ne boj se..igra velkoskiMarsal je napisao/la:Sarajevo je u ovom trenutku makar za jednu stepenicu kvalitetniji tim i ako pobijede to neće biti nikakvo čudo nego pomalo i očekivana stvar i realan omjer u kvaliteti dva tima. Ipak i mi smo u dobroj formi, znali smo odigrati čvrsto i požrtvovano, stadion će biti ispunjen i imamo se pravo nadati da možemo i treći put zaredom iznenaditi favorita.
Pa niko od Zeničana ne spori da je Sarajevo bolje, samo nakon toliko i toliko godina konačno imamo pozitivnu atmosferu oko kluba, događaju se neke dobre stvari, reprogram je krenuo, uskoro ide i otpis dugova prema JP, solidna ekipica za ove lige koja može bit negdje u sredini, mi iskreno zadovoljni.
Nije to nikakva euforija, samo smo konačno željni pozitivnih stvari i kada se one napokon događaju znamo to prepoznat i pružit ćemo sutra veliku podršku našim igračima, pokušati im biti vjetar u leđa i 12. igrač. Ako uspijemo izboriti pozitivan rezultat super, a ako ne život neće stati, čestitat ćemo protivniku na pobjedi i okrenuti se idućoj utakmici.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
- MocMahale444
Vidis koliko je čojK potrošio slovabihuzur je napisao/la:ne boj se..igra velkoskiMarsal je napisao/la:Sarajevo je u ovom trenutku makar za jednu stepenicu kvalitetniji tim i ako pobijede to neće biti nikakvo čudo nego pomalo i očekivana stvar i realan omjer u kvaliteti dva tima. Ipak i mi smo u dobroj formi, znali smo odigrati čvrsto i požrtvovano, stadion će biti ispunjen i imamo se pravo nadati da možemo i treći put zaredom iznenaditi favorita.
Pa niko od Zeničana ne spori da je Sarajevo bolje, samo nakon toliko i toliko godina konačno imamo pozitivnu atmosferu oko kluba, događaju se neke dobre stvari, reprogram je krenuo, uskoro ide i otpis dugova prema JP, solidna ekipica za ove lige koja može bit negdje u sredini, mi iskreno zadovoljni.
Nije to nikakva euforija, samo smo konačno željni pozitivnih stvari i kada se one napokon događaju znamo to prepoznat i pružit ćemo sutra veliku podršku našim igračima, pokušati im biti vjetar u leđa i 12. igrač. Ako uspijemo izboriti pozitivan rezultat super, a ako ne život neće stati, čestitat ćemo protivniku na pobjedi i okrenuti se idućoj utakmici.

Ti 19 slova

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
to se zove sitan vezMocMahale444 je napisao/la:Vidis koliko je čojK potrošio slovabihuzur je napisao/la:ne boj se..igra velkoskiMarsal je napisao/la:Sarajevo je u ovom trenutku makar za jednu stepenicu kvalitetniji tim i ako pobijede to neće biti nikakvo čudo nego pomalo i očekivana stvar i realan omjer u kvaliteti dva tima. Ipak i mi smo u dobroj formi, znali smo odigrati čvrsto i požrtvovano, stadion će biti ispunjen i imamo se pravo nadati da možemo i treći put zaredom iznenaditi favorita.
Nije to nikakva euforija, samo smo konačno željni pozitivnih stvari i kada se one napokon događaju znamo to prepoznat i pružit ćemo sutra veliku podršku našim igračima, pokušati im biti vjetar u leđa i 12. igrač. Ako uspijemo izboriti pozitivan rezultat super, a ako ne život neće stati, čestitat ćemo protivniku na pobjedi i okrenuti se idućoj utakmici.![]()
Ti 19 slovanije fer.

Raja ko.igra kladionicu sutra imam par sigurica pa nek se uzme koja para..zrinja 2, celik 1x, gosk x2, chelsea 1, olimpik 2, fenerbahce 1.
Sretno svima
Sretno svima
Daj mi furadana!
- prisonbreak
- Kontakt:
b
Zadnja izmjena: prisonbreak, dana/u 31 avg 2018, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
dabogda svi izgubiliShullenta je napisao/la:Raja ko.igra kladionicu sutra imam par sigurica pa nek se uzme koja para..zrinja 2, celik 1x, gosk x2, chelsea 1, olimpik 2, fenerbahce 1.
Sretno svima

