Gledao sam farmu davno dok je bio ziv Ekrem rahmet mu dusi.
Kad su on i memo gledali u rizu

Joj gladan sam, mogao bi šta iz pekare, šta ima na meniju? osim kifli.MocMahale444 je napisao/la:Ne, gledam parove u pekari.
Nisam pekar koji nocu radi (bd)prisonbreak je napisao/la:Joj gladan sam, mogao bi šta iz pekare, šta ima na meniju? osim kifli.MocMahale444 je napisao/la:Ne, gledam parove u pekari.
Od cega cuvas?MocMahale444 je napisao/la:Nisam pekar koji nocu radi (bd)prisonbreak je napisao/la:Joj gladan sam, mogao bi šta iz pekare, šta ima na meniju? osim kifli.MocMahale444 je napisao/la:Ne, gledam parove u pekari.
Cuvar
moraš i stajati, nije to dobroMocMahale444 je napisao/la:Nemam pojma. Rekli mi stani ovdje i gledaj okolo.
Reko jel se placa? Vele jasta i eto.
Oko sokolovo.
Ljakse i ovaj i onaj. Samo sto majmun iz sipova **** onog pastira.bihuzur je napisao/la:ko je veci zmaj..ramiz il ovaj iz sipova?
dobar je memoprisonbreak je napisao/la:moraš i stajati, nije to dobroMocMahale444 je napisao/la:Nemam pojma. Rekli mi stani ovdje i gledaj okolo.
Reko jel se placa? Vele jasta i eto.
Oko sokolovo.
isto nas hebib za usrefaprisonbreak je napisao/la:Wesley Sneijder: "Eto'o je igrao na ljevom krilu pod vodstvom Mourinha. Kada je u klub stigao novi trener i zatražio od njega da igra na toj poziciji, on je odgovorio: 'ne, tamo igram samo za Mourinha'."
bihuzur je napisao/la:isto nas hebib za usrefaprisonbreak je napisao/la:Wesley Sneijder: "Eto'o je igrao na ljevom krilu pod vodstvom Mourinha. Kada je u klub stigao novi trener i zatražio od njega da igra na toj poziciji, on je odgovorio: 'ne, tamo igram samo za Mourinha'."
Nemogu da vjerujem da Tan toliko stedi mater **** pa nece u mezar ponijet milijarde u pm. TAN WE NEED NEW MONEY
bihuzur je napisao/la:isto nas hebib za usrefaprisonbreak je napisao/la:Wesley Sneijder: "Eto'o je igrao na ljevom krilu pod vodstvom Mourinha. Kada je u klub stigao novi trener i zatražio od njega da igra na toj poziciji, on je odgovorio: 'ne, tamo igram samo za Mourinha'."
SDA vecerastuzlak1987 je napisao/la:Zenicani cujem da ste napunili arenu jel to Bosna ili Celik igrao?
avenija je napisao/la:SDA vecerastuzlak1987 je napisao/la:Zenicani cujem da ste napunili arenu jel to Bosna ili Celik igrao?
Sutra SDP
Ne znam zasto svi pocinju kampanju iz Zenice, izgleda da se kod nas lomi cijela stvar, samo da hoce proci ovi izbori sto prije