trazis pojam selefije ili ti vehabije. Feno kralju vintaj na bibijadu![]()
Bi bi biiii bi
tuzla moja na cirilicu mirise :ljepota:Penaltiky je napisao/la:
Nemogu prodat 10 000 karti a prosjecna cijena karte 6 markiprisonbreak je napisao/la:Do 6 sati je prodato preko 8 000 ulaznica.
Nisu oni mi da ih to sjebe.Marsal je napisao/la:Sutra sa istoka kad se zaori Teeeeekbiiiir ovi iz metropole neće znat šta ih je snašlosviunapad1010 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Bi bi biiii bi
jesmo losisvrakino1921 je napisao/la:Nemogu prodat 10 000 karti a prosjecna cijena karte 6 markiprisonbreak je napisao/la:Do 6 sati je prodato preko 8 000 ulaznica.
Namjerno provokatori kupili 8 hiljada da nas mogu prcat za Hatalantu.svrakino1921 je napisao/la:Nemogu prodat 10 000 karti a prosjecna cijena karte 6 markiprisonbreak je napisao/la:Do 6 sati je prodato preko 8 000 ulaznica.
mnogo jakooskoroalen je napisao/la:Namjerno provokatori kupili 8 hiljada da nas mogu prcat za Hatalantu.svrakino1921 je napisao/la:Nemogu prodat 10 000 karti a prosjecna cijena karte 6 markiprisonbreak je napisao/la:Do 6 sati je prodato preko 8 000 ulaznica.
Trenutno korisnika/ca: Kompromis, laszlo, rishovski, tutankamon1905 i 41 gost.