PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

bihuzur
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la bihuzur » 31 avg 2018, 23:16

Marsal je napisao/la:Sarajevo je u ovom trenutku makar za jednu stepenicu kvalitetniji tim i ako pobijede to neće biti nikakvo čudo nego pomalo i očekivana stvar i realan omjer u kvaliteti dva tima. Ipak i mi smo u dobroj formi, znali smo odigrati čvrsto i požrtvovano, stadion će biti ispunjen i imamo se pravo nadati da možemo i treći put zaredom iznenaditi favorita.

Pa niko od Zeničana ne spori da je Sarajevo bolje, samo nakon toliko i toliko godina konačno imamo pozitivnu atmosferu oko kluba, događaju se neke dobre stvari, reprogram je krenuo, uskoro ide i otpis dugova prema JP, solidna ekipica za ove lige koja može bit negdje u sredini, mi iskreno zadovoljni.

Nije to nikakva euforija, samo smo konačno željni pozitivnih stvari i kada se one napokon događaju znamo to prepoznat i pružit ćemo sutra veliku podršku našim igračima, pokušati im biti vjetar u leđa i 12. igrač. Ako uspijemo izboriti pozitivan rezultat super, a ako ne život neće stati, čestitat ćemo protivniku na pobjedi i okrenuti se idućoj utakmici.
ne boj se..igra velkoski

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 31 avg 2018, 23:37

bihuzur je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Sarajevo je u ovom trenutku makar za jednu stepenicu kvalitetniji tim i ako pobijede to neće biti nikakvo čudo nego pomalo i očekivana stvar i realan omjer u kvaliteti dva tima. Ipak i mi smo u dobroj formi, znali smo odigrati čvrsto i požrtvovano, stadion će biti ispunjen i imamo se pravo nadati da možemo i treći put zaredom iznenaditi favorita.

Pa niko od Zeničana ne spori da je Sarajevo bolje, samo nakon toliko i toliko godina konačno imamo pozitivnu atmosferu oko kluba, događaju se neke dobre stvari, reprogram je krenuo, uskoro ide i otpis dugova prema JP, solidna ekipica za ove lige koja može bit negdje u sredini, mi iskreno zadovoljni.

Nije to nikakva euforija, samo smo konačno željni pozitivnih stvari i kada se one napokon događaju znamo to prepoznat i pružit ćemo sutra veliku podršku našim igračima, pokušati im biti vjetar u leđa i 12. igrač. Ako uspijemo izboriti pozitivan rezultat super, a ako ne život neće stati, čestitat ćemo protivniku na pobjedi i okrenuti se idućoj utakmici.
ne boj se..igra velkoski
Vidis koliko je čojK potrošio slova :)
Ti 19 slova :rol: nije fer.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 31 avg 2018, 23:41

MocMahale444 je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:

ne boj se..igra velkoski
Vidis koliko je čojK potrošio slova :)
Ti 19 slova :rol: nije fer.
to se zove sitan vez :lol:

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 31 avg 2018, 23:42

Raja ko.igra kladionicu sutra imam par sigurica pa nek se uzme koja para..zrinja 2, celik 1x, gosk x2, chelsea 1, olimpik 2, fenerbahce 1.
Sretno svima
Daj mi furadana!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 31 avg 2018, 23:46

b
Zadnja izmjena: prisonbreak, dana/u 31 avg 2018, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 31 avg 2018, 23:47

Shullenta je napisao/la:Raja ko.igra kladionicu sutra imam par sigurica pa nek se uzme koja para..zrinja 2, celik 1x, gosk x2, chelsea 1, olimpik 2, fenerbahce 1.
Sretno svima
dabogda svi izgubili :mrgreen:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 avg 2018, 23:48

Pametno prebacujes ulogu favorita na stranu Sarajeva,pametno .Vi ste vec sada napravili veliki pomak ,zahvaljujuci samo vama.Svak ko zeli dobro bh fudbalu moze se radovati uspjeh FK Celik.Dolazi vam pauza i prilika da obavite i bolje uigravanje i da budete bas respektabilni.Mnogi zaborljavaju da nije bilo vasih pobjeda nad Laznim i Zeljom ,ni mi ne bismo bili prvi na tabeli(naravno i mi zahvaljujuci sebi).Stvarno me raduje napredak Celika i radi mog jarana(sad pomalo kuhamo,iz D.Gracanice),radi pristojnih momaka na pdf.E sad o utakmici.Moze otici u dva smjera,a do vas je.Ako biste uspjeli bez pirotehnike dici stadion na noge ,bilo bi super po vas i mogli biste se pohvaliti i sportskom kulturom,a moze to otici i u smjeru pirotehnike i nemili scena,onda je sport na gubitku,a najvise vi navijaci Celika.Nema nikakve suplje u mojoj prici,samo dobronamjerni savjet.Bila je ona jedna prekinuta utakmica,pa ponovljena.Ne treba vam belaj,jer kako god zavrsilo vi ste na dobitku ,a bh i fudbal. Kamenice,topovski udari mogu samo prekinuti utakmicu,vi bez bodova i sa gorcinom u zelcu ,zbog gluposti.U zelji da sve prodje kako treba,naravno da vam zelim poraz u subotu,a poslije nek vas do Koseva prate uspjesi i pobjede.Fer i sportski ,pa ko koga zajebe .Pozdrav :rol: :rol: :rol: :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 31 avg 2018, 23:53

