Davio je on i Bogdanovića pa je mali potpisao ugovor dobar sa Fenerom.AsharaK je napisao/la:Kako bih mu ja yebo mater. Jos govori liku mars u pichku materinu. Uf...nnoo88 je napisao/la:![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Odg: Chat
Re: Odg: Chat
Ma da su Lejkersi brate. Neko ima takav temperament. Ja prvi bih ga razlijepio jednom samo tako, pa ne moram vise ni poigrat...nnoo88 je napisao/la:Davio je on i Bogdanovića pa je mali potpisao ugovor dobar sa Fenerom.AsharaK je napisao/la:Kako bih mu ja yebo mater. Jos govori liku mars u pichku materinu. Uf...nnoo88 je napisao/la:![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
pogledaj samo naslova.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
djesi yebac, imal šta na glavu ?dubrava je napisao/la:večer
hahah, nemoj tako, ima ovdje i pristojnih i kulturnih ljudiBelmin6 je napisao/la:djesi yebac, imal šta na glavu ?dubrava je napisao/la:večer
hehhe
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ima, možda jedno-dvoje. 
Joooj sto sam gladan, a ne da mi se pravit nista. Morat cu nac kakvu curu, ili se vratit mami. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trehni hurde i jaja u tavu i mezi ili zakolji konzervu paštete.
Yebat ga, uzeo kebab od brace Turaka.Neutral je napisao/la:Trehni hurde i jaja u tavu i mezi ili zakolji konzervu paštete.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ShawarmaCartman je napisao/la:Yebat ga, uzeo kebab od brace Turaka.Neutral je napisao/la:Trehni hurde i jaja u tavu i mezi ili zakolji konzervu paštete.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Momciluci, Zehra nas je vidila jucer: " onclick="window.open(this.href);return false;
Nego ko je ovo citiran?
Nego ko je ovo citiran?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Momciluci, Zehra nas je vidila jucer: " onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
Nego ko je ovo citiran?
Ne mogu da vjerujem!
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Head je napisao/la:Daj uslkajte mi sta pise, na mobitelu sam
Posto su me objavili na nekim stranicama (protiv moje volje) i sad citam ja komentare kaze neki tip "sine za to treba imat para ako je hoces"...khmkhm...
Samo sam htjela rec da razumijem one koji misle da sam sponza i **** jer ja da sebe ne poznajem isto bi to najvjerovatnije mislila...ali NIKAD nisam bila cura koja je gledala novce..znali su mi se svidjet klosari koji krpe kraj s krajem,ili oni koje sam i ja ponekad znala pocastit,ili oni od kojih nikad nista nisam dobila.Za mene je bitan karakter,da li si seljacina il pristojan decko koji ima postivanja prema zenama...i na svom primjeru nikad nisam prosudjivala na osnovu izgleda jer ima gro primjera kako su se drugi ogrijesili prema meni...a ja ne zelim bit nefer prema drugima...
BackSpace United
BackSpace United
Zehra, oko moje ako citas ovo samo da znas kako bi usrecila jednog nesretnog insana da zajedno u toplini tvog doma citamo zajedno forum. Klosar koji krpi kraj s krajem.
PS: sad cekam pp
1946
Ides po hattrick, ha?Head je napisao/la:Zehra, oko moje ako citas ovo samo da znas kako bi usrecila jednog nesretnog insana da zajedno u toplini tvog doma citamo zajedno forum. Klosar koji krpi kraj s krajem.
Zehra > objekat 1 i objekat 2 zajednoCartman je napisao/la:Ides po hattrick, ha?Head je napisao/la:Zehra, oko moje ako citas ovo samo da znas kako bi usrecila jednog nesretnog insana da zajedno u toplini tvog doma citamo zajedno forum. Klosar koji krpi kraj s krajem.
1946
Ne sumnjam ni sekunde.Head je napisao/la:Zehra > objekat 1 i objekat 2 zajednoCartman je napisao/la:Ides po hattrick, ha?Head je napisao/la:Zehra, oko moje ako citas ovo samo da znas kako bi usrecila jednog nesretnog insana da zajedno u toplini tvog doma citamo zajedno forum. Klosar koji krpi kraj s krajem.
ne prizivaj srecu da me krene, otisla je kad i ti od mene
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.