FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pošto vidim da sd par stranica razvezala priča oko finansijskog izvještaja moram da pojasnim neke stvari,da bi se izgjegla dalja naglabanja tipa "gdje su pare".Naime sinoć je usvojen pleriminarni finansijski izveštaj o poslovanju kluba.Njega su prenijeli večina medija.Finalni fin. izvještaj bit če gotov u toku februara mjeseca,i kao javan dokument biti će dostupan svim zainteresovanim.Klubska administracija je dužna da ga pokaže.Stoga mani te se ovdje kojekakvih naglabanja,nego koga interesuje gdje su pare,u februaru pravac klupska administracija.
- slavko njegus
- Kontakt:
Je li ide Adilovic ili Svraka iz Želje sad u januaru?? Za Svraku su spominjali RBSalzburg,a Adilovića su povezivali sa Ukrajinom..
Jos se nista ne zna , a cini se da su vece sanse da idu nego da ostanu.zgembo89 je napisao/la:Je li ide Adilovic ili Svraka iz Želje sad u januaru?? Za Svraku su spominjali RBSalzburg,a Adilovića su povezivali sa Ukrajinom..
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Znat ce se do kraja sljedece sedmice a jedan ce sig otici.
Ukoliko sutra pocinje turnir i koliko ce mo utakmica igrati.... Vjerovatno 2.... Zanimaju me satnice, ako neko zna molim neka napise..... Hvala unaprijed.....

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Derbi je u 17:00.Hypnose je napisao/la:Ukoliko sutra pocinje turnir i koliko ce mo utakmica igrati.... Vjerovatno 2.... Zanimaju me satnice, ako neko zna molim neka napise..... Hvala unaprijed.....![]()
Zar ne otvaraju turnir Zeljo-Sarajevo....ZZtop10 je napisao/la:Derbi je u 17:00.Hypnose je napisao/la:Ukoliko sutra pocinje turnir i koliko ce mo utakmica igrati.... Vjerovatno 2.... Zanimaju me satnice, ako neko zna molim neka napise..... Hvala unaprijed.....![]()

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
evo ja sam ovo naso na temi kod pitara :Hypnose je napisao/la:Zar ne otvaraju turnir Zeljo-Sarajevo....ZZtop10 je napisao/la:Derbi je u 17:00.Hypnose je napisao/la:Ukoliko sutra pocinje turnir i koliko ce mo utakmica igrati.... Vjerovatno 2.... Zanimaju me satnice, ako neko zna molim neka napise..... Hvala unaprijed.....![]()
Ja sam mislio da igramo odmah prvu sa Pitarima.... A kasnije sa MNK Centrom...
Raspored utakmica je sljedeći:
SUBOTA 29.12.2012. :
11,00h FK Sarajevo : MNK "Stari Grad" - Mostar
Otvaranje turnira od 16,45 - 17,00h.
17,00h FK SARAJEVO : FK ŽELJEZNIČAR
Zenit Đozić
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... enit-dozic" onclick="window.open(this.href);return false;

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... enit-dozic" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zna li neko citav raspored utakmica za sutra ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- Ultras1921
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/ucesce-na-turni ... hase/3450/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ti satnice. zna li neko da li je besplatan ulaz? ovdje pise tako, al sad na facebooku vidjeh da je 3 km
evo ti satnice. zna li neko da li je besplatan ulaz? ovdje pise tako, al sad na facebooku vidjeh da je 3 km

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!

i tebe sam sit kafanoo...

Da Bog da se prosirilaZZtop10 je napisao/la:
i tebe sam sit kafanoo...

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
29. decembra 1946. godine u nedjelju po veoma teškom i klizavom terenu, koji je bio prekrivem snijegom, odigrana je utakmica između Željezničara i Torpeda (današnji FK Sarajevo) u kojoj je pobjedio FK Željezničar sa 9:1 . Rezultat na poluvremenu glasio je 5:0 . Ovo je ujedno i najveća pobjeda "Želje" nad Sarajevom u historiji gradskih derbija.
Za FK Željezničar su u ovoj utakmici igrali: Kantaradžić, Begić, Mamić, Marjanović, Šilić, S. Alajbegović, Domorocki, Konjovod, Rajlić, F. Lovrić i Lazarević, a za FK Torpedo: Alajbegović, Šarenkapa, Vlačić, Stričić, Pauković, Sklopovi, Lovrić, Novo, Fizović, Alajbegović, Šaković (Mustagrudić).
Rijetke napade Torpeda, razbijao je uglavnom srednji red Željezničara. U prvom poluvremenu Željezničar je u svemu nadmašio svog protivnika i postigao čak pet golova. U nastavku mreža Alajbegovića zatresla se još četiri puta, a počasni gol za Torpedo dao je Novo iz penala.
Golove za FK Željezničar su postigli: Lazarević 3, Konjevod 2, Lovrić 2, Rajlić i Domorocki po jedan.
Za FK Željezničar su u ovoj utakmici igrali: Kantaradžić, Begić, Mamić, Marjanović, Šilić, S. Alajbegović, Domorocki, Konjovod, Rajlić, F. Lovrić i Lazarević, a za FK Torpedo: Alajbegović, Šarenkapa, Vlačić, Stričić, Pauković, Sklopovi, Lovrić, Novo, Fizović, Alajbegović, Šaković (Mustagrudić).
Rijetke napade Torpeda, razbijao je uglavnom srednji red Željezničara. U prvom poluvremenu Željezničar je u svemu nadmašio svog protivnika i postigao čak pet golova. U nastavku mreža Alajbegovića zatresla se još četiri puta, a počasni gol za Torpedo dao je Novo iz penala.
Golove za FK Željezničar su postigli: Lazarević 3, Konjevod 2, Lovrić 2, Rajlić i Domorocki po jedan.
Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma turnir Sarajevo uzima, to se zna.. 

ako bude išta na TV-u, biće na HayatuFredPerry123 je napisao/la:Ko će prenositi turnir?
hoće li se prenositi derbi ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nema na TV-u ništa, zato svi pravac na derbi... 

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 38 gostiju.