braća

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Nisam gledao tekmu, al' pretpostavljam da je dosta izlatio i pratio Lopeza daleko od koša, a nije Bolt da se nakon tog upućenog šuta sjuri pod koš. Uostalom, najbolji skakač na tekmi je skupio osam skokova.nerminh74 je napisao/la:30 minuta i 6 skokova to mi se ne svidza
Vidis to mi nije palo na pametMonolog je napisao/la:Nisam gledao tekmu, al' pretpostavljam da je dosta izlatio i pratio Lopeza daleko od koša, a nije Bolt da se nakon tog upućenog šuta sjuri pod koš. Uostalom, najbolji skakač na tekmi je skupio osam skokova.nerminh74 je napisao/la:30 minuta i 6 skokova to mi se ne svidza
Mlađani Monolog te uči košarci.. Skandalnerminh74 je napisao/la:Vidis to mi nije palo na pametMonolog je napisao/la:Nisam gledao tekmu, al' pretpostavljam da je dosta izlatio i pratio Lopeza daleko od koša, a nije Bolt da se nakon tog upućenog šuta sjuri pod koš. Uostalom, najbolji skakač na tekmi je skupio osam skokova.nerminh74 je napisao/la:30 minuta i 6 skokova to mi se ne svidza
To je zbog toga što ne pratiš NBA, kakvih samo smiješnih ekipa ima u odbrani Denver je za njih DetroitRealnoGledano je napisao/la:tamam kad covjek pomisli da se ne moze igrat gora odbrana od one koju igra Denver
onda pogledas Portland i Bruklin i vidis da moze
širom USAlumani je napisao/la:Ohh,to se momci spremaju za Basketa!Dantes gdje se igra?
DANTES je napisao/la:širom USAlumani je napisao/la:Ohh,to se momci spremaju za Basketa!Dantes gdje se igra?
ne zna se još.lumani je napisao/la:DANTES je napisao/la:širom USAlumani je napisao/la:Ohh,to se momci spremaju za Basketa!Dantes gdje se igra?
Grad?
znas li da je nadimak Aminua, "Chief" :mrgreen:TheChief je napisao/la:
A koji je to NBA startni centar lahak ispit? Sto se tice KAT-a utrpat ce on 20+ al mislim da ce kontra juke imati losiju statistiku nego u vecini tekmi.AlphonseKauders je napisao/la:Još jedan težak ispit večeras, KAT (koji zadnjih mjesec dana igra kao s druge planete) s druge strane, valja mu paziti na lične i ne nasjedati na finte šuta.
Teško da će ga Juka uspjeti zadržati ispod 20-25 poena, ali to u NBA svakako rijetko ko uspije, tako da je bitno samo da se ne frustrira ako ovaj bude ubacivao i pored dobre odbrane i igra svoju igru kao u proteklim utakmicama.
Veoma teskoedin139 je napisao/la:A koji je to NBA startni centar lahak ispit? Sto se tice KAT-a utrpat ce on 20+ al mislim da ce kontra juke imati losiju statistiku nego u vecini tekmi.AlphonseKauders je napisao/la:Još jedan težak ispit večeras, KAT (koji zadnjih mjesec dana igra kao s druge planete) s druge strane, valja mu paziti na lične i ne nasjedati na finte šuta.
Teško da će ga Juka uspjeti zadržati ispod 20-25 poena, ali to u NBA svakako rijetko ko uspije, tako da je bitno samo da se ne frustrira ako ovaj bude ubacivao i pored dobre odbrane i igra svoju igru kao u proteklim utakmicama.
Juka igra odlicno u portlandu i to je to.
Sto se tice poredjenja sa Jokicem i koga kako ovdje mnogi smatraju da je to neumjesno mislim da grijese.
Sta vise 90% sam ubjeđen da ce Juka sljedecu sezonu biti jaci igrac.
što tebi ovaj smajliChinaglia je napisao/la:znas li da je nadimak Aminua, "Chief"TheChief je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.