Sačekaj dok se kolo kompletira.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Može li ovo za večeras?Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 17:55Daj nam neke megasmiješne mimove o Bruni Penandesu, to je ipak humor level infinity.![]()

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ne da Ole nije pobijedio Artetu jos uvijek, nego nisu ni gola dali
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ono nije penal jer je lopta prvo pogodila Casha u nogu pa tek onda u ruku.
Ispravna odluka.
Ispravna odluka.
- feniksptica
- Kontakt:
333x su navijaci crvenih vragova napisali nikad gori Arsenal. 333x. I uspiju nas ne dobit u obje utakmice. Imamo 99 problema, nijedan od njih nije izgubit od Manche.
OLE jos uvijek nema ligasku pobjedu protiv Arsenala. Mag.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gledaj serijeCROtorious je napisao/la: ↑30 jan 2021, 21:21Ocjeni mi igru od 1-10. Jedine dobre stvari koje sam ja vidio su obrana Arsenala, Lacazetov sut i prodori Pepea. Maguire ispao smjesan sa par glupih faulova, Martial kad je usao tad si zadnji put i vidio da igra. Nije bitan derbi ili ne, ali po meni United razocarao i to dosta. Sto se tice Arsenala sa kakvim su sastavom istrcali cak su imali i bolje sanse za pobjedu.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Kao da je Arsenal bitan za bilo šta pa je nekome važno dobiti međusobni duel sa njima. Vjerovatno samo navijači Arsenala taj klub doživljavaju kao Top6 u Engleskoj još uvijek. Top4 nisu već nekoliko godina i to je za njih ravno osvajanju lige.
Ekipa koja može maksimalno do 8. pozicije na kraju sezone.
Mnogo je bolnija činjenica da se izgubilo od yebenog Sheffielda na Old Traffordu.
Raspisali se o nekakvim ispuštenim bodovima danas, a stvarnost kaže da je United promašio 3 od 4 najveće šanse na utakmici.
Cavani 2x ziceri iz peterca
Rashford sam pred golom, dribla
Najbolje prilike Arsenala su slobodan udarac i onaj šut Pepea u drugom poluvremenu pored lijeve stative.
Mnogo je bolnija činjenica da se izgubilo od yebenog Sheffielda na Old Traffordu.
Raspisali se o nekakvim ispuštenim bodovima danas, a stvarnost kaže da je United promašio 3 od 4 najveće šanse na utakmici.
Najbolje prilike Arsenala su slobodan udarac i onaj šut Pepea u drugom poluvremenu pored lijeve stative.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 30 jan 2021, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- feniksptica
- Kontakt:
Ma na kraju krajeva opet igramo februarom EL zajedno. Mozes ti pricat sta hoces, vasa pozicija 1. na tabeli je bila bitna isto kao nasa na pocetku..AlanSmith14 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 22:10Kao da je Arsenal bitan za bilo šta pa je nekome važno dobiti međusobni duel sa njima. Vjerovatno samo navijači Arsenala taj klub doživljavaju kao Top6 u Engleskoj još uvijek. Top4 nisu već nekoliko godina i to je za njih ravno osvajanju lige.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
1/4 LP ispadanje od npr Seville. Te kikiriki kupove zaboravi jedino je liga validna a i to mozete zahvalit povrijedjenim stoperima Liverpoola i tome sto United jos uvijek nije dosegao svoj vrhunac.emir_ je napisao/la: ↑30 jan 2021, 21:42... However, they are now not only top of the pile in the league, but also into the EFL Cup final and the fifth round of the FA Cup.
In fact, City's nine wins in all competitions in January is the most achieved by a team in the top four tiers of English football in a single month since the formation of the Football League in 1888...
