FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jul 2010, 23:44

King Kenny je napisao/la: sretno protiv kelna
Mene rezultat ne zanima. Samo da prvotimci ne zarade neku povredu i sve ce biti udure. :D
usput @omerbavarac cestitke na preko 5000-om postu :D
Zahvaljujem. ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 jul 2010, 11:30

Devil je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Koliku vaznost ima ovaj turnir,dobija li se sta kao nagrada,posto vidim najavu prenosa i pise prijateljske utakmice. :?
Ma nikakvu, običan sponzorski mini turnir. Čak se ne igra punih 45 minuta, ako se ne varam, nego dva puta po 30 minuta.
Van Gaal ne voli ovakve turnire pred početak sezone niti bilo koje test utakmice. Za njega je samo trening svetinja. :D Zbog izostanka većeg dijela tima, ovo će više služiti da se pokažu neke nove snage (ako ih bude).
A ovo nije liga kup?
Ja sve mislim liga kup.
Savez je ukinuo Liga kup, tako da je ponovo vraćen Super kup, koji se igra narednog vikenda. Prošle sezone je bio Audi kup, gdje su učesnici bili svjetski top klubovi (Milan, ManU, Boca Jr.). Na žalost, to je moguće izvesti svake druge godine, radi SP, EP.

Evo čitam mogući sastav Bayerna za današnju utakmicu, bojim se da nas Köln ne satare. :D

Sattelmaier
Erb-Haas-Tymo-Contento
Ottlinho-Pranjic
Olic-Sosa-Mujic??
Hajdarovic

Klupa: Micho, Martins i Fitnes trener :D moguće da Alabu zovnu iz Amatera da bude rezervni golman pošto se Kraft jučer povrijedio.
slika

Ne bi bio toliki Not da Bayern II nema danas prvenstvenu utakmicu.
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 31 jul 2010, 14:15

geronimo je napisao/la:Evo čitam mogući sastav Bayerna za današnju utakmicu, bojim se da nas Köln ne satare. :D

Sattelmaier
Erb-Haas-Tymo-Contento
Ottlinho-Pranjic
Olic-Sosa-Mujic??
Hajdarovic
sta je ovo, u pm :o :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 31 jul 2010, 14:31

Sattelmaier
Erb-Haas-Tymo-Contento
Ottlinho-Pranjic
Olic-Sosa-Mujic??
Hajdarovic

Formacija mi se sviđa. Dobra je ovo provjera da van Gaal konačno kaže da li će u ovoj sezoni računati na Ottla i Sosu, a i da mi vidimo ima li išta od Sattelmaiera i Haasa.

Zar Alaba nije u prvom timu, a samo ga ponekad daju u drugi da odigra pokoju utakmicu

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 31 jul 2010, 14:44

Bice , ludo danas :D ! Samo da ne bude 5-1 haha !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 31 jul 2010, 19:03

Mujic igra fino onako ,trudi se momak :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 jul 2010, 20:38

znaci ni vi ne znate ko je Mujic i koliko god ima,e jesam i ja nasao gdje cu pitat...

hajdarovic je iz B tima bajerna oko 25 banki ima..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jul 2010, 20:39

:lol: :lol: :lol:
Gledaj sastava koji je istracao u danasnjem obracunu protiv Jarceva i tim koji je sklopljen od amatera dosao do pobjede nakon penala. :lol: :lol: :lol:

Utakmicu nisam gledao, pa ako ima neko ko je istu pratio da mi malo opsirnije opise kakvo je stanje na terenu bilo?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 31 jul 2010, 20:48

Utakmica kao sto je i Gaal rekao na kraju je protekla u dominaciji Kolna koji je imao par velikih prilika ali nisu uspjeli iskoristiti najvise zahvaljujuci njihovoj neporeciznosti . Bayern u prvom poluvremenu (30 min) nije imao nekih prilika ,a u drugom ulazi Demichelis , Tymo prelazi u vezu , Olic u napad a Hajdarevic vani . To je donijelo neke promjene ali opet nista . Sjecam se samo traljavog suta Olica koji je ono mogao zakucati ,jer je bio sam na 20 metara i lopta mu je malo oskakala ali ....
Na penalima Tymo , Ola i Ottl pogađaju a Satlmajer brani jedan sut i pobjeda . Kakav sastav dobro smo prosli :D

P.S. @ ultrastyle tz
Denis Mujic ima 19 godina i igra za Austrijske reprezentacije .
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 31 jul 2010, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 31 jul 2010, 20:49

Omerbavarac je napisao/la::lol: :lol: :lol:
Gledaj sastava koji je istracao u danasnjem obracunu protiv Jarceva i tim koji je sklopljen od amatera dosao do pobjede nakon penala. :lol: :lol: :lol:

Utakmicu nisam gledao, pa ako ima neko ko je istu pratio da mi malo opsirnije opise kakvo je stanje na terenu bilo?
Koln je bio bolji od Bayerna, 2 puta 100% sansu je imao Novakovic ali oba puta sutirao pored gola (oba puta 1:1 sa golmanom ). Bayern je imao 2 poluprilike, jedna Olic i jedna Sosa ( nista specijalno). Igralo se na sredini terena.

Bayern pobjedio na penale 3:2. Golove dali Ottl, Timoscuk i Olic. Sutala se samo 3 penala i jedan je odbranio mladi golman.

Po meni najbolji igraci u Bayernu: mladi golman, Timoscuk, Demikelis ( kada je usao) i Olic

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 jul 2010, 21:50

ultrasstyle_tz je napisao/la:znaci ni vi ne znate ko je Mujic i koliko god ima,e jesam i ja nasao gdje cu pitat...
Zna se koga trebas pitati :mrgreen:

Mujic ima 19 godina igra za U20 repku Austrije

vrati pare lopove
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jul 2010, 22:23

Daniel van Buyten vom FC Bayern München muss bei der Vorbereitung auf die neue Saison wahrscheinlich kürzertreten. Der belgische Nationalspieler zog sich beim Drittligaspiel der zweiten Bayern-Mannschaft gegen Wacker Burghausen eine Verletzung am linken Knöchel zu. Van Buyten wurde in der 18. Minute von Trainer Hermann Gerland aus dem Spiel genommen. Van Buyten wurde nach seiner Auswechslung zu einer Röntgenuntersuchung ins Krankenhaus gebracht. Es besteht der Verdacht auf einen Bänderriss im linken Sprunggelenk. Das würde eine mehrwöchige Pause zur Folge haben.

Van Buyten zaradio povredu na danasnjem mecu Bayerna II protiv Burghausena koji je zavrsen rezultatom 1:1. Postoji mogucnost da je pokidao ligamente lijevog gleznja i prve pretpostavke su da ce pauzirati nekoliko sedmica. :evil: :evil:
Inace u dogovoru sa Gaalom je ostao i nije otputovao na turnir u Gelsenkirchenu jer ocekuje rodjenje djeteta, a priliku je iskoristio trener drugog tima da ga uvrsti u danasnji mec i ocigledno da je napravio katastrofalnu pogresku. Sad je vrlo tesko ocekivati prodaju Demichelisa.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 31 jul 2010, 22:25

eto problema :?
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jul 2010, 22:31

King Kenny je napisao/la:eto problema :?
Njaveci problem je moguci ostanak Demichelisa, jer se planirala njegova prodaja, a kako stvari stoje od toga nema nista. A najgore je sto mu krajem ove sezone ugovor prestaje vaziti i moze otici za 0 KM. :evil: :evil:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 31 jul 2010, 22:40

Zadovoljni , kakav je sastav bio nadam , se da ce Galonja u FINALU , bar malo bolje Početi !
Da , krenemo s nekim osvajanjima :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Klare

Post Postao/la Klare » 01 avg 2010, 00:19

Omerbavarac je napisao/la::lol: :lol: :lol:

Evo jednog detaljnog opisa utakmice:
U 14 minuti Novaković sam izlazi pred gol Bayerna ali šutira pored gola. Isti igrač u 24 minuti se ponovo našao sam oči u oči sa istrčalim Sattelmaierom, pokušaj loba ali lopta odlazi tik pored stative. Do kraja poluvremena po jedna poluprilika na obje strane, Olić i Jajalo pokušali malo iskosa od gola ali neprecizno. U drugom poluvremenu u lazi Demichelis umjesto Hajdarovića a Tymo prelazi na sredinu terena gdje pokazuje da je izuzetno kvalitetan igrač, a odbrana sa Demichelisom dobiva na čvrstini. U drugom poluvremeno po jedna prilika na obje strane, Yalcin i Olić neometani sa ruba šesnesterca ali neprecizno.Do kraja još jedna izmjena u Bayernu, Sanssone ušao umjesto Mujica čini mi se. Uslijedili penali, Ottl, Tymo, Olić u desnu golmanovu po zemlji Mondragon lijevo. Sattelmaier brani slab šut ?, Yalcin pogodio i tu je kraj.

Sattelmaier mi se čini gori od Rensinga, Ottlu ne bi trebalo biti mjesta ni na klupi, a odbrana sa Haasom(po terenu se kreće kao da su mu 44 a ne 24) pucala na sve strane. Ostali prvotimci solidno(Sosa, Pranjić, Olić, Contento), izuzetno dobro(Demichelis, Tymo)

A eto pošto si ovako fin, mogu ti napisati i sastave ako nisi negdje našao

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 avg 2010, 00:26

C-tim Bayerna se provukao kroz penale do finala ovog kupa. Respect momcima, nadam se da ovu ekipu Schalke neće nakantati. :D
Povreda Tarze stiže u pravi čas, koliko god ovo izgledalo bolno. Ostao je u Minhenu, čekajuci prinovu i hajd da malo pomogne amaterima...i desi se belaj.
Ako sad uprava ne reaguje, neće nikad. Mada se još ne zna ozbiljnost Bujtine povrede, Breno veći dio poluseone out, ne misle valjda krenuti sa Bad-om i već otpisanim Michom u ovu sezonu.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 avg 2010, 00:36

@Klare: Sastave znam, jer sam vec nasao, ali eto mozes napisati za neke koji mozda nisu upoznati sa istim. ;)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 avg 2010, 00:50

Klare je napisao/la:
, a odbrana sa Haasom(po terenu se kreće kao da su mu 44 a ne 24) pucala na sve strane.
To onaj Haas sto si ga ti prije samo nekoliko dana hvalio na sve strane :? :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 avg 2010, 00:52

Ma bio je ironičan, Klare zahtjeva pojačanja tamo gdje smo najtanji. :?
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.