FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan fun fact, ne znam je li iko primjetio sinoć Bekrića i onog novog Seljinog golmana, Mulalića kako izlaze iz lože
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa Mulalic je igrao u Domžalama i poznaje Rozmana i Ibricica. Bekric vjerovatno dosao, da malo spijunira, a i poznaje Ibricica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ocekivano, kone sljedecu igraju protiv Posusja
Sinoc jako bitna pobjeda. Igra me i nije toliko zanimala obzirom da smo u ovakvoj situaciji sa trenerom, samo da upisemo 3 boda i to se na kraju desilo.
Rozman, sta reci. Kad god sam pogledao prema njemu skakao je, trcao, vristao, konstantne gestikulacije i upute prema igracima. Da je imao catapult na sebi nabio bi kilometraze

Mogla bi na kraju ispast bas fina prica

90!
Sinoćnja utakmica je bila ista kao i svaka u zadnjih 6 mjeseci, čak sa više grešaka u odbrani. Sreća pa protivnik nije bio kvalitetan pa nije znao da kazni greške. Mali Buljubašić je budućnost kluba i nadam se da će biti novi najskuplji igrač koji će se prodati. Onog Ziljkica treba kažnjavati za ove glupe kartone, otkako je došao svaki karton koji je dobio je gluplji od glupljeg. Penaranda vidi se da zna ali je on daleko od prave forme. Frajer nakon 10 minuta igre nepokretan, čeka loptu u noge da bi krenuo među igrače u dribling. Duraković tanak, Mario življi nego inače, Balta puno bolji na zadnjem veznom.
Većina je nastavila u prijašnjem ritmu, i skroz sam skeptičan da ćemo moći konkurisati za titulu. Nadam se da griješim jer je tek počelo i ima puno prostora za napredak.
Sjever je bio odličan samo ne razumijem dokle više pirotehnika. Ko da gledam opet će nas savez kazniti. Mislim da je vrijeme da se prestane sa paljenjem, em utiče na igru, em utiče na kazne. Lijepo izgleda to nije upitno, ali je totalno prevaziđeno i donosi više štete nego koristi.
Idemo dalje, TC pada sljedeća!
Većina je nastavila u prijašnjem ritmu, i skroz sam skeptičan da ćemo moći konkurisati za titulu. Nadam se da griješim jer je tek počelo i ima puno prostora za napredak.
Sjever je bio odličan samo ne razumijem dokle više pirotehnika. Ko da gledam opet će nas savez kazniti. Mislim da je vrijeme da se prestane sa paljenjem, em utiče na igru, em utiče na kazne. Lijepo izgleda to nije upitno, ali je totalno prevaziđeno i donosi više štete nego koristi.
Idemo dalje, TC pada sljedeća!
Ko poznaje Ziljkica nek mu kaze da se kloni Keljemendija i tih tipova.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pustiti ljude da na miru rade svoj posao i po mogućnosti ukinuti komentare na svim društvenim mrežama, osim na ovom pdf-uCora1946 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:03Ocekivano, kone sljedecu igraju protiv Posusja
Sinoc jako bitna pobjeda. Igra me i nije toliko zanimala obzirom da smo u ovakvoj situaciji sa trenerom, samo da upisemo 3 boda i to se na kraju desilo.
Rozman, sta reci. Kad god sam pogledao prema njemu skakao je, trcao, vristao, konstantne gestikulacije i upute prema igracima. Da je imao catapult na sebi nabio bi kilometraze![]()
Mogla bi na kraju ispast bas fina prica![]()

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Dok se odbrana ne uigra i ne dobije na samopouzdanju na DMF trebaju biti Balta ili Zeljković uz Buljubašića, a sa njima Vrančić sa malo većom slobodom. Mustafić i Vrančić u paru su borba sa spuštenim gardovima.
@MaroonBjelaveMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:14Pustiti ljude da na miru rade svoj posao i po mogućnosti ukinuti komentare na svim društvenim mrežama, osim na ovom pdf-uCora1946 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:03Ocekivano, kone sljedecu igraju protiv Posusja
Rozman, sta reci. Kad god sam pogledao prema njemu skakao je, trcao, vristao, konstantne gestikulacije i upute prema igracima. Da je imao catapult na sebi nabio bi kilometraze![]()
![]()
Francuz, kaže se: Je ne suis pas Djipke

