FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 30 jul 2010, 01:21

secer je napisao/la:
------------dzeko-----------------------
-----------------------roben------------
riberi------------------------------muler
------------svajni------krooso-----------
lam-----badstuber--------?-------------?
------------------buttko------------------
ili
coentrao(jansen)---badstuber----?-------lahm
Hmm, interesantno. Znači vidiš Robbena kao polušpicu ili lutajuću desetku kao što je mali mu bio lani u većini slučajeva.
Mora da te Mu izuzetno dojmio na SP, gdje je špart'o po desnoj strani. Hem zabij'o, hem asistir'o. Pravi golgeteri bi imali više koristi od ovakvih igrača, dok bi sebični Arjen bio čovjek odluke, ovako ili onako. :)
Nije loše, herr Lattek. Evo za tebe trenutak kada Kahn postiže (zamalo) pogodak.
[youtube][/youtube]

Nikada se nije upisao u listu strijelaca :cry: za razliku od Buttke. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 jul 2010, 09:12

da. vanserijskom igracu prefinjene tehnike treba dati vise prostora a nikako ga ogranicavati na desnoj strani.
za mulera ti nemam sta dodati-to je to.
mlad momak koji samo moze napredovati.
sjetio sam se :idea: :idea:
treba kupiti mertesackera :!:
mislim da bi on bio idealan partner nasem bad-trubi.

---------------dzeko--------------------
-------------------------roben----------
----------svajni-------krooso------------
jansen(coent.)--badst.---per-----lam
--------------buttko(do cetresipete :lol: )

ce da haraju :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jul 2010, 10:41

secer je napisao/la: sjetio sam se :idea: :idea:
Zar još jednog iz Bremena?? Ne daju nam se igrači sa Wesera. Da se probam onako iz prve sjetiti nekih igrača koji su prodefilovali (bez većeg uspjeha) kroz Isar.
Herzog (onaj što ga Kahn orezili :lol: ), Ismail, Frings, Borowski. Pizzaro i Klose su malo popravili utisak. Pogotovo sam Pizzu gotivio i sad mi je Bremen drag najviše zbog njega.
Per je odličan odbrambeni igrač, jeste da je sa svoja 2 metra malo pospor ali to nadoknađuje dobrim postavljanjem.
Izuzetno fer igrač, koji rijetko kada pravi faulove a kamoli da dobija kartone. Moram priznati da bih ga i ja volio vidjeti u Bayinom dresu.
Dovesti Özila i bilo bi...Elf = Bayern. Naravno računam da će Neuer doći sljedeće godine. :D
P.S. Jeste da će Bayern biti jači za klasu od Elfa zbog vanserijskih igrača kao što su Ribery, Robben, Džeko... :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jul 2010, 14:30

koji vam je onaj Denis Mujic lijevo krilo,koliko godina i ciji je :D ...a i mali crnjo na sredini ima slifa, jedino ako nije prestar moze vam i on pomoc.

bajern treba radit na dovodjenju jednog klasnog napadaca, mada tu ne mora zurit .Znaci naredne sezone ili za 2 godine dovesti nekog kao Dzeku, nece Dzeku jer on mora u Juve :P
isto tako naredne sezone dovest jednog zadnjeg veznog da zamijeni Van Bomela. Kedira bi vam bio dobar al utece u Real.
A sto se tice odbrane ove godine moraju dovesti jednog beka i dobrog stopera. isto tako, kako vam Fridrih pobjeze,dobro bi vam dosao a jos dzaba. I van der Wiel ili Aogo.
Takodjer polako treba i golamana trazit i nastavit forsirat mlade igrace.
Ima odlican kontingent mladih igraca i ove sezone im samo trebaju jedan ili dva odbrambena ,a ovo sto sam gore nabrojao polako dovodit iz sezone u sezonu.
Dakle imate 2 sezone da dovedete 5 igraca. Nema sta opet Bayern majstorski radi sto jest-jest.

??? -(Kraft)
van der Wiel???- Badstuber(Demikelis)-???(Breno)-Lahm(Kontento)
Robben(Kross)-Svajnstajger(Pranjic)-??(crnjo mali)- Ribery(Sosa)
Miler(Alaba)-'???(Olic)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 jul 2010, 14:41

je li utakmicu protiv Reala igramo u punoj postavi???
Sent from my Philips Smart TV.

