FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Lijepo.
Mi cemo prvi aBd ali u Ligu prvaka.. sa stilom akoBogda.
Nego, mi od utakmice do utakmice mijenjamo raspolozenje, htjeli bi sve promijeniti za mjesec, dva. A ne ide tako. Dobro kaze bordobijeli, a to i meni smeta a tj. vrednujemo Mirvica kao da je u klubu 10 godina a on 2 tu. Sva ta nasa dugogodisnja agonija, tus- golovi u nekim minutama, zarije, kukesiji, uprave, pronevjere su se skupljale i naravno da fali sekunda da svi puknemo. Moramo to imati na umu, zaboraviti sve iza nas i ganola sutra po prva tri boda.
Pustite sta drugi rade, pa nece bilion dobiti. Gledajmo sebe, podrzimo igrace kako god stajali na terenu, nek znaju da smo tu, da ih ne gledamo preko oka ocekujuci kiks.. prizivamo belaj sami sebi.
Ehh dodje i taj petak lijepi konacno
Mi cemo prvi aBd ali u Ligu prvaka.. sa stilom akoBogda.
Nego, mi od utakmice do utakmice mijenjamo raspolozenje, htjeli bi sve promijeniti za mjesec, dva. A ne ide tako. Dobro kaze bordobijeli, a to i meni smeta a tj. vrednujemo Mirvica kao da je u klubu 10 godina a on 2 tu. Sva ta nasa dugogodisnja agonija, tus- golovi u nekim minutama, zarije, kukesiji, uprave, pronevjere su se skupljale i naravno da fali sekunda da svi puknemo. Moramo to imati na umu, zaboraviti sve iza nas i ganola sutra po prva tri boda.
Pustite sta drugi rade, pa nece bilion dobiti. Gledajmo sebe, podrzimo igrace kako god stajali na terenu, nek znaju da smo tu, da ih ne gledamo preko oka ocekujuci kiks.. prizivamo belaj sami sebi.
Ehh dodje i taj petak lijepi konacno
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kad su promjenili format, ovaj sad je po meni debilan, jbt imas panatinakos i marsej par a vamo klasvik molde. Debilno skrozFKSDoGroba je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:58Evo sta znaci osvojit titulu. Ali treba imat i srece mi uvijek popusimo u zrijebu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Joj bjezi iznerviram se kad se sjetim. Nisam mogao zaspat od mukeZutiFKS je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:01Ili još gore, iskasape nas sudije kao onda u Brestu.FKSDoGroba je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:58Evo sta znaci osvojit titulu. Ali treba imat i srece mi uvijek popusimo u zrijebu
Šta mislite, da li bi Šulenta dozvolio Alimanovicki i Poturi da rade u administraciji Zrinjskog ?
Sto je debilno ?boki86 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:04Kad su promjenili format, ovaj sad je po meni debilan, jbt imas panatinakos i marsej par a vamo klasvik molde. Debilno skrozFKSDoGroba je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:58Evo sta znaci osvojit titulu. Ali treba imat i srece mi uvijek popusimo u zrijebu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Pa daju na značaj prvaku drzave i to mi je ok prvaci imaju svoj put a 4 iz Grčke, 6 iz Francuske se deru izmedju sebe meni baš pošteno i dobra prilika za nas iz manjih liga da dodjes u grupe.boki86 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:04Kad su promjenili format, ovaj sad je po meni debilan, jbt imas panatinakos i marsej par a vamo klasvik molde. Debilno skrozFKSDoGroba je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:58Evo sta znaci osvojit titulu. Ali treba imat i srece mi uvijek popusimo u zrijebu
Kakve čarolije, kakvi kurci palci pogani sa one strane Neretve.
Pogan je sretna radi izmijenjenog formata evropskih takmičenja, da je ostao stari sistem **** bi vidjeli grupe ikada. Ne zaboravite **** finansiraju ovaj klub!!!
Nama je jednim dijelom problem u glavi, najavama titula i pišanja po svima do onog najvećeg problema trenutno Vice i sudija koje kroje jbnu ligu.