I trebao bi Ziljkić stvarno promijeniti saf u džamiji. Nema smisla da se slika s onim odronom.
The saddest thing in life is wasted talent.
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 12 avg 2023, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Polako sa malim.Treba sačekati da ga vidimo na uzorku jačih utakmica (kone, Zrinjski, Borac, Velež), pa onda davati neke ocene. I Dal je protiv Posušja dao tri gola. Ja bi ipak volio vidjeti duo Zeljkovic - Vrancic u prvih 11, a malom prilika i minutaža nece pobjeci.broj6 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 10:46Ima potencijala mali ali mu treba jos vremena. Imao je par kriticnih dodavanja. Asistencija top. Vidi se da ima šlifa, samo ga treba forsirati da dobije samopouzdanja.mma_hz je napisao/la: ↑12 avg 2023, 10:42Buljubasic ja ne znam sta je ono majke mi,Cimirot je bio dobar al onaj mali sinoc..trazi loptu,bori se,udara se al pametni prekrsaji.Mene lik ocarao sinoc.![]()
LGBTQ
![]()
Sjever sinoc,mila moja majko kako su pokidali navijanje..znalo je biti dosta vise raje a navija bezveze ali ono sinoc uhhhhhhh strasno![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E jbg, ja prepisao od bivšeg Reisa Cerića, on je meščini isto ovako napisao za Charlie Hebdoscholsey je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:21@MaroonBjelaveMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:14Pustiti ljude da na miru rade svoj posao i po mogućnosti ukinuti komentare na svim društvenim mrežama, osim na ovom pdf-uCora1946 je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:03
Ocekivano, kone sljedecu igraju protiv Posusja
![]()
Francuz, kaže se: Je ne suis pas Djipke![]()
![]()
I trebao bi Ziljkić stvarno promijeniti saf u džamiji. Nema smisla da se slika s onim odronom.

I nemoj me yebavati, jedva i njemački uvarišem da napišem prostu rečenicu, a handrim se s njim evo dvije godine

