ZeroStyle je napisao/la:Plavi djed mraz?Ubijate bozic!!!!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ZeroStyle je napisao/la:Plavi djed mraz?Ubijate bozic!!!!!
Mi smo ionako plava nacijaZeroStyle je napisao/la:Plavi djed mraz?Ubijate bozic!!!!!
Kad ce vam baklje biti plave boje?likusa je napisao/la:Mi smo ionako plava nacijaZeroStyle je napisao/la:Plavi djed mraz?Ubijate bozic!!!!!
Nema vise baklji, treba se ostaviti toga.ZeroStyle je napisao/la:Kad ce vam baklje biti plave boje?likusa je napisao/la:Mi smo ionako plava nacijaZeroStyle je napisao/la:Plavi djed mraz?Ubijate bozic!!!!!
Kad Sarajevo ovoji tituluZeroStyle je napisao/la:Kad ce vam baklje biti plave boje?likusa je napisao/la:Mi smo ionako plava nacijaZeroStyle je napisao/la:Plavi djed mraz?Ubijate bozic!!!!!
Pusti snovi... Karata nestalo, ne pustaju dzaba, puna salaElegant je napisao/la:Nema vise baklji, treba se ostaviti toga.ZeroStyle je napisao/la:Kad ce vam baklje biti plave boje?likusa je napisao/la: Mi smo ionako plava nacija
Sve juniori,ja ne znam ove novije gen jbg. ,ja izadjoh prije kraja prvog p,bilo 0:0.ZZtop10 je napisao/la:Ko igra za nas ? i koliko je rezultat ?
Slažem se sa svim, osim sa ovim boldiranim. Buki je ovaj posao do sada radio sam, a Numa iza sebe ima još nekolko momaka koji mu volonterski pomažu. Takođe Buki je prvi uvijek davao podršku Numi i ekipi, zato nije lijepo omalovažavati jednog od najsrčanijih poslijeratnih igrača Želje.......a vjerujte mi ovo je do sada mala maca šta sve Numa i ekipa spramajuold school je napisao/la:zaista treba pohvaliti ove ljude sto rade oko marketinga sad, naravno ne bukija,ovo je napredovalo od kad je Numa dosao svjetlosnim koracima od onakvog blijedog marketinga i tuge,dosli smo do fantasticne slike i ako ima jos mjesta za napredak naravno i ovo je odlicno,prezadovoljan sam stvarima u klubu u zadnje vrijeme
GarantDrinaLights je napisao/la:Sarajevo vodi 7 0 ..
Savap je dati, majke mi...DrinaLights je napisao/la:Sarajevo vodi 7 0 ..
Nije ga lijepo omlažavati, ali isto nije lijepo od Bukia da zivi od Želje, a da pritom ne mrdne prstomublehas je napisao/la:Slažem se sa svim, osim sa ovim boldiranim. Buki je ovaj posao do sada radio sam, a Numa iza sebe ima još nekolko momaka koji mu volonterski pomažu. Takođe Buki je prvi uvijek davao podršku Numi i ekipi, zato nije lijepo omalovažavati jednog od najsrčanijih poslijeratnih igrača Želje.......a vjerujte mi ovo je do sada mala maca šta sve Numa i ekipa spramajuold school je napisao/la:zaista treba pohvaliti ove ljude sto rade oko marketinga sad, naravno ne bukija,ovo je napredovalo od kad je Numa dosao svjetlosnim koracima od onakvog blijedog marketinga i tuge,dosli smo do fantasticne slike i ako ima jos mjesta za napredak naravno i ovo je odlicno,prezadovoljan sam stvarima u klubu u zadnje vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, NeSamSafetee, shminka, Varijantas8 i 46 gostiju.