BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Toxicity
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Toxicity » 30 apr 2013, 22:47

Čestitke, dobra utakmica! ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 30 apr 2013, 22:48

Cestitke decki i uzivajte u ovome jos dugo i budite ponosni na klub za koji navijate :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 apr 2013, 22:50

emir18 je napisao/la:E to su te svabe-picke

Nemaš doma dovoljno pažnje. Evo da ti je ja malo dam sa citiranjem tvoga dubokoumnog posta.

Čestitam ti na uspjehu.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 30 apr 2013, 22:52

M a bolji su za klasu kako ljudi igraju to je nevjerovatno kojom lakocom dodju do gola ,stvaraju prilike samo sto je ta odbrana dobrano suplja ali svaka cast super odigrano

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 30 apr 2013, 22:55

Čestitam , zasluzeno ste prosli tu nema govora ... ;)

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 30 apr 2013, 22:59

PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPA ECHTE LIEBE BORUSSIA DORTMUND
Željezničar
Borussia Dortmund

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 30 apr 2013, 23:01

dugo, dugo nisam gledao ekipu koja se ovako nosi u teskim trenutcima, i koja sa takvom lakocom stvara prilike, fizicka sprema perfektna, na zavidnom nivou, cestitam na prolazu

Unbekannt
Kontakt:

Post Postao/la Unbekannt » 30 apr 2013, 23:05

Svaka cast ekipi Dortmunda na potpuno zasluzenom prolasku u finale. Zao mi je samo sto je Gece otisao, ali uvjeren sam da ce Klop pronaci pravu zamjenu. Iskreno, volio bih vidjeti Marka Marina na njegovoj poziciji, koji je sjajan igrac. Nadam se da ce bar Levendovski ostati. Naravno, svu srecu vam zelim u finalu, i nadam se da cete osvojiti Ligu Sampiona i pokazati kako novac i nije bas presudan faktor u fudbalu.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 30 apr 2013, 23:07

slika

Izdominirali ostatak stadiona pun madridskih roma.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 30 apr 2013, 23:09

jesu svi preživili ovo? :lol: čestitke svima, nadajmo se da će se povijest ponoviti i da će 2 Salatare naslijediti ovaj ružni Klempo. slika

slika
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 30 apr 2013, 23:14

slika

:D

Phuuu pred kraj je bilo pravo napeto, reko zabice ga jos. Trebali smo im zabiti one prilike koje smo imali, gundo je imao najbolju na nasoj strani, i lewat. Dobro da nisu na pocetku poveli jer imali su dosta prilika. Sve u svemu zasluzen prolaz, IDEMO PO KLEMPUUUU
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 30 apr 2013, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 30 apr 2013, 23:14

Sta nam nasi uradise sa masenjem sansi, mada se mora priznati da smo u odredjenim trenucima imali i srece!

Dajte sad tu yayarsku nejac da im pokazemo ko kosi a ko vodu nosi 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 apr 2013, 23:23

U posljednje 4 sezone Real potrošio 430 miliona na transfere.
U posljednje 4 sezone BvB potrošio 53 miliona na transfere.

I opet je neko u finalu a drugi će to preko tv-a pratiti 8-)

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 30 apr 2013, 23:26

Čestitke :!:

Finale je tu 8-)

Navijao sam za vas k'o da ste moji :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 apr 2013, 23:27

FINALE!

Čestitke svima i slavite ljudi :!: :!: :!:

Kakva drama u finišu utakmice. :o Onako iz ničega primimo dva gola i onda strepimo do kraja. :roll: Bio sam bijel k'o zid, a srce mi je bilo u petama, ali fala Bogu preživilo se. 8-) ;)

Kao što smo pretpostavljali Real nap'o od prve sekunde. Imali su 3 stopostotne šanse, ali na sreću nisu znali da ih iskoriste. S druge strane Lewat propustio izglednu šansu kad je loptu primio na prsa pa opucao ka golu. Prvi val je bio odbijen i rutinski se prvo poluvrijeme privelo kraju. :)

Drugo poluvrijeme započinjemo "fenomenalno". :roll: Šansa za šansom, ali ih fulamo :oops: . Lewat x3 ( s 11 m preko gola, zatim prečka, te kad mu Reus vrati povratnu a on pogodi Essiena) i Gundo x1. Tada sam pomislio da je uoči gola i da ćemo pobijediti Real koji je totalno bio u rasulu, a mi smo imali i igru i šanse. Onda primimo gol iz ničega, a zatim i drugi...uhhhh. :evil:

BVB sasvim zasluženo ide dalje. 8-) u 180 minuta bili smo dominantniji u 158 min. ;) :mrgreen: Real včrs na početku prvih 15 i zadnjih 7 min. 8-) Apsloutno nedovoljno da se izbaci mašinerija iz Dortmunda. Neko će reći šteta za prvi poraz u LP, a ja kažem bolje sad nego u finalu. ;) 8-)

Forza BVB, schwarz und gelb allez!.
Ich hab' mein Leben Dir vermacht,
jeden Tag und jede Nacht.

slika

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 apr 2013, 23:35

Aaaaaaaaaaaaaaaa

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 30 apr 2013, 23:35

kad smo već kod junaka...

slika
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 apr 2013, 23:41

KSIVLE je napisao/la:kad smo već kod junaka...

slika
Apsolutno, briljirao je večeras slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 apr 2013, 23:43

Čestitke na velikom prolazu, velikom uspjehu, plasmanu u finale....

BVB je ovo zaslužio, sjajna borba, požrtvovanost, stvaranje šansi....Jedine mane: Ne zna Dortmund čuvat loptu i nedovoljna koncentracija naprijed. A Lewa je potrefio večeras jednu od onih svojih noći kad ne može ubost. To je kod njega tako jedna utakmica svjetska klasa, onda dođe jedna ovakva. Iako borio se dobro, primio par udaraca, onu jednu loptu dobro pukao, ali ode u prečku.

Hummels večeras fantastičan, Weidi majstor u branjenju i pravi majstor u zadržavanju, Santana unese sigurnost i izbi par lopti kad je ušao. Ove sam izdvojio a i ostali dobri, neki manje, neki više.

SVAKA ČAST!!!
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 apr 2013, 23:45

cestitke na ulasku u finale, zasluzeno i prezasluzeno

al ne smije se oteti utisku da je dvaput borusia se ponijela amaterski,malo je falilo da se plati danak neiskustvu, prvi put u gostima kod malage,i sad u madridu

ono sto su vasi promasivali pocetkom drugog poluvremena umalo da kosta prolaska, kriminalan onaj promasaj gundogana,nevjerovatno sta frajer nije dao, u drugom poluvremenu je doslo do opustanja i vidjeli smo kako je malo falilo samo za dramu, u nekoliko minuta dva gola i odmah prpa.

dosta puta kad je real u drugom srljao naprijed, bili su dunumi slobodnog prostora za kontre,al igraci borusije neodlucni da sloze kontru do kraja i daju gol, kao da im je neko zaprijetio da ga ne smiju postici

ali sve to je ostalo sad iza vas,bolji ste bili ubjedljivo od reala i zasluzeno prosli,jos jedna utakmica ostala do titule,tu ne bit trebalo biti nikakvog placanja danka neiskustvu,bayern je mocan, dortmund mora odigrati najbolje sto zna da bi pobijedio

golman i humels su najzasluzniji za ovaj prolaz, koliko su samo puta spasavali gol,i kad covjek to vidi, koliko je odbrana na kraju morala raditi zbog neozbiljnosti napadaca, trebao je ovaj vas golman pojedinim igracima opaliti po jednu vaspitnu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.