a bogati naravno da ce biti to in je prilIKa da istresu frustracije ,prema njima mrskoj BIHSabinho je napisao/la:Nije mi to jasno,pa bujrum svakoj reprezentaciji a pogotovo Hrvatskojbekicamir je napisao/la:To je druga stvar jer u rijeci su normalni ljudi i hrvatska je normalna dok je u na sve politika i fasizam!Sabinho je napisao/la:Kakva crna politicka pozadina,jel onda isto vazi i za utakmicu NK Rijeka-BiH?Nadam se samo da nece biti ruznih povika sa tribina,pjesmica koje se odnose na drzavu BiH i ostalog.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
konjicanin01
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
vjerojatno će biti neki streamGrdan je napisao/la:Trebalo bi dogovoriti prijenos na HTV Oscar C,ne dolazi Hrvatska reprezentacija svaki dan
.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Biti će Live na HRT-u a steam na našem portalu ****Kevin je napisao/la:vjerojatno će biti neki streamGrdan je napisao/la:Trebalo bi dogovoriti prijenos na HTV Oscar C,ne dolazi Hrvatska reprezentacija svaki dan
.
@bekica baniralo
kako ce derbi proc bez njega
kako ce derbi proc bez njega
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mislis da će HRT prenositi utakmicu?ZrinjskiMostar je napisao/la:Biti će Live na HRT-u a steam na našem portalu ****Kevin je napisao/la:vjerojatno će biti neki streamGrdan je napisao/la:Trebalo bi dogovoriti prijenos na HTV Oscar C,ne dolazi Hrvatska reprezentacija svaki dan
.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Da
, Hrt će praviti reportažu utakmice a biće i video link na portalu
valjalo bi..ali vidit ćeš da neće..ZrinjskiMostar je napisao/la:Da
Prodaja ulaznica za utakmicu Zrinjski – Hrvatska počinje u ponedjeljak 27. svibnja. Za ulaznicu za tribinu u zapad u pretprodaji će biti 10 KM, a na dan utakmice 15 KM. Navijači na tribini istok za ulaznicu će platiti 5 KM.
Utakmicu će putem video linka prenositi portal ****

Utakmicu će putem video linka prenositi portal ****
-
lenta crvena
- Kontakt:
Nema direktnog prijenosa utakmice samo reportaža, a i koji će **** prijenos kada imamo reprezentaciju uživo Pod Bijelim Brijegom protiv Zrinjskog.
Hercegovina info će raditi video stream
ako im ovo bude prvijenac sto se tice streama mogao bi biti kolaps sto se toga tice i razocarenje...al valjda ce nesto iskemijatlenta crvena je napisao/la:Nema direktnog prijenosa utakmice samo reportaža, a i koji će **** prijenos kada imamo reprezentaciju uživo Pod Bijelim Brijegom protiv Zrinjskog.
-
lenta crvena
- Kontakt:
Koliko ja znam ovo će im biti prvi video stream pa si vjerojatno u pravu kad kažeš da će to biti no signal.
Sto provociraju s kartama podvelesci..
Gazi !!

Gazi !!

Neka, neka, samo jako
Zgazite rođene!!
Zgazite rođene!!
Čudno ovako pred derbi bez Bekićevih komentara. 
Sto je dobio ban i kad se vraca ?
Stvarno je neobicno ovako..
dobio je ban (7 dana)jer je provocirao na temi halilovica...ako je provokacija sto je rekao da je mandzo bolji od dzeke..a sto pola njih yebe svasta malom to nista...starmo94 je napisao/la:Sto je dobio ban i kad se vraca ?
Ma gazite rođene, najlošiji čitavu drugu polusezonu ali dobijate po običaju najvažniji meč u drugoj polusezoni.
Sretno!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ovo jedino ne kontam sto je potrebno, taman kao da ove stvari nije lako provjeriti ili sto vec, ne znam sto se ovo domacinima u ligi cesto desava, to su elementarne stvari i iskaz (sportskog) postovanja ka protivniku.starmo94 je napisao/la:Sto provociraju s kartama podvelesci..
Gazi !!
Imam i ja kartu staru tri, cetiri godine iz Vrapcica sa ''FK Široki Brijeg''.
...Život za Široki...
Pacenici i gotovo.
I onda seru nama ztbog gluposti...
I onda seru nama ztbog gluposti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.