FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samo rajvosa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samo rajvosa » 24 jun 2010, 00:00

AHHA da San je bas pravi izvor svasta li ljudi vjeruju!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 jun 2010, 00:08

Taj isti San je pisao da je moguci predsjednik FKS Rodzer Dzenkins hahhahaha moras biti malouman njima da vjerujes

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 24 jun 2010, 07:54

Ljudi samo prenose ono sto pisu novine/portali iz Crne Gore, na primjer Daily News MONTENEGRO:

Eurofond kontrolišu Veselin Barović, Boiša Šotra i Zijad Blekić, vlasnik sarajevske brokerske kuće Eurohaus, preko koje su i obavljene berzanske transakcije u BIH...http://dailynewsmn.wordpress.com/2010/03/30/3-165/

Al kod vas je uvijek vrijedila ona "jel to vise vjerujes svojim ocima nego meni...", sto u ovm slucaju znaci ne vjeruj radnicima Vranice...ali, eto vas tamo.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 24 jun 2010, 07:56

Milane Muminoviću svaka čast

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 jun 2010, 07:59

ditalix je napisao/la:Milane Muminoviću svaka čast
Vidi nisam jedini budan (odnosno nisam ni spavao nikako )

Sta je sa milanom ?

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 24 jun 2010, 08:05

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Vidi nisam jedini budan (odnosno nisam ni spavao nikako )

Sta je sa milanom ?

ma samo sam proćitao intervju, i to je to, čovjek kaže da nikad ne bi prešao u želju, svaka čast.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 jun 2010, 09:36

pustite ba konduktere,vidite da se jedu od muke,zaboravili su na europu,zaboravili na pripreme ali zato nisu zaboravili da nama dizu rejting,vec su se ukenjali a ima vise od mjeseca do pocetka sezone

slika

BLEKIC DOMINIRA :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 24 jun 2010, 14:39

slika

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2010, 15:30

Muminovic potpisao za Borac(valjda)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 24 jun 2010, 15:37

Ode vam Milan. :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 jun 2010, 15:41

Dobra nam nova uprava serem im se usta odmah na pocetku.....nisu ustanju da zadrze Mumija nego potpisa za Borac...sramota odmah na pocetku...fujjjj

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2010, 15:41

miky_hz je napisao/la:Muminovic potpisao za Borac(valjda)
ja..vidjeh sad :| :roll:

ostali smo bez dva najbolja igraca mumija i skore....

i pored toga sto su najavljena velika pojacanja,pitanje je gdje i kako u nasoj ligi mozemo naci "velika" pojacanja....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2010, 15:42

gollum je napisao/la:
Ode vam Milan. :)
Haj bar nije kod vas :P

A dobro istekao mu je ugovor bio,vjerovatno ovi iz Borca duplo dali isto kao sto je Vuleta bilo...hvala i prijatno,docice novi mozda ga burazer zamjeni :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jun 2010, 15:43

ado-hz je napisao/la:Dobra nam nova uprava serem im se usta odmah na pocetku.....nisu ustanju da zadrze Mumija nego potpisa za Borac...sramota odmah na pocetku...fujjjj
Nismo ni poceli a ti poceo da blatis novu upravu koja tek sada ima prvi sastanak nakon kojeg ce sve biti jasnije ... nije ova uprava kriva sto je bivsa dopustila da mu ugovor istekne , kako imate ruzne navike da pljujete po svemu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2010, 15:44

ditalix je napisao/la:slika
Pravi primjer navijača FK Sarajevo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 jun 2010, 15:48

Dirk je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Dobra nam nova uprava serem im se usta odmah na pocetku.....nisu ustanju da zadrze Mumija nego potpisa za Borac...sramota odmah na pocetku...fujjjj
Nismo ni poceli a ti poceo da blatis novu upravu koja tek sada ima prvi sastanak nakon kojeg ce sve biti jasnije ... nije ova uprava kriva sto je bivsa dopustila da mu ugovor istekne , kako imate ruzne navike da pljujete po svemu !
Nova uprava je dosla 21.06 a danas je 24.06...jer treba toliko biti glup pa odmah sutra skontati koji ti igrac treba kojem je istekao ugovor sjesti i dogovoriti se sa njim, a dobro znas da su svi igraci rekli sacekati da dodje nova uprava pa da razgovaraju, e sad ako ovaj nas novi nema para da da Mumiju da ostane nego ima vise para Borac onda nam je super uprava.Do prvenstva jos mjesec dana mi imam 15 igraca....

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 jun 2010, 15:49

Ova slika gore je montirana (malo pogledajte slova)

A Muminoviću hvala puno za ove 2 godine!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 jun 2010, 15:50

Ovi na SS.ba ocigledno izmisljaju intervjue. :roll: :roll:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jun 2010, 15:52

ado-hz je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
Nova uprava je dosla 21.06 a danas je 24.06...jer treba toliko biti glup pa odmah sutra skontati koji ti igrac treba kojem je istekao ugovor sjesti i dogovoriti se sa njim, a dobro znas da su svi igraci rekli sacekati da dodje nova uprava pa da razgovaraju, e sad ako ovaj nas novi nema para da da Mumiju da ostane nego ima vise para Borac onda nam je super uprava.Do prvenstva jos mjesec dana mi imam 15 igraca....
Jarane bavi se ti nekim drugim klubom tako ti svega kako ne kontas bolan da je tek danas prva sjednica nove uprave jeli hoces da ti nacrtam !

Svugdje u svjetu je normalno da slobodan igrac ima pravo izbora i gotovo !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2010, 15:54

ado-hz je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
Uprava je samo izabrana tj izabran je predsjednik i dva potpresjednika,ostale funkcije nisu dodjeljene jos se nezna ko je zaduzen za igrace jos se nezna ko kosi a ko vodu nosi :P

Drugacije ces razmisljati za 10-tak dana upitat cu te ja ovdje javno kako si zadovoljan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, johntravolta123, nedimmmm1337 i 67 gostiju.