Mene rezultat ne zanima. Samo da prvotimci ne zarade neku povredu i sve ce biti udure.King Kenny je napisao/la: sretno protiv kelna

Zahvaljujem.usput @omerbavarac cestitke na preko 5000-om postu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Mene rezultat ne zanima. Samo da prvotimci ne zarade neku povredu i sve ce biti udure.King Kenny je napisao/la: sretno protiv kelna
Zahvaljujem.usput @omerbavarac cestitke na preko 5000-om postu
Savez je ukinuo Liga kup, tako da je ponovo vraćen Super kup, koji se igra narednog vikenda. Prošle sezone je bio Audi kup, gdje su učesnici bili svjetski top klubovi (Milan, ManU, Boca Jr.). Na žalost, to je moguće izvesti svake druge godine, radi SP, EP.Devil je napisao/la:A ovo nije liga kup?geronimo je napisao/la:Ma nikakvu, običan sponzorski mini turnir. Čak se ne igra punih 45 minuta, ako se ne varam, nego dva puta po 30 minuta.Devil je napisao/la:Koliku vaznost ima ovaj turnir,dobija li se sta kao nagrada,posto vidim najavu prenosa i pise prijateljske utakmice.
Van Gaal ne voli ovakve turnire pred početak sezone niti bilo koje test utakmice. Za njega je samo trening svetinja.Zbog izostanka većeg dijela tima, ovo će više služiti da se pokažu neke nove snage (ako ih bude).
Ja sve mislim liga kup.
sta je ovo, u pmgeronimo je napisao/la:Evo čitam mogući sastav Bayerna za današnju utakmicu, bojim se da nas Köln ne satare.![]()
Sattelmaier
Erb-Haas-Tymo-Contento
Ottlinho-Pranjic
Olic-Sosa-Mujic??
Hajdarovic
Koln je bio bolji od Bayerna, 2 puta 100% sansu je imao Novakovic ali oba puta sutirao pored gola (oba puta 1:1 sa golmanom ). Bayern je imao 2 poluprilike, jedna Olic i jedna Sosa ( nista specijalno). Igralo se na sredini terena.Omerbavarac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Gledaj sastava koji je istracao u danasnjem obracunu protiv Jarceva i tim koji je sklopljen od amatera dosao do pobjede nakon penala.![]()
![]()
![]()
Utakmicu nisam gledao, pa ako ima neko ko je istu pratio da mi malo opsirnije opise kakvo je stanje na terenu bilo?
Zna se koga trebas pitatiultrasstyle_tz je napisao/la:znaci ni vi ne znate ko je Mujic i koliko god ima,e jesam i ja nasao gdje cu pitat...
Njaveci problem je moguci ostanak Demichelisa, jer se planirala njegova prodaja, a kako stvari stoje od toga nema nista. A najgore je sto mu krajem ove sezone ugovor prestaje vaziti i moze otici za 0 KM.King Kenny je napisao/la:eto problema
Evo jednog detaljnog opisa utakmice:Omerbavarac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Gledaj sastava koji je istracao u danasnjem obracunu protiv Jarceva i tim koji je sklopljen od amatera dosao do pobjede nakon penala.![]()
![]()
![]()
Utakmicu nisam gledao, pa ako ima neko ko je istu pratio da mi malo opsirnije opise kakvo je stanje na terenu bilo?
To onaj Haas sto si ga ti prije samo nekoliko dana hvalio na sve straneKlare je napisao/la:
, a odbrana sa Haasom(po terenu se kreće kao da su mu 44 a ne 24) pucala na sve strane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.