FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 03 mar 2015, 15:29

Nisam zadovoljan zrijebom, najnezgodniju smo ekipu dobili. Tacno s njima ne znas ni kakve ambicije imaju ni sta. Strah me da nasi ne udju u utakmicu lahko cemo i onda useremo sve. Ali, jedino pozitivno iz svega je to da s njima igramo u subotu pa ce Kodro vidjeti koliko i sta mogu te na osnovu toga i pripremiti ekipu za srijedu.
1946

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 03 mar 2015, 15:33

DrustveniParazit je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Kakvi moroni ovi mali gladni strumfovi. Pa uhljupi maleni , nas investitor moze 44 puta kupiti tog eventualnog banana hadalja kojeg olimpija tjera od sebe ko shugaavu macku. Drugo , tu je generalni sponzor koji daje po sezoni onoliko sto vi ni sanjati ne mozete...trece , jel vi kontate da ce neko poletiti radi 49% suvlasnistva da ulozi milione..ahahahahahaha...peto , kasnite sa sstatutom a samim tim sa ulaganjima vec skoro 2 godine tj toliko smo ispred vas i u tom smislu smo vec obrnuli toliko para koje (opet) mozete samo sanjati.
Glodjite banane , niste ni za sta drugo
Malo nade dobili, nemojmo im to kvariti. :D

Kad god vidim tvoj post, nick ti čitam kao Horde Banja Luka :rol:
Isto :D
U INAT SVIMA 1946

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 03 mar 2015, 15:37

DrustveniParazit je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Kakvi moroni ovi mali gladni strumfovi. Pa uhljupi maleni , nas investitor moze 44 puta kupiti tog eventualnog banana hadalja kojeg olimpija tjera od sebe ko shugaavu macku. Drugo , tu je generalni sponzor koji daje po sezoni onoliko sto vi ni sanjati ne mozete...trece , jel vi kontate da ce neko poletiti radi 49% suvlasnistva da ulozi milione..ahahahahahaha...peto , kasnite sa sstatutom a samim tim sa ulaganjima vec skoro 2 godine tj toliko smo ispred vas i u tom smislu smo vec obrnuli toliko para koje (opet) mozete samo sanjati.
Glodjite banane , niste ni za sta drugo
Malo nade dobili, nemojmo im to kvariti. :D

Kad god vidim tvoj post, nick ti čitam kao Horde Banja Luka :rol:

U pravu si brate , ja jesam Bosnjak iz BL koji i dan danas zivi u tom gradu. Nije lahko ali se ne damo. A ako hoce neka banuju , pisao sam na svojoj temi , nisam izazivao nikoga...samo sam odgovorio na provokacije i gluposti koje pisu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2015, 15:38

Isto sam citao kad se tek registrovao ali sam navikao :beba: :salut: :njanjanja:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 mar 2015, 15:39

Head je napisao/la:Nisam zadovoljan zrijebom, najnezgodniju smo ekipu dobili. Tacno s njima ne znas ni kakve ambicije imaju ni sta. Strah me da nasi ne udju u utakmicu lahko cemo i onda useremo sve. Ali, jedino pozitivno iz svega je to da s njima igramo u subotu pa ce Kodro vidjeti koliko i sta mogu te na osnovu toga i pripremiti ekipu za srijedu.
U ovoj ekipi nema lahko cemo,jer to je prednost kvalitetnog i širokog igrackog kadra.Svi igraci daju max.u svakoj utakmici, da bi se izborili za pocetnih 11.Jedna loše utakmica i lahko ceš na klupu završiti,a ovi sa klupe cekaju ko zapete puške.
Sa te strane nema razloga za brigu,pa vidjeli smo protiv Zvijezde kako se ginulo za svaku loptu. :salut:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 mar 2015, 15:40

Head je napisao/la:Nisam zadovoljan zrijebom, najnezgodniju smo ekipu dobili. Tacno s njima ne znas ni kakve ambicije imaju ni sta. Strah me da nasi ne udju u utakmicu lahko cemo i onda useremo sve. Ali, jedino pozitivno iz svega je to da s njima igramo u subotu pa ce Kodro vidjeti koliko i sta mogu te na osnovu toga i pripremiti ekipu za srijedu.
Sta ako nevrijeme odgodi tekmu :)
Slazem se da nece biti tako lako
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 03 mar 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 03 mar 2015, 15:41

Mortem...sve si u pravu , ovaj ss je puno bolji od klixa a o forumu da ne pricamo...za 2 klase bolji je ovaj. Ali , ovo sto kazes mora stati.
Natrpali smo ih poslije Atromitosa kada smo skoro bukvalno iz aviona istrcali na teren. Ovaj put imamo jos jacu ekipu...ne sumnjam u uspjeh DIVOVA i to glat 3-0 u subotu i jedno 2-0 u kupu

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 mar 2015, 15:42

kengur je napisao/la:
Ako odgodi jos bolje, igraci ce biti spremniji za srijedu i Borac.
1946

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 03 mar 2015, 15:43

kengur je napisao/la:
Onda ce biti nedjelja :)

