RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Još kada bi mogli naći pravog špica, onda bi Velež nakon dugo vremena imao pravu ekipu, bez kompleksa....
da,da odavno su problemi na toj poziciji...AlemC85 je napisao/la:Još kada bi mogli naći pravog špica, onda bi Velež nakon dugo vremena imao pravu ekipu, bez kompleksa....
http://www.oleole.com/pictures/fifa/dan ... mp5htd.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
ako nekoga zanima, ovako danas izgleda legenda Veleža Momčilo Vukoje koji živi u Budvi........
ako nekoga zanima, ovako danas izgleda legenda Veleža Momčilo Vukoje koji živi u Budvi........
http://www.****.ba/clanak/citaj/16255" onclick="window.open(this.href);return false;
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
-
- Kontakt:
Samo da javim raji da je nova stranica rodjeni . com nedavno startovala s radom. Forum stranice rodjeni od sada je otvoren za pristup i citanje samo clanovima i donatorima FK Velez za 2011/2012 godinu.
Da postanete clan ili donator Veleza za ovu godinu mozete otic na zvanicne stranice kluba (fkvelez . ba) i mozete se uclaniti za 5-10 minuta putem interneta i platiti clanirinu ili kreditnom karticom ili paypalom 100% bezbjednim putem.
Znaci forum Rodjeni je otvoren - ali samo clanovi i donatori mogu citati i pisati poruke. S druge strane, kao sto i mozete pretpostaviti, seratora vise nema, dusebriznika koji sire dezinformacije i pljuju na svaki pokusaj progresa u Velezu vise nema - jer je njima puno dat 15 maraka za Velezovu clansku karticu.
Tako da vam samo javim i cujemo se i vidimo na forumu Rodjeni.
Forza Velez
Da postanete clan ili donator Veleza za ovu godinu mozete otic na zvanicne stranice kluba (fkvelez . ba) i mozete se uclaniti za 5-10 minuta putem interneta i platiti clanirinu ili kreditnom karticom ili paypalom 100% bezbjednim putem.
Znaci forum Rodjeni je otvoren - ali samo clanovi i donatori mogu citati i pisati poruke. S druge strane, kao sto i mozete pretpostaviti, seratora vise nema, dusebriznika koji sire dezinformacije i pljuju na svaki pokusaj progresa u Velezu vise nema - jer je njima puno dat 15 maraka za Velezovu clansku karticu.
Forza Velez
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ja cu se uskoro registrovat, samo cekam da mi posalju clansku, imam onu od prosle sezone ali ona ne vrijedi vise... cim mi dodje nova clanska odma cu se reg.MostaracVelezovac je napisao/la:Samo da javim raji da je nova stranica rodjeni . com nedavno startovala s radom. Forum stranice rodjeni od sada je otvoren za pristup i citanje samo clanovima i donatorima FK Velez za 2011/2012 godinu.
Forza Velez

- Titova-Juga
- Kontakt:
Znaci, sramota.
Clansku cekam od 9 augusta i dan danas je jos nema.
Zadnji put kada sam bio u klubu, odgovor je bio kao i prethodna tri. (Pricekajte jos malo)

Zadnji put kada sam bio u klubu, odgovor je bio kao i prethodna tri. (Pricekajte jos malo)

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Brato,Titova-Juga je napisao/la:Znaci, sramota.
Zadnji put kada sam bio u klubu, odgovor je bio kao i prethodna tri. (Pricekajte jos malo)![]()
Oni u upravi jesu krivi sto su spori sa izvlacenjem clanske karte - ali ipak znao si da ce se ukinut pristup onima koji nisu clanovi i cekao si do 9 Avgusta da to uradis. A sve je ovo bilo najavljeno 2-3 sedmice ranije - i reklo se svima da se uclane odmah. Tako da je do njih ali je i do tebe. Zato im se nemas zasto smijat.
Dalje, sto se tice registracije na Rodjeni forum - ne treba ti clanska nikako, nego ti treba samo dokaz da si uplatio (uplatnica) - sto vec imas. To posaljes Adminu i dobices pristup forumu. Ili kontaktiras admina i kazes da si uplatio, kazes ime i prezime i on ce provjeriti sve i dati ti pristup kad potvrdi s klubom.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 06 sep 2011, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
VM22,vm22 je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Samo da javim raji da je nova stranica rodjeni . com nedavno startovala s radom. Forum stranice rodjeni od sada je otvoren za pristup i citanje samo clanovima i donatorima FK Velez za 2011/2012 godinu.
Forza Velez
ja cu se uskoro registrovat, samo cekam da mi posalju clansku, imam onu od prosle sezone ali ona ne vrijedi vise... cim mi dodje nova clanska odma cu se reg.
Ako ti imas uplatnicu, onda imas dokaz da si uplatio - tad nemoras cekati clansku - mozes se registrovati odmah - samo kontaktiraj Admina na Rodjeni forumu il stranici i reci mu.
Uredu onda kontaktirat cu admina.MostaracVelezovac je napisao/la:VM22,vm22 je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Samo da javim raji da je nova stranica rodjeni . com nedavno startovala s radom. Forum stranice rodjeni od sada je otvoren za pristup i citanje samo clanovima i donatorima FK Velez za 2011/2012 godinu.
Forza Velez
ja cu se uskoro registrovat, samo cekam da mi posalju clansku, imam onu od prosle sezone ali ona ne vrijedi vise... cim mi dodje nova clanska odma cu se reg.
Ako ti imas uplatnicu, onda imas dokaz da si uplatio - tad nemoras cekati clansku - mozes se registrovati odmah - samo kontaktiraj Admina na Rodjeni forumu il stranici i reci mu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:Brato,Titova-Juga je napisao/la:Znaci, sramota.
Zadnji put kada sam bio u klubu, odgovor je bio kao i prethodna tri. (Pricekajte jos malo)![]()
Oni u upravi jesu krivi sto su spori sa izvlacenjem clanske karte - ali ipak znao si da ce se ukinut pristup onima koji nisu clanovi i cekao si do 9 Avgusta da to uradis. A sve je ovo bilo najavljeno 2-3 sedmice ranije - i reklo se svima da se uclane odmah. Tako da je do njih ali je i do tebe. Zato im se nemas zasto smijat.
Dalje, sto se tice registracije na Rodjeni forum - ne treba ti clanska nikako, nego ti treba samo dokaz da si uplatio (uplatnica) - sto vec imas. To posaljes Adminu i dobices pristup forumu. Ili kontaktiras admina i kazes da si uplatio, kazes ime i prezime i on ce provjeriti sve i dati ti pristup kad potvrdi s klubom.
Ja sam uplatio kada sam bio u mogucnosti da uplatim, i receno mi je 5 dana maksimum cekanja, a ovo je vec bezobrazluk. To sto nisam mogao uplatiti ranije, ne znaci da treba da cekam na clansku mjesec dana.
Sramota !
J+bo forum, znam to.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
@MostaracVelezovac hvala brate sinoc sam se registrovao i jutros mi je potvrdjena registracija 

-
- Kontakt:
VELEŽ - LOKOMOTIVA 4-0
Velež – Lokomotiva 4:0 (1:0)
Fudbaleri Veleža odigrali su danas popodne još jednu kontrolnu utakmicu, u sklopu petnaestodnevne pauze. Ovaj put protivnik je bila Lokomotiva. Konačan rezultat bio je 4:0 za „Rođene“.
U prvom dijelu Velež je slavio rezultatom 1:0, a strijelac pogodka bio je Denis Zvonić na asistenciju Slobodana Lakičevića. U nastavku „Rođeni“ su zaigrali još bolje, te još tri puta pospremili loptu u mrežu „Lokosa“. Strijelci u drugom dijelu bili su Armel Škaljić, Eldar Hasanović i Admir Velagić.
U subotu „Rođeni“ dočekuju Široki Brijeg u susretu koji je ne samo derbi kola, već i susret od velikog značaja za poredak u vrhu tabele. Sudeći prema interesu očekuje se pun stadion, a podrška navijača u ovom hercegovačkom derbiju svakako će biti potrebna.
Fudbaleri Veleža odigrali su danas popodne još jednu kontrolnu utakmicu, u sklopu petnaestodnevne pauze. Ovaj put protivnik je bila Lokomotiva. Konačan rezultat bio je 4:0 za „Rođene“.
U prvom dijelu Velež je slavio rezultatom 1:0, a strijelac pogodka bio je Denis Zvonić na asistenciju Slobodana Lakičevića. U nastavku „Rođeni“ su zaigrali još bolje, te još tri puta pospremili loptu u mrežu „Lokosa“. Strijelci u drugom dijelu bili su Armel Škaljić, Eldar Hasanović i Admir Velagić.
U subotu „Rođeni“ dočekuju Široki Brijeg u susretu koji je ne samo derbi kola, već i susret od velikog značaja za poredak u vrhu tabele. Sudeći prema interesu očekuje se pun stadion, a podrška navijača u ovom hercegovačkom derbiju svakako će biti potrebna.
-
- Kontakt:
Velez 4 - 0 Lokomotiva
Prvo poluvrijeme katastrofa,rak za oci. 1-0 na poluvremenu bilo za nas mali Zvonic dao gol u zadnjoj minuti prvog poluvremena...2 poluvrijeme puno bolje, 2-0 Hasanovic, 3-0 Skaljic, 4-0 Velagic... uz jos 10 - ak sansi!
1 poluvrijeme - Bobic,Kalajdzic,Jazvin, Mehremic, Lakicevic, Demic, Zolj, Zvonic, Brkovic, Rovcanin, Coric...
2 poluvrijeme - Ostrakovic, Skaljic, Stokic, Kajtaz, Ivetic, Kodro, Merzic, Hasanovic, Durakovic, Okic, Velagic
Prvo poluvrijeme katastrofa,rak za oci. 1-0 na poluvremenu bilo za nas mali Zvonic dao gol u zadnjoj minuti prvog poluvremena...2 poluvrijeme puno bolje, 2-0 Hasanovic, 3-0 Skaljic, 4-0 Velagic... uz jos 10 - ak sansi!
1 poluvrijeme - Bobic,Kalajdzic,Jazvin, Mehremic, Lakicevic, Demic, Zolj, Zvonic, Brkovic, Rovcanin, Coric...
2 poluvrijeme - Ostrakovic, Skaljic, Stokic, Kajtaz, Ivetic, Kodro, Merzic, Hasanovic, Durakovic, Okic, Velagic
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
samo da pozdravim Mostarce i najljepsi grad u BiH a i sire
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
bordo_Sarajevo je napisao/la:samo da pozdravim Mostarce i najljepsi grad u BiH a i sire
[youtube][/youtube]

Evo ispali smo u Kupu sa Travnikom i nije moglo gore ali opet se nadam da mozemo proci
Zna li neko ima li igraca koji ne mogu igrat radi kartona,povreda
Zna li neko ima li igraca koji ne mogu igrat radi kartona,povreda
Jao ciganluka, ruke otpale onome ko je izvlaćio 

Ra`81 je napisao/la:Jao ciganluka, ruke otpale onome ko je izvlaćio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.