Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Daj danas neki tiket što igraš kvote 2-3.ado899 je napisao/la:Jucer 69KM u plusu tri ista listica
Danas u plusu 74KM isto tri listca
Sutra u nove pobjede
Cuj bjeda sto zele 20KM ,pa sta treba ne uzet to kad daju?Treba kladionice da uvijek mi hranimo a kad oni "napokon " nesto daju odma je onaj sto to uzima bjeda?eedo je napisao/la:Koja navala u Zenici, u Aska Borića za ovaj bonus što danas dijele, +dobre proMOTORKE, mladi pičići![]()
Stoje ispred dvije, dobar dan, kladitel se kaže, evo reko upravo kreno tamo, evo vam kaže papir, pa stanite tamo u red da vas registruju imate 20KM bonusa. Ja uđo, kad tamo bjede ne možeš disat, reko ja njoj hladno tata došo po isplatu, nek se bjeda gura![]()
Kralju što si agresivan? Meni je bjeda uzrečica, ništa loše nisam mislio. Treba uzet i podržavam, više je bilo sarkastično bilo, ali eto, svako ima svoje shvatanje, živio i sretno, i da ako si iz Zenice, svakako u Aska Borića gasvan gall je napisao/la:Cuj bjeda sto zele 20KM ,pa sta treba ne uzet to kad daju?Treba kladionice da uvijek mi hranimo a kad oni "napokon " nesto daju odma je onaj sto to uzima bjeda?eedo je napisao/la:Koja navala u Zenici, u Aska Borića za ovaj bonus što danas dijele, +dobre proMOTORKE, mladi pičići![]()
Stoje ispred dvije, dobar dan, kladitel se kaže, evo reko upravo kreno tamo, evo vam kaže papir, pa stanite tamo u red da vas registruju imate 20KM bonusa. Ja uđo, kad tamo bjede ne možeš disat, reko ja njoj hladno tata došo po isplatu, nek se bjeda gura![]()
Kad su bjeda trebao si ti ljudima podjelit po cvaju da je stoje uredu,tebi je to haman nista (al u k.....)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo drugarelinho je napisao/la:Daj danas neki tiket što igraš kvote 2-3.ado899 je napisao/la:Jucer 69KM u plusu tri ista listica
Danas u plusu 74KM isto tri listca
Sutra u nove pobjede![]()
Imal kakav razlog za taj poduhvatgambler1899 je napisao/la:maritimo 2 11,00 kv bila da kliknem uplati zablokira par i 1-1 izbaci, ali i dalje je dobra kv 3.50
cisto na osjecajeedo je napisao/la:Imal kakav razlog za taj poduhvatgambler1899 je napisao/la:maritimo 2 11,00 kv bila da kliknem uplati zablokira par i 1-1 izbaci, ali i dalje je dobra kv 3.50
Nemoj to, imam Baskoniju na 6 tiketa.eedo je napisao/la:Makabi bi vrlo lako mogao dobiti, vrijeme je više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.