Daj boze, onda bi bilo pravih i istinskih pojačanja.ZrinjskiMostar je napisao/la:Njegova ljubav prema Zrinji je neupitna aki splet okolnosti neslaganja sa Jovicem, Pericem i još nekim članovima uprave koji su dosta godina parazitirali na njegov račun kao i određen broj navijača koji je zbog njegove malo plahovite naravi cesto kao i krivicom određenih navijaca cesto bio na meti incidenata... Trenutno je ponosan i želi da pokaže kakv je Zrinjski sa njim bio i bez njega iako ima indicija da u tandemu sa par ljudi iz ove uprave nešto naprave za sljedecu sezonu ali za sada je još rano pricati o tome...
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Moze ce dogodit svasta, ali ja se nekako potajno nadam povratku 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
HŠK Zrinjski - Hrvatska 1.6.2013. Stadion pod Bijelim Brijegom !

Susret najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba iz Mostara protiv 4. reprezentacije na FIFINOJ ljestvici HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE....
Kako ce da gori na stadionu HSK Zrinjskog!!!
Osim toga nogometni savez Hrvatske na celu sa Sukerom I Mamicem obecao je pomoc "svojim" hercegovackim klubovima u skoroj buducnosti!
OGROMNE CESTITKE UPRAVI HSKZ ZA OVO,JEB... EUROPU!!!!!!!!!

Kako ce da gori na stadionu HSK Zrinjskog!!!
Osim toga nogometni savez Hrvatske na celu sa Sukerom I Mamicem obecao je pomoc "svojim" hercegovackim klubovima u skoroj buducnosti!
OGROMNE CESTITKE UPRAVI HSKZ ZA OVO,JEB... EUROPU!!!!!!!!!
To te ja pitam
Ludnica!! Samo da je doc do karte
Kako mi je uljepsalo dan
Ludnica!! Samo da je doc do karte
Kako mi je uljepsalo dan

Opet na stadionu HSK Zrinjskog,samo ovaj put u jos drazem dresu!
Jedan je Luka Modric!
Jel to 101% sigurno?
Ne vidim nigdje na portalim potvrdu te vijesti
Jao,jao, samo da je kartu ugrabiti.
-
konjicanin01
- Kontakt:
Morate dobit dozvolu NS BIH za organiziranje takve utakmice.bekicamir je napisao/la:
Opet na stadionu HSK Zrinjskog,samo ovaj put u jos drazem dresu!![]()
Jedan je Luka Modric!
,
Na portaliM neces nigdje ni viditi, mozda nadjes na portaliMA!SirokiZg je napisao/la:Jel to 101% sigurno?
Konjicaninu necemo igrati u konjicu vec Mostaru gradu.pozz
zasto bi nam trebala dozvola?
klub ugostuje reprezentaciju pa bila ona hrvatska, njemacka ili neka treca nije bitno.
barem nesto za kraj ove tuzne sezone
klub ugostuje reprezentaciju pa bila ona hrvatska, njemacka ili neka treca nije bitno.
barem nesto za kraj ove tuzne sezone
konjicanin01 je napisao/la: Morate dobit dozvolu NS BIH za organiziranje takve utakmice.
Sta se za kartu brinete, ako je ne nabavite obratite se meni, ja cu vam pokazat vise nacina kako uci bez nje 
ma ja moram doc' do karte pa kako bilo da bilostarmo94 je napisao/la:Sta se za kartu brinete, ako je ne nabavite obratite se meni, ja cu vam pokazat vise nacina kako uci bez nje
-
konjicanin01
- Kontakt:
bekicu nije 93 -ca,zrinjski igra pod okriljem ns bih ,mamlaze,znasli koiloko je problema imao borac, kad je ttrebala gostovati repka srbijebekicamir je napisao/la:Konjicaninu necemo igrati u konjicu vec Mostaru gradu.pozz
Maml... Igrat cemo u markerima obicnu utakmicu.hahaha.konjicanin01 je napisao/la:bekicu nije 93 -ca,zrinjski igra pod okriljem ns bih ,mamlaze,znasli koiloko je problema imao borac, kad je ttrebala gostovati repka srbijebekicamir je napisao/la:Konjicaninu necemo igrati u konjicu vec Mostaru gradu.pozz
Izgleda da nitko sem Sirokog,Sarajeva i Zelje nece dobiti ovu licencu pa nedo bog da nas zapadne europa!

Zadnje kolo u Vrapcicima borba za Europu, ili mi ili oni 
starmo94 je napisao/la:Zadnje kolo u Vrapcicima borba za Europu, ili mi ili oni
Gazimo pitare u iducoj i u Vrapcicima na izlet,Europa osigurana!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.