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Igra ništa spektakularno, ali s obzirom da je Simon imao 4 treninga da ekipu pripremi za utakmicu, sasvim zadovoljavajuće.
Defanzivno smo izgledali čvrsto, bez da ispadamo kao amaterske ekipe što je slučaj bio kod prošlog “stručnog” štaba. Trener je jasno davao do znanja kako na terenu trebaju stajati, pa se i gestikulacijama moglo primjetiti šta hoće Simon. Potpuno drugačije u odnosu na Mirzu što se tog segmenta tiče. Kod Mirze se ekipa bez lopte kretala onako kako publika hoće, odnosno kad navijači viknu:” Izađite naprijed”, tako i igrači odmah krenu naprijed izlaziti. Jučer toga nije bilo, ako je rečeno da budu u nekome srednjom bloku, tako je i bilo. Kad se odluči stisnuti protivnika, to radi cijela ekipa svojim pomjeranjima.
Naravno, bilo je i dosta loših stvari, dovoljno pokazuje to da je Simon sva 3 gola iskoristio da pojedinim igračima instrukcije daje, većinski Mariju i Muhamedu.
Balta odigrao dobro, ali ne mislim da će njegova uloga stopera dugo potrajati iz razloga što je spor, a i sa loptom je na Vi. Ne bi škodilo ni da ekipu pojačamo jednim veznjakom kad je Dal otišao, eto Madžid Šošić se spominje jer ga je valjda Ismir zapratio ako sam dobro upratio.
Defanzivno smo izgledali čvrsto, bez da ispadamo kao amaterske ekipe što je slučaj bio kod prošlog “stručnog” štaba. Trener je jasno davao do znanja kako na terenu trebaju stajati, pa se i gestikulacijama moglo primjetiti šta hoće Simon. Potpuno drugačije u odnosu na Mirzu što se tog segmenta tiče. Kod Mirze se ekipa bez lopte kretala onako kako publika hoće, odnosno kad navijači viknu:” Izađite naprijed”, tako i igrači odmah krenu naprijed izlaziti. Jučer toga nije bilo, ako je rečeno da budu u nekome srednjom bloku, tako je i bilo. Kad se odluči stisnuti protivnika, to radi cijela ekipa svojim pomjeranjima.
Naravno, bilo je i dosta loših stvari, dovoljno pokazuje to da je Simon sva 3 gola iskoristio da pojedinim igračima instrukcije daje, većinski Mariju i Muhamedu.
Balta odigrao dobro, ali ne mislim da će njegova uloga stopera dugo potrajati iz razloga što je spor, a i sa loptom je na Vi. Ne bi škodilo ni da ekipu pojačamo jednim veznjakom kad je Dal otišao, eto Madžid Šošić se spominje jer ga je valjda Ismir zapratio ako sam dobro upratio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
E jesi našao od koga ćeš prepisivat.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:28E jbg, ja prepisao od bivšeg Reisa Cerića, on je meščini isto ovako napisao za Charlie Hebdoscholsey je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:21@MaroonBjelaveMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:14
Pustiti ljude da na miru rade svoj posao i po mogućnosti ukinuti komentare na svim društvenim mrežama, osim na ovom pdf-u![]()
Francuz, kaže se: Je ne suis pas Djipke![]()
![]()
I trebao bi Ziljkić stvarno promijeniti saf u džamiji. Nema smisla da se slika s onim odronom.![]()
I nemoj me yebavati, jedva i njemački uvarišem da napišem prostu rečenicu, a handrim se s njim evo dvije godine![]()

Samo langsam moj brate. Saburom je Džennet ograđen. Nemoj Bogati da još koji ker na Bjelavama zaplati.

Samo kazemnokee je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:35Ovaj mali Buljubasic mora ALI mora dobiti priliku prije Mustafica na CM. Kad vidim da zamjeni Vrancica u 70 ili 80 i ulazi Mustafic nije mi dobro ide sve po spisku Mirzi. Daj malom priliku 10-20 minuta ili sa slabijim protivnicima ako imas 2 razlike upari ga sa Vrancicem nek nesto nauci.. Od Mustafica ces tesko koristi imati.
Inace super potez sa novim ugovorom. Mozda i najvise obecava od ovih mladih, bar meni.
Znaci prekosutra izgleda idemo na 20k protiv nakog Torpeda. Aferim

Vidilo se iz aviona da je mali najtelentovaniji.
Pobjede niži, gazi sve pred sobom, sjever će te bodriti i ponositi se tobom!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

8 od 10 igraca bi ovdje odigralo pas za Renana(koji bi btw bio u ofsajdu ili tu negdje na granici).
Kako je mali lagan na lopti

