stari mi je u skupstini... valjda cu imati svjeze informacijeipetm je napisao/la:18:00likusa je napisao/la:Ukolko je skupstina ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
I ti vjerujes u ovo sto si napisao da ce on nekog otjerat.Buu je napisao/la:Bogami plavoj braci si ti trenutno u glaviboccaccio je napisao/la:U glavi mi je danas ova nasa skupstina i mislim da je ovo sto ce danas biti presudno u odredjivanju buducnosti naseg kluba.Jako vazan dan za sve nas.Jako vazan.Poslije ove skupstine,ako se sve zavrsi kako treba,ocekujem one prave temelje za finu buducnost.Oznacavam ovo u svojoj glavi kao dan-D jednog pravog pocetka u infrastrukturi kluba,organizaciono i finansijsko poboljsanje,stabilnost i naravno kao posljedica toga,bolji igracki kadar u buducnosti.Samo da se ovo danas zavrsi kako treba.Buu je napisao/la:Oko cega se i vi zamarate. Vise je vama stalo nego boccacciu![]()
103 glas je moj![]()
Nas koci najvise uprava. Ako dodje Greda najvise ocekuje od njega da otjera nehljebovice Dzelu, Gojera i Bukia. I da dovede ljude koji ce raditi svoj posao.
Ma tesko da ce biti burno na skupstini jer Gredic nema podrsku samo Amara, Keme i Bakira nego i navijaca. A protiv navijaca se ne moze
Realno nit je kapacitet nit ime da moze nesto tako, volio bi da grijesim ali mislim da je nazadak ako on dodje na tu poziciju jer ama bas nista nece niti moze donijet klubu zivi bili pa vidjeli
Jedino dobro u njegovom izboru je to sto niti ce se niti smije mjesat Amaru u posao.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Bogami plavoj braci si ti trenutno u glavipropuh je napisao/la:[quote="Buu"+U glavi mi je danas ova nasa skupstina i mislim da je ovo sto ce danas biti presudno u odredjivanju buducnosti naseg kluba.Jako vazan dan za sve nas.Jako vazan.Poslije ove skupstine,ako se sve zavrsi kako treba,ocekujem one prave temelje za finu buducnost.Oznacavam ovo u svojoj glavi kao dan-D jednog pravog pocetka u infrastrukturi kluba,organizaciono i finansijsko poboljsanje,stabilnost i naravno kao posljedica toga,bolji igracki kadar u buducnosti.Samo da se ovo danas zavrsi kako treba.Buu je napisao/la:Oko cega se i vi zamarate. Vise je vama stalo nego boccacciu![]()
103 glas je moj
Nas koci najvise uprava. Ako dodje Greda najvise ocekuje od njega da otjera nehljebovice Dzelu, Gojera i Bukia. I da dovede ljude koji ce raditi svoj posao.
Ma tesko da ce biti burno na skupstini jer Gredic nema podrsku samo Amara, Keme i Bakira nego i navijaca. A protiv navijaca se ne moze
I ti vjerujes u ovo sto si napisao da ce on nekog otjerat.
Realno nit je kapacitet nit ime da moze nesto tako, volio bi da grijesim ali mislim da je nazadak ako on dodje na tu poziciju jer ama bas nista nece niti moze donijet klubu zivi bili pa vidjeli
Jedino dobro u njegovom izboru je to sto niti ce se niti smije mjesat Amaru u posao.[/quote]
Almir je zivotinja
NO PYRO NO PARTY
Prije svega mislim da je Greda pravi izbor za precednika, mlad, perspektivan,obrazovan a ono jos bitnije voli Želju svim srcem a ima podrsku Amara i navijaca .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Njima ode Said, sad komotno mozemo rasprodat pola ekipe, svejedno cemo osvojit titulu. Ocekivanja od nastavka sezone su velika, prosle godine smo prvi put uzeli duplu krunu u ovom formatu, a sad cemo je odbranit aBd!
Ima li kakvih informacija u vezi turnira?
Ima li kakvih informacija u vezi turnira?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sad mi pada napamet Zujo kada je rekao da Zelji treba neko ko mu se moze posvetiti cijelo vrijeme a ne neko ko ce biti tu sat-2-3.. Jedan od razloga njegovog odlaska je upravo to. Po meni nije dobar niko ako ce u Zelji biti samo onako sporedno.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ultras1921 je napisao/la:U 19 sati Kvesic
upravoBuu je napisao/la:Bogami plavoj braci si ti trenutno u glavi![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Znamo da Greda pravo voli Želju ali on je ipak nogometaš, obrazovan i sigurno nadprosječno sposoban i kao takav zaslužuje poziciju u našoj upravi ali on može obnašati funkciju predsjednika samo ako oko sebe bude imao sposobne biznismene.
Znači mislim da je puno važnije ko će biti podpredsjednik, pomoćnik i sve ostalo šta ide uz to. Ipak je drugačije kad se neko čitav život bavi ekonomijom, zato puno očekujem od Pervana i nadam se da će i on upasti u upravu.
