pa zato je imao nevidjenih odbrana prije primljenog gola... veselinovic pa krpic...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ne znam je li neki revolt kod Bilobrka, ili šta je u pitanju, ali ovo su očigledno pušteni golovi, ovo je gore nego bilo šta što je Zvijezda 09 primila.Evolution87 je napisao/la:
10:25
13:30
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
45515
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma pusti bolangrbavicka je napisao/la:pa zato je imao nevidjenih odbrana prije primljenog gola... veselinovic pa krpic...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ne znam je li neki revolt kod Bilobrka, ili šta je u pitanju, ali ovo su očigledno pušteni golovi, ovo je gore nego bilo šta što je Zvijezda 09 primila.Evolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uvijek zeljeznicar u aferama stimanja ne moze biti slucajno ?
Sta bi sa onih 5-6 prelaza sto je uefa istrazivala kao npr zeljo radnik ?
I ovo ce vjerovatno zataskati, ali jednom ce se morati podvuci crta i izbaciti zeljeznicar u nizi rang radi stimanja , kupovanja i afera.
Cak i Misimovic to javno kaze da su kupovali titule ali savez ni mukajet.
I ovo ce vjerovatno zataskati, ali jednom ce se morati podvuci crta i izbaciti zeljeznicar u nizi rang radi stimanja , kupovanja i afera.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
U kakvim štimanjima je trenutno Željo?avenija je napisao/la:Uvijek zeljeznicar u aferama stimanja ne moze biti slucajno ?
Samo je na Željinim utakmicama prisutan prelaz bio?
Podvući crta na osnovu čega, insinuacija forumskog puka?
Misimović nije javno kazao da smo kupovali titule.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Drug ja govorim da je sve manje novca u opticaju, pa tako i za sport. Nece se valjda sport finansirati od kafica i supermarketa koji se jedino i otvaraju u BiH?ASD je napisao/la:Pa logicno da dzaba objasnjavad kada nisam ne znas sta si htio reci.
Ja ti kazem, najveci problem ove drzave je obrazovanje, pa tako i u sportu.
Kod nas se trener moze nazvati uspjesnim kada ode raditi u slovenskoj 2.ligi jer niko ne moze u inostranstvu naci bolje od toga.
A nekad tako nije bilo, treneri iz one drzave su mogli naci angazmane u ozbiljnim klubovima po inostranstvu.
Onda su postojale drustvena preduzeca koja su finansirala ne samo sport, nego i kulturne manifestacije, priredbe, festivale i sl...
Pogledaj samo ko je finansirao Ilidzanski festival prije rata, sve ce ti biti jasno. Imao si Famos, Unis lasta bicikla, Bosanka Blazuj...
O kakvoj privatizaciji klubova govorimo kada nisu u stanju usvojiti zakon o sportu, evo 10 i vise godina?
U ovakvoj drzavi, gdje se stalno prijeti nekakvim sukobima i nestabilnostima, niko nece ulagati tek tako. Investitor hoce stabilno podrucje za ulaganje, sto BiH zbog sveukupne politicke situacije nije. To su cinjenice. TAN je iznimka toga.
O obrazovanju u sportu da i ne govorim. I tu drzava sve manje ulaze novca, a obrazovanje je jedini mozda spas da isplivamo na povrsinu. A trenutni vlastodrsci rade sve suprotno. Pitanje je samo po cijem nalogu?
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Nije, on je kazao da neće on kupovati kao neki prije njega.Rokoko87 je napisao/la:U kakvim štimanjima je trenutno Željo?avenija je napisao/la:Uvijek zeljeznicar u aferama stimanja ne moze biti slucajno ?
Samo je na Željinim utakmicama prisutan prelaz bio?
Podvući crta na osnovu čega, insinuacija forumskog puka?
Misimović nije javno kazao da smo kupovali titule.