Malo mi je žao što se mali Nurkovic izgubio nakon pripremnih dobrih,nadam se da ce ga Rožman izvaditi iz sjene i dati mu da igra,suho zlato su njih dvojica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-Ziljkic stvarno treba kod psihologa, jer njegovo ponasanje moze negativno uticati na igru. Uzima od Vrancica slobodnjak, koji je majstor za slobodnjake i upropasti ga, i tako svaku utakmicu, smiri se decko poceo si me nervirat.
-Durakovic se previse plasi Sarajeva izgleda. Mozes biti dobar igrac, opusti se brste.
-Buljubašić, ti decko mozes otici iz Sarajeva za 5 m€ ako budes prizeman i radio na sebi. Sinoc si bio dobar, ali imao si par katastrofalnih dodavanja
-Vrancic, ljudina i covjek prije svega, primjer svakom igracu
-Oli, zna znanje
-Pena, moglo bi nesto biti od njega, ako bude trenirao
-Šahinovicu, ne sigurno brate skroz
-Kyereman, najperspektivniji igrac koji ce sam sebi unistiti karijeru zbog straha
Sve u svemu vazna tri boda. Bodove pisi, idemo jako u Tz..
-Durakovic se previse plasi Sarajeva izgleda. Mozes biti dobar igrac, opusti se brste.
-Buljubašić, ti decko mozes otici iz Sarajeva za 5 m€ ako budes prizeman i radio na sebi. Sinoc si bio dobar, ali imao si par katastrofalnih dodavanja
-Vrancic, ljudina i covjek prije svega, primjer svakom igracu
-Oli, zna znanje
-Pena, moglo bi nesto biti od njega, ako bude trenirao
-Šahinovicu, ne sigurno brate skroz
-Kyereman, najperspektivniji igrac koji ce sam sebi unistiti karijeru zbog straha
Sve u svemu vazna tri boda. Bodove pisi, idemo jako u Tz..
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E moj burazeru, što ti ja s tom paščadijom nemam sreće. Nabavio nekog staforda, lafo zayeban, ja fino stavio na avliju ono čuvaj se psa. I kad neko pozvoni on lafo zalaje i ode iza kuće i počne povraćati. Vodio ga veterinaru, kaže on da povraća od straha i stresa. Ovaj prijašnji, Galib, jest bio škevrija, ali nije povraćao bar od naroda. Ali mu je zato Hebib presudio.scholsey je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:43E jesi našao od koga ćeš prepisivat.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:28E jbg, ja prepisao od bivšeg Reisa Cerića, on je meščini isto ovako napisao za Charlie Hebdo![]()
I nemoj me yebavati, jedva i njemački uvarišem da napišem prostu rečenicu, a handrim se s njim evo dvije godine![]()
![]()
Samo langsam moj brate. Saburom je Džennet ograđen. Nemoj Bogati da još koji ker na Bjelavama zaplati.![]()
Kako perfektne startove pravi, bez ikakvog straha u duel, tim me kupio. Mislim da je 6 faulova napravio, al realno od toga 3 nisu ni bila. Mozda su 2-3 bas bila 100% faulovi, al sudjenje svakog kontakta pa momak nakupi 6 faulova.miky_hz je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:49
8 od 10 igraca bi ovdje odigralo pas za Renana(koji bi btw bio u ofsajdu ili tu negdje na granici).
Kako je mali lagan na loptiMada mi je više facinantno kako nema nikakav strah poslije onakvih povreda koje su ga zadesile,da onako ulazi u duele poslije svih belaja
![]()
Malo mi je žao što se mali Nurkovic izgubio nakon pripremnih dobrih,nadam se da ce ga Rožman izvaditi iz sjene i dati mu da igra,suho zlato su njih dvojica.
Pas perfektan.
Samo da ne izgori, strasan ce igrac bit. Nas Gavi

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ma mrš ahahahMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:56E moj burazeru, što ti ja s tom paščadijom nemam sreće. Nabavio nekog staforda, lafo zayeban, ja fino stavio na avliju ono čuvaj se psa. I kad neko pozvoni on lafo zalaje i ode iza kuće i počne povraćati. Vodio ga veterinaru, kaže on da povraća od straha i stresa. Ovaj prijašnji, Galib, jest bio škevrija, ali nije povraćao bar od naroda. Ali mu je zato Hebib presudio.scholsey je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:43E jesi našao od koga ćeš prepisivat.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2023, 13:28
E jbg, ja prepisao od bivšeg Reisa Cerića, on je meščini isto ovako napisao za Charlie Hebdo![]()
![]()
Samo langsam moj brate. Saburom je Džennet ograđen. Nemoj Bogati da još koji ker na Bjelavama zaplati.![]()

Tako moj stari svezao nekog avlijanera da čuva vikendicu. Valjda dolazile neke zvijeri, isprepadale ga, promukao od straha jadan. Morao mu jaja davati da može lajati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.