Goosman je napisao/la:Sreca pa su branioci bili tuHordashBistrik je napisao/la:Dali manjejaki navijaju za BiH protiv irske jer se njihov sef borio da ove drzave uopste ne bude
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Lavordzije pitari su bas zaprave papisti.Goosman je napisao/la:Sreca pa su branioci bili tuHordashBistrik je napisao/la:Dali manjejaki navijaju za BiH protiv irske jer se njihov sef borio da ove drzave uopste ne bude
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
sram ga bilo, slika se sa papom dok jadni oda rizikuje zivot paleci grbavicuGoosman je napisao/la:Sreca pa su branioci bili tuHordashBistrik je napisao/la:Dali manjejaki navijaju za BiH protiv irske jer se njihov sef borio da ove drzave uopste ne bude
Čovjek minirao Grbavicu da joj ARBiH ne može prići, a danas heroj istog tog stadiona koji je minirao. Kako Oda, daj nam recept za uspjeh...bihuzur je napisao/la:sram ga bilo, slika se sa papom dok jadni oda rizikuje zivot paleci grbavicuGoosman je napisao/la:Sreca pa su branioci bili tuHordashBistrik je napisao/la:Dali manjejaki navijaju za BiH protiv irske jer se njihov sef borio da ove drzave uopste ne bude
Papanski klub u papskoj državibihuzur je napisao/la:sram ga bilo, slika se sa papom dok jadni oda rizikuje zivot paleci grbavicuGoosman je napisao/la:Sreca pa su branioci bili tuHordashBistrik je napisao/la:Dali manjejaki navijaju za BiH protiv irske jer se njihov sef borio da ove drzave uopste ne bude
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Ministarstvo mu gradi novi ispod Merdžan Glave na koji će biti i naslonjena zapadna tribina.Rigoletto je napisao/la:Ima li Ministarstvo za raseljena lica nadleznost nad klubovima, da nekako vrate Velez pod BB?Beton je napisao/la:Shulle, zvao me jaran iz Ministarstva za raseljena lica i kaže da si dobio donaciju za povratak u Vareš. Ne moraš više živjeti kao podstanar u Ortijesu i što je najbitnije ne može te više niko siliti da navijas za Svinjski, selam i nema na čemu.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Danas je dan zalosti u s irskoj i na grbavici

- MocMahale444
Uz vas sam drugovi pitari, Atalanta ce proci, al sarajevo nikada. #uListicuNikad!!

Novi papamobil ima twin turbo
Prvi put 1997 godine je boravio u Sarajevu.
Munja nebeska, poziva na mir.
Tobe sram te bilo
Tobeti vojvodo jel verujes u Allaha?
Nikad nam nisi odgovorio..
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
lisander je napisao/la: Papanski klub u papskoj državi
HNK Željeznica
Ti mozes samo bananu dobit.Beton je napisao/la: Čovjek minirao Grbavicu da joj ARBiH ne može prići, a danas heroj istog tog stadiona koji je minirao. Kako Oda, daj nam recept za uspjeh...
💩💩
- MocMahale444
Beton odvede ti temu pogresan pravac. Nemoj srati neki dan si pametovao o postenju. Reko evo opametio se.
- MocMahale444
Aza legenda Tuzla sitija. Zakaze tekmu s ekipom iz Subotice u Nedelju
kralju.
Mislis na ovog gospidina?MocMahale444 je napisao/la:Aza legenda Tuzla sitija. Zakaze tekmu s ekipom iz Subotice u Nedeljukralju.
💩💩
- MocMahale444
Goosman je napisao/la:Mislis na ovog gospidina?MocMahale444 je napisao/la:Aza legenda Tuzla sitija. Zakaze tekmu s ekipom iz Subotice u Nedeljukralju.
Da taj, Aza Kamikaza!
Gledao sam to prosle sedmice.
Lik je ono sto pl treba. Nije halalio Slobodanki.
Rekao je yebat him mader more Azmir ibolje
Veliki gospodin,bas kakav prilici klubu kao sto je fk sloboda.MocMahale444 je napisao/la:Goosman je napisao/la:Mislis na ovog gospidina?MocMahale444 je napisao/la:Aza legenda Tuzla sitija. Zakaze tekmu s ekipom iz Subotice u Nedeljukralju.
Da taj, Aza Kamikaza!
Gledao sam to prosle sedmice.
Lik je ono sto pl treba. Nije halalio Slobodanki.
Rekao je yebat him mader more Azmir ibolje
💩💩
Tuzlazi da vas pitam, koji je pravi razlog pa ste otjerali Husica iz slobode?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Sam se pokupio jer je planirao da mu hrad prepiše stadion i da mu daje pare a da on nikom izvještaj ne podnosi.redbull93 je napisao/la:Tuzlazi da vas pitam, koji je pravi razlog pa ste otjerali Husica iz slobode?
Sad je član PDA tako da njegov odlazak nije ništa loše.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Moram malo isprovocirati. Neki dan sam malo opominjao lažne mangupe. Provociranje je ