Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bekrija1990
Postao/la bekrija1990 » 23 jun 2010, 20:02
Izraz na licima igraca sve govori

neko slavi titulu, a neko dolazak Blekica

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
-
pile87
-
Kontakt:
Hoces da kazes da nisi nikad s rajom, sa familiom okrenuo janje

bolan bolan vi mladji imate jako iskrivljenu sliku sta je seljakluk.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Pirke_TM87
-
Kontakt:
Postao/la Pirke_TM87 » 23 jun 2010, 20:08
Neko okrece janje a neko na tanjiru dobija meso sumnjivog porjekla od sumnjive zivotinje inace po ISLAMU strogo zabranjene

-
harinjo
-
Kontakt:
Hairlija je napisao/la:nije mi jasno,ovo skretnicari umjesto da se brinu koliko ce primiti od ciftija oni dolaze na nasu temu

,KOMPLEKS
a zbog ovoga insana nemogu mirno da spavaju

a jest opasan--liči na abramovića:-)

-
Hairlija
-
Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:Neko okrece janje a neko na tanjiru dobija meso sumnjivog porjekla od sumnjive zivotinje inace po ISLAMU strogo zabranjene

sreca pa je tebi supa isto sto i meso
ja nebi izlazio iz sumarka
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
faba
-
Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:Neko okrece janje a neko na tanjiru dobija meso sumnjivog porjekla od sumnjive zivotinje inace po ISLAMU strogo zabranjene

Koji debil.Kakvo razmisljanje.
Sta sam se ja onda svinjetine najeo.Jel mi ova salama u danasnjoj kapricozi pileca ili sunka?
Pomirite se, recite ba, slika je odraz seljakluka.
-
Pirke_TM87
-
Kontakt:
Postao/la Pirke_TM87 » 23 jun 2010, 20:14
Hairlija je napisao/la:Pirke_TM87 je napisao/la:Neko okrece janje a neko na tanjiru dobija meso sumnjivog porjekla od sumnjive zivotinje inace po ISLAMU strogo zabranjene

sreca pa je tebi supa isto sto i meso
ja nebi izlazio iz sumarka
Dobar je taj restoran u kojem se samo servira supa... Daj boze da nekada i ti udjes u neko otmjeno mjesto u kojem osim predjela na meniju postoji i glavno jelo, kao i Desert, a za Desert ces uciti nekad poslije, kada apsloviras GLAVNO JELO !
-
Hairlija
-
Kontakt:
hm provjerite skretnicari jeli vam ostalo pecenja izmedju zuba
ja bi se zapitao da sam na vasem mjestu,pa tim vam nije vidio europe 5-6god i sad kad ste je dobili umjesto da vadite vizu za Izrael vama i dalje draze FK Sarajevo

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
samo rajvosa
-
Kontakt:
Postao/la samo rajvosa » 23 jun 2010, 20:26
A cujem da su mezili sa bracom iz I.Sarajeva, kad je ZeljA dole igrao,cujem bas su se onako dobro najeli!
-
adnan_hzsa
-
Kontakt:
Postao/la adnan_hzsa » 23 jun 2010, 20:29
otisli igraci da izliju plocu za vikendicu nijazu pa ih pocastio pecenjem hahahahah
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
harinjo
-
Kontakt:
adnan_hzsa je napisao/la:otisli igraci da izliju plocu za vikendicu nijazu pa ih pocastio pecenjem hahahahah
POŠTUJTE ŠAMPIONA eurohaus team

-
cala
-
Kontakt:
ma samo vi, vidimo se u cevljanovicima,jel ono ide
Nema izgovora, bitka se nastavlja, SVI NA CEVLJANOVICE!!!
-
HORDAS_1987
-
Kontakt:
Postao/la HORDAS_1987 » 23 jun 2010, 21:23
Moze li mi neko reci tacan datum pocetka nase PL.Hvala

SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
-
Samo F.K.S !!
-
Kontakt:
Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jun 2010, 22:21
HORDAS_1987 je napisao/la:Moze li mi neko reci tacan datum pocetka nase PL.Hvala

31.07.2010-08.08.2010 tad ce nekad da pocne
-
maltasa
-
Kontakt:
31.07./01.08. 2010. g.
-
Rule_hz
-
Kontakt:
pa majke vam jel to vi mislite a ce biti evrope.. i za vas i za repku ako sada ne izaberu 1 predsjednika u savezu...kad je druga sjednica i koliko sam procitao i danas cuo na tv da ako ne izaberu 1 predsjednika sve vam to pada u vodu:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
bekrija1990
Postao/la bekrija1990 » 23 jun 2010, 23:45
harinjo je napisao/la:adnan_hzsa je napisao/la:otisli igraci da izliju plocu za vikendicu nijazu pa ih pocastio pecenjem hahahahah

Nisu ba oni ni eurohaus, nego Eurofond iz Crne Gore...jad i cemer:
http://www.san.ba/index.php?id=10983 - Eurofond iz Crne Gore vlasnik „Elektrogrupe" iz Jajca
Akcionari i vlasnici Eurofonda su Veselin Barović iz Crne Gore kojem se sada u Italiji sudi za krijumčarenje cigareta, Zijad Blekić iz Sarajeva, vlasnik brokerske kuće „Eurohaus" i predsjednik Nadzornog odbora Sarajevske berze i Boiša Šotra koji je iz BiH, a živi i radi u Crnoj Gori. Treba dodati da su Blekić i Barović suvlasnici i sarajevske „Vranice". Radončić ima suvlasnički udio u Blekićevom „Eurohausu".
Sta ocekivati od "mesetara" koji je sredio Vranicu i njene radnike...a sta tek ocekivati od levata koji spas traze u Blekicu
http://www.bhdani.com/default.asp?kat=f ... tekst_rb=2 - Ličnost u fokusu: Zijad Blekić
Sada, uz pomoć Blekića, po "svoj" dio kolača u onome što je ostalo od Bosne stiže i poznati crnogorski "investitor" Barović, kojeg sa Sarajevom vezuje i prijateljstvo s Nihadom Tender-begom Imamovićem. Radnici Vranice će ovog mjeseca imati za hljeb, ali je pitanje koliko će još bogata kasa Fabrike duhana Sarajevo moći snositi milionske troškove "investicija" Blekića i njegovih poslovnih partnera. (S. Pećanin)
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
-
_Bad_boy
-
Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:pa majke vam jel to vi mislite a ce biti evrope.. i za vas i za repku ako sada ne izaberu 1 predsjednika u savezu...kad je druga sjednica i koliko sam procitao i danas cuo na tv da ako ne izaberu 1 predsjednika sve vam to pada u vodu:D
ako si ozbiljan razumijem ali ako se radujes takvom necemu onda stvarno nema smisla..svaki bod iz evrope dize koeficijent BH klubova tako da ne vidim svrhu radovanju..i neznam zasto se sad ponovo pocinje sa prepucavanjem i slicno..dobra je vijest da ste dobili novu upravu i ajd malo pricajte o aktivnostima koje se desavaju i slicno..o kojim se igracima spekulise,osim smajlovica? na koliko se razmislja uzeti koncesija na kosevo,kakve su mogucnosti,ajd da malo ova tema dobije na kvalitetu?
-PAJA Fan Club!!
-
Samo F.K.S !!
-
Kontakt:
Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jun 2010, 23:47
A sta je to Nijaz Brkic uradio ?? ah da kupio je titulu
-
_Bad_boy
-
Kontakt:
bekrija1990 je napisao/la:harinjo je napisao/la:adnan_hzsa je napisao/la:otisli igraci da izliju plocu za vikendicu nijazu pa ih pocastio pecenjem hahahahah

Nisu ba oni ni eurohaus, nego Eurofond iz Crne Gore...jad i cemer:
http://www.san.ba/index.php?id=10983 - Eurofond iz Crne Gore vlasnik „Elektrogrupe" iz Jajca
Akcionari i vlasnici Eurofonda su Veselin Barović iz Crne Gore kojem se sada u Italiji sudi za krijumčarenje cigareta, Zijad Blekić iz Sarajeva, vlasnik brokerske kuće „Eurohaus" i predsjednik Nadzornog odbora Sarajevske berze i Boiša Šotra koji je iz BiH, a živi i radi u Crnoj Gori. Treba dodati da su Blekić i Barović suvlasnici i sarajevske „Vranice". Radončić ima suvlasnički udio u Blekićevom „Eurohausu".
Sta ocekivati od "mesetara" koji je sredio Vranicu i njene radnike...a sta tek ocekivati od levata koji spas traze u Blekicu
http://www.bhdani.com/default.asp?kat=f ... tekst_rb=2 - Ličnost u fokusu: Zijad Blekić
Sada, uz pomoć Blekića, po "svoj" dio kolača u onome što je ostalo od Bosne stiže i poznati crnogorski "investitor" Barović, kojeg sa Sarajevom vezuje i prijateljstvo s Nihadom Tender-begom Imamovićem. Radnici Vranice će ovog mjeseca imati za hljeb, ali je pitanje koliko će još bogata kasa Fabrike duhana Sarajevo moći snositi milionske troškove "investicija" Blekića i njegovih poslovnih partnera. (S. Pećanin)
valjda ne pokusavas reci da fabriku u kojoj dionice drzi radoncic spavasa hilmo selimovic..
i rat na relaciji san,bh dani-avaz traje vec godinama i mislim da je smijesno uzeti jedan "san" kao pouzdan izvor..ja navijam za zelju al treba biti realan jer iza svakog tajkuna ima dosta prljavog vesa al to neka rijesava sud a ne san,bh dani i slicno..
-PAJA Fan Club!!