jel me neko zahebaje
slika
slika
slika
slika
slika
slika

i kazu momci, nisu u euforiji, isto kao Krupa :urnebes: :urnebes:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 avg 2018, 23:54

Isto tako se nadam :thumbup: ja sam navijač ali ne u ultras fazonu, pjevanje, navijanje, dobar fudbal, jaka atmosfera - to je ono što želim vidjeti i ono čemu se radujem, a psovki i pirotehnike će bit na obe strane svakako :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 31 avg 2018, 23:57

Joj suplje nije niko u euforiji a i jedni i drugi su :urnebes:

I mi cemo biti prilicno ako se pobjedi Mladost.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 01 sep 2018, 00:02

sviunapad1010 je napisao/la:Joj suplje nije niko u euforiji a i jedni i drugi su :urnebes:

Ma i vi ste već.

Al mi priznajemo, dok jufkaroši kažu da je to tako kod njih :urnebes: :urnebes:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 01 sep 2018, 00:02

normalno da je euforija..mi prvi na tabeli nakon 2674859 godina, a njima drago sto im dolazi najveci bh klub..sta ima lose u tome?

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 01 sep 2018, 00:04

bihuzur je napisao/la:normalno da je euforija..mi prvi na tabeli nakon 2674859 godina, a njima drago sto im dolazi najveci bh klub..sta ima lose u tome?
Brate stvarno ti ne zamjerim, vidim da ne mozes shvatiti, sve okej :thumbup: :stop:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 01 sep 2018, 00:04

Pa mi smo i rekli da jeste. Sve se poklopilo, krenula pozitivna priča, igramo solidnu sezonu(u poređenju sa prethodnih nekoliko godina i odličnu), administrativne zaje*ancije su tu, 9 bodova i 4-0 gol razlika na BP, plus na to sve i atraktivan protivnik, još lider na tabeli. Ali njima je ovo standard, oni pozivaju po gradu redovno za sva gostovanja, ide ih milion na kraj svijeta, najvjerniji, najredovniji itd. :zzz:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Dost
Kontakt:

Post Postao/la Dost » 01 sep 2018, 00:06

sviunapad1010 je napisao/la:Joj suplje nije niko u euforiji a i jedni i drugi su :urnebes:

Ma cijela liga u euforiji samo Zvijezdu boli tuki :urnebes:

Što se tiče pobijede danas nad Mladosti - teško. Možda neki drugi put :salut:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 sep 2018, 00:06

bihuzur je napisao/la:normalno da je euforija..mi prvi na tabeli nakon 2674859 godina, a njima drago sto im dolazi najveci bh klub..sta ima lose u tome?
Malo si pretjerao 2674759 :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 sep 2018, 00:07

Dost je napisao/la:

Ma cijela liga u euforiji samo Zvijezdu boli tuki :urnebes:

Što se tiče pobijede danas nad Mladosti - teško. Možda neki drugi put :salut:
Koje pomije ovi treneri Zvijezde :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 sep 2018, 00:07

Prison evo Marsal kaze da niste, džabe onoliko napisao i usra na kraju. Normalno da je euforija nakon dobrih rezultata, koje realno niko u Zenici nije ocekivao. A pitari euforija jer su prvi i jer bi dali guze da ostanu i dalje.
Mi cemo tek biti u tom stanju ako pobjedimo Mladost, a onda da se klepi Čelik
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 sep 2018, 00:12

Gdje je raja iz Širokog. Favoriti su eno i Corke veli, Želji respekt, nama bodovi. Taktika Travnika :yawn:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 sep 2018, 00:12

Ja lično ne vidim euforiju, ali ako većina "mojih" ipak kaže da je ima moje je da se složim sa njima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, jurisicduska, mosarajvosa83 i 20 gostiju.