http://www.****/clanak/183897/kvalif ... -i-kosovom
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
BiH - Kosovo, zanimljivo 
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kosovo republjik!!!!!!
Teška grupa, ali mislim da možemo biti prvi
Šalu na stranu, ovo ako ne prođemo, nek' se ubiju.
Ali jedva čekam meč, BiH - Kosovo
Teška grupa, ali mislim da možemo biti prvi
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Samo da ne bude opet, ova utakmica u Viljnusu nam je nebitna bitna nam je pobjeda protiv Slovačke u Zenici.... idemo razvaliti ove Litvance i tamo i ovamo, Kosovo upisujem već dvije pobjede, oni su ipak klasa ispod svih nas, a Slovačka, šta znam oni jedini igraju kakav takav ozbiljan rukomet, ali pobjede ne bi smjele doći u pitanje...Unofficialpage je napisao/la:Kosovo republjik!!!!!!
Teška grupa, ali mislim da možemo biti prvi![]()
kako sad ovo ide, je l' ako budemo prvi, idemo na SP, ili opet neki baraž?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baraž, tamo valjda neka ekipa sa EP. Kao protiv Islanda.Chinaglia je napisao/la:kako sad ovo ide, je l' ako budemo prvi, idemo na SP, ili opet neki baraž?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Protiv Kosova u Banja Luci da vidite podrške onda 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hoćel bit ovih s Kosova dovoljno da se odigra utakmica?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ako se ne naprave neke recke u strucnom stabu, a pogotovo u igrackom kadru iskreno ne ocekujem nista. Ako ce se slepat sa istim selektorom i igracima bez pomaka pa ako prodjemo prodjemo, to nije nista u baraz ili eventualno na prvensto bi isli kao na izlet
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Ovo bi morali riješiti 6-0 skorom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Drug, pricamo o rukometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine...FaraonTM je napisao/la:Ovo bi morali riješiti 6-0 skorom.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nema veze druže, ove reprezentacije su nivo ispod nas sigurno. Eventualno 1 poraz sve preko toga bi stvarno bila sramota. Naravno sramota u smislu da se smatramo repkom koja bi mogla biti ozbiljna u svijetu rukometa. Ako ćemo se i dalje zadržavati na ovom nivou na kojem smo sada onda i da ne odemo u baraž ne bi bila sramota.sajo10 je napisao/la:Drug, pricamo o rukometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine...FaraonTM je napisao/la:Ovo bi morali riješiti 6-0 skorom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovo ako mi ne možemo proći, definitivno ugasiti savez i rukomet u Bosni i Hercegovini, kao i sve aktivnosti naše države u rukometu
- skyisthelimit
Zasto se Kosovo podcjenjuje. Ipak je to balkanska republika?
15.10 - 15.06 ...
Kosovo je u trenutcima kada smo mi igrali kvalifikacije za EURO 2016 igralo predkvalifikacije za EURO 2018, igrali su u grupi sa velesilama rukometa, Italijom i Rumunijom a postigli su sljedeće rezultate.skyisthelimit je napisao/la:Zasto se Kosovo podcjenjuje. Ipak je to balkanska republika?
Rumunija 36:24 Kosovo
Kosovo 16:30 Rumunija
Kosovo 22:29 Italija
Italija 35:26 Kosovo
Najveći uspjeh u povijesti rukometa je kada je izvjesni Rukometni Klub Priština u prvom kolu kvalifikacija za Evropski kup pobjedilo izvjesnog predstavnika Italije "Junior Fassano".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jako dobra grupa,moramo prvi zavrsiti 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel onaj krmak i dalje selektor ili je dao ostavku ?
Ne smijemo se zavarti , Slovačka nije nimalo naivna ekipa ... u ekpi imaju 6-7 igrača iz Tatran Prešova ...i golmana Štohla , iako veteran još odlično brani u Motor Zaporožju , mi ako ne proširimo fond igrača teško možemo očekivati povoljan rezultat i iz Slovačke i Litvanije ...
@ nadam se da neće biti nikakvih poruka i skandiranja na utakmici sa Kosovom...bitno mi je da im napunimo mrežu , a to jel Kosovo srce Srbije ili je nezavisna država živo me ne interesije ...
@ nadam se da neće biti nikakvih poruka i skandiranja na utakmici sa Kosovom...bitno mi je da im napunimo mrežu , a to jel Kosovo srce Srbije ili je nezavisna država živo me ne interesije ...
Slazem se ... ako sve ostane isto, Slovačka uzima grupu ...no rules je napisao/la:Ne smijemo se zavarti , Slovačka nije nimalo naivna ekipa ... u ekpi imaju 6-7 igrača iz Tatran Prešova ...i golmana Štohla , iako veteran još odlično brani u Motor Zaporožju , mi ako ne proširimo fond igrača teško možemo očekivati povoljan rezultat i iz Slovačke i Litvanije ...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Vjerovatno aludiras na to da bi bili u ovoj grupi B umjesto Bjelorusije, a zapravo da smo odigrali nerijeseno u Danskoj, isli bi na EP umjesto Crne Gore, tako da bi iz nase grupe na EP otisli mi, Danska i Bjelorusijabandit je napisao/la:Bili bi zadnji ... s tim da bi nas Island 'prosuo' da nam pokazu da smo ih u barazu uhvatili 'na krivu nogu' ...no rules je napisao/la:Kad pogledam ove grupe za Evropsko prvenstvo možda je i bolje što se nismo kvalifikovali ...kad budemo imali na svakoj poziciji po dva kvalitena igrača onda se možemo nečemu i nadati , realno da smo otišli na EP bili bi među zadnje 2-3 Reprezentacije ...
Grupa A (Krakov): Francuska, Poljska, Makedonija, Srbija.
Grupa B (Katovice): Hrvatska, Island, Bjelorusija, Norveška.
Grupa C (Vroslav): Španija, Švedska, Njemačka, Slovenija.
Grupa D (Gdanjsk): Danska, Mađarska, Rusija, Crna Gora.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.