FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 22:58

Adzo nam je izgubio 400M $ :?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 05 mar 2015, 23:00

MortemHz je napisao/la:Adzo nam je izgubio 400M $ :?
Hehe hoce on bingo sisteme od 21km u sportplusu igrat. Ja sam mu govorio da ce zijanit..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 05 mar 2015, 23:12

Igrao na Juve ?
Das Ist Walter

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 mar 2015, 23:18

nista sad ce prodati Cardiff :lol:
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 23:18

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... d0c0e92031" onclick="window.open(this.href);return false;

:njanjanja:

ZijadLopez
Kontakt:

Post Postao/la ZijadLopez » 05 mar 2015, 23:19

MCMXLVI je napisao/la:
ZijadLopez je napisao/la:Nema navikavanja i uigravanja golmana. Kvalitetan golman je kvalitetan golman, a sama ta pozicija pola ekipe. Npr. Borjan došao u Radnički, i odmah na gol (donio doslovno Radničkom po bod protiv Partizana i Zvezde). Delač je kvalitetniji od Bandovića za klasu, i on će nadam se braniti. Dejo je solidan bio u zadnje vrijeme, ali je limitiran golman. Delač je bio mega talenat, inače iz Inter Zaprešića ne bi potpisao za veliki Chelsea sa samo 16 godina (sa 16 godina prvi golman tima iz 1. HNL !). Po mom skromnom mišljenju, treba mu samo mir, kontinuitet, uz trenera kalibra Mehe Kodre da mu pomogne da složi neke stvari u glavi i razjasni sam sa sobom, i kvalitetan rad, dobit ćemo velikog golmana, siguran sam, a ima samo 22 godine ako se ne varam.
Samo bih rekao nesta, a to je da golman nije isto biti kao novi igrac u timu. Mnogo lakse je se uklopiti u tim kao igrac nego golman. Jer na golmanu ima mnogo veci pritisak. Sjeti se one greske u Zenici, koja samo losa procjena.To za Borjana jeste tacno jer sam ga gledao, samo sto Borjan ima MNOGO vise iskustva od Delaca, i zato moze odmah na gol. Ako znas De Gea golman Uniteda, a predpostavljam da znas, dali se mozda sjecas koliko je njemu trebalo da se navikne na ligu i samo koje greske je pravio na pocetku. Zamisli koja je on samo klasa golmana. Samo zelim reci, Delac je definitivno bolji od Deje, ali ne treba nigdje sa njim zuriti. Ne treba sve nazor.
Naravno, ali mislim da imamo i za to riješenje. Bilbija, Velkoski, Purić, pa i Berberović, su bili uništeni igrači do dolaska Kodre, što na psihičkom planu tako i fizički. Samo razgovor dogovor i samopouzdanje, i imamo kao rezultat da je Bilbija koga smo svi bili skoro prežalili, glavna karika pobjede u Gradačcu. A mislim da je psihologija sporta Kodrina specijalnost. Hvala bogu pa razgovaramo o tome da li će nam braniti golman na posudbi iz Chelasea, Oštraković ili Bandović, među najboljim golmanima u ligi svakako. Idemo dalje, korak po korak. I dalje stojim iza toga da je Delač za klasu ako ne i više iznad svih golmana u ligi, samo kad je fokusiran... Ali mu treba kontinuitet

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 05 mar 2015, 23:21

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 mar 2015, 23:24

Mrsko mi sad traziti. mislim da je na temu reg. lige vec odrzano bruka sastanaka predstavnika svih saveza. Ali koliko se sjecam nije bilo govora o Grckoj, Turskoj pa i Makedoniji. Tad su se trpali neki drugi - sjevernije. Uefa je dala zeleno svijetlo, naravno uz ispunjavanje nekih uslova. Ni ovo nase skracivanje lige nije slucajno. Mislite da bi ljudi iz saveza rs-a tek tako pristali na isto,oni gledaju svoje guzice u foteljama za koju godinu. Niko se nece odreci mjesta iz nac. saveza koje vode u euro takmicenja, al bi ova reg. liga bila puno atraktivnija i sa puno jacim sponzorima (citajte novac) Celnici UEFA i jesu nanjusili lovu i niko ih ne moze sprijeciti ako je to njima u interesu a jeste, da nesto tako organizuju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 23:26