Klare

Post Postao/la Klare » 30 jul 2010, 14:53

dr.adnan je napisao/la:je li utakmicu protiv Reala igramo u punoj postavi???
Igramo, ima da ih oderemo :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jul 2010, 17:44

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la: sjetio sam se :idea: :idea:
Zar još jednog iz Bremena?? Ne daju nam se igrači sa Wesera. Da se probam onako iz prve sjetiti nekih igrača koji su prodefilovali (bez većeg uspjeha) kroz Isar.
Herzog (onaj što ga Kahn orezili :lol: ), Ismail, Frings, Borowski. Pizzaro i Klose su malo popravili utisak. Pogotovo sam Pizzu gotivio i sad mi je Bremen drag najviše zbog njega.
Per je odličan odbrambeni igrač, jeste da je sa svoja 2 metra malo pospor ali to nadoknađuje dobrim postavljanjem.
Izuzetno fer igrač, koji rijetko kada pravi faulove a kamoli da dobija kartone. Moram priznati da bih ga i ja volio vidjeti u Bayinom dresu.
Dovesti Özila i bilo bi...Elf = Bayern. Naravno računam da će Neuer doći sljedeće godine. :D
P.S. Jeste da će Bayern biti jači za klasu od Elfa zbog vanserijskih igrača kao što su Ribery, Robben, Džeko... :mrgreen:
Pa kako ces Maria zaboraviti.Jest da je neslavno otisao.Ali Markan je Markan. :mrgreen: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 30 jul 2010, 18:12

Van Gaal opovrgnuo glasine da zeli Dzeku. Kaze da vec ima previse napadaca.
Mislim da je to razumljivo i ocekivano. Kad ne mogu izdvojiti lovu za dobrog odbrambenog, kako ce za skupog napadaca.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jul 2010, 20:26

Do prije neki dan govorio da bi volio Dzeku u Bayernu, a danas totalno druga prica. Nesto se ovdje opasno muti. :D
Ja samo cekam da iz ovog preseravanja iskoci jedan BUM transfer u vidu nekog prvoklasnog odbrambenog igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jul 2010, 22:26

harishp je napisao/la: Pa kako ces Maria zaboraviti.Jest da je neslavno otisao.Ali Markan je Markan. :mrgreen: :mrgreen:
Ne mogu da vjerujem da sam zaboravio svog idola. :oops: Ali zato je Hare tu da me ispravi i podsjeti. :P
I da pokaže i dokaže šećeru s kim ima posla. :mrgreen:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Van Gaal opovrgnuo glasine da zeli Dzeku. Kaze da vec ima previse napadaca.
Mislim da je to razumljivo i ocekivano. Kad ne mogu izdvojiti lovu za dobrog odbrambenog, kako ce za skupog napadaca.
Jeste rekao to, al' da li je mislio tako? :? Šalim se, Džeko je naš sowieso, haj da vidimo betmena u narednoj sezoni.
«Wir kaufen keinen Stürmer», wies Trainer Louis van Gaal in München die Spekulationen über eine Verpflichtung des Bosniers zurück.
Anzeige

Dagegen ist der Coach des deutschen Fußball-Rekordmeisters nicht abgeneigt, einen Angreifer abzugeben. «Wir haben vier Stürmer, das sind zwei zu viel. Das habe ich immer gesagt», erklärte der Niederländer: «Meine Erfahrung ist: Wenn Spieler gerne weg wollen, ist es besser, wenn sie gehen.»
Od ta zwei zu viel, ne znam nešto koji bi mogli biti. :(
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jul 2010, 22:53

Sutra pocinje dvodnevni turnir u Gelsenkirchenu u kojem ucestvuje nas Bayern. Pored Baye tu su jos Schalke, HSV I Koln. Bayern svoju prvu utakmicu igra protic Kolna. Vrijeme odigravanja ne znam tacno? :?
Inace za ovaj turnir Gaal je pozvao samo 12 igraca, a jedan od potencijalnih je i kondicioni trener Marcel Martins. Vecina igraca je na odmoru, dok Van Buyten ceka rodjenje djeteta.

