FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
eh proslo je i ovih 12 sati navece a ujutro cemo vidit jesmo li ista trgovali bilo bi stvarno bezveze da nismo nikoga doveli toga se najvise bojim da se zadovolje da onim sto imamo a nemamo stoperaaaaaaaaaaaaa
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda za mjesec dana u ovo vrijeme cemo da sagledavamo ostvarene ili ne ostvarene transfere.zjaka je napisao/la:eh proslo je i ovih 12 sati navece a ujutro cemo vidit jesmo li ista trgovali bilo bi stvarno bezveze da nismo nikoga doveli toga se najvise bojim da se zadovolje da onim sto imamo a nemamo stoperaaaaaaaaaaaaa
Prelazni rok traje do 31. Augusta.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
bavarian_bk je napisao/la:To onaj Haas sto si ga ti prije samo nekoliko dana hvalio na sve straneKlare je napisao/la:
, a odbrana sa Haasom(po terenu se kreće kao da su mu 44 a ne 24) pucala na sve strane.![]()

Demichelis se ošišao i odmah bolji, a ja mu vazda govorio ošišaj tu kosurinu, dok ti češljaš vlasi, protivnici nam pročešljavaju odbranu.
NEMA POJAČANJA za ovu sezonu, i ovako imamo viška igrača
Sad mi Klark pogotovo nije jasan.
Moram ovaj slučaj posebno ispitati. 

Vom Jäger zum Gejagten
Volio bih i ja jedno pojačanje u odbrani, ali ništa od toga 99% sam siguran.
Imamo 26 igrača u rosteru, a van Gaal zahtijeva da ima samo 22. Jedino ako prodaju Demichelisa, onda se možemo nadati jednom stoperu, ali šanse su minimalne.
Zato sam ovo napisao.
Imamo 26 igrača u rosteru, a van Gaal zahtijeva da ima samo 22. Jedino ako prodaju Demichelisa, onda se možemo nadati jednom stoperu, ali šanse su minimalne.
Zato sam ovo napisao.

Danas bi sastav mogao ovako izgledati.
-------------Olic-------------
------------------------------
Pranjic-----Sosa------Mujic
--------Alaba---Ottl---------
Contento-Tymo--Haas-Erb
----------Sattelmaier------
Raduje me duel Contento /Farfan.
@Omo, evo nabaci ovu herciku.

-------------Olic-------------
Pranjic-----Sosa------Mujic
--------Alaba---Ottl---------
Contento-Tymo--Haas-Erb
----------Sattelmaier------
Raduje me duel Contento /Farfan.

@Omo, evo nabaci ovu herciku.

Vom Jäger zum Gejagten
par dana ne budes tu i opet vidis onda kako nas stari drug klare i dalje pametuje i izvlaci odredjena imena igraca....klare je inace izgleda veliki poznavaoc bayerna procita par imena igraca iz drugog tima na websiteu bayerna i onda izmisli pricu za tog igraca
al klare je i onako vec odavno provaljen pa ga mnogi i ignorisu
a inace vidim da se bayern s nobodyjima provukao dalje do finala t-home cupa, pa ce biti zanimljivo danas pogledat utakmicu protiv schalkea, zbog puta jucerasnju nisam gledao al et prosli smo i to je najvaznije i to sa tako malo prvotimaca, al prvi oficijelni trofej sezone se moze osvojit za par dana , tad je na programu njemacki superkup i taj je trofej bitan, danas je bitno da momci pokazu dobar nastup a nije tako lose ni ovaj turnir osvojit

a inace vidim da se bayern s nobodyjima provukao dalje do finala t-home cupa, pa ce biti zanimljivo danas pogledat utakmicu protiv schalkea, zbog puta jucerasnju nisam gledao al et prosli smo i to je najvaznije i to sa tako malo prvotimaca, al prvi oficijelni trofej sezone se moze osvojit za par dana , tad je na programu njemacki superkup i taj je trofej bitan, danas je bitno da momci pokazu dobar nastup a nije tako lose ni ovaj turnir osvojit
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Elfmeterschießen.
[youtube][/youtube]
@Gero: Hvala na avataru, ipak je bolji nego ove treskave gace.

[youtube][/youtube]
@Gero: Hvala na avataru, ipak je bolji nego ove treskave gace.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
joj ljudi svidja mi se golman pravo bgm..mogo bi on skinut buta sa pozicije medju stativama u top elfu..Omerbavarac je napisao/la:Elfmeterschießen.![]()
![]()
[youtube][/youtube]
@Gero: Hvala na avataru, ipak je bolji nego ove treskave gace.![]()

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mulac imao malih problema sa slijepim crijevom, tako da je imao skracen godisnji. Straha nema da ce propustiti pocetak sezone, jer se ocekuje u timu u prvom kolu.
- bavaraccccc
- Kontakt:
ma nista ovo nevalja,opet uprava radi gluposti dobili su pare zestoke a jos nema pojacanja,pa ljudi moji nama treba skoro kompletna obrana a jos niko nije dosao a kakva nam je politika kluba bojim se da bi tako moglo i ostati,zabluda je ako se misli da cemo moci nesto vise od 1/4 finala lp sa onakom obranom,i danas schalke ce se igrati sa 3 timom,ja stvarno ne znam sta cekaju vise,toliko je dobrih igraca na trzistu oni nista i kako nesto bolje ocekivati,bez ulaganja nema dobitka a nasi minimalno ulazu i onda ocekuju 4 trofeja,e pa ne moze tako ili izvali pare ili gledaj kako ti se evropa smije kada u grupnoj fazi lp ispanes od steaue
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- Omerbavarac
- Kontakt:
ja mislim da ce ipak kod nas bljesnuti iznenadni transfer neko zvucno ime, iznenada kao roben sto je dosao preko noci,
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
-----------------Sattelmeier-----------------
Pranjic-----Miche------Haas--------Contento
-------------Ottl-----------Tymo--------------
---Sosa-------------------------------Alaba---
----------------Mujic-----------------------
-----------------------------Olic---------------
Edit: Mujic 1:0.

Pranjic-----Miche------Haas--------Contento
-------------Ottl-----------Tymo--------------
---Sosa-------------------------------Alaba---
----------------Mujic-----------------------
-----------------------------Olic---------------
Edit: Mujic 1:0.

-
- Kontakt:
Deniz Mujic
Odlicna , nesebicna assistencija Sose 

Zacera ga Mujica,ebo ga jodlasko trubacki kvintet 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sta je sa ovim Mujicem, pise da je rodjen u austriji igrao je za mladu njihovu, mogao bi ga van gall izgurati ko mulera ove sezone...
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100721032
http://de.wikipedia.org/wiki/Deniz_Muji%C4%87
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100721032
http://de.wikipedia.org/wiki/Deniz_Muji%C4%87
4-IN-A-ROW
- Omerbavarac
- Kontakt:
1:1 Raul.
Odbijena lopta od stativu, i Spanac je lagano poslao u mrezu.
Sad je vec 2:1 za Schalke.

Odbijena lopta od stativu, i Spanac je lagano poslao u mrezu.
Sad je vec 2:1 za Schalke.

Vala shalke se def zaje*o što je prodao Westermana ... taj im je sa Nuerom bio pola odbrane ...
za sada je dobro ... ipak Bayernove najveće zvijezde na terenu su Demichelis i Olic xD haha
za sada je dobro ... ipak Bayernove najveće zvijezde na terenu su Demichelis i Olic xD haha
Kakav pogodak!
Rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.