FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 29 jun 2019, 19:27

Ali ovo su one standardne price, covjek ce slozit 2-3 komada na Bernabeu i gotova prica, ko da nikad nije ni otisao. Moderni fudbal i normalna stvar. Bas me zanima kakvo ce predstavljanje bit ako dodje hahaha
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 jun 2019, 19:45

let3 je napisao/la:Kaže Evander "ne može ga šeik držati kao zatvorenika", a zaboravlja da ga šeik nije ni zarobio, vec je cigan poletio šeiku u zagrljaj.
I još nešto, znaci li to da je i u Barci bio zarobljenik ;) kad je kopao nogama i rukama zajedno sa babukom da pobjegne iz navodne Messijeve sjene :lol:
Naravno da ga moze drzati, ako ima valjan ugovor.
Ali sta ima od toga?
Negativnu reklamu i vucaranje po zutoj stampi. Stalne medijske natpise. Ko zna kako bi ostali igraci reagovali na to.
Za svaki klub mir u svlacionici je jedna od bitnijih stvari, a PSG ga ne bi imao sa nezadovoljnom super zvijezdom, koja ne zeli da bude tu i radit ce sve da ga puste.
A sa druge strane, ne bi me cudilo da se pravi prostor za Mbapea i da oko njega zele da grade tim. Dok je Neymar tu, to nece biti moguce.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 29 jun 2019, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 jun 2019, 19:46

Nego, Romarijevi mokri snovi:
--Mats---------------------
--Semedo----Pique----Umt/Len-----Alba--
--------------De Jong--Arthur--------------
-----Dembele------Messi/Griezmann-------Neymar----
------------------Griezzmann/Messi-
:kafa:
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 jun 2019, 19:47

leorey je napisao/la:Ali ovo su one standardne price, covjek ce slozit 2-3 komada na Bernabeu i gotova prica, ko da nikad nije ni otisao. Moderni fudbal i normalna stvar. Bas me zanima kakvo ce predstavljanje bit ako dodje hahaha
Bilo bi 80 000 ljudi na tribinama.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 jun 2019, 20:07

Denis :arrow: Celta. 15ak miliona uključujući varijable.

Haj još Rafinhu. Tu bi taman mogla Valencia da uleti.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jun 2019, 20:13

Evander je napisao/la:
let3 je napisao/la:Kaže Evander "ne može ga šeik držati kao zatvorenika", a zaboravlja da ga šeik nije ni zarobio, vec je cigan poletio šeiku u zagrljaj.
I još nešto, znaci li to da je i u Barci bio zarobljenik ;) kad je kopao nogama i rukama zajedno sa babukom da pobjegne iz navodne Messijeve sjene :lol:
Ali sta ima od toga?
Negativnu reklamu i vucaranje po zutoj stampi. Stalne medijske natpise. Ko zna kako bi ostali igraci reagovali na to.
Za svaki klub mir u svlacionici je jedna od bitnijih stvari, a PSG ga ne bi imao sa nezadovoljnom super zvijezdom, koja ne zeli da bude tu i radit ce sve da ga puste.
A sa druge strane, ne bi me cudilo da se pravi prostor za Mbapea i da oko njega zele da grade tim. Dok je Neymar tu, to nece biti moguce.
Ti kažeš, citiram "Neymar je odlucio otici i tu je kraj price."
A upravo zato i postoje ugovori ;) da ne može otici kad se njegovom qrcu navije čejf da ide....eto ja odlucio da sad idem i što kaže Đuro vozdra levati, otpušteni ste :salut: :lol: hehe e nece to moci tako jaro.
Nemyar ima aktuelni ugovor za Parizom do 30.06.2022. Znaci, još tri godine rintanja za šeika.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 jun 2019, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 jun 2019, 20:24

messilla je napisao/la:Denis :arrow: Celta. 15ak miliona uključujući varijable.

Haj još Rafinhu. Tu bi taman mogla Valencia da uleti.
Fino ovo hendlaju s odlascima, kad vec ne smiju dovoditi prije 1 jula igrace, Arda i Vermalen svakako isticu im ugovori jos Rafinhu utopiti nekom i to je to. E sad od ovih: Rakitic, Vidal, Coutinho, mislim da ce jedan 100 % da ide a najvjerovatnije i dvojica. Ostane jos Malcom da se vidi sta s njim pogotovo ako dodju i Neyo i Grizi.

I super, kad uzmes u obzir kakvog si skarta samo imao:

Digne
Arda
Vermalen
Rafinha
Gomes
Denis

Oslobodit malo platni spisak.
27.10.2020

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 29 jun 2019, 20:24

Ricardo Rodriguez, Milan, lijevi bek. Navodno se povezujemo sa njim? Ukoliko je istina da postoji šta tu, šta vi mislite. Samim tim što je lijevi bek ja sam za, al' iskreno ne mogu reći da sam gledao dosta utakmica Milana, tako da nemam pojma kakav je igrač.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 29 jun 2019, 20:33

Upravo to sto kazete sam mislio jucer spomenuti ali sam zaboravio,

Neymar je placen 225mil, i nakon 2 godine psg hoce da ga proda? Ako je istina onda tu neato jako smrsi jer psg ne prodaje ninosrednje igrace...

