Svi mi moramo biti svjesni i zahvalni IOMu koji je davao pare Jedinstvu. Cigo je samo izvukao pare od njih za svlacionice, krov tribine i neke sitne poslove. Hvala njemu na tome ali klub treba u ruke ljudi koji imaju dugorocan plan, viziju!
Hamdo je svoje ispuhao sa Jedinstvom. Proslo je vrijeme kad je on bio glavna faca i kad se moglo ‘srediti’. Ovo sto se raspravlja preko fb, to nema nigdje na svijetu da predsjednik kluba raspravlja o situaciji u klubu preko drustvene mreze. Van svake pameti. Uz to sve jos je nepismen a gura nos u savez, politiku i nema gdje ne.
Sve je ovo jedno veliko mazanje ociju nama koji volimo klub, ne ide ovako. Nista od ovog ne bi bilo da Hamdo dva dana pred utakmicu prvog kola nije najavio Premijer ligu, velika greska koju je uradio. Sad je natovario na ledja sebi sve ljude koji slabije prate ovu ligu. Znalo se od prvog kola da Jedinstvo nema ekipu za napad na PL. Sve je ovo bilo na silu, a sad se to sve obilo o glavu i razocaralo sve ljude koji svako 4 godine prate Jedinstvo u izbornoj godini. Mi koji svake godine pratimo i znamo radnje, nije ovo nikakvo razocaranje.
Klub laze da su isplacene sve pare, nisu i nece biti jer nema odakle. Jedino ako se IOM ne sazali pa uplati kakvu crkavicu. Fajic laze takodjer, igrac koji nema discipline i koji nece da ispunjava obaveze prema klubu, ne treba biti dio kluba i tacka.
STAMBI ZNAM DA CITAS OVO PA EVO PORUKA I TEBI. Druze, ako se vec guras da drzis stranicu kluba na fb, pogledaj kako to rade ljudi na stranicama drugih klubova iz lige (Posusje, TOSK). Priznaj sebi da ne znas to i pusti nekom mladjem. Stranica kluba je vazna stvar za ljude koji ne prate klub toliko, sponzore kluba itd itd
Do nekih boljih vremena, drzite se i cuvajte