NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 08 nov 2020, 20:33

Bihac1919 je napisao/la:
08 nov 2020, 15:56
harden je napisao/la:
08 nov 2020, 14:47
Bihac1919 je napisao/la:
08 nov 2020, 14:08
Evo na ss izislo da je Jedinstvo suspendovalo Fajića jer je odbio da igra,tvrde da je sve mu izmireno a igraci govore da im kasni vise od jedne plate,stanarinu i sve ostalo
Pise i na stranici kluba da je sve izmireno.
Igracima kasni vise od jedne plate,stanarine nisu placene,Fajicu su trebali zenu zaposliti i nisu,tuzbe i presude stizu a iz uprave se niko ne oglasava.Stambi samo bajke pise
Ovo za zenu mu potvrdi Hamdo na stranici tamo :urnebes:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 nov 2020, 21:11

Izadje i na ssba evo ..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 08 nov 2020, 21:30

IOM ubrzo poslodavac godine u USK i glavni sponzor Jedinstva

Nusmir Fajić: “Dolaskom u Jedinstvo izašao sam u susret i potpisao amaterski ugovor prvi put vjerujući svemu što su mu obećali. Kako meni, tako i supruzi koja je u roku od mjesec dana trebala dobiti posao u IOM-u. Prošla su tri mjeseca od tog obećanja...“.

Bihac1919
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1919 » 08 nov 2020, 22:15

Smije nam se cijela BiH.Sta da sad progovore i drugi igrači,da se pocne otpetljavati sve.Dotakli smo dno,pare sve potrošili,necemo drugu polusezonu imati za struju platiti

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 08 nov 2020, 22:40

slika
slika

Fajic je igrao u Velezu koji je daleko organizivaniji klub od nas i vjerujem da zna sta prica i ovo za opremu vjerujem da je istina. Ali to je nase tradicionalno gubanje sa i oko opreme.

Vjerujem da mu je obecano zaposlenje zene, ali je tu i on bio naivan jer je mislio da to ide tako, pogotovo u medjunarodnoj organizaciji.

Sve u svemu, svako je pomalo kriv ali zakljucak je da se nas klub i dalje samo bruka i bruka...

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 08 nov 2020, 22:53

dobro su ljudi govorili da je **** kao lik, jbt ja prvi nisam vjerovao odmah na portal i to ss.ba , vala da je Messi treba nogu dobit
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 nov 2020, 22:58

Haha. A jbh, treba covjeka razumijeti, kamatari pritiscu, mora se udarat nisko. Lik je sebi zivot upropastio.
Max Allegri

fontes
Kontakt:

Post Postao/la fontes » 08 nov 2020, 23:25

Jao kakav haos oko kluba :rol:

Ne slažem se sad sa žaljenjem za Berberovićem. Igra je i tad bila jako loša. Ne slažem se ni sa onim da igrači bojkotuju zbog dugovanja prema njima jer ne vidim toliki kvalitet za PL ni kad bi "htjeli" igrači.

U prvom dijelu polusezone išle su nam na ruku neke okolnosti (nabrajao sam ih prije u jednom postu za svaku utakmicu), sada ne idu i isplivalo je sve na površinu u i oko kluba.
Igra je jednako loša cijelu polusezonu, nema razlike. Samo što se prije pobjeđivalo, sada više ne.

Više se ni GOŠK (bodovno) ne čini jako daleko :facepalm:

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 08 nov 2020, 23:31

Svi mi moramo biti svjesni i zahvalni IOMu koji je davao pare Jedinstvu. Cigo je samo izvukao pare od njih za svlacionice, krov tribine i neke sitne poslove. Hvala njemu na tome ali klub treba u ruke ljudi koji imaju dugorocan plan, viziju!
Hamdo je svoje ispuhao sa Jedinstvom. Proslo je vrijeme kad je on bio glavna faca i kad se moglo ‘srediti’. Ovo sto se raspravlja preko fb, to nema nigdje na svijetu da predsjednik kluba raspravlja o situaciji u klubu preko drustvene mreze. Van svake pameti. Uz to sve jos je nepismen a gura nos u savez, politiku i nema gdje ne.
Sve je ovo jedno veliko mazanje ociju nama koji volimo klub, ne ide ovako. Nista od ovog ne bi bilo da Hamdo dva dana pred utakmicu prvog kola nije najavio Premijer ligu, velika greska koju je uradio. Sad je natovario na ledja sebi sve ljude koji slabije prate ovu ligu. Znalo se od prvog kola da Jedinstvo nema ekipu za napad na PL. Sve je ovo bilo na silu, a sad se to sve obilo o glavu i razocaralo sve ljude koji svako 4 godine prate Jedinstvo u izbornoj godini. Mi koji svake godine pratimo i znamo radnje, nije ovo nikakvo razocaranje.
Klub laze da su isplacene sve pare, nisu i nece biti jer nema odakle. Jedino ako se IOM ne sazali pa uplati kakvu crkavicu. Fajic laze takodjer, igrac koji nema discipline i koji nece da ispunjava obaveze prema klubu, ne treba biti dio kluba i tacka.
STAMBI ZNAM DA CITAS OVO PA EVO PORUKA I TEBI. Druze, ako se vec guras da drzis stranicu kluba na fb, pogledaj kako to rade ljudi na stranicama drugih klubova iz lige (Posusje, TOSK). Priznaj sebi da ne znas to i pusti nekom mladjem. Stranica kluba je vazna stvar za ljude koji ne prate klub toliko, sponzore kluba itd itd
Do nekih boljih vremena, drzite se i cuvajte :bih:
Volim samo Jedinstvo Bihać

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 nov 2020, 00:28

Mig_Mig je napisao/la:
08 nov 2020, 22:58
Haha. A jbh, treba covjeka razumijeti, kamatari pritiscu, mora se udarat nisko. Lik je sebi zivot upropastio.
bas tako jarane, kakvih sam se prica naslusao da je pola istina, uzas
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 nov 2020, 01:29

InatSilniBosanski je napisao/la:
08 nov 2020, 22:53
dobro su ljudi govorili da je **** kao lik, jbt ja prvi nisam vjerovao odmah na portal i to ss.ba , vala da je Messi treba nogu dobit
Zasto ****. Zbog cega? Branis ovakvu upravu?

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 nov 2020, 09:39

nebeskasila je napisao/la:
09 nov 2020, 01:29
InatSilniBosanski je napisao/la:
08 nov 2020, 22:53
Zasto ****. Zbog cega? Branis ovakvu upravu?
ko bolan brani Hamdu i njegove manifetluke, go vno je zbog toga sto je odmah izasao u medije i to kao pojedinac, znaci prvo smatra sebe vaznijim od ostatka ekipe, a toliko postuje klub da je odmah izasao sa prljavim vesom ... ne ide to tako, stici ce Bozija ruka sve rusitelje Jedinstva
Zadnja izmjena: InatSilniBosanski, dana/u 09 nov 2020, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 09 nov 2020, 10:46

Fajic se bezveze i dovodio. Uzeo je neke pare a nije prošao pripreme, a znamo da se nogomet nije igrao od februara

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 nov 2020, 17:42

Fajke heroj a ne zlocinac! :kafa:

Mislim lik je kriticnog ponasanja ali volio bih da svaki igrac javno izadje i kaze tako, mozda pojedini shvate da sramote klub! Mi trebamo ispasti u nizi rang i krenuti sa dna, za 2-3g zdrava sredina i sredjena infrastruktura sa nasom omladinskom skolom i igracima, to je projekat. Ovo mazanje ociju Premijer ligom nece proci nikad. A liga je skupa da bi se brzo rijesio dugova u njoj.

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 10 nov 2020, 15:54

Na polusezoni, 5-6 igraca se zahvaliti, skresati plate za odredjeni procenat. Dovesti par igraca da se izbori opstanak. Cekati rebalans. Krenuti s pomocnim terenom. Odvojiti par hiljada da se rijesi problem opreme. Da to lici na nesto. Sobe iznad restorana afirmisati da mogu primiti gostujuce ekipe, tako da kad ides u goste nekom imas od njih smjestaj. Zasto da ne, kad ionako samo Willi i Ojeda žive gore. Ostali igraci su po privatnim smjestajem. Krenuti u neke ideje koje su proteklih godina ostale samo na prici. Tipa, izgradnja istočne tribine i poslovnih prostora ispod. Ponuditi izvodjacima besplatne kirije na period od 5-10 godina, zavisno kako se moze dogovoriti s njima. Vjerujem da postoji zainteresiranih strana, koje bi se upustile u ovakvo nesto za minimalnu isplatu.. Napraviti wc, dok se dvorana pravi mozes se prikopcati na njihov sistem, nece te izaci vise od 2-3 hiljade s opremljenim wc..

