Rekoh, ponudite validan izvor, pitajte Dzumhura na FB, i vise me nece biti ovdje. Bugojanac ima samo volje, a 'ranting' najbolje govori koliko je 'wikipedican'!lucif3R666 je napisao/la:Biki hajde prosetaj , fkt si postao dosadan .....
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
nemamo izvor,upravu si,ajd samo prestani 
-
lucif3R666
- Kontakt:
ostavi momka na miru .... dobro upravu si i necemo se vise raspravljat ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pokušao sam ti objasnit ali jednostavno ne prihvatašš šta god ti se kaže. Ja odustajem a ti se slobodno nadaj da će moći da napreduju i da će biti neka druga ulazna lista.
Ako po jednoj riječi sudiš ko zna koliko, ne znam onda...
Naravno da nisam wikipedija
Naravno da nisam wikipedija
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Eto samo pitaj Dzumhura na FB kad se zakljucuje lista za kvale GS, jer stalno govoris da ga zapitkujes, pa se vrati s info. Ako si ti ovdje autoritet na temi tenisa, nema rijeci, draga djeco.Unofficialpage je napisao/la:Pokušao sam ti objasnit ali jednostavno ne prihvatašš šta god ti se kaže. Ja odustajem a ti se slobodno nadaj da će moći da napreduju i da će biti neka druga ulazna lista.![]()
Svakakvih psihopata dragi Boze

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prijatelju, nemam ja njega šta pitat, lista je zaključenja. Sam si rekao da se lista zaključuje 3 sedmice prije početka, sad ti imaju 3 sedmice do početka kvala.Biki je napisao/la:Eto samo pitaj Dzumhura na FB kad se zakljucuje lista za kvale GS, jer stalno govoris da ga zapitkujes, pa se vrati s info. Ako si ti ovdje autoritet na temi tenisa, nema rijeci, draga djeco.Unofficialpage je napisao/la:Pokušao sam ti objasnit ali jednostavno ne prihvatašš šta god ti se kaže. Ja odustajem a ti se slobodno nadaj da će moći da napreduju i da će biti neka druga ulazna lista.![]()
Nisam ja ovdje autoritet, niti pokušavam biti, ono što znam tj. kad nađem info ovdje proslijedim.
P.S. Kako znaš odakle sam? Jesi li ti iz Bugojna?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije tesko zakljuciti ko ne nudi nista za argument ovdje i pokazuje psihopatsko raspolozenje zato je ovaj forum 'nula bodova'. Prijavih se zbog 'rantinga', iz najboljih namjera jer dijete voli tenis a provaljuje se, a odoh sad Vama ce doci nekad u glavu i to tenisko pravilo na koje sam vas samo podsjetio. Rekao vam Dzumi ili naucili engleski pa sami pronasli pravilo na zvanicnim ATP stranicama.mirzatele je napisao/la:Svakakvih psihopata dragi Boze![]()
![]()
Pa to ti govorim,ti si upravu,svi su budale, zato nemoj gubit vrijeme ovdje,steta je tvoju inteligenciju ne iskoristiti negdje drugo...I da,stvarno je provaljivanje pogresno pisati jednu rijec,prava sramota..ajde sad udalji se lagano 
Genijalac pogledaj svega ti http://prntscr.com/3ewmxqBiki je napisao/la:Nije tesko zakljuciti ko ne nudi nista za argument ovdje i pokazuje psihopatsko raspolozenje zato je ovaj forum 'nula bodova'. Prijavih se zbog 'rantinga', iz najboljih namjera jer dijete voli tenis a provaljuje se, a odoh sad Vama ce doci nekad u glavu i to tenisko pravilo na koje sam vas samo podsjetio. Rekao vam Dzumi ili naucili engleski pa sami pronasli pravilo na zvanicnim ATP stranicama.mirzatele je napisao/la:Svakakvih psihopata dragi Boze![]()
![]()
Ovo je od prosle godine, svake godine je dan gore-dole, 29-30., znaci veceras se zakljucuje lista za kvale, a tek postavljanje nosioca od igrača koji su do sutra usli u žrijeb se vrši pred turnir.
Sto govori, a ti genijalac bi trebao da shvatis, da Mirza i Aldin samo uz veliki broj otkaza mogu u kvalifikacije, dok Damir jedino moze poboljšati status nosioca, ili ga izgubiti.
Sada jasno?
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iako sam rek'o da neću više pisati o ovome ali evo link da vidi da je ovo zaključna lista:
Damir sutra igra prvi meč na terenu br. 3. Program počinje od 11h sati i trebao bi biti stream.
http://ww2.fft.fr/rolandgarros/2014/RG_ ... entry.html" onclick="window.open(this.href);return false;Men’s singles Qualifying entry deadline Monday 28 April. Alternate sign-in list will be opened on Tuesday 20 May and closed half an hour before the first match is scheduled to start.
Damir sutra igra prvi meč na terenu br. 3. Program počinje od 11h sati i trebao bi biti stream.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pih, sad ja ne mogu gledati, znam kako ti je biloUnofficialpage je napisao/la:Damir sutra igra prvi meč na terenu br. 3. Program počinje od 11h sati i trebao bi biti stream.
Sad ide na Giustina? Nisam baš najbolje upratio, nemam vremena.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E neka vidite kako je meni kad ne mogu gledatVirtu4l je napisao/la:Pih, sad ja ne mogu gledati, znam kako ti je biloUnofficialpage je napisao/la:Damir sutra igra prvi meč na terenu br. 3. Program počinje od 11h sati i trebao bi biti stream.![]()
Sad ide na Giustina? Nisam baš najbolje upratio, nemam vremena.
Jeste, ide na Giustina.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uskoro počinje meč:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Sjajna igra na mreži, mora ovo češće igrati, Giustino igra na sigurno, nema snage u njegovim udarcima.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Dobro je sto uze ovaj gem, bilo je gutavo skroz.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Previše se pati na svojim servis game-ovima. Damir može ovo puno bolje. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
break Giustino 
edit: vraca Damir
edit: vraca Damir
Zadnja izmjena: suhakrpa, dana/u 01 maj 2014, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.