Pa ko je ikada davao neki veliki presudni značaj i bitnost tome da smo bili prvi dvije sedmice? I tada smo kritikovali Olea. Lično, rekao sam da United neće biti ispod 2. mjesta na kraju sezone. I tada, i sada to kažem.feniksptica je napisao/la: ↑30 jan 2021, 22:11Ma na kraju krajeva opet igramo februarom EL zajedno. Mozes ti pričat sta hoces, vasa pozicija 1. na tabeli je bila bitna isto kao nasa na pocetku..AlanSmith14 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 22:10Kao da je Arsenal bitan za bilo šta pa je nekome važno dobiti međusobni duel sa njima. Vjerovatno samo navijači Arsenala taj klub doživljavaju kao Top6 u Engleskoj još uvijek. Top4 nisu već nekoliko godina i to je za njih ravno osvajanju lige.
Znamo mi da ovo nije ekipa zrela za titulu, ali jeste ekipa koja može iskorititi kikseve konkurentata i '' na prevaru '' uzeti titulu ove godine kao Leicester onomad.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Druze od odlaska Fergusona ste zavrsili ispred Arsenala tacno dvaput, o cemu ti pricas? 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nek stoji još malo ovaj avatar Brune.
Yebi ga nije lako protiv prvog favorita za titulu.AlanSmith14 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 22:10Kao da je Arsenal bitan za bilo šta pa je nekome važno dobiti međusobni duel sa njima. Vjerovatno samo navijači Arsenala taj klub doživljavaju kao Top6 u Engleskoj još uvijek. Top4 nisu već nekoliko godina i to je za njih ravno osvajanju lige.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pošto ti je vjerovatno statistika pri ruci, a ja se iskreno ne mogu sjetiti svih sezona, hajd nam daj podatak koliko puta je United igrao LP poslije Fergusona, a koliko je Arsenal u istom periodu?
Priznat ću grešku nakon tog podatka ako bude na vašu stranu.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Chapman1886
- Kontakt:
Živa istina puna im usta tog nikad goreg Arsenala i nikad jačeg mančeste od odlaska fergusona, sprdnja sa arsenalom kad uđe u top10 a oni title conteender možeš mi misliti i onda dođemo do ovog podatkafeniksptica je napisao/la: ↑30 jan 2021, 22:04333x su navijaci crvenih vragova napisali nikad gori Arsenal. 333x. I uspiju nas ne dobit u obje utakmice. Imamo 99 problema, nijedan od njih nije izgubit od Manche.
Smiješno
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
Southampton brutalno pokrađen sve kako bi se obezbjedio komotan ulazak u lp za liverpool jer ipak bi bila epska blamaža da "šampion" ne izbori lp iako to ne zaslužuje
Samo Sloboda | COYG
Arsenal nije igrao LP 17/18 18/19 19/20 i ova trenutnaAlanSmith14 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 22:24Pošto ti je vjerovatno statistika pri ruci, a ja se iskreno ne mogu sjetiti svih sezona, hajd nam daj podatak koliko puta je United igrao LP poslije Fergusona, a koliko je Arsenal u istom periodu?
Priznat ću grešku nakon tog podatka ako bude na vašu stranu.

Zar stvarno mislis da mentalitet kluba kakav je United daje na vaznosti i da broji ko je koliko puta zavrsio ispred
Sve osim EPL titule za United je losa sezona a te titule "zavrsili smo ispred"

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ti ili si glup, ili jako lose spinujes pa mislis tako lahko naivno okrenuti sa originalnog argumenta. Radis istu stvar kao i u diskusiji sa Aubom.
Sa takvim botovima se niko nece raspravljati
Pa eto, loše su vam sezone, **** ste od kluba, ulupali ste milijardu i dalje ste ****.
Alan sam sebe šamara. Mislim da nije imao pojma da su samo 2 puta završili ispred Arsenala. Eto koliko im je mozak pomutilo 2sedmično liderstvo i izjava nekog pundita na skyu kako su oni best of the rest

Alan sam sebe šamara. Mislim da nije imao pojma da su samo 2 puta završili ispred Arsenala. Eto koliko im je mozak pomutilo 2sedmično liderstvo i izjava nekog pundita na skyu kako su oni best of the rest

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”