Ne d'o bog da se nesto takvo organizuje

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 mar 2015, 23:28

MortemHz je napisao/la:Ne d'o bog da se nesto takvo organizuje
kad tad ce se to desiti, na nama je da dotad dodjemo na taj nivo da cemo biti konkurentni za osvajanje lige i u takvoj konkurenciji
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 23:30

Ma otkud ti to..nigdje veze ba

ZijadLopez
Kontakt:

Post Postao/la ZijadLopez » 05 mar 2015, 23:31

Šta kaže Husara: Raspon ruku k'o orao :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ahahahahahah ne vjerujem koji lik :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2015, 23:34

@ Mstar , u 18:00 je utakmica u srijedu :tokralju:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 05 mar 2015, 23:35

Ja ne znam da li se ovo neko namjerno zahebava sa odabirom zemalja za regionalnu ligu ili je neko lud. Iako mislim da od toga nema nista i da treba to prvo da krene na omladinskom nivou, apsurdno je zamisliti ligu u kojoj su svi "natakareni jedni na druge"! Grci-Turci, Srbi-Turci, Grci-Makedonci i ovi nasi jos kao slag na tortu... Urnebes! Uozbiljite se ljudi...

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 05 mar 2015, 23:38

Kakva ba regionalna liga
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

ZijadLopez
Kontakt:

Post Postao/la ZijadLopez » 05 mar 2015, 23:38

bordoakapitar je napisao/la:Ja ne znam da li se ovo neko namjerno zahebava sa odabirom zemalja za regionalnu ligu ili je neko lud. Iako mislim da od toga nema nista i da treba to prvo da krene na omladinskom nivou, apsurdno je zamisliti ligu u kojoj su svi "natakareni jedni na druge"! Grci-Turci, Srbi-Turci, Grci-Makedonci i ovi nasi jos kao slag na tortu... Urnebes! Uozbiljite se ljudi...

Takva liga je nerealna, a i ako se kojim čudom desi, treba neki ultra sponzor tipa Turkish Airlines :mrgreen: jer bi tu izdaci za organizaciju bili enormni. Ali da se ne lažemo, od tog ništa.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 mar 2015, 23:39

Nebitni su grci i turci oni imaju dovoljno jaku ligu da bi im klubovi iz bivse juge samo smetali realno, ja govorim o ligi u kojoj su zastupljene samo zemlje bivse jugoslavije, takva liga ce jednog dana doci na red siguran sam, u kosarci je davno to napravljeno i kad su uspjeli u rukometu da naprave regionalnu ligu a u pocetku je to haos bio bukvalno onda je za ocekivati i u fudbalu jednog dana
Pyro is not a crime !

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 mar 2015, 23:40

apsolutno je idiotizam praviti te regionalne lige
zasto?
zato sto onda klubovi koji ne igraju tu ligu ce bukvalno propasti
nece biti publike kao sto ce je biti sa ligom 10 ili 12
primjer imate u nasoj kosarci gdje je NLB LIGA unistila kosarkasku PL
Igra se neka liga 6 gdje nema prve dvije ili sta vec... uzas...

mi trebamo raditi na rekonstrukciji stadiona (svog i ostali da rade na svojima) terena, omladinskih pogona i napraviti JAKU domacu ligu, jer imamo veci potencijal od srb i hr jer tammo cijela zemlja navija za dva eventualno tri kluba dok ovdje je svaki grad za sebe i to je jako dobro ;)

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 mar 2015, 23:47

Za mene je regionalna liga glupost, kad bi se svi uslovi ispunili kad ubaciti da se to igra? Srijeda to, vikend domaća, šta je sa kupovima, šta je sa ekipama koje se plasiraju u Evropu? Previše je komplikovano a ne vidim nešto Bog zna kako privlačno u tome da bi se igrala.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 mar 2015, 23:49

Kakva crna regionalna liga.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []