FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@camac financijska situacija je u klubu veoma dobra...
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Citam ovu zadnju stranicu i nista mi nije jasno
...spominje se moj nick i kontam,kada sam i sta ja nesto napisao pa se ta neka prica vrti oko mog imena,i onda skontam da je neko glasanje u pitanju.
i vidim @malta stavio link,udjem i
....Pa ja ovo tek sada vidim,pojma nemam da se ovo desava.Kakva je ovo zezancija,odakle uopste ja u ovoj prici
Jako sam iznenadjen.Koliko ovo vec traje
E svasta
,cuj u polufinalu za forumasa godine
Ma hvala vam ljudi,ali stvarno mislim da je puno bolje da se mi vratimo nasem Zelji,pustite ovo,kakvi forumasi godine

i vidim @malta stavio link,udjem i

Jako sam iznenadjen.Koliko ovo vec traje

E svasta

Ma hvala vam ljudi,ali stvarno mislim da je puno bolje da se mi vratimo nasem Zelji,pustite ovo,kakvi forumasi godine

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Daj Bože da je tako iako baš ne vjerujem pretjerano u to, naročito ako se uzme u obzir zadnji Amarov intervju u kojem govori da baš i nije tako sjajno jer je ova zimska pauza preduga i da nam na zimske pripreme ode najveći dio sredstava kojih trenutno i nema ali ćemo se nekako morati snaći i pronaći pare. Znači nije baš tako dobro....Ultras1921 je napisao/la:@camac financijska situacija je u klubu veoma dobra...
Svoj ti pos'o, a mi ćemo svojboccaccio je napisao/la:Citam ovu zadnju stranicu i nista mi nije jasno![]()
![]()
...spominje se moj nick i kontam,kada sam i sta ja nesto napisao pa se ta neka prica vrti oko mog imena,i onda skontam da je neko glasanje u pitanju.
i vidim @malta stavio link,udjem i![]()
![]()
![]()
![]()
....Pa ja ovo tek sada vidim,pojma nemam da se ovo desava.Kakva je ovo zezancija,odakle uopste ja u ovoj prici
![]()
![]()
Jako sam iznenadjen.Koliko ovo vec traje![]()
E svasta,cuj u polufinalu za forumasa godine
![]()
![]()

Je.bo ih Liverpul i United.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Treba još nabit ovu razliku, malo je ovo 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
61-43, tamanDooVe je napisao/la:Treba još nabit ovu razliku, malo je ovo

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- champions1921
LIVE: Jao sto je krivina ovim Englezima sto boccacio dere ovog nekog ria

BUDI ŽELJO !!!
Odradio svoju građansku dužnost
čovjek je zaslužio svojim postovima.
Da se vratimo na eventualne prodaje Adilovića i Svrake. Svraka je od početka ove sezone prilično tanak odnoso očito je da mu je Nijema bio mnogo važniji nego što se to na prvi pogled činilo. Svraka previše lako ispada u odbrani a krije se od lopte u napadu. Ako ga možemo prodati za solidan iznos to bi bila divota
Adilović je bio među najboljim protiv Maribora, barem u Mariboru ali ipak mislim da je previše spor za napadača. U Europi to ne pije vode. U našoj ligi je vrh. Treba nam brz napadač koji će stajati na centru i onda biti u stanju da na dugu loptu pretrči protivničku odbranu i eventualno nešto uradi. Sa ovakvim tipom napadača mi jednstavno nemamo šanse u Europi. Svi na našu polovinu i na kontre sa brzim napadačem. Ako nam treba napadač tipa Adilovića, imamo Selimovića koji je brži i "bolji" sa loptom. Meni je Selimović mnogo kvalitetniji igrač kao napadač nego kao krilo. Zato ja i nisam trener giganta sa Grbavice
Šta nam još treba, štoper. Bogičević je veoma, veoma tanak ove sezone.
Također, u ovomprovom dijelu sezone smo igrali prilično sporo. To moramo drastično ubrzati. Fali nam jedno kvalitento krilo.
Eto, ne treba nam puno igrača. Štoper, zamjena za Svrakuna zadnjem veznom igraču, krilo, napadač
Trojicu prodamo ( Zeba, Svraka, Adilović ), trojicu dovedemo ( al pojačanja ) + jednog na početku naredne sezone.
Znam, želje i pozdravi su na drugom forumu. Amar zna al bih volio da je malo manje tvrdoglav
IN AMAR WE TRUST

Da se vratimo na eventualne prodaje Adilovića i Svrake. Svraka je od početka ove sezone prilično tanak odnoso očito je da mu je Nijema bio mnogo važniji nego što se to na prvi pogled činilo. Svraka previše lako ispada u odbrani a krije se od lopte u napadu. Ako ga možemo prodati za solidan iznos to bi bila divota

Adilović je bio među najboljim protiv Maribora, barem u Mariboru ali ipak mislim da je previše spor za napadača. U Europi to ne pije vode. U našoj ligi je vrh. Treba nam brz napadač koji će stajati na centru i onda biti u stanju da na dugu loptu pretrči protivničku odbranu i eventualno nešto uradi. Sa ovakvim tipom napadača mi jednstavno nemamo šanse u Europi. Svi na našu polovinu i na kontre sa brzim napadačem. Ako nam treba napadač tipa Adilovića, imamo Selimovića koji je brži i "bolji" sa loptom. Meni je Selimović mnogo kvalitetniji igrač kao napadač nego kao krilo. Zato ja i nisam trener giganta sa Grbavice

Šta nam još treba, štoper. Bogičević je veoma, veoma tanak ove sezone.
Također, u ovomprovom dijelu sezone smo igrali prilično sporo. To moramo drastično ubrzati. Fali nam jedno kvalitento krilo.
Eto, ne treba nam puno igrača. Štoper, zamjena za Svrakuna zadnjem veznom igraču, krilo, napadač

Znam, želje i pozdravi su na drugom forumu. Amar zna al bih volio da je malo manje tvrdoglav

IN AMAR WE TRUST
Ispast ce da je i ovo Osim kupio s obzirom da je navijac Zelje u pitanju. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- vendeta1921
- Kontakt:
evo moj ljubilarni 100-ti glas,pa nek se zna ko je gazda na forumu a i opcenito u drzavi
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Neće mi biti mrsko da ponovim. Ne bih za sebe glasao, realnomalta071 je napisao/la:Hajde Manijaci, glasajte.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=7010" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa nece valjda "navijaci" EPL-a uzeti titulu pored nas zivih.

da i ja glasam onda
sto se tice ekipe svraka je vec izjavio da odlaze on i adil al da Amar vec ima spremne zamjene.samo da je finu lovu uzet..

sto se tice ekipe svraka je vec izjavio da odlaze on i adil al da Amar vec ima spremne zamjene.samo da je finu lovu uzet..
19TM87 ZAVIDOVICI
nadam se da će dovesti nekog krilnog napadača (pošto su otišli Mirso i Zeba), jer ako ću i dalje gledati Stanića i E. Čolića, čir na želucu mi ne gine.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
- KB-TM87
- Kontakt:

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ne kontam šta je fazon u pravljenju ovih slika ? Je.bo vas ba oni, šta vam je
DRUG NEBI TI PUNCA
Bilo bi dobro na web staviti ono kao na stranici CSKA Sofija trofeji pa kao kod nas 15 ono pehari sa brojem fina šminka.
@ boccaccio imperator
117. glas je moj 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Boćko, samo ti piši, za ostalo se ne sekiraj.
Šalu na stranu, nisam neki ljubitelj glasanja, al' kad vidjeh one seratore što kada spominju Manchester, Real...itd govore ''MI'' (oj jbt, čuj ''mi'') i omalovažavaju našu premijer ligu, kao i naše klubove inat je proradio. A mislim da je i kod većine nas odavde ista stvar, e zato je još jedna dominacija i majorizacija izvršena. 

Obrati se marketingu...Radmilo je napisao/la:Bilo bi dobro na web staviti ono kao na stranici CSKA Sofija trofeji pa kao kod nas 15 ono pehari sa brojem fina šminka.
A u zadnje vrijeme ne pišete mnogo o marketingu, koji je odličan, a u toku su projekti od kojih će vas uhvatiti euforija....

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.