FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Slaba Dzeki ekipa,prosle godine mu je bila dosta bolja. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Adilovic treba ostati bar do ljeta. Dosta je odlazaka za ovaj prelazni rok (ako racunamo i Besliju).
Imamo tim koji moze odbraniti duplu krunu i to trebamo uraditi. Onda na ljeto vidjeti na kome se i koliko moze zaraditi i ko se i za koliko moze dovesti kao zamjena.
Adilovicu sto se mene tice treba dati novi ugovor i neka ga. Lik daje golove, znaci radi svoj posao dobro.
Amar ce u svakom slucaju uraditi najbolje moguce. U to ne sumnjam.
Imamo tim koji moze odbraniti duplu krunu i to trebamo uraditi. Onda na ljeto vidjeti na kome se i koliko moze zaraditi i ko se i za koliko moze dovesti kao zamjena.
Adilovicu sto se mene tice treba dati novi ugovor i neka ga. Lik daje golove, znaci radi svoj posao dobro.
Amar ce u svakom slucaju uraditi najbolje moguce. U to ne sumnjam.
Ako se adilovic moze prodati i u pola para sto ovdje spominjete treba ga prodati dok se ima prilika nista cekati do kraja sezone
. Titula nece doci upitanje imamo fin raspored za razliku od pitara a ostalima bjezimo sasvim dovoljno bodova da se ne sikiramo nimalo.
Budi siguran da ce prodati bilo koga samo ako bude dobra ponuda, samo se nadam da ima i plan B.SamoZeljo je napisao/la:Amar ce u svakom slucaju uraditi najbolje moguce. U to ne sumnjam.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa dobro, ako proda, neko bi mogao i doci. Naravno da hoce prodati za dobre pare, klub od toga zivi ali sigurno nece doci do totalne rasprodaje.Elegant je napisao/la:Budi siguran da ce prodati bilo koga samo ako bude dobra ponuda, samo se nadam da ima i plan B.SamoZeljo je napisao/la:Amar ce u svakom slucaju uraditi najbolje moguce. U to ne sumnjam.
Mislim da je Amar napravio ekipu koja na skoro svakoj poziciji ima po dva kvalitetna igraca. Mozda je u odbrani falio jos jedan, npr. Nyema.
Sada samo treba odrzavati i pokusati dici kvaltet. Znaci, ode jedan, dodje drugi. Odu trojica dodje drugih pet od kojih ce dva otpasti.....
Ja zaista ne sumnjam u Amara, nijedne jedine sekunde. Dok je njega bice i trofeja i igraca i uzimat ce se pare. Nece nam najbolji igraci ici za 10-20 hiljada eura.
Hajde Manijaci, glasajte.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=7010" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa nece valjda "navijaci" EPL-a uzeti titulu pored nas zivih.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=7010" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- savatihotece
- Kontakt:
Ne kontam gdje i na koji način i glasam.malta071 je napisao/la:Hajde Manijaci, glasajte.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Pritisni link i na vrhu izaberi za koga hoces da glasas.savatihotece je napisao/la:Ne kontam gdje i na koji način i glasam.malta071 je napisao/la:Hajde Manijaci, glasajte.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Haj molim vas svi koji nisu glasajte samo da ne odnesu pobjedu forumasi koji prate klubove preko Facebook-a i Twittera.
@boccacco je ovo zasluzio.
@boccacco je ovo zasluzio.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- SarajlijaTM
Hajmo' daljemalta071 je napisao/la:Hajde Manijaci, glasajte.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Zadnja izmjena: justFlowFKZ, dana/u 24 dec 2012, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
Obavih građansku dužnost, glasao sam

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Evo ga sa mojim glasom 33:33 hajmo zeljovci za bocacia
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
evo ga sa mojim vodimo...
ajmo daljeee!!
-
Dijete83grbavice
- Kontakt:
eto ga i od mene 
Ma evo bocki vec ostvaruje znacajnu prednost,ipak je ovo nas forum hehehhe
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Ultras1921
- Kontakt:
Davno je moj glas njemu otisao 
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ma prodati sve što se može prodati za bilo kakvu lovu jer finansijska situacija je loša. Troškovi su poprilični, a priliv novca slab. Ako ne dođemo podhitno do kakve love, pitanje je šta će biti i za licencu u junu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Ultras1921
- Kontakt:
@camac financijska situacija je u klubu veoma dobra...
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Citam ovu zadnju stranicu i nista mi nije jasno
...spominje se moj nick i kontam,kada sam i sta ja nesto napisao pa se ta neka prica vrti oko mog imena,i onda skontam da je neko glasanje u pitanju.
i vidim @malta stavio link,udjem i
....Pa ja ovo tek sada vidim,pojma nemam da se ovo desava.Kakva je ovo zezancija,odakle uopste ja u ovoj prici
Jako sam iznenadjen.Koliko ovo vec traje
E svasta
,cuj u polufinalu za forumasa godine
Ma hvala vam ljudi,ali stvarno mislim da je puno bolje da se mi vratimo nasem Zelji,pustite ovo,kakvi forumasi godine
i vidim @malta stavio link,udjem i
Jako sam iznenadjen.Koliko ovo vec traje
E svasta
Ma hvala vam ljudi,ali stvarno mislim da je puno bolje da se mi vratimo nasem Zelji,pustite ovo,kakvi forumasi godine
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.