BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- majestic24
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Dortmund nesmije veceras rano primiti gol.
P.S
Postoji li sansa da dovede onog shurlea iz leverkusena??
P.S
Postoji li sansa da dovede onog shurlea iz leverkusena??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Braco,normalno je da ima nervoze...pred ogromnim smo uspijehom,iako smo na neki nacin vec postigli uspijeh i uradili ono sto se niko nije nadao!
Veceras hrabro,oni ce svim silama napasti a eto nam sanse da im jos koji gol strovalimo!
Sto ne bi ostali neporazeni i kao takvi otisli u finale?!
Valja izdrzati do veceras...Vjerujem Doktoru i nasim pulenima da ce odlicno odigrati veceras!
p.s.Gundo KING
Valja izdrzati do veceras...Vjerujem Doktoru i nasim pulenima da ce odlicno odigrati veceras!
p.s.Gundo KING
Puno srece veceras, navijam da prodjete u finale zajedno sa Bayernom sutra

Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Piszczek bez problema odradio posljednji trening pred utakmicu. Ovo je veoma dobra vijest, jer znamo koliko Lukas znači za BVB i da je u velikim utakmicama nezamjenjiv.

Ebert se pominje kao moguće pojačanje. Vjerovatno ne za prvi tim, ali kao zamjena za Kubu bi bio dobar izbor. Znamo ga iz vremena dok je igrao za Herthu. Vrlo brzo i pokretjivo krilo. Trenutno igra za Valladolid uz učinak od 6 golova i 6 asista u 19 utakmica.
WAGs

Postoji šansa, ali ništa konkretno se nije pominjalo u medijima. Samo da je Schurrle moguća opcija da zamijeni Gotzea. Ono što je takođe plus za potencijalne kupce je da Schurrle ima klauzulu od 25mil.majestic24 je napisao/la: Postoji li sansa da dovede onog shurlea iz leverkusena??
Ebert se pominje kao moguće pojačanje. Vjerovatno ne za prvi tim, ali kao zamjena za Kubu bi bio dobar izbor. Znamo ga iz vremena dok je igrao za Herthu. Vrlo brzo i pokretjivo krilo. Trenutno igra za Valladolid uz učinak od 6 golova i 6 asista u 19 utakmica.
WAGs

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
"De Bruyne's Agent confirms that Chelsea will not sell him and that they are interested in sending him out on loan again"

Nego, kolike su šanse u procentima da Lewat ide? Čitao sam da je sve završeno po pitanju odlaska i da BVB traži zamjenu, al' ne znam u koji klub onda ide (Man. Utd, Bayern?) ?
Nema šanse da Robert dođe u Bayern. Jedino dogodine kada mu istekne ugovor. BvB neće pristati na ponude Bayerna nakon Gotze-a, tako da bi nekome (United) dali jeftinije Roberta.
veceras domuz u stilu ispada. 
GAL je napisao/la:veceras domuz u stilu ispada.
Bas kao i protiv Sahtjora i Malage. Zapravo nisu trebali ni grupnu fazu proci.
Steta za de Brujnea, dobro je sto se sada zna da nece biti nista od njega i da se treba okrenuti drugim mogucnostima.Sada naleteo na vest da je kamen spoticanja plata koju trazi Dzeko.Slozio bih se sa vama po pitanju Patrika Eberta, solidan back-up za Kubu.Mada ono kada vec sa ovolko para raspolaze Dortmund, moze se juriti i skuplje resenje jer ipak treba igrac koji moze promeniti tok utakmice svojim ulaskom na teren.Ne verujem da je Ebert u stanju to da uradi, jer ipak nije isto igrati za mali klub poput Valjadolida ili za klub kao sto je Dortmund.Ako se dovede Gorecka iz Bohuma, onda ce sigurno Lajtner biti prodat nekome.Sad malo da se okrenemo utakmici.
1Weidenfeller(GK) (C)
4Subotić
15Hummels
26Piszczek
29Schmelzer
6Bender
8Gündoğan
10Götze
11Reus
16Błaszczykowski
9Lewandowski
Ako je samo ta odšteta onda su ludi što ne pokušavaju da ga dovedu, on po prikazanim igrama vrijedi i puno više.Semir bvb je napisao/la:Piszczek bez problema odradio posljednji trening pred utakmicu. Ovo je veoma dobra vijest, jer znamo koliko Lukas znači za BVB i da je u velikim utakmicama nezamjenjiv.![]()
Postoji šansa, ali ništa konkretno se nije pominjalo u medijima. Samo da je Schurrle moguća opcija da zamijeni Gotzea. Ono što je takođe plus za potencijalne kupce je da Schurrle ima klauzulu od 25mil.majestic24 je napisao/la: Postoji li sansa da dovede onog shurlea iz leverkusena??
Bio bi im ko kec na desetku
- gerdmuller
- Kontakt:
Sretno "braco bundesligasi" 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Braco po boji evo mene u turskoj a na tv nema prenosa.. Imam samo mobitel i wi-fi na njemu postoji li ikakva mogućnost da gledam preko mobitela..molim vas da mi pomognete
Razvalite ih 
Probaj skinuti sopcast sa marketa na mob ,instaliraj ...onda udji u wiziwig.tv i nadji sopcast linkoveza vecerasnju tekmu,pokusajmirzatele je napisao/la:Braco po boji evo mene u turskoj a na tv nema prenosa.. Imam samo mobitel i wi-fi na njemu postoji li ikakva mogućnost da gledam preko mobitela..molim vas da mi pomognete
Prognoza 1-2
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ocekujm da im zavucemo bar 2 komada nakon brzih kontri i naravno da ocekujem prolazak u finale. Ako se budemo branili (sto ne znamo), jadna nam majka
Naprijed nasi
Naprijed nasi
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sretno, nadam se da cete proci ovo lagano i onda dic klempu 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Kome prijeti suspenzija od zutih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.