Ristic je nekoliko puta pozvan od strane Karacica, ali nije se odazvao. Trenutno igra za U-19 reprezentaciju Srbije. Znaci nema nista od njega.Imperator98 je napisao/la:Ima li ikakve šanse da ova dvojica iz Zvezde zaigraju za nas:
http://www.transfermarkt.de/luka-jovi%C ... ler/257462" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/mihailo-ris ... ler/271455" onclick="window.open(this.href);return false;
Posebno bi naglasio ovog Jovića jer sam danas pročitao da su Zvezda odbili ponudu Atletica....
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Vidi zadnju godinu je slabo igro u Ajaxu i Ajax ga je zelio da se kutarise, onda je ispala mediska spekulacija oko dresa i repke i svaka medijska paznja da li pozitivna ili negativna donosi novac tako da je otiso u grcku ,zacudio sam se da mu je Riola menadzer jer on radi sa svijeskim klasama.... sto moze da bude lose za Lazica.Gledo sam ga par puta i u mojim ocima nije cemu i mislim da nezasluzuje jos poziv ako se nije popravio u Greckojdino-92 je napisao/la:taj lazic mi je malo sumnjiv sto se prica toliko o njemu. prvo se nije nametnuo u ajaxu, a nije sad da tamo ima nekih strasnih igraca. da je talenat makar bi ga posudili u nekog prvoligasa. onda prelazi u mladu ekipu olympiakosa, znaci opet ne u prvu. a olympiakos je ovog ljeta doveo masu krilnih igraca, tako da nevidim neku sansu da ce brzo upasti u prvi tim. ipak mu je vec 20 godina, a on osim par utakmica u drugoj ligi holandije nije igrao profesionalnog fudbala. jagodic ga je najavljivao kao novog robbena...
jedino sto vidim pozitivno kod njega je da mu je raiola menadzer, to mi daje nadu da jos nije propao
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
NE znam samo Jagodicu sta ce ti Semir Music na spisku bolje stavi 18 igraca kako treba neko 23 sa štelom..Taman sam prije neki dan pohvalio spisak sad mi se dize kosa na glavi
-
- Kontakt:
Može Gojak 97 godište,ima još 5 ciklusa da odigra,a ne mogu npr. Hajradinović i Prevljak. Koji kloc od selektora
-
- Kontakt:
Možda Prevljaka želi ostaviti za U-19 repku,a za Hajradinovića ne znamimperator10 je napisao/la:Može Gojak 97 godište,ima još 5 ciklusa da odigra,a ne mogu npr. Hajradinović i Prevljak. Koji kloc od selektora

jel to sam sa sobom vodis diskusijuImperator98 je napisao/la:Možda Prevljaka želi ostaviti za U-19 repku,a za Hajradinovića ne znamimperator10 je napisao/la:Može Gojak 97 godište,ima još 5 ciklusa da odigra,a ne mogu npr. Hajradinović i Prevljak. Koji kloc od selektora

Sastali se imperatori 
Gojak je veci talent od njih, a i za ostale ima vremena. Ne mozes sad sve sto imalo valja prebaciti u u21 i ocekivati da Vlado pozove 50 igraca.
Da ih je pozvao, bio bi kloc radi toga, takvi smo mi

Gojak je veci talent od njih, a i za ostale ima vremena. Ne mozes sad sve sto imalo valja prebaciti u u21 i ocekivati da Vlado pozove 50 igraca.
L_blancos je napisao/la:Sastali se imperatori

-
- Kontakt:
Haha
Ne kažem da nije veći talenat,dijete je supert za naše okvire ali opet da nije prerano za takva forsiranja. Ja ga prije Hajradinovića nikad ne bi zvao, a Prevljaku je istekao juniorski staž.