Dok god prozivamo jedni druge, pljujemo, pricamo u prazno, nema od nas nista. Kad nam toliko smeta ta fb stranica sto stambi radi, pa hajde ko zna nek se javi covjeku da zajedno to podignete na visi nivo, a ne pricati prepusti nekom drugom.. Daj da se ujedinimo i da svi zajedno nesto stvorimo. Naravno i uprava kluba bi trebala da bude pokretac toga. Daj cigo stavi javno, kako stojimo s dugovima, jesmo li opet isli dublje, ili idemo ka necem pozitivnom. Dok je tisina u klubu desavace sd ovo sto se desava, prozivanja, pljuvanje i sto je najgore stvara se odbojnost od kluba, udaljavaju se ljudi od necega do cega im je stalo

Bihac1919
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1919 » 12 nov 2020, 12:03

Juče nije održan trening jer igrači nisu imali u čemu trenirati,nije bilo opreme,platu nisu dobili.Izgleda da je Fajić ipak u pravu sa svim onim što je rekao

Bihachacbi
Kontakt:

Post Postao/la Bihachacbi » 12 nov 2020, 22:45

Znači ni za praška nemamo...

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 12 nov 2020, 23:55

Koprivica objavio story kako putuje autom i napisao Bihać 👋 (mahanje)

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 13 nov 2020, 01:07

HeliosIzDomzala je napisao/la:
12 nov 2020, 23:55
Koprivica objavio story kako putuje autom i napisao Bihać 👋 (mahanje)
Pa normalno da ce otici kada nema para. Niko vise nigdje ne igra negdje iz ljubavi vec zbog para. Nas opet ceka remont ekipe odlazak trenutnih ‘igraca’ i dolazak novih 10-15 balvana.
Vlado je veliki profesionalac i odlican igrac za ovu ligu, hvala mu na svemu i puno srece dalje!
Od borbe za PL, ostala nam borba za opstanak u trenutnoj. A jos kad se uzme da su izbori u nedelju i da ce se svi ovo rastjerati, mi sad ako ne krenemo od pocetka, necemo nikad.
Volim samo Jedinstvo Bihać

Bihachacbi
Kontakt:

Post Postao/la Bihachacbi » 13 nov 2020, 09:38

Da li se iko zapitao sta bi šuhret uradio sa jedinstvom da hamdo nije usao u klub...
Nisam niciji pripadnik (stranacki) ali pojedini se trude da ugase i jedinstvo i radio bihac i jos par ustanova..
Davno sam napisao nakon izbora nema ni plata u JU a kamoli transe za klub minimalno 2 mjeseca ( famozno preuzimanje vlasti).
Priprema nemamo sigurica, igraci odlaze i tek slijedi raspad..

Pitam se ko je potpisao novi kredit za Galeriju Bihac 🤔🤔 ustanova u koju svaki biscanin udje prosjecno 1x u 5 godina...a da se ne moze dati 20-30000
OPET PONAVLJAM nisam niciji, ko god bude na vlasti bit ce nam isto.

U ovoj drzavi je najisplatnija privatizacija medjutim kod nas se ne mogu dogovoriti za javno-privatno partnerstvo a kamoli za sta vece.

Ruzno je gledati, tj. sramota sta se radi od onog zbog cega sam cekao svaku drugu subotu od 2006 kad sam prvi put sjedio na tribinama. Ruzno je kako se patimo kako lovimo u mutnom nesto sto je trenutno nemoguce. Ove godine 3x se spominje restart, pocetak od kantonalne lige i nakon svih razocarenja mislim da je vecina za to.
ALI KOOO KOČI TAJ PROCEES!?!? Naravno, neko ko izvlaci lovu... dok mi mozdane dobijamo od desavanja nenormalnih

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.