PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Gradski derbi kad im je bio nisu ovolko pozivali, stvarno ne znam sto ih je stid priznati. "Divevi" su to nije im zamjeriti, haha.
Sto se nas tice, ocekujemo pobjedu, ali ove sezone mi cemo se zadovoljiti nekom sredinom tabele. Konacno klub ide na bolje, 20 godina javasluka u reziji SDA ne moze se za jednu sezonu stici. BItno da se klub oporavlja i staje na noge, vidim Veleža kako fino rade i aBd sljedecu sezonu su u ligi. Nadam se samo da ce i Borac krenuti njihovim stopama. Pa da se onda potjeramo je.bem li vam sisu.
Sto se nas tice, ocekujemo pobjedu, ali ove sezone mi cemo se zadovoljiti nekom sredinom tabele. Konacno klub ide na bolje, 20 godina javasluka u reziji SDA ne moze se za jednu sezonu stici. BItno da se klub oporavlja i staje na noge, vidim Veleža kako fino rade i aBd sljedecu sezonu su u ligi. Nadam se samo da ce i Borac krenuti njihovim stopama. Pa da se onda potjeramo je.bem li vam sisu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Ne znam za sutra ali vi ispadate ove godine i etno selo.Dost je napisao/la:Ma cijela liga u euforiji samo Zvijezdu boli tukisviunapad1010 je napisao/la:Joj suplje nije niko u euforiji a i jedni i drugi su![]()
I mi cemo biti prilicno ako se pobjedi Mladost.![]()
Što se tiče pobijede danas nad Mladosti - teško. Možda neki drugi put

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Bibijada a nije euforija. Ma dajMarsal je napisao/la:Ja lično ne vidim euforiju, ali ako većina "mojih" ipak kaže da je ima moje je da se složim sa njima.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- prisonbreak
- Kontakt:
dobro je, sačuvali smo sesviunapad1010 je napisao/la:Ne znam za sutra ali vi ispadate ove godine i etno selo.Dost je napisao/la:Ma cijela liga u euforiji samo Zvijezdu boli tukisviunapad1010 je napisao/la:Joj suplje nije niko u euforiji a i jedni i drugi su![]()
I mi cemo biti prilicno ako se pobjedi Mladost.![]()
Što se tiče pobijede danas nad Mladosti - teško. Možda neki drugi put

hebem vas u kozare, jeste i gadni
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Mani ba šuplje...pola Zenice nece spavat vecerasMarsal je napisao/la:Ja lično ne vidim euforiju, ali ako većina "mojih" ipak kaže da je ima moje je da se složim sa njima.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Marsal
- Kontakt:
Nije bilo bibijade, umjesto toga otišlo se na proteste za Dženana i Davida.sviunapad1010 je napisao/la:Bibijada a nije euforija. Ma dajMarsal je napisao/la:Ja lično ne vidim euforiju, ali ako većina "mojih" ipak kaže da je ima moje je da se složim sa njima.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- MocMahale444
sviunapad1010 je napisao/la:Bibijada a nije euforija. Ma daj

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ja jos ne mogu da vjerujem da su cak i skole zatvorili zbog utakmice protiv SARAJEVA 

-
- Kontakt:
Muha koliko razlike klepate listicu?MocMahale444 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Bibijada a nije euforija. Ma daj
-
- Kontakt:
I džumu sa subote na petak prebcilibihuzur je napisao/la:ja jos ne mogu da vjerujem da su cak i skole zatvorili zbog utakmice protiv SARAJEVA
- MocMahale444
To su bahati pitari, diVevi ili BH Dinamo.sviunapad1010 je napisao/la:Muha koliko razlike klepate listicu?MocMahale444 je napisao/la:sviunapad1010 je napisao/la:Bibijada a nije euforija. Ma daj
Oni se bave tim glupostima pa im se vrati.
Idemo igrati i ako sudija bude kako treba uz dosta srece, truda i rada mozda izvucemo x.
zar dzuma nije nedeljom, prije mise?TofiTofita je napisao/la:I džumu sa subote na petak prebcilibihuzur je napisao/la:ja jos ne mogu da vjerujem da su cak i skole zatvorili zbog utakmice protiv SARAJEVA
-
- Kontakt:
Zar nisu divEvi BH Barselona
??? Odkud Dinamo sad, gluho bilo gdje ces ih na komunizam podsjećati.

- MocMahale444
Onaj dan kad je dosao tan, rekli su da ce se prosetati ligom kao Dinamo
Bh Dinamo.
Bh Dinamo.
Zenica zivi za Čelik tako ako treba sve cemo zatvoriti ali ici na utakmicu. Prosla sezona dokaz toga, ispali ali skupimo ljudi vise nego vi. Da je i jedan drugi klub prosao, kao sto je Čelik, nigdje ga ne bi bilo. 100% vam to garantujem, jer znam sta se sve radilo i na kraju su NAVIJACI POBIJEDILI. 2 godine krvave borbe i bojkota, a ne kao neki prekidaju bojkot pred evropske utakmice.
Ko je imalo pratio sva desavanja zna o cemu pricam.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
znaju to drug mnogi, al' samo rijetki priznaju.redbull93 je napisao/la:Zenica zivi za Čelik tako ako treba sve cemo zatvoriti ali ici na utakmicu. Prosla sezona dokaz toga, ispali ali skupimo ljudi vise nego vi. Da je i jedan drugi klub prosao, kao sto je Čelik, nigdje ga ne bi bilo. 100% vam to garantujem, jer znam sta se sve radilo i na kraju su NAVIJACI POBIJEDILI. 2 godine krvave borbe i bojkota, a ne kao neki prekidaju bojkot pred evropske utakmice.
Danas je na pdf Sarajeva #Memara to isto napisa, da Zenica živi za Čelik što je i istina.
a jel mi to protiv celika igramo? 

-
- Kontakt:
Znam to kad je dosao njihov utrpani amidza, ali su sad digli ljestvicu da su BH Barselona. Valjda zbog sabreMocMahale444 je napisao/la:Onaj dan kad je dosao tan, rekli su da ce se prosetati ligom kao Dinamo
Bh Dinamo.

- MocMahale444
O lopti znam, fudbal imam u malom prstu
Prije Bibijade i karafeka.

Prije Bibijade i karafeka.
MocMahale444 je napisao/la:Ne znam sad bas trenutno (mozda i prosle sezone) ali inace ste uvijek bili problem.samocelik je napisao/la:Da igra svih 18 naših protiv 9 vaših 2-0 za vas i to u prvom poluvremenu.MocMahale444 je napisao/la:Ja jesam napisao Çelik -Željo 2 ali Çelik je opasan taman da igra s 9 igraca protiv Želje.
Idu da ginu kad igraju protiv nas, mi umorni od eu.
Bice veselo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Prpgnoziraj i za sutra Muha.
Trenutno korisnika/ca: laszlo, mosarajvosa83, MostarReds22, Paromlinac, riki46, supervizor i 24 gosta.