Da li tu nesto smrsi ili je preocito? Evo hajmo pogledati zadnje 2 godine Neymara... dosao je da se sa njim napravi taj zadnji korak i osvoji liga prvaka... i sta se desilo? U obje godine kad je bio najpotrebniji inkad se poceo igrati ozbiljan nogomet (KO lige prvaka) ozlijedio se...i u te 2 godine nista znacajnije nije napravio od Cavania i Mbapea... cak sto vise najavlivalo se da ce prelaskom u psg napasti ronalda i messija za tron najboljeg igraca, haj recite je li bio imalo blizu tome? Pa Messi se borio sa njegovim timskim kolegom oko najboljeg strijelca a neymar se nigdje nije spomenuo a evo vec svije godine prosle... 4 godine u barceloni i 2 u psg-u (6 godina je u evropi) najbolja ligaska sezona mu je bila kad je zabio 24 gola za barcelonu, u prvoj godini za pag zabio 19 a u drugoj 16... on je samo jedan nelos igrac koji je jako izvikan... taj sav novac sto se treba za njega uloziti ja bih dao za mbape pa cak I vise ga platio od neymara

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 jun 2019, 20:38

Mbappe definitivno precijenjen igrac, mislim naravno da je top klasa, ali sad da ga se stavlja u rang Messija i Ronalda daj bolan. Mbappe na postavljenu odbranu- igrac manje na terenu, najbolje se to vidjelo na Bernabeu.

5 jula predstavljanje Frenkija :salut:
27.10.2020

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 jun 2019, 21:03

Evander je napisao/la: Zato sto od nezadovoljnog i nemotivisanog igraca nista nece imati.
Neymar je odlucio otici i tu je kraj price. Seik ga samo moze kao zatvorenika drzati, a od toga nema nista. PSG bi ispastao sa tim.
Veratti, Marquinhos, Thiago Silva.
Svi odlucili otici, italijan lafo nije ni trenirao kad se primakao kraj ugovora svi su imali priliku uraditi isto što i Rabiot i svi su slatko potpisali novi.
Isto ce tako i Neymar al' za dvije godine kad uđe u zadnju godinu ugovora.
Don't hate what you don't understand.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 jun 2019, 21:15

let3 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Ali sta ima od toga?
Ti kažeš, citiram "Neymar je odlucio otici i tu je kraj price."
A upravo zato i postoje ugovori ;) da ne može otici kad se njegovom qrcu navije čejf da ide....eto ja odlucio da sad idem i što kaže Đuro vozdra levati, otpušteni ste :salut: :lol: hehe e nece to moci tako jaro.
Nemyar ima aktuelni ugovor za Parizom do 30.06.2022. Znaci, još tri godine rintanja za šeika.
Neymar je mogao reci vozdra Barceloni jer mu je ugovor to dozvoljavao.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jun 2019, 21:21

jasmin10 je napisao/la: Neymar je mogao reci vozdra Barceloni jer mu je ugovor to dozvoljavao.
Slažem se.
Neymar je mogao reci Barci vozdra, jer je imao klauzulu kakvu je imao. Što nije bio neki narocit problem za šeika Nassera.
I ko je za to kriv ? da nismo mi forumaši :crazy: e zato sad i Dembele ima 400 miliona otkupnu klauzulu :urnebes: ali što bi rekli srbi Kasno Marko na Kosovo stiže :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 jun 2019, 21:45

Rijetkost je da igrac ostane onda kada zeli otici, bas rijetkost. Mozes ti zadrzat njega godinu, ali prije ili kasnije on ce da ode. X primjera. Igraci nisu robovi.
27.10.2020

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 29 jun 2019, 22:24

Izgleda da klub nema nikakve namjere prodavati Dembelea.. To ipak nesto govori, da i dalje vjeruju u njega. Mislim da je iduca sezona biti il ne biti. Ne mora on dati 30 golova i 15 asistencija, ali nek pokaze da je igrac za Barce.

Al' je Abidal poceo da reda francuze u Barcu :D Vala mogao je dovesti i ovog malog Aouara :ljepota:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 jun 2019, 23:01

Tesnjak1991 je napisao/la:Ricardo Rodriguez, Milan, lijevi bek. Navodno se povezujemo sa njim? Ukoliko je istina da postoji šta tu, šta vi mislite. Samim tim što je lijevi bek ja sam za, al' iskreno ne mogu reći da sam gledao dosta utakmica Milana, tako da nemam pojma kakav je igrač.
Pratio sam njega dok nije prešao u Milan. Za vrijeme provedeno u Wolfsburgu meni je djelovao kao solidan bek.
Ne znam kakva li je situacija sa Filipe Luisom više :think:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 jun 2019, 23:42

Debeloj ublehi se ovim penalom na najgori mogući način vratilo ispišavanje po klubu ove sezone. :urnebes:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 29 jun 2019, 23:46

Vrlo bitan podatak za buduce debate.

U Spaniji igrac mora imati Relase Clause u Francuskoj i ostalim zemljama ne mora !!!

P.s. Neymaru ne halalim nijedan sekin rodjendan
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 jun 2019, 23:48

Suarez ne lici na igrača. Nabit nogom cim prije.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 jun 2019, 23:51

SK3 El Clasico
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.