Nije **** o, nego se pas possro!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Cekaj jel se meni ovo cini ili je Luka kod prva dva gola povukao ruke oba puta. Lopte su mu bile tako blizu a on nije ni pokusao rukama da ih zaustavi. Djeluje kao neki padavvicar koji se samo srusi kad lopta ide kraj njega.Evolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Utoliko još sumnjivije izgleda. Sve brani i najednom ne može ruke pružiti...grbavicka je napisao/la:pa zato je imao nevidjenih odbrana prije primljenog gola... veselinovic pa krpic...S-Y-L-A-R je napisao/la:Ne znam je li neki revolt kod Bilobrka, ili šta je u pitanju, ali ovo su očigledno pušteni golovi, ovo je gore nego bilo šta što je Zvijezda 09 primila.Evolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Rokoko87 je napisao/la: Misimović nije javno kazao da smo kupovali titule.
MocMahale444 je napisao/la:Jel ovdje ustase, cetnici i balije vladaju jos?
Dam vam par dana da se glupirate vi u igrama bez granica.
**** vas rahljave.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MocMahale444
skoroalen je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Jel ovdje ustase, cetnici i balije vladaju jos?
Dam vam par dana da se glupirate vi u igrama bez granica.
**** vas rahljave.
![]()
Dosadili su mi/nam "normalnim"
Dobro malo hajde koju pametnu baciti ali serendat 2 sedmice. Idu mi na racku.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
To sam ja isto primjetio i komentarisao na temi sirokog, ocigledno,sklanja ruke posebjo kod ovog prvog gola mogo je stic loptu uvjeren samflash84 je napisao/la:Cekaj jel se meni ovo cini ili je Luka kod prva dva gola povukao ruke oba puta. Lopte su mu bile tako blizu a on nije ni pokusao rukama da ih zaustavi. Djeluje kao neki padavvicar koji se samo srusi kad lopta ide kraj njega.Evolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Imaš Želju koju Lištici stavi tricu, 2 iz ničega i 1 iz polušanse, i onda vidiš naših zadnjih 20 protiv Čelika. Ili Zrinjskog koji treba da primi maltene 5 komada, al pobijede Tuzlu 1:0. Ovo je definitivno najzanimljivija liga u odnosu na kvalitet. Da je moglo gore, moglo je, isto tako i bolje!

krmak ih provocira pred derbiprisonbreak je napisao/la:https://****/vijest/divlja-svinja-prosetala-centrom-sirokog-brijega-/1724
Dosla braca Tuzlaci, krmetnjaci.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta je problem? I mi nismo trebali dobiti Slobodu, pa smo je dobili iz ničega. I ne ljutim se. Željo jeste uništio Široki igrom, a golovi su na način kako si i citirao. Nekad se može desiti da isto tako nekog uništiš, a da ne zabiješ i da te košta, kao što su vas neke takve utakmice koštale dvije titule. Samo glupani poput tebe izvuku dijelove komentara iz konteksta, s naše teme, pa ovdje prave neke debilne mitove.nagibBeg je napisao/la:Imaš Želju koju Lištici stavi tricu, 2 iz ničega i 1 iz polušanse, i onda vidiš naših zadnjih 20 protiv Čelika. Ili Zrinjskog koji treba da primi maltene 5 komada, al pobijede Tuzlu 1:0. Ovo je definitivno najzanimljivija liga u odnosu na kvalitet. Da je moglo gore, moglo je, isto tako i bolje!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Rigi išo Smilje na djedovini da vidi.bihuzur je napisao/la:krmak ih provocira pred derbiprisonbreak je napisao/la:https://****/vijest/divlja-svinja-prosetala-centrom-sirokog-brijega-/1724
Dosla braca Tuzlaci, krmetnjaci.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Jel tri za tri bilo reci namavenija je napisao/la:Uvijek zeljeznicar u aferama stimanja ne moze biti slucajno ?
Srdjan Stanic pitarski ker
Evolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ne znam kako ovo nije odbranio, bukvalno bio na lopti samo ruku da digne. Nisu sad to toliko ni brze lopte bile, ovo isto kad je siroki Čelika dobio, sta god su osutali po golu, gol je i bio.
Mislim da nema neizvjesnije lige od ove nase, mi zelju dobili, nas siroki mlatno, sad zeljo sirokog
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.