Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
najbolji mercato u eri claudija lotita (ispostovao je maurizija sarrija, nema sta), ali, sezona je uzasno krenula i ne sluti na dobro
l. alberto ostaje, odbio je ponude iz saudijske arabije, nadam se i da je dobio "bogat" ugovor, zasluzio je to za sve ove godine
- Romagnoli13
- Kontakt:
Valjda Italijani dobiju lakše grupe, mada sumnjam
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Lazio da je birao ne bi bolje izabrao, Inter dobio grupu kao da igra Europa ligu, Milan je moze se reci u grupi smrti
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lazio i Inter super prošli kao i Napoli vala
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Inter, Milan, Napoli idu dalje
Prosle godine sam bio nostradamus za talijane u UCLu. Nastavljamo istim tempom
Prosle godine sam bio nostradamus za talijane u UCLu. Nastavljamo istim tempom

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ni Interova grupa nije nimalo naivna. Mada bi trebali proci ako budu na nivou.
Da je bilo tko drugi na klupi Intera zabrinuo bi se al ovako ne brinem. Salzburg nije ove godine bas nesto, Benficom se moze. Real S. ce biti patnja al nista specijalno.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑31 avg 2023, 18:57Ni Interova grupa nije nimalo naivna. Mada bi trebali proci ako budu na nivou.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eto i Greenwooda, ako Sarri pristane
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rado bih prihvatio dolazak greenwood-a, medjutim, lazio ima sredjenu ofanzivu, iako je (bio) bolji od svih igraca koje lazio ima u ofanzivi
u napadu immobile i castellanos, lijevo zaccagni i pedro (ovo ce mu biti posljednja sezona), desno felipe anderson i isaksen
uostalom, gdje se najbolje snalazi, na poziciji napadaca ili na poziciji krilnog igraca (lijevo ili desno)
mislim da sarri treba popricati s ekipom, ako se slazu s tim da dovedu greenwood-a, dovesti ga, ako ne, nista od toga i to je to
lotito bogotac, potpisati greenwood-a i dati mu godisnju platu od 700k :mrgreen:
jbg, rizican je transfer, dugo nije igrao + problematicna osoba, mora se dokazati na oba polja, samo me zanima duzina ugovora, mislim da lotito nije lud da mu da ugovor na jednu il dvije godine, nego na cetiri, pet godina, jer s ovakvom platom moze priustiti i raskid ugovora ako stvari krenu losim putem, nece to puno kostati klub, a cim lazio pregovara, znaci da je sarri dao zeleno svjetlo
jbg, rizican je transfer, dugo nije igrao + problematicna osoba, mora se dokazati na oba polja, samo me zanima duzina ugovora, mislim da lotito nije lud da mu da ugovor na jednu il dvije godine, nego na cetiri, pet godina, jer s ovakvom platom moze priustiti i raskid ugovora ako stvari krenu losim putem, nece to puno kostati klub, a cim lazio pregovara, znaci da je sarri dao zeleno svjetlo
I koja je prica tog lika? Nesto povrsno sam citao da je silovao zensku, i na kraju je sa tom istom zenskom u braku?
embrace the chaos
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:20Jedino je i mogao preći u Lazio i da ne naruši ugled kluba,jer oni ugled nemaju svakako

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Shaarawy i Belotti počinju za Romu, kao da je 2013-a godina. Ko bi reko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.