Ribery nakon operacije poceo trenirati sa loptom i kako Gaal kaze vrlo je zadovoljan njegovim oporavkom, a uz to i hvali Riberya koji kako kaze mnogo trci i vidno zadovoljava trenerove ukuse. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jul 2010, 23:06

Omerbavarac je napisao/la: Bayern svoju prvu utakmicu igra protic Kolna. Vrijeme odigravanja ne znam tacno? :?
18:30 po lokalnom vremenu ( :lol: ). Čudi me kad si sve provjerio da si na taj podatak zaboravio. :mrgreen:

RvN vs Raul na Sat.1 live sa početkom u 16:45.
Vom Jäger zum Gejagten

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jul 2010, 23:08

Koliku vaznost ima ovaj turnir,dobija li se sta kao nagrada,posto vidim najavu prenosa i pise prijateljske utakmice. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 30 jul 2010, 23:16

Devil je napisao/la:Koliku vaznost ima ovaj turnir,dobija li se sta kao nagrada,posto vidim najavu prenosa i pise prijateljske utakmice. :?
Dobije se povreda nekog igraca kao VDS-a prosle godine 8-)
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jul 2010, 23:24

Devil je napisao/la:Koliku vaznost ima ovaj turnir,dobija li se sta kao nagrada,posto vidim najavu prenosa i pise prijateljske utakmice. :?
Ma nikakvu, običan sponzorski mini turnir. Čak se ne igra punih 45 minuta, ako se ne varam, nego dva puta po 30 minuta.
Van Gaal ne voli ovakve turnire pred početak sezone niti bilo koje test utakmice. Za njega je samo trening svetinja. :D Zbog izostanka većeg dijela tima, ovo će više služiti da se pokažu neke nove snage (ako ih bude).
Vom Jäger zum Gejagten

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jul 2010, 23:24

geronimo je napisao/la:
Ma nikakvu, običan sponzorski mini turnir. Čak se ne igra punih 45 minuta, ako se ne varam, nego dva puta po 30 minuta.
Van Gaal ne voli ovakve turnire pred početak sezone niti bilo koje test utakmice. Za njega je samo trening svetinja. :D Zbog izostanka većeg dijela tima, ovo će više služiti da se pokažu neke nove snage (ako ih bude).
A ovo nije liga kup?
Ja sve mislim liga kup.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 30 jul 2010, 23:37

jao majko nemogu da vjerujem da nece dovoditi nikoga u odbarnu i jednog beka ccc, neznam sta misli gaal da moze opet s onim papcima od bujtena i demichelisa da dogura u finale ccc...
:evil: :evil:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jul 2010, 23:40

geronimo je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la: Bayern svoju prvu utakmicu igra protic Kolna. Vrijeme odigravanja ne znam tacno? :?
18:30 po lokalnom vremenu ( :lol: ). Čudi me kad si sve provjerio da si na taj podatak zaboravio. :mrgreen:
Naisao sam ja i na taj podatak ili bolje receno podatke. :D U tri razlicita vremenska perioda tekma pocinje. :lol: :lol:

18.30. 18.45. 19.00. :mrgreen: :mrgreen:

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 30 jul 2010, 23:40

secer je napisao/la:da. vanserijskom igracu prefinjene tehnike treba dati vise prostora a nikako ga ogranicavati na desnoj strani.
za mulera ti nemam sta dodati-to je to.
mlad momak koji samo moze napredovati.
sjetio sam se :idea: :idea:
mislim da bi on bio idealan partner nasem bad-trubi.

---------------dzeko--------------------
-------------------------roben----------
----------svajni-------krooso------------
jansen(coent.)--badst.---per-----lam
--------------buttko(do cetresipete :lol: )

ce da haraju :twisted:
ako racunate Dzeku 2011 e onda ce biti jaca konkurencija....milan ce slijedece godine imati 86 mil samo od ovog rezanja plata svakom igracu gotov po 2mil. pa bi tako mogli ustedi za eduu....mada je po meni bolje da ostane u Bundesligi
-RIVALDO-

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 30 jul 2010, 23:41

Omerbavarac je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Naisao sam ja i na taj podatak ili bolje receno podatke. :D U tri razlicita vremenska perioda tekma pocinje. :lol: :lol:

18.30. 18.45. 19.00. :mrgreen: :mrgreen:
sretno protiv kelna
usput @omerbavarac cestitke na preko 5000-om postu :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.