Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
samo mi na balkanu mozemo primjenjivati filozofiju ja sam tebe rasturio, ti si njega dobio - onda ja njega moram demolirati. kad bi tako bilo, onda bi se titule dodjeljivale poslije 2 kola - bitno je odigrati 2 tekme da se moze takve kombinatorike izmodelirati i prvenstva bi bila kraca, jeftinija i manje bi se igralo, trcalo i patilo.
eto sarajevo je dobilo sirokog, siroki dobio travnika i tom logikom sarajevo treba razbiti travnika, kad vidi ono sarajevo izgubilo od travnika...kako??? nije mi jasno?
klonite se tih kombinatorika, srbija uzela francusku, a mi srbiju demolirali i logicno je da francuze isprasimo. nije logicno, jer da ponovo igramo sa srbijom pitanje je da li bi ih dobili.
raspolozenje, dan, sudije, nervoza, taktika, ne ide te, ne leze ti...sve to utice na tok utakmice i sam ishod.
finsku niko nije nadigrao i ovi rezultati govore da su ozbiljan protivnik i kandidati za sami vrh.
eto sarajevo je dobilo sirokog, siroki dobio travnika i tom logikom sarajevo treba razbiti travnika, kad vidi ono sarajevo izgubilo od travnika...kako??? nije mi jasno?
klonite se tih kombinatorika, srbija uzela francusku, a mi srbiju demolirali i logicno je da francuze isprasimo. nije logicno, jer da ponovo igramo sa srbijom pitanje je da li bi ih dobili.
raspolozenje, dan, sudije, nervoza, taktika, ne ide te, ne leze ti...sve to utice na tok utakmice i sam ishod.
finsku niko nije nadigrao i ovi rezultati govore da su ozbiljan protivnik i kandidati za sami vrh.
To sigurno. Ali bitno je da Sikiras konacno se probudilumani je napisao/la:LARSSONCHE je napisao/la:Gledaj ovog turčina, 14 poena prva četvrtina. Musa moze bit najbolji strijelac ako u nastavku bude dao 40 poena po mecu
Dzanan danas ide +35!

Sta ste se prepali toliko, komsije danas glatko padaju.
Hrvati i Francuzi su isto tako daleko ispod nas (Francuzi ipak osjetno jaci od sjevernih komsija), tako da i od njih mozemo izgubiti samo ako sami sebe dobijemo. Odbrana mora biti na nivou, u napadu traziti najbolje rjesenje, sa manje Musinih soliranja i paziti na licne greske (Njegos prije svega), jer je ocigledno da su sudije popustljivije, ipak je ovo kadetsko prvenstvo.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Turci izgledaju zaista mocni. Dobro bi bilo njih u QF izbjec.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Nakon današnjih mečeva hrvata i francuza ja sam ubijeđen da mozemo dobit obje repke. Ne zna se ko je gori
'ajmooo lagano ovo dobiti, da me ne srklete previše 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Gdje se može gledati, ima li kakav dobar link?? Hvala 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- LARSSONCHE
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Danas očekujem da Musa bude na svom nivou i da Čerkezović proradi, jer nam je
i on bitan kotačić u igri. Do sada nije bio ni blizu partijama koje je pružao na turniru
u Turskoj.
Uglavnom, vjerujem u pobjedu.

i on bitan kotačić u igri. Do sada nije bio ni blizu partijama koje je pružao na turniru
u Turskoj.
Uglavnom, vjerujem u pobjedu.

Pocetak isto finska forsiranje nigdje akcije losa odbrana
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
u nas napadi coast-to-coast ko da trčimo po njivi kroz tarabe, niko ne gleda gdje su igrači crnogorski, ovo nas je protiv Finske koštalo...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
mista ako im seriju ne napravimo imacmo problem a zreli su za 20 razlike samo jaca odbrana
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nikakva Akcija. Sve soliranje (Campara, a pogotovo Musa)
Mutic vec sada bez snage...
Mutic vec sada bez snage...
Tanko, tanko...Moze biti ovo puno bolje. Kad bi malo stisli gas, odlijepili se..nisu ovi nesto
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Samo se nadam da seniori neće na EP nosit ovakvu opremu, kako samo jadno izgleda! '
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kako smo krenuli u turnir ovo mi se ne sviđa nikako. Moraju više timski igrati i izgrađivati sebi slobodne suteve. Nismo još imali normalnog šuta na koš a da nije bila solo akcija. I Musa mi previše živi od ulaza, ne koristi šut nikako, mora mu se to reći da promjeni jer sigurno da ima solidan šut.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ako vi ocekujete od djece od 16 godina da igraju akcije i budu disciplinovani onda nemojte pratiti ovaj sport.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
I njihov ofanzivni skok nas ubi.
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, guillermo, Iniesta12, johntravolta123 i 81 gost.