Trening sporiji vise od sekunde u odnosu na Q3. Albon je sad brze vozio od vremena treninga i to znatno brze.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 25 maj 2024, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Eto ferrari ako sad ne uzmu pobjedu...
Lekler dokazuje da je uz Maxa najbolji vozac na gridu.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Svaka čast Lekleru, sutra može ozbiljno smanjiti razliku za Maksmilijanom ako pobijedi Pijastrija na startu.
Maksmilijan možda kroz box da nadoknadi 1-2 mjesta i to je to realno
Maksmilijan možda kroz box da nadoknadi 1-2 mjesta i to je to realno
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 25 maj 2024, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Piastri već ima sick qually pace, još samo da nauči gume čuvat u trci
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Uzima Piastri sutra prvu pobjedu 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Lec, odlične kvale. Idemo po pobjedu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Veći od sporta i svih ostalih timova zajedno Scuderia Ferrari

MANIJACI JUG 1987
I zid je krug ...realno
Nije ni prvi run bio ispred Piastrija a kamoli Leclerca
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Sasvim ocekivani razmaci vremena posto se radi o ulicnoj stazi. Da bi imali identicna vremena svi bi trebali ici na zilet s obzirom na blizine zastitnih ograda pa se malo vise ide sa dozom kalkulacije kroz par zavoja. Mudonje kucnu zid ili naprave tu razliku. Sarl uze pol Max ocesa zid i to je to. Da je Piasti vise rizikovao bio bi u vremenu danasnjeg pola ali doci ce i to iskustvom
Prosle godine trojica u deset dijelova sekunde ...tako da bla blaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 maj 2024, 17:37Sasvim ocekivani razmaci vremena posto se radi o ulicnoj stazi. Da bi imali identicna vremena svi bi trebali ici na zilet s obzirom na blizine zastitnih ograda pa se malo vise ide sa dozom kalkulacije kroz par zavoja. Mudonje kucnu zid ili naprave tu razliku. Sarl uze pol Max ocesa zid i to je to. Da je Piasti vise rizikovao bio bi u vremenu danasnjeg pola ali doci ce i to iskustvom
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Zato su dvije godine prije toga prva tri bila u 0,250jelle je napisao/la: ↑25 maj 2024, 17:44Prosle godine trojica u deset dijelova sekunde ...tako da bla blaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 maj 2024, 17:37Sasvim ocekivani razmaci vremena posto se radi o ulicnoj stazi. Da bi imali identicna vremena svi bi trebali ici na zilet s obzirom na blizine zastitnih ograda pa se malo vise ide sa dozom kalkulacije kroz par zavoja. Mudonje kucnu zid ili naprave tu razliku. Sarl uze pol Max ocesa zid i to je to. Da je Piasti vise rizikovao bio bi u vremenu danasnjeg pola ali doci ce i to iskustvom

Kazem ti ide se na zilet i mnogi kalkulisu tako da ili ceses zid ili imas pol. Ali su kalkulanti u blizu to si u pravu
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Malo mi žao Luisa ubi ga Džordž u kvalifikacijama, da li je ovaj intervuj naznaka da je bolje setapovan bolid Džordža?
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.