NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
znal se sta za halilovica,kolko bi trebalidobit kesa za njega???
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
A jesi se Kujro stao žalit ovdje na forumu, kada su te odkačili nije ti ovdje mjesto da plačeš.
Dragon Town
a zmaje jel to taj sto je doveo musu i ostalu ekipuzmaj_Bosne je napisao/la:A jesi se Kujro stao žalit ovdje na forumu, kada su te odkačili nije ti ovdje mjesto da plačeš.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Šta se desi sa Prutinom ? Gdje je onaj Astra koji je tvrdio da će Zvijezda uzeti na Prutini milione 

DRUG NEBI TI PUNCA
Sa Prutinom u Tučepimabagrcavi je napisao/la:Šta se desi sa Prutinom ? Gdje je onaj Astra koji je tvrdio da će Zvijezda uzeti na Prutini milione

-
- Kontakt:
bondich je napisao/la:a zmaje jel to taj sto je doveo musu i ostalu ekipuzmaj_Bosne je napisao/la:A jesi se Kujro stao žalit ovdje na forumu, kada su te odkačili nije ti ovdje mjesto da plačeš.
Zmaje trebal da ti nabrojim koga sam ja dovodio mislim da takve još u skorijoj budućnosti ti i takvi nećete imat priliku još gledati na banji
-
- Kontakt:
zmaj_Bosne je napisao/la:A jesi se Kujro stao žalit ovdje na forumu, kada su te odkačili nije ti ovdje mjesto da plačeš.
balavče nas niko nije otkačio nego je većina napustila a ja sam duže osto da izvučem svoje pare iz kluba koje smo posuđivali klubu trebal još kakvih informacija
E moj Kujro ti ko neki profesionalac a doso ovdje da se raspravljas.... eto dokle ti je doslokujrohazim je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:A jesi se Kujro stao žalit ovdje na forumu, kada su te odkačili nije ti ovdje mjesto da plačeš.
balavče nas niko nije otkačio nego je većina napustila a ja sam duže osto da izvučem svoje pare iz kluba koje smo posuđivali klubu trebal još kakvih informacija
-
- Kontakt:
Tkanton je napisao/la:E moj Kujro ti ko neki profesionalac a doso ovdje da se raspravljas.... eto dokle ti je doslokujrohazim je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:A jesi se Kujro stao žalit ovdje na forumu, kada su te odkačili nije ti ovdje mjesto da plačeš.
ma ovde netreba ulazit prijatelju moj koje se gluposti valjaju al et uđem ponešto da pročitam
Ma znam kako ti je, damije kako da ne ulazim na ovo, samo se nanerviram dzaba
-
- Moderator
- Kontakt:
Šta je sa E. Halilovićem , i sa ova dva Husića .. jel treniraju? Mrsko mi se vraćati unazad na temu, smoriše ove priče 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ja sam cuo da u omladinskoj skoli Zvijezde igra neki malo nezz 10-12 godina... dijete kazu ko messi ... nisam gledao al sam nacuo tako da je bas vanserijski talenat... jel to suplja ili...
>>No body likes us but we dont care<<
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
hehe, malo si se zanio sa ulaganjemkujrohazim je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:A jesi se Kujro stao žalit ovdje na forumu, kada su te odkačili nije ti ovdje mjesto da plačeš.

Dragon Town
Prati li seven jos uvijek zvijezdu on se samo ukljuci kad igrate protiv Zelje izgleda, pitar je to stari 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma stiPu čoj'ka, ti kad god se javiš spominješ njega očito da imaš kompleks na njega.pile87 je napisao/la:Prati li seven jos uvijek zvijezdu on se samo ukljuci kad igrate protiv Zelje izgleda, pitar je to stari
Kapetan je napisao/la:Ma stiPu čoj'ka, ti kad god se javiš spominješ njega očito da imaš kompleks na njega.pile87 je napisao/la:Prati li seven jos uvijek zvijezdu on se samo ukljuci kad igrate protiv Zelje izgleda, pitar je to stari

DRUG NEBI TI PUNCA
Možda se čo"ek zabrino,vjerovatno pita za zdravlje,vidi ne javlja se frajer.Kapetan je napisao/la:Ma stiPu čoj'ka, ti kad god se javiš spominješ njega očito da imaš kompleks na njega.pile87 je napisao/la:Prati li seven jos uvijek zvijezdu on se samo ukljuci kad igrate protiv Zelje izgleda, pitar je to stari
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
-
- Kontakt:
zmaj_Bosne je napisao/la:hehe, malo si se zanio sa ulaganjemkujrohazim je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:A jesi se Kujro stao žalit ovdje na forumu, kada su te odkačili nije ti ovdje mjesto da plačeš.
balavče nas niko nije otkačio nego je većina napustila a ja sam duže osto da izvučem svoje pare iz kluba koje smo posuđivali klubu trebal još kakvih informacijamislio si da si tako glavni u klubu ti i tada tvoj pajto Bekan. Uh, što se pomogli Zvijezdi dovođenjem tih pojačanja, pa se stadion počeo pravit poslije vašeg odlaska
A da ti dam informaciju da nisam balavac i nisam željan "tvojih" informacija.
znam ko si ,ti si onaj što je krao lopte iz kluba da ne otkrivam ti dalje identitet i zato si ko balavac

Jel one sa pijace,ili prave pa smo morali igrati sa onima sa pijace protiv Zeljekujrohazim je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:A jesi se Kujro stao žalit ovdje na forumu, kada su te odkačili nije ti ovdje mjesto da plačeš.
hehe, malo si se zanio sa ulaganjemmislio si da si tako glavni u klubu ti i tada tvoj pajto Bekan. Uh, što se pomogli Zvijezdi dovođenjem tih pojačanja, pa se stadion počeo pravit poslije vašeg odlaska
A da ti dam informaciju da nisam balavac i nisam željan "tvojih" informacija.
znam ko si ,ti si onaj što je krao lopte iz kluba da ne otkrivam ti dalje identitet i zato si ko balavac

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Eto vidiš koliko si plitakkujrohazim je napisao/la:znam ko si ,ti si onaj što je krao lopte iz kluba da ne otkrivam ti dalje identitet i zato si ko balavac

Edit: otkrij slobodno moj identitet

Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.