ma na spisku su trebali biti i hajradinovic a i gojak. kod nas se jos uvjek previse gleda godiste a ne kvalitet igraca. pa sta ima veze ako je mladji, ako ima kvalitet treba biti na spisku. recimo ovo za musica je sprdnja da je on pozvan, covjek nece u karieri igrati toliko minuta u premier ligi koliko je gojak dosada. mogao je poziv dobiti recimo memija iz zelje, lik igra standardno, a mi nemamo rezervi na bekovima. ili kuzmanovic. jer ovi igraci sto su 19i ili 20i na spisku svakako nece igrati. bolje dati nekom 2-3 godine mladjem sansu, nek osjeti malo atmosferu, nek se uklapa u ekipu, i njemu nece ni smetati toliko ako neigra.
- Goalgetter
- Kontakt:
Je li Rade Krunic potpisao za Veronu?
Jeste, medjutim bice posudjen ili u Cesenu ili u Grasshopper.Goalgetter je napisao/la:Je li Rade Krunic potpisao za Veronu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Cudi me da ne stoji jos na Transfermarktu. Sto se tice transfera, odlican posao, i ova posudba ce mu sigurno dobro doci.Sabinho je napisao/la:Jeste, medjutim bice posudjen ili u Cesenu ili u Grasshopper.Goalgetter je napisao/la:Je li Rade Krunic potpisao za Veronu?
Nema ni na Veroninoj stranici, a ni na transfermarkt-u. Samo na stranici Donjeg Srema ima članak o tome. Moralo bi biti više informacija ako je prešao u Italiju.
DRUG NEBI TI PUNCA
Hmmm pa Vlado ga je cak na spisku naveo kao Veroninog igracabagrcavi je napisao/la:Nema ni na Veroninoj stranici, a ni na transfermarkt-u. Samo na stranici Donjeg Srema ima članak o tome. Moralo bi biti više informacija ako je prešao u Italiju.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
U slucaju ako preso u Italiju, nadam se da ce tu i ostat. Spominje se Djuriceva Cesena.
Grasshoper je kao i ostali neki velikani po ligama Evropo propo ko kauc i nadam se da nece tamo ici. Danas ih obicni Vaduz tuce kod kuce.
Steta sto Hajrovic nikada nije dobio priliku samo da pokaze sta zna, ali eto sad je u Winterthuru...
Grasshoper je kao i ostali neki velikani po ligama Evropo propo ko kauc i nadam se da nece tamo ici. Danas ih obicni Vaduz tuce kod kuce.
Steta sto Hajrovic nikada nije dobio priliku samo da pokaze sta zna, ali eto sad je u Winterthuru...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Srđan Babić iz Banja Luke,potpisao za Sampdoriu...šteta pa igra za Srbiju-U19
- Juventinisimo
- Kontakt:
Svojim odličnim nastupima u dresu omladinskih selekcija berlinske Herthe, ali i U-17 reprezentacije Njemačke igrač bh. korijena Damir Bektić je zaradio status jednog od najboljih mladih igrača u Njemačkoj.
Prije par dana uslijedilo je veliko priznanje za Bektića od strane njemačkog nogometnog saveza kada mu je uručena srebrena “Fritz-Walter” medalja u izboru najboljih igrača Njemačke do 17 godina. Riječ je o nagradi koju DFB dodjeljuje od 2005. godine, a u čast nekadašnjeg reprezentativca Njemačke Fritza Waltera koji je bio kapiten Zapadne Njemačke 1954. godine kada su osvojili svoje prvo Svjetsko prvenstvo.Walter je preminuo 2002. godine u svojoj 82. godini života.
Uzrast do 17 godina:
Bronza: Timo Konigsmann
Srebro: Damir Bektić (30 January 1997)
Zlato: Benedikt Gimber
Ovu nagradu su u ranijim godinama osvajali fudbaleri koji danas imaju zavidne karijere: Mario Gotze, Manuel Neuer, Toni Kroos, Julian Draxler, Andre Schurrle, Jerome Boateng, Benedikt Howedes…
Bektić igra na poziciji veznog igrača, a iako ima tek 17 godina ovoga ljeta je prekomandovan iz U-17 u U-19 tim Herthe. U dresu U-17 selekcije Njemačke je odigrao 14 mečeva. Riječ je o igraču čiji su roditelji iz Janje, ali je on rođen u Berlinu. Ranije je izjavljivao kako ima želju zaigrati za nas i da BiH smatra svojom domovinom, no još uvijek ga od čelnih ljudi iz BiH niko nije kontaktirao.
Na ovoga momka bi trebalo obratiti paznju.Nije tek slucajno dobio to priznanje.
Prije par dana uslijedilo je veliko priznanje za Bektića od strane njemačkog nogometnog saveza kada mu je uručena srebrena “Fritz-Walter” medalja u izboru najboljih igrača Njemačke do 17 godina. Riječ je o nagradi koju DFB dodjeljuje od 2005. godine, a u čast nekadašnjeg reprezentativca Njemačke Fritza Waltera koji je bio kapiten Zapadne Njemačke 1954. godine kada su osvojili svoje prvo Svjetsko prvenstvo.Walter je preminuo 2002. godine u svojoj 82. godini života.
Uzrast do 17 godina:
Bronza: Timo Konigsmann
Srebro: Damir Bektić (30 January 1997)
Zlato: Benedikt Gimber
Ovu nagradu su u ranijim godinama osvajali fudbaleri koji danas imaju zavidne karijere: Mario Gotze, Manuel Neuer, Toni Kroos, Julian Draxler, Andre Schurrle, Jerome Boateng, Benedikt Howedes…
Bektić igra na poziciji veznog igrača, a iako ima tek 17 godina ovoga ljeta je prekomandovan iz U-17 u U-19 tim Herthe. U dresu U-17 selekcije Njemačke je odigrao 14 mečeva. Riječ je o igraču čiji su roditelji iz Janje, ali je on rođen u Berlinu. Ranije je izjavljivao kako ima želju zaigrati za nas i da BiH smatra svojom domovinom, no još uvijek ga od čelnih ljudi iz BiH niko nije kontaktirao.
Na ovoga momka bi trebalo obratiti paznju.Nije tek slucajno dobio to priznanje.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Nek se razvija jos pod Njemackom zastavom bolje ce mu biti pa kad ojaca i stabilizuje se onda moze za Bosnu ako zeli,bilo je njih masa sto su propali na pola puta.
da li ce neko prenosit utakmicu sa austrijom?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.