15 godina sam vec na tribini i noci i noci se provelo raspravljajuci o ovome.
Cak je ovo i jedan od razloga sto je nas forum prestao sa radom.
Uvijek neka prepucavanja.
**** ga sto ljudi sto cudi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Baš tako!Orton je napisao/la:Midane samo da se razumijemo,i ja sam sa sjevera.skoro 30 godina u guzici![]()
15 godina sam vec na tribini i noci i noci se provelo raspravljajuci o ovome.
Cak je ovo i jedan od razloga sto je nas forum prestao sa radom.
Uvijek neka prepucavanja.
**** ga sto ljudi sto cudi.
slabo sam i procitao negdje pohvale za njega, al je imao dvije momacke intervencije nakon slobodnjaka kad je lopta isla na drugu stativu i on je to pokupio i bas je izgledao skoncentrisano !!!pitarlOOk je napisao/la:Jeste li vi skontali kako Dejo bolje i sigurnije brani kako ima žestoku konkurenciju
to ti govorim, meni je djelovao nekako sigurnije, vjerovatno ima tu i rad sa Mehom vrsnim psihologomcollector je napisao/la:slabo sam i procitao negdje pohvale za njega, al je imao dvije momacke intervencije nakon slobodnjaka kad je lopta isla na drugu stativu i on je to pokupio i bas je izgledao skoncentrisano !!!pitarlOOk je napisao/la:Jeste li vi skontali kako Dejo bolje i sigurnije brani kako ima žestoku konkurenciju
treba uzeti u obzir da je poprilicno tesko braniti u onom blatu, jedan pogresan korak dovodi do klizanja i umjesto lopte u rukama ona je u golu !!!
Slazem se upotpunosti..Head je napisao/la:Nadam se da ce staviti novu zastitnu mrezu ispred sjevera, da ipak ne bi doslo do toga da neki pacijent ne bi uletio. I ovi sto spominju koreografije, bakljade itd. Niko nije protiv koreografije, normalne bakljade cak ce ljudi sa ostale dvije tribine novcano pomoci, raja je samo protiv ulijetanja u teren, gadjanja trenera topovskim udarom i paljenja jedne baklje u popodnevnom terminu gdje nema 1000 ljudi na stadionu.
Sarajevo nije nastalo zbog HZ nego su HZ nastale zbog Sarajeva, i u toj hijerarhiji pojedinci moraju shvatiti da ne smiju biti vazniji od kluba!
MA KAKVI BA NAPADI NIKO NIKOG NE NAPADA!Zip je napisao/la:Slazem se upotpunosti..Head je napisao/la:Nadam se da ce staviti novu zastitnu mrezu ispred sjevera, da ipak ne bi doslo do toga da neki pacijent ne bi uletio. I ovi sto spominju koreografije, bakljade itd. Niko nije protiv koreografije, normalne bakljade cak ce ljudi sa ostale dvije tribine novcano pomoci, raja je samo protiv ulijetanja u teren, gadjanja trenera topovskim udarom i paljenja jedne baklje u popodnevnom terminu gdje nema 1000 ljudi na stadionu.
Sarajevo nije nastalo zbog HZ nego su HZ nastale zbog Sarajeva, i u toj hijerarhiji pojedinci moraju shvatiti da ne smiju biti vazniji od kluba!
I ocekujem neki trans sa sjevera povodom ove rasprave.. I iskreno ocekujem "rat" sjevera i istoka...
Ne zelim, al je moguce jer ce se i oni braniti od ovih napada...
Jos jednom kazem, rjesimo ovo izmedju sebe, mirno i dobronamjerno..Sto prije to bolje za sve...
Heb ga prijatelju ne može Bošnjo bez problema navikao ušlo u krv pa poželio vremena Baljaka, Alihodžića i ostalih lopova i bagre. Prizivajte belaj pa će ova divna uprava biti jedini gledaoci na AFH, izvolite.Ado76 je napisao/la:J.ebem ti zivot,kakva rasprava,cuj nekakvi ratovi,transparenti,prepucavanja????Sta je vama vise pobogu,mi MORAMO DA BUDEMO JEDNO,nikakve podjele i te gluposti me ne zanimaju.Jer ako tako krene i ovo ljudi sto dolazi na utakmice okanice se toga,ja prvi,jer kome je u interesu da vidi ili cuje ikakva prepucavanja medusobna???
Sto neko rece,mi od nicega napravimo problem,jer izgleda da nismo drugacije naucili,ne mozemo u rahatluku uzivati u svemu sto imamo
pitarlOOk je napisao/la:Znate šta sam još ćuo, ali ne znam koliko je istina , ali ja vjerujem, da je Matej Delač sam sebi bukvalno izmolio posudbu kod nas, jer mu se ovdje dopalo, a da ovi iz Čelzija kao nisu bili za to![]()
Upravo tako.Nikako da naviknemo na dobro,na pozitivu,sami ceprkamo neki belaj i probleme.pitic je napisao/la:Heb ga prijatelju ne može Bošnjo bez problema navikao ušlo u krv pa poželio vremena Baljaka, Alihodžića i ostalih lopova i bagre. Prizivajte belaj pa će ova divna uprava biti jedini gledaoci na AFH, izvolite.Ado76 je napisao/la:J.ebem ti zivot,kakva rasprava,cuj nekakvi ratovi,transparenti,prepucavanja????Sta je vama vise pobogu,mi MORAMO DA BUDEMO JEDNO,nikakve podjele i te gluposti me ne zanimaju.Jer ako tako krene i ovo ljudi sto dolazi na utakmice okanice se toga,ja prvi,jer kome je u interesu da vidi ili cuje ikakva prepucavanja medusobna???
Sto neko rece,mi od nicega napravimo problem,jer izgleda da nismo drugacije naucili,ne mozemo u rahatluku uzivati u svemu sto imamo
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.