A sumnjam da ce nasi uci u tekmu "lako cemo", jer tu je Meho, strucnjak je sto je do sada dokazao svaku utakmicu sa nekim specificnim potezima, stoga sumnjam da se njemu to moze desiti... In Meho we trust! :salut:
U INAT SVIMA 1946

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 mar 2015, 15:44

Ja nisam zadovoljan jer igramo sa njima tri utakmice u 15-tak dana, i to nikad nije dobro, ali daleko smo kvalitetniji, a Meho nece dopustiti da se igraci opuste, niti se mogu opustiti zbog sirine koju imamo, tako da ne sumnjam u pobjedu u prvenstvu i prolaz u kupu, a kao sto neko napisa, sa slabijom ekipom a i losijim trenerom i nekoliko dana nakon sto smo igrali produzetke u Grckoj smo ih u pola Banja Luke rasuli a oni se nisu nista pojacali i biti ce jos oslabljeni u prvenstvu, mislim da Zeravica jos nema pravo nastupa...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 mar 2015, 15:46

Ma utakmica iz BL kad smo ih digli 3-1 ne mora znaciti nista, mi bili puni samopouzdanja, oni puni nekog straha i mi smo to iskoristili i uvalili tricu. Bice sad dosta teze.
1946

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 mar 2015, 15:48

Očekuje li se kakva invazija na Mostar ? Pozdrav :)

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 mar 2015, 15:52

Head je napisao/la:Ma utakmica iz BL kad smo ih digli 3-1 ne mora znaciti nista, mi bili puni samopouzdanja, oni puni nekog straha i mi smo to iskoristili i uvalili tricu. Bice sad dosta teze.
Naravno da nista ne znaci. Samo da damo go vise u sve 3 tekme i super, ali nece biti lako. Ali ja ne mogu da izbacim tekmu u Mostaru kao kljucnu za titulu. Samo mi se Velez vrti u glavi. Ako to apsolviramo - na konju smo.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 mar 2015, 15:54

kengur je napisao/la:
Head je napisao/la:Ma utakmica iz BL kad smo ih digli 3-1 ne mora znaciti nista, mi bili puni samopouzdanja, oni puni nekog straha i mi smo to iskoristili i uvalili tricu. Bice sad dosta teze.
Naravno da nista ne znaci. Samo da damo go vise u sve 3 tekme i super, ali nece biti lako. Ali ja ne mogu da izbacim tekmu u Mostaru kao kljucnu za titulu. Samo mi se Velez vrti u glavi. Ako to apsolviramo - na konju smo.

Da ako se iz Vrapcica vratimo sa tri boda,onda nam ostaju kao one teže utakmice na Kosevu.Sa pobjedom protiv Veleza blizu smo tituli.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 03 mar 2015, 15:55

kengur je napisao/la:
Borac ce u subotu igrati bez nekoliko vaznih igraca.Okosnica srednjeg reda Radinović-Žeravica ce biti odsutni zbog kartona,Petar Ilic je povrijeđen a Grujić je također rovit.Po meni ne bi trebali imati problema protiv njih sto se tice lige,a sto se tice kupa prva utakmica je mnogo vazna .Pobjeda od 2-0 bi bila najidealnija , jer mi tesko da ne mozemo zabiti gore nijedan gol pa makar i sa 2 sastavom.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2015, 15:55

shaman7 je napisao/la:Očekuje li se kakva invazija na Mostar ? Pozdrav :)
Ocekuje brate naravno samo sto nas ne mogu primiti..malo je ono :thumbdown: :(

High

Post Postao/la High » 03 mar 2015, 15:58

I premalo. Ono je taman za Gerilu. :D Što se nas tiče, dolazimo u Konjic dan prije i sutradan smo u Mostaru. :D
Zadnja izmjena: High, dana/u 03 mar 2015, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 03 mar 2015, 15:59

amypitar je napisao/la:
kengur je napisao/la:

Da ako se iz Vrapcica vratimo sa tri boda,onda nam ostaju kao one teže utakmice na Kosevu.Sa pobjedom protiv Veleza blizu smo tituli.
Racionalno zboriš, ali znaš kako ti je s nama, uvijek smo titule gubili na malim utakmicama...Treba ici lagano utakmicu po utakmicu, i svaka je ISTOG ZNAČAJA jer nosi 3 boda, i ona s Veležom i ona sa Vitezom ;)
U INAT SVIMA 1946

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 mar 2015, 16:00

MortemHz je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Očekuje li se kakva invazija na Mostar ? Pozdrav :)
Ocekuje brate naravno samo sto nas ne mogu primiti..malo je ono :thumbdown: :(

Pa zbog dobrih odnosa dvije navijačke grupe, a i samih klubova, ne vidim razlog zašto vam ne bi dali dio centralne tribine, naravno uvijek radi sigurnosti bi tu bilo osiguranja. Kad smo dali manijacima onda, pa nam belaj napravili na tribinama i polupali stolice, što ne bi vama. Čisto govorim radi atmosfere derbija, nadam se da ga nece unistiti pa dati vam samo 100-200 mjesta, to bi grozno bilo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2015, 16:02

Po nekim pretpostavkama doslo bi nas oko milju a tamo ne moze vise od 200 jel' tako? bez centralne

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, johntravolta123, Pantelija, Proximic, Seipronto i 83 gosta.