Nadajmo se nekoj kombinaciji ljudi koji vole Želju i biznismena koji znaju zanat, ljudi koji znaju stvorit posao i pare i tamo gdje ih nema!
Znači mislim da je puno važnije ko će biti podpredsjednik, pomoćnik i sve ostalo šta ide uz to. Ipak je drugačije kad se neko čitav život bavi ekonomijom, zato puno očekujem od Pervana i nadam se da će i on upasti u upravu.
Nadajmo se nekoj kombinaciji ljudi koji vole Želju i biznismena koji znaju zanat, ljudi koji znaju stvorit posao i pare i tamo gdje ih nema!
Upravo tako,odlicno,kratko i jasno !Žvaka je napisao/la:Znamo da Greda pravo voli Želju ali on je ipak nogometaš, obrazovan i sigurno nadprosječno sposoban i kao takav zaslužuje poziciju u našoj upravi ali on može obnašati funkciju predsjednika samo ako oko sebe bude imao sposobne biznismene.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Bravo to je to. Kod nas se uvijek priča gdje su to bivši igrači, legende kluba i sl., ali ne mora značiti da taj neki bivši igrač može napraviti išta sam bez ekonomista i poslovnih ljudi koji znaju napraviti pare. Opet to ne znači ni da ih taj igrač ne zna napraviti ali jedan veliki klub mora voditi grupa ljudi koji su znalci svog zanata. Greda je mislim prava osoba jer poznaje kako je biti igrač i razumije ih, a sa druge strane razumije i poslovnu stranu i u suštini on treba biti taj balans između sportske i poslovne strane. To je i vječita dilema sportskog menadžmenta da li su to bivši sportisti ili biznismeni a Greda je oboje u jednom mada nikad niej stvarao novac u pravom smislu ali sigurno razumije ljude koji to rade. Inače ova dilema se kod mnogih rješava na način da sportske kolektive treba voditi skupina ljudi i iz sporta i iz biznisa koja funkcioniše na pravi način. Sportski marketing je ipak okrenut više ka ljudima iz marketinga nego sportistima. Sportisti u oba slučaja su najviše tu kao neko kome se vjeruje i ko ima imidž koji može privući potencijalne ulagače ili kao neko ko filtrira potrebe same ekipe i trenera, te procjenjuje njihove potrebe i vrijednosti.boccaccio je napisao/la:Upravo tako,odlicno,kratko i jasno !Žvaka je napisao/la:Znamo da Greda pravo voli Želju ali on je ipak nogometaš, obrazovan i sigurno nadprosječno sposoban i kao takav zaslužuje poziciju u našoj upravi ali on može obnašati funkciju predsjednika samo ako oko sebe bude imao sposobne biznismene.
Ma od ljubavi se ne živi, legende unose tu ljubav i privrženost, navijačima sigurnost da se neće raditi protiv kluba ali to nije dovoljno da bi fercerao klub koji je prepušten sam sebi, kao što je slučaj sa BH klubovima.
Nekako sam poprilično siguran da se večeras nećemo razočarati!
Nekako sam poprilično siguran da se večeras nećemo razočarati!
- storm_raider
- Kontakt:
Od veceras mozemo reci da pocinju neke bolje stvari sto se tice administracije u klubu. Volim te Zeljo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Oooooo vidi mog druga. Da sam znao da si Željovac složio bi se i za Filipa sa tobom:)storm_raider je napisao/la:Od veceras mozemo reci da pocinju neke bolje stvari sto se tice administracije u klubu. Volim te Zeljo.
- champions1921
- storm_raider
- Kontakt:
Hehe, jesam care. Cijeli zivot.zaboljisportuBiH je napisao/la:Oooooo vidi mog druga. Da sam znao da si Željovac složio bi se i za Filipa sa tobom:)storm_raider je napisao/la:Od veceras mozemo reci da pocinju neke bolje stvari sto se tice administracije u klubu. Volim te Zeljo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Evo ja sam ga doveo u vodstvo:)champions1921 je napisao/la:Gdje su ti glasaci za boccaccia?? Tamo X mrtvi
-
neroazzuro
- Kontakt:
Tacno mi se svidja ova pozitivna sportsko-poslovna atmosfera oko kluba! AkoBogda,od veceras idemo stepenicu vise u organizaciji...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Kad pocinje ta skupstina,nadam se da ce biti direrktni textualni prenos hahahha.
Kako očekivati visoke transfere kad pitari džaba puste realno najboljeg igrača PL u ovoj polusezoni, a Borac kapitena mlade reprezentacije za 100 000 KM?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Deremo englezezaboljisportuBiH je napisao/la:Evo ja sam ga doveo u vodstvo:)champions1921 je napisao/la:Gdje su ti glasaci za boccaccia?? Tamo X mrtvi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.