pitara je napisao/la: ↑13 avg 2023, 11:19
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:59
pitara je napisao/la: ↑13 avg 2023, 10:52
Mene to ubi majke mi, Dal kakav god da je bio za Traku i Šahinovića je fudbaler, ovom se **** sve a ove trebam da podržavam, smiješno majke mi.
Poštujem da Buljubašića treba podržati i davati mu šansu, ali ova dva su imali šanse koliko hoćeš i vidiš da ne znaju, i meni je žao jer su naša djeca al hebi ga kad ne znaš.
Numan Kurdić je za Traku Puyol, Trako sem što je **** još je seljačina, prošlu utakmicu svadja se sa nekim sa Istoka, ovu sad napada onog malog što lopte dodaje ispred Zapada.
Brate Dal je bio bezobrazan umisljen i uticao je na tim kompletan. Trako je stoper koji ima 19 godina, i tanak je, ali se ne qurci kao doticni ebo vas dal. Jos ga niste prezalili
Okej, posto smo Dalu hajmo slobodno i Traki i Sahinovicu nastaviti
Ma ko mu **** mater ne ponovio se više, ne žalim ga ni sekunde.
Evo ja tebe pitam da je Dal ušao u konflikt sa istokom kao Trako šta bi bilo?
Evo nek mene stavi da igram neću se ni ja qurciti pa me podržite svi.
Poetna je da je Dal kakav god bio doprinosio ekipi više od navedenih, a traži se neka podrška za njih, koji je razlog da im dajem podršku kad vidim da ne znaju niti će ikad znati i biti nivo da igraju za FKS?
Za razliku od Trake Dal je bio igrac oko kojeg se citava igra bazirala i neka je ali ako si vec dobio tu ulogu cijeni to, bori se itd itd i bio kapiten iako si upitne zasluge, sto odnosom prema klubu, navijacima, saigracima. Citava ekipa je bila, samo instrument u njegovim rukama, a uzasno je svirao.
Na kraju Trako se bori i gine l a to sto grijesi, sto i ja kazem, mozemo pripisati i neznanju a i drugim faktorima. Ja kazem da su drugi. kao u npr situaciji sto je neko opisao, kad je isao u blok igracu na vrh kaznenog prostora. Ne slazemo se da je ispravno postupio jer mnogo oklijeva vj radi straha od kiksa. Razmislja previse i dok razmisli zakasni. U onoj situaciji je npr trebao mnogo ranije startati na igraca/loptu a ne tek kad je skoro usao u 16. Fali hrabrosti, odvaznosti i podrske, kao sto je Buljubasicu na pocetku meca falilo, pa svaki drugi pas nazad na siguricu. Zasto? I Trako isto.. nekad je biti los dobar samo stanje uma.
Ps: ne znam za sukob s istokom, to mu ne treba ni najmanje. Sad se lomi njima u glavama, tako tim mladjim igracima. Ne znam otkud im to, npr Hamzi, njemu?