-
- Kontakt:
Pametno prebacujes ulogu favorita na stranu Sarajeva,pametno .Vi ste vec sada napravili veliki pomak ,zahvaljujuci samo vama.Svak ko zeli dobro bh fudbalu moze se radovati uspjeh FK Celik.Dolazi vam pauza i prilika da obavite i bolje uigravanje i da budete bas respektabilni.Mnogi zaborljavaju da nije bilo vasih pobjeda nad Laznim i Zeljom ,ni mi ne bismo bili prvi na tabeli(naravno i mi zahvaljujuci sebi).Stvarno me raduje napredak Celika i radi mog jarana(sad pomalo kuhamo,iz D.Gracanice),radi pristojnih momaka na pdf.E sad o utakmici.Moze otici u dva smjera,a do vas je.Ako biste uspjeli bez pirotehnike dici stadion na noge ,bilo bi super po vas i mogli biste se pohvaliti i sportskom kulturom,a moze to otici i u smjeru pirotehnike i nemili scena,onda je sport na gubitku,a najvise vi navijaci Celika.Nema nikakve suplje u mojoj prici,samo dobronamjerni savjet.Bila je ona jedna prekinuta utakmica,pa ponovljena.Ne treba vam belaj,jer kako god zavrsilo vi ste na dobitku ,a bh i fudbal. Kamenice,topovski udari mogu samo prekinuti utakmicu,vi bez bodova i sa gorcinom u zelcu ,zbog gluposti.U zelji da sve prodje kako treba,naravno da vam zelim poraz u subotu,a poslije nek vas do Koseva prate uspjesi i pobjede.Fer i sportski ,pa ko koga zajebe .PozdravMarsal je napisao/la:Sarajevo je u ovom trenutku makar za jednu stepenicu kvalitetniji tim i ako pobijede to neće biti nikakvo čudo nego pomalo i očekivana stvar i realan omjer u kvaliteti dva tima. Ipak i mi smo u dobroj formi, znali smo odigrati čvrsto i požrtvovano, stadion će biti ispunjen i imamo se pravo nadati da možemo i treći put zaredom iznenaditi favorita.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- prisonbreak
- Kontakt:
jel me neko zahebaje
- Marsal
- Kontakt:
Isto tako se nadam
ja sam navijač ali ne u ultras fazonu, pjevanje, navijanje, dobar fudbal, jaka atmosfera - to je ono što želim vidjeti i ono čemu se radujem, a psovki i pirotehnike će bit na obe strane svakako 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Joj suplje nije niko u euforiji a i jedni i drugi su
I mi cemo biti prilicno ako se pobjedi Mladost.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma i vi ste već.sviunapad1010 je napisao/la:Joj suplje nije niko u euforiji a i jedni i drugi su![]()
Al mi priznajemo, dok jufkaroši kažu da je to tako kod njih

normalno da je euforija..mi prvi na tabeli nakon 2674859 godina, a njima drago sto im dolazi najveci bh klub..sta ima lose u tome?
- prisonbreak
- Kontakt:
Brate stvarno ti ne zamjerim, vidim da ne mozes shvatiti, sve okejbihuzur je napisao/la:normalno da je euforija..mi prvi na tabeli nakon 2674859 godina, a njima drago sto im dolazi najveci bh klub..sta ima lose u tome?

Pa mi smo i rekli da jeste. Sve se poklopilo, krenula pozitivna priča, igramo solidnu sezonu(u poređenju sa prethodnih nekoliko godina i odličnu), administrativne zaje*ancije su tu, 9 bodova i 4-0 gol razlika na BP, plus na to sve i atraktivan protivnik, još lider na tabeli. Ali njima je ovo standard, oni pozivaju po gradu redovno za sva gostovanja, ide ih milion na kraj svijeta, najvjerniji, najredovniji itd. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma cijela liga u euforiji samo Zvijezdu boli tukisviunapad1010 je napisao/la:Joj suplje nije niko u euforiji a i jedni i drugi su![]()

Što se tiče pobijede danas nad Mladosti - teško. Možda neki drugi put

-
- Kontakt:
Malo si pretjerao 2674759bihuzur je napisao/la:normalno da je euforija..mi prvi na tabeli nakon 2674859 godina, a njima drago sto im dolazi najveci bh klub..sta ima lose u tome?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Koje pomije ovi treneri ZvijezdeDost je napisao/la:Ma cijela liga u euforiji samo Zvijezdu boli tukisviunapad1010 je napisao/la:Joj suplje nije niko u euforiji a i jedni i drugi su![]()
I mi cemo biti prilicno ako se pobjedi Mladost.![]()
Što se tiče pobijede danas nad Mladosti - teško. Možda neki drugi put

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Prison evo Marsal kaze da niste, džabe onoliko napisao i usra na kraju. Normalno da je euforija nakon dobrih rezultata, koje realno niko u Zenici nije ocekivao. A pitari euforija jer su prvi i jer bi dali guze da ostanu i dalje.
Mi cemo tek biti u tom stanju ako pobjedimo Mladost, a onda da se klepi Čelik
Mi cemo tek biti u tom stanju ako pobjedimo Mladost, a onda da se klepi Čelik
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Gdje je raja iz Širokog. Favoriti su eno i Corke veli, Želji respekt, nama bodovi. Taktika Travnika 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Marsal
- Kontakt:
Ja lično ne vidim euforiju, ali ako većina "mojih" ipak kaže da je ima moje je da se složim sa njima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: HariTz, jurisicduska, mosarajvosa83 i 20 gostiju.