**** bi otimači Veležovog stadiona harali ligom da im se sistemski ne da!!! Da ti Gigović svira svaki pogled prema igrači i svaki pad u 16 bila bi druga priča. Da ti onako otimaju pobjedu kao nama u Zenici poništavajući čist gol, bilo bi svega.
Na žalost, tako je kako je.
Nama je krajnji čas da se svi stanemo u jedan saf i da damo svoj doprinos u igri našeg tima.
Petak je prvi ispit, a onda svaka naredna tekma da nas bude što je moguće više na tribinama. Samo tako kada smo ujedinjeni i kada mi damo svoj doprinos igračima će sigurno biti lakše.
Molio bih press službu da sve one odvratne novinare koji svaku press konferenciju imaju pitanja koja su za šamara, daju žuti a onda i crveni karton, MRŠ. Čini mi se da je bio onaj žvaljo na pressu pred sutrašnju tekmu i da je opet postavljao pitanja koja odaju smrad iz Doline Dugova. Otjerate to!!!!
Malo da ohanemo sa Ziljkićem i sa njigovim najavama tekmi jer momak fakat ne može sklopiti tri smislene rečenice, brate tvoj je teren, preori isti, zabi gol, asistiraj ali pusti nekoga drugoga da priča. Ja bih na kraju krajeva samo trenera poslao da da izjavu pred tekmu, šta imaju igrači da laprdaju standardne floskule, tipa mi ćemo ovo, mi ćemo dati sve od sebe, i sl...
Mi da gledamo u svoju avliju i svaku da odigramo KAO DA JE ZADNJA, to je recept, ništa drugo.
I za kraj...

Ne osvrćimo se nazad za onim što je prošlo i što nas sputava da krenemo naprijed u svakom smislu i ne gubimo vrijeme na one stvari koje ne možemo promijeniti.
SVAKA KAO DA JE ZADNJA !!!
SVI KAO JEDAN !!!
NEMA NAZAD !!!
Mosa Rajvosa

Pogan je sretna radi izmijenjenog formata evropskih takmičenja, da je ostao stari sistem **** bi vidjeli grupe ikada. Ne zaboravite **** finansiraju ovaj klub!!!
Nama je jednim dijelom problem u glavi, najavama titula i pišanja po svima do onog najvećeg problema trenutno Vice i sudija koje kroje jbnu ligu.
**** bi otimači Veležovog stadiona harali ligom da im se sistemski ne da!!! Da ti Gigović svira svaki pogled prema igrači i svaki pad u 16 bila bi druga priča. Da ti onako otimaju pobjedu kao nama u Zenici poništavajući čist gol, bilo bi svega.
Nama je krajnji čas da se svi stanemo u jedan saf i da damo svoj doprinos u igri našeg tima.
Petak je prvi ispit, a onda svaka naredna tekma da nas bude što je moguće više na tribinama. Samo tako kada smo ujedinjeni i kada mi damo svoj doprinos igračima će sigurno biti lakše.
Molio bih press službu da sve one odvratne novinare koji svaku press konferenciju imaju pitanja koja su za šamara, daju žuti a onda i crveni karton, MRŠ. Čini mi se da je bio onaj žvaljo na pressu pred sutrašnju tekmu i da je opet postavljao pitanja koja odaju smrad iz Doline Dugova. Otjerate to!!!!
Malo da ohanemo sa Ziljkićem i sa njigovim najavama tekmi jer momak fakat ne može sklopiti tri smislene rečenice, brate tvoj je teren, preori isti, zabi gol, asistiraj ali pusti nekoga drugoga da priča. Ja bih na kraju krajeva samo trenera poslao da da izjavu pred tekmu, šta imaju igrači da laprdaju standardne floskule, tipa mi ćemo ovo, mi ćemo dati sve od sebe, i sl...
Mi da gledamo u svoju avliju i svaku da odigramo KAO DA JE ZADNJA, to je recept, ništa drugo.
I za kraj...

Ne osvrćimo se nazad za onim što je prošlo i što nas sputava da krenemo naprijed u svakom smislu i ne gubimo vrijeme na one stvari koje ne možemo promijeniti.
SVI KAO JEDAN !!!
NEMA NAZAD !!!
Mosa Rajvosa
Adalberto objavio da je spreman za sutra
Spremni za sutra uz Božiju milost idemo @fk_sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Nije Klub samo sezona 2023/24, Klub je ostavljen vama mladima da ga poštujete i volite. Stotine hiljada mladih je bodrilo ovaj Klub, mnogi nisu medju živima, a Vama osta Klub na čuvanje .
Zaboraviti sve nesporazume , zajedno podržati Klub, ali samo u onoj mjeri sto je do navijača. Članska, godišnja, fan shop ,ako se može . Ko voli Klub tako će se ponašati.
Mirvic radi dobre stvari, a u dobroj mjeri možemo mu pomoći. Ne poturajmo klipove i spriječimo sva podmetanja od nazovi navijača.
Zaboraviti sve nesporazume , zajedno podržati Klub, ali samo u onoj mjeri sto je do navijača. Članska, godišnja, fan shop ,ako se može . Ko voli Klub tako će se ponašati.
Mirvic radi dobre stvari, a u dobroj mjeri možemo mu pomoći. Ne poturajmo klipove i spriječimo sva podmetanja od nazovi navijača.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ko god je dozvolio da se Rahmanovic i Tatar prodaju prije
početka proljetnog dijela ta/j nas je dobro zajebo,a i sebe licno.
Nama je samo trebala jedna pobjeda na početku i na sredini proljetnog dijela i titula,vjerovatno i dupla bi bile naše.
Tako bi postali najuspješniji klub u BiH,odlično novci bi došli
za vlasnika/e.Tako i tada bi imali šansu kao Zrinjski danas.
To je tako bilo.Proslo,ne ponovilo se!
Hajmo malo o današnjem vaktu.
Hvala Bogu dragom da je Mirvic vise pametan i sposoban,
nego bogat.Prodao je priču prvo jednom jaranu
Amerikancu,čiji je babo milijarder.Onda ide još jedan
pa još Itd…..
Tako da ne može danas sutra sjever ili istok njega otjerati
I da hoće sam da ode.Ovo je već business na vecem nivou.
American Entrepreneurship in work!
Zato-Nema Nazad
Sta Mirvic mora da uradi?!
Stručni stab i ekipa je posložena.Dva,3 igrača i onda gazi.
Problem 1)Ustrojstvo administracije.Skresati broj zaposlenih
Krvopija i samo cisti profesionalizam.Dobre plate ali i odgovornost.
2)F/NSBiH.Veliki problem i ako ga riješi pametno i brzo,možemo
se nadati velikim uspjesima.
Znaci maltene od danas praviti mrežu kandidata za ulazak u
Savez.Od sudijske pa do Predsjednika.
Tu se novci ne smiju žaliti i tu lezi budućnost uspjeha.
Pa kako je Mamić napravio bum i mašinu od Dinama?
Bez Saveza i Sudija ne bi mogao.Pišem naravno o početcima
Velikog Dinama.
Ove sezone mora čudo da se desi da Borac uz pomoć
Vice,drogerasa i krkana ne uzme titulu.Nazalost.
Nama je samo trebala jedna pobjeda na početku i na sredini proljetnog dijela i titula,vjerovatno i dupla bi bile naše.
Hajmo malo o današnjem vaktu.
Hvala Bogu dragom da je Mirvic vise pametan i sposoban,
nego bogat.Prodao je priču prvo jednom jaranu
Amerikancu,čiji je babo milijarder.Onda ide još jedan
pa još Itd…..
Tako da ne može danas sutra sjever ili istok njega otjerati
I da hoće sam da ode.Ovo je već business na vecem nivou.
American Entrepreneurship in work!
Zato-Nema Nazad
Sta Mirvic mora da uradi?!
Stručni stab i ekipa je posložena.Dva,3 igrača i onda gazi.
Problem 1)Ustrojstvo administracije.Skresati broj zaposlenih
Krvopija i samo cisti profesionalizam.Dobre plate ali i odgovornost.
2)F/NSBiH.Veliki problem i ako ga riješi pametno i brzo,možemo
se nadati velikim uspjesima.
Znaci maltene od danas praviti mrežu kandidata za ulazak u
Savez.Od sudijske pa do Predsjednika.
Tu se novci ne smiju žaliti i tu lezi budućnost uspjeha.
Pa kako je Mamić napravio bum i mašinu od Dinama?
Bez Saveza i Sudija ne bi mogao.Pišem naravno o početcima
Velikog Dinama.
Ove sezone mora čudo da se desi da Borac uz pomoć
Vice,drogerasa i krkana ne uzme titulu.Nazalost.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ide laganih 5:0 sutra
- napoleon72
- Kontakt:
Ma brate nije ovo Premiership, ovo je liga gdje imas ljetne i zimske pripreme, ti u decembru mozes imat qrac od ekipe i kasnit za prvim 15 bodova, pojacat se do Boga i prekucat proljetni dio prvenstva. Oni realno i s kombinovanim sastavom mogu rjesavat 70% protivnika u ligi, ako na polusezoni budu zaostajali do 7-8 bodova, mogu bez po muke osvojit ligu na proljece. Jos da dovedu 3-4 igraca od love koja ce kanut od ulaska u grupu. I taj ritam cetvrtak - subota ce bit 6 puta u godini. Kup ce, vjerujem, odmah halalit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Čisto sumnjam da bi napravili neki bum i sa titulom. Kako možeš napraviti bum s ljudima koji su Klub vidjeli kao mogućnost bogaćenje. Naš potop je bio po osvajanju DK , a vinovnici tog potopa je bila udružena pljačkaša organizacija i sprega Uprava i "igrači legende-dobri ljudi i nikakvi igraci". Ti "dobri" su dobili ugovore 2+2 godine nezasluzeno ,a DK su iznjela 4 igrača.Pitarsam je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:03Ko god je dozvolio da se Rahmanovic i Tatar prodaju prije
ZABORAVITI I IDEMO DALJE, OD DANAS I NAREDNIH 77 GODINA.
Drugi dio posta je ohrabrujući i vjerujem da znaš dovoljno. Nekako slično osjećam. Treba nažalost raditi i neke stvari koje moraš raditi sa necasnim ljudima NF SBIH.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ma ne pišem da bi napravili bum-tras.
Ali bi ako ništa imali sada jednu titulu vise.
Najvise mi je zao što djaba zijanismo Milicevica.
Kako bi nam sad valjao.
@Samozdravlje kao stariji znaš sta se uvijek kao neko prokletstvo
Dešavalo Sarajevu kroz historiju,kad smo trebali da napravimo taj
Odlučni,veliki korak naprijed!?
Pocev od odlaska Musovica 60-tih.
Odlazci Srebrenke Repcica i D.Savica-najboljeg strijelca lige 1979g.
Tada smo jesenji Šampioni bili.Mogli smo s njima i Papetom da dominiramo nekoliko godina.
Odlazak Musemica za BG istu noc kad smo slavili titulu.
Pa kasnije Hota,pa gol-razlika i izgubljena titula,ma uvijek
nešto.
Ali bi ako ništa imali sada jednu titulu vise.
Najvise mi je zao što djaba zijanismo Milicevica.
Kako bi nam sad valjao.
@Samozdravlje kao stariji znaš sta se uvijek kao neko prokletstvo
Dešavalo Sarajevu kroz historiju,kad smo trebali da napravimo taj
Odlučni,veliki korak naprijed!?
Pocev od odlaska Musovica 60-tih.
Odlazci Srebrenke Repcica i D.Savica-najboljeg strijelca lige 1979g.
Tada smo jesenji Šampioni bili.Mogli smo s njima i Papetom da dominiramo nekoliko godina.
Odlazak Musemica za BG istu noc kad smo slavili titulu.
Pa kasnije Hota,pa gol-razlika i izgubljena titula,ma uvijek
nešto.
- PeppermintSA
- Kontakt:
majke mi moje, postajemo gori od srba. Samo neka kuknjava, belosvetska zavera, chetnici i ustashe, svi su protiv nas, Vico, savez, Evropa, Amerikanci, memorandum II, cionisti bla bla.Senner je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:32Kakve čarolije, kakvi kurci palci pogani sa one strane Neretve.
I za kraj...
SVI KAO JEDAN !!!
NEMA NAZAD !!!
Mosa Rajvosa![]()
Da ti paša nešto kaže, Zrinjski dominira zato što je zdrava sredina. Ista uprava je na čelu kluba 11 godina, igrači i treneri se ne tjeraju, vlada potpuni mir, ekipa se godinama slaže, godinama za njih igraju igrači koje mi otjeramo a oni tamo procvjetaju, klub ima glavu i rep, od čistaćice pa do predsjednika kluba, svi imaju svoj mir i ovo je rezultat toga. S druge strane, kod nas se godišnje 3 trenera mijenjaju, ako igrač krivo pogleda prema istoku svi ga tjeraju, postoji 3403 različitih lobija i interesnih grupa koje parazitiraju na klubu i zato smo tu gdje smo unatoč financijskoj moći. **** vas više vico da vas ****, gubimo titule zbog nas samih. Kad prospeš 13 bodova nema tog vice koji ti je kriv.
Nije nama Vico kriv sto smo zijanili titulu.
Sami smo krivi,kao sto napisah ranije.
Ko god je odlučio da pusti Rahmana i Tatara je glavni krivac.
Pri kraju prvenstva kad je Vico/Borac osjetio da meda ne možemo
i da je čisto rasulo samo su nas lagano dokrajčili.
Znaci te godine smo sami sebi pucali u noge.Vico samo
Prišao i s osmjehom nas nagazio.
Sto se Zrinjskog tiče tu je priča malo drugačija.
Kao i uvijek kad su Vatikanci u pitanju-hinjska.
Široki je bio dominantan dok su imali ratnog zločinca
Jelića da drma Hercegovinom i da ih štiti i gura.
Tu je i onaj odvratni čelo sto je bio fora u Savezu.
Mi u Brazilu i slikaju se predstavnici Saveza,a jedan
moj prijatelj i ja to gledamo sa strane.Posto je ovaj moj prijatelj
bio velika fora i legenda hrvatskog nogometa,ovaj čelo iz
Širokog ponizno prilazi k nama i stidljivo kaže:”P…..ma samo
Rvatska”!
Znaci kad je ratni zločinac uz foru raka zbrisao za ZG,to je otvorilo
put Zrinjskom i Beusu,naravno uz veliku pomoć HDZ-Covica
da nesmetano počnu praviti sistem.
Poenta je da Zrinjski to nije mogao dok je Široki bio jak financijski
i politički.
Sami smo krivi,kao sto napisah ranije.
Ko god je odlučio da pusti Rahmana i Tatara je glavni krivac.
Pri kraju prvenstva kad je Vico/Borac osjetio da meda ne možemo
i da je čisto rasulo samo su nas lagano dokrajčili.
Znaci te godine smo sami sebi pucali u noge.Vico samo
Prišao i s osmjehom nas nagazio.
Sto se Zrinjskog tiče tu je priča malo drugačija.
Kao i uvijek kad su Vatikanci u pitanju-hinjska.
Široki je bio dominantan dok su imali ratnog zločinca
Jelića da drma Hercegovinom i da ih štiti i gura.
Tu je i onaj odvratni čelo sto je bio fora u Savezu.
Mi u Brazilu i slikaju se predstavnici Saveza,a jedan
moj prijatelj i ja to gledamo sa strane.Posto je ovaj moj prijatelj
bio velika fora i legenda hrvatskog nogometa,ovaj čelo iz
Širokog ponizno prilazi k nama i stidljivo kaže:”P…..ma samo
Rvatska”!
Znaci kad je ratni zločinac uz foru raka zbrisao za ZG,to je otvorilo
put Zrinjskom i Beusu,naravno uz veliku pomoć HDZ-Covica
da nesmetano počnu praviti sistem.
Poenta je da Zrinjski to nije mogao dok je Široki bio jak financijski
i politički.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, Hajdeee, JavierBosnia, johntravolta123, muhamedhulk, Pena, Rajvosa4ever i 91 gost.