FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Zadnja izmjena: BoskoAntic, dana/u 03 mar 2015, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
U INAT SVIMA 1946
-
- Kontakt:
Borac pa ok izbacit cemo ih kao i bilo koga drugog da smo dobili
imamo 25 igraca tako da ce Meho to sve fino rasporediti da se ne umore a i oni sto manje igraju ce dobiti priliku da pokazu sta mogu
uglavnom prvo subota to je najbitnija utakmica a o kupu poslie vikenda .

izvlacenje.hodža je napisao/la:Hocel opet biti izvlacenje za 1/2 f, ili se vec zna ko ce s kim ?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Borac bas nije imao srece

Baš sada u Subotu ćemo ih vidjeti od čega su i imaju li nekog pedigrea za nešto više.kinosvra je napisao/la:Borac bas nije imao srece![]()
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Borac, odlican protivnik, jos imam filing da ce u Kupu taktizirati sa sastavom jer nemaju neki prevelik roster. Sto se Misketa tice, nek se zavrsilo, znamo na cemu smo.
Opet najezda skretnicara, bananamena na nasoj temi... Ignorisite ih, kad vec OBJEKTIVNA administracija dopusta da seru po temi
Na njihovoj temi neko od nas napise ''pozz komsije'' , dobije ban od velikog aleksandra
Opet najezda skretnicara, bananamena na nasoj temi... Ignorisite ih, kad vec OBJEKTIVNA administracija dopusta da seru po temi

Na njihovoj temi neko od nas napise ''pozz komsije'' , dobije ban od velikog aleksandra

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- molotovljev
Slučajno ili ne, ali odabrao sam baš ovaj post kao podlogu da se nadovežem na vašu diskusiju...Sarajlijc@ je napisao/la:Toga ima i u Njemackoj pa sto ne bi i ovdje? Evander zapitaj se nekad sta pises i ko sve ovo cita...
Njemačka ? Da, ima toga u Njemačkoj, možda čak u većem obimu nego kod nas, samo Švabija ne bi bila to
što jeste da recimo ne radi na tome da spriječi to, pa i sankcioniše. Čitali ste nedavno kako ELF razmišlja
da uvede sankcije tako što bi zabranili gostovanja. A, prije toga upratio sam kako su zabrinuti u fudbalskom
savezu Njemačke, jer se pribojavaju da sve učestaliji neredi na tribinama, a prema njihovim riječima glavni
krivci za to su pijani i drogirani navijači, mogu doprinijeti manjem broju publike, tj. one obične pozorišne
publike, i smatraju da čak porodice, što je uobičajeno za Njemačke stadione, mogu odlučiti isključivo
zbog sigurnosti ne dolaziti na utakmice. Kako bi to bilo katastrofalno po njih, Švabe će na primjer, odstraniti
i zabraniti prisustvo nekolicini neodgovornih pojedinaca, bez obzira koliko oni vjerni i vatreni bili, ali isto tako
će zadržati ne tribinama desetine pa možda i stotine ili hiljade one obične publike.
Osim toga, recimo čelnicima Kelna ili Šalkea i nije neki problem platiti savezu kaznu za bakljadu njihovih
navijača, dok recimo nama ili našim klubovima jeste, pogotovo što se to ponavlja svako kolo.
BiH ? Što se nas tiče, teško je zaista očekivati da će se kod nas iskorijeniti baklje i slično, prvenstveno zbog
tog balkanskog mentaliteta.
Ovaj zadnji primjer u Gradačcu... pa sa sigurnošću tvrdim da to nije volja grupe, nego stvar pojedinca, iako
bez opravdanja, ali razumijem i to, mislim na pojedinca. Teško je u masi kontrolisati situaciju, jer to se desi
nekako refleksno, mala nepromišljenost, još ako je pojedinac "dopingovan" to je neizbježno.
Svega tu ima pomalo, pa ako hoćete iskreno i do organizacije... sjećate se gostovanja u Čitluku prije par god.
nemoguće je bilo preskočiti ogradu jer su kornjače obezbjedile da do toga ne dođe. I tako treba... da, da !
Isto tako, treba naglasiti da je grupa nedavno u Viskom izbacila neodgovorne prestupnike, pa i onaj slučaj
sa bakljom protiv Levskog na Koševu. E to je za pohvalu, zar ne Evander ? hmm..
F.K.SARAJEVO
Borac nije za odpisati, biće teško igrati ako bude loš teren al nadajmo se da ćemo nastaviti niz...
SVI NA KOŠEVO !
SVI NA KOŠEVO !
Pa kup im je jedina šansa.belosevic28 je napisao/la:Borac, odlican protivnik, jos imam filing da ce u Kupu taktizirati sa sastavom jer nemaju neki prevelik roster. Sto se Misketa tice, nek se zavrsilo, znamo na cemu smo.
Opet najezda skretnicara, bananamena na nasoj temi... Ignorisite ih, kad vec OBJEKTIVNA administracija dopusta da seru po temi![]()

Šta imaju od prvenstva ni gore ni dole,mada oni da i nekim slucajem da izore Evropu, ne mogu za istu licencu dobiti.
-
- Kontakt:
Ma ni kup im nije sansa poslije danasnjeg izvlacenjaamypitar je napisao/la:Pa kup im je jedina šansa.belosevic28 je napisao/la:Borac, odlican protivnik, jos imam filing da ce u Kupu taktizirati sa sastavom jer nemaju neki prevelik roster. Sto se Misketa tice, nek se zavrsilo, znamo na cemu smo.
Opet najezda skretnicara, bananamena na nasoj temi... Ignorisite ih, kad vec OBJEKTIVNA administracija dopusta da seru po temi![]()
Na njihovoj temi neko od nas napise ''pozz komsije'' , dobije ban od velikog aleksandra![]()
Šta imaju od prvenstva ni gore ni dole,mada oni da i nekim slucajem da izore Evropu, ne mogu za istu licencu dobiti.

ma dobro Borac je srednja solucija i nije lose izvlacenje !!! niti su najjaci koji su ostali ni najslabiji po meni neka mjera !!! dobro je da igramo sa njim u 4 dana 2 tekme na nasem terenu da odradimo stvari i u jednom i drugom takmicenju, imamo sirinu u ekipi i na svakoj poziciji po 2 igraca i svako ce gristi za mjesto i pruziti svoj maksimum !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Dobro je sto ne idemo nigdje iz Sarajeva i bitno je to sto je Velez dobio komsije pa vjerujem da ce u najjacem sastavu igrati protiv njih sto bi moglo biti dobro za nas a mi svakako imamo dovoljnu sirinu da cemo moci odmoriti odredjene igrace pred Velez a da se to nece odraziti na rezultat protiv Borca
Pyro is not a crime !
belosevic28 je napisao/la:Ma ni kup im nije sansa poslije danasnjeg izvlacenjaamypitar je napisao/la:Pa kup im je jedina šansa.belosevic28 je napisao/la:Borac, odlican protivnik, jos imam filing da ce u Kupu taktizirati sa sastavom jer nemaju neki prevelik roster. Sto se Misketa tice, nek se zavrsilo, znamo na cemu smo.
Na njihovoj temi neko od nas napise ''pozz komsije'' , dobije ban od velikog aleksandra![]()
Šta imaju od prvenstva ni gore ni dole,mada oni da i nekim slucajem da izore Evropu, ne mogu za istu licencu dobiti.Salu na stranu, moguce da ce vise ''zapeti'' u Kupu, vidjet cemo, mada imas pravo to za licencu...
Mene više intersuje da li ce se Velež cuvati za kup. :idea:Mislim da im je priorite izabaciti komšije,onda bi sa nama mogli odmarati bitne igrace.Vjerovatno da ce sve snage usmjeriti na kup,jer tesko ce sa malim igrackim kadrom u tri dana, moci uraditi nesto vise,tj.mogu izgubiti na sve strane.
Tu vidim našu šansu.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Još sa Velezom igramo 14.3. izmedju njihove dvije utakmice sa Zrinjskim u Kupu 

U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli jada kad ti 5. ekipa u ligi nema sansu da dobije licencu...ne pisem ovo jer je Borac u pitanju nego bila koja ekipa a da je peta...valjda cemo naprijed ici sa onim smanjenjem lige i sa poostrenim stvarima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
da velez zaostaje 10 bodova za 4 pozicijom koja vodi u evropu tesko ce kroz prvenstvo do evrope tako da je ocekivati dace sve bacit na kup sto znaci protiv nas nek malo odmoraju bitne igraceBoskoAntic je napisao/la:Još sa Velezom igramo 14.3. izmedju njihove dvije utakmice sa Zrinjskim u Kupu

-
- Kontakt:
@amy ja sam ubijedzen da ce Velez sve usmjeriti na Kup, poslije kiksa u prvom kolu protiv Drine, Kup im je realnija sansa za Evropu 

Ma Veleżu je kup jedina sansa.Oni bi sad potisali poraz protiv nas a da izbace komsije.A mislim da u dvije utakmice da imaju šanse.Pa zar ima sta ljepse nego izbaciti komsije.Mi na žalost nemamo tu privilegiju. 

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 03 mar 2015, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
- bordoakapitar
Velez ce igrati maximalno i u kupu i protiv nas, 100%. Ono sto je bitnije od toga je da mi imamo kvalitet i sirinu za oba trofeja... Samo opusteno i SVI NA KOSEVO!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, hase73, InatSilniBosanski, Lecler, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, Paromlinac, plisek, Vanja8, Varijantas8, Venom i 109 gostiju.