FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 23 dec 2012, 17:17

ZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam dvije informacije Adilovic sve zavrsio sa Augsburg.
A sto mlate da ce Admir Vladavić u velež od toga nema nista hehee sve ce se znati za par dana heheee.
Jedan je sir Amar Osim ........
Bilo bi dobro da Adil ode za dobre pare ako je ovo istina. A za ovo drugo jel to hoces reci da Admir dolazi u Zelju ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 23 dec 2012, 17:33

Nemoj Vladavica majke ti:D

Nema on discipline nimalo,jedino mi je drago sto ga Amar trenira,pa nema zajebancije.

Inace kita od covjeka i igraca.

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 23 dec 2012, 17:34

Isto ko sto ce nam doci Kacar :lol: ,tako ce doci Vladavic.Jos na toj poziciji imamo dovoljno igraca.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 dec 2012, 17:59

Ma nije sada bitna toliko cifra koliko ova vijest da ode direktno u Bundesligu. Nemojte pogresno sada gledati na to, jer naravno da je bitna para uvijek, ali po meni i nekih 400.000 € za njega bi bilo mila majka. Ovo ako je tacno, ja sam onda stvarno presretan... ;) Ovo bi bio konacno jedan pravi transfer u jednu od pravih liga...

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 23 dec 2012, 18:00

Maslacak je napisao/la:Isto ko sto ce nam doci Kacar :lol: ,tako ce doci Vladavic.Jos na toj poziciji imamo dovoljno igraca.
Ovo za Vladavica je tacno.... To sam i ja cuo, a ja ne bih mlatio praznu slamu kao sto se ovdje zna mlatiti kao ni na jednoj dr. temi....
Al' u Zelju ce jedino ako se uspije rijesiti ugovora tj. da ga raskine.... Na posudbu ga nece Amar.....

To za Kacara je svakako ozbiljno kao sto je Luca Toni sletio na Kosevo......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 23 dec 2012, 18:23

Dajte ljudi jel ova informacija za Adilovica stvarno tacna ili je jos jedna od forumaskih supljih?
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 dec 2012, 18:26

Momak je naglasavao da bi volio igrati u bundesligi, moguce je da je tacna :)
NO PYRO NO PARTY

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 dec 2012, 18:37

Haj sve spekulacije na jednu stranu, al da se neki od nas toliko uzdizu pa kazu da nam Vladavic ne treba jer je guzva na njegovoj poziciji. Kakva ba guzva? Frajer igra krilo, ostali bez Beslije i Zebe, obojica igrala krila. Ostaje nam Selimovic koji se bolje snalazi na poziciji spica, a ako ode Adilovic onda bi i igrao spica. Sta onda? Stanic i Colic? Vise igrali bekove nego krila u posljednjim sezonama, a vala da se ne lazemo nisu ni neki igraci. Kad su u najboljoj formi to je donekle ok, al cim nisu to je lose. I koga to jos imamo na krilu pa je guzva? Nanija? Hazarda?
Budite na sekund realni i razmislite malo i skontat cete da nam igrac kalibra Vladavica moze itekako pomoc, to sto je on u glavi takav kakav je, to je druga stvar. To se nas ne tice nego njega i Osima. Ako ga Osim moze smirit, to je vrhunski igrac za nasu ligu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 dec 2012, 18:50

exbabilon je napisao/la:Haj sve spekulacije na jednu stranu, al da se neki od nas toliko uzdizu pa kazu da nam Vladavic ne treba jer je guzva na njegovoj poziciji. Kakva ba guzva? Frajer igra krilo, ostali bez Beslije i Zebe, obojica igrala krila. Ostaje nam Selimovic koji se bolje snalazi na poziciji spica, a ako ode Adilovic onda bi i igrao spica. Sta onda? Stanic i Colic? Vise igrali bekove nego krila u posljednjim sezonama, a vala da se ne lazemo nisu ni neki igraci. Kad su u najboljoj formi to je donekle ok, al cim nisu to je lose. I koga to jos imamo na krilu pa je guzva? Nanija? Hazarda?
Budite na sekund realni i razmislite malo i skontat cete da nam igrac kalibra Vladavica moze itekako pomoc, to sto je on u glavi takav kakav je, to je druga stvar. To se nas ne tice nego njega i Osima. Ako ga Osim moze smirit, to je vrhunski igrac za nasu ligu.
Vladavic jeste igracina,ali ne bih volio njega iz nekih drugih razloga.Treba otici malo u Afriku i tamo nahvatat malo onih crnaca.Pa nek bi se 1 pokazao dobrim isplatilo bi se.I onda ga za 2-3 godine dobro talnut i vozdra
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 23 dec 2012, 18:52

TMovac je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Haj sve spekulacije na jednu stranu, al da se neki od nas toliko uzdizu pa kazu da nam Vladavic ne treba jer je guzva na njegovoj poziciji. Kakva ba guzva? Frajer igra krilo, ostali bez Beslije i Zebe, obojica igrala krila. Ostaje nam Selimovic koji se bolje snalazi na poziciji spica, a ako ode Adilovic onda bi i igrao spica. Sta onda? Stanic i Colic? Vise igrali bekove nego krila u posljednjim sezonama, a vala da se ne lazemo nisu ni neki igraci. Kad su u najboljoj formi to je donekle ok, al cim nisu to je lose. I koga to jos imamo na krilu pa je guzva? Nanija? Hazarda?
Vladavic jeste igracina,ali ne bih volio njega iz nekih drugih razloga.Treba otici malo u Afriku i tamo nahvatat malo onih crnaca.Pa nek bi se 1 pokazao dobrim isplatilo bi se.I onda ga za 2-3 godine dobro talnut i vozdra
Jednom smo otisli u Afriku i umalo zbog toga sebi ebali mamicu.....
Jer smo morali placati naknade za treniranje i za Diattu i Dialibu koje su bile nemale....

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 dec 2012, 18:54

A zablon amanaka

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 dec 2012, 18:55

Bolje te pare što bi potrošili na "garave" talente uložiti u skauting po Bosni, i pokupiti djecu od 14, 15, 16 godina, od koje možemo imati koristi i bliskoj budućnosti. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 23 dec 2012, 19:58

FCS je napisao/la:A zablon amanaka
Amanaka je imao preko 23 kad je dosao... Tako da za njega nista placali nismo.....

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 dec 2012, 20:19

Vidite nesto, da razjasnimo malo. Amarova politika je sljedeca; nama ne trebaju igraci zbog kojih ce nas glave boliti radi van terentskih aktivnosti. Mislim, da je upravo ovo pravi put koji Amar zapravo provodi, jer ako ne mozes ukrotiti igraca, pa makar bio on kalibra Vladavica, bolje je onda dovesti dvojici juniora i pustiti ih neka se kale. Ja mislim da ce se vecina sloziti sa mnom...

EDIT: Iznad covjek istice da bi Adil volio igrati u Njemackog. Jedno su zelje a drugu je realnost. Ja takoder ne mogu sasvim da vjerujem za ovo, jer se sve svodi na rekla kazala, ali ako ubode ovo o cemu se prica, mislim da cemo napraviit pravo stvar za buducnost nasih transfera....

Ove komentare pitara "idemo na titulu", mene bi vise SRAMOTNO BILO OBJAVLJIVATI... ;)

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 dec 2012, 22:04

DzoleZeljo je napisao/la:Vidite nesto, da razjasnimo malo. Amarova politika je sljedeca; nama ne trebaju igraci zbog kojih ce nas glave boliti radi van terentskih aktivnosti. Mislim, da je upravo ovo pravi put koji Amar zapravo provodi, jer ako ne mozes ukrotiti igraca, pa makar bio on kalibra Vladavica, bolje je onda dovesti dvojici juniora i pustiti ih neka se kale. Ja mislim da ce se vecina sloziti sa mnom...

EDIT: Iznad covjek istice da bi Adil volio igrati u Njemackog. Jedno su zelje a drugu je realnost. Ja takoder ne mogu sasvim da vjerujem za ovo, jer se sve svodi na rekla kazala, ali ako ubode ovo o cemu se prica, mislim da cemo napraviit pravo stvar za buducnost nasih transfera....

Ove komentare pitara "idemo na titulu", mene bi vise SRAMOTNO BILO OBJAVLJIVATI... ;)
i po mojim informacijama Adilovic prelazi u Augsburg za nekih 500.000
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 23 dec 2012, 22:12

old school je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Vidite nesto, da razjasnimo malo. Amarova politika je sljedeca; nama ne trebaju igraci zbog kojih ce nas glave boliti radi van terentskih aktivnosti. Mislim, da je upravo ovo pravi put koji Amar zapravo provodi, jer ako ne mozes ukrotiti igraca, pa makar bio on kalibra Vladavica, bolje je onda dovesti dvojici juniora i pustiti ih neka se kale. Ja mislim da ce se vecina sloziti sa mnom...

i po mojim informacijama Adilovic prelazi u Augsburg za nekih 500.000
informacija je tacna samo se o cifri jos nista ne zna

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 23 dec 2012, 22:36

Ma sve se to zna,ako ce ici.Amar ga nece dati ispod miliona nema sanse.Zna se koliko je ulozeno u njega do sad,sto se tice plate i ostalih stvari.Tako da ako ode bilo gdje,ispod miliona nema sanse.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 dec 2012, 23:21

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... siber-sibi" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 dec 2012, 00:03

slika

slika
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 24 dec 2012, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 24 dec 2012, 00:05

Maslacak je napisao/la:Ma sve se to zna,ako ce ici.Amar ga nece dati ispod miliona nema sanse.Zna se koliko je ulozeno u njega do sad,sto se tice plate i ostalih stvari.Tako da ako ode bilo gdje,ispod miliona nema sanse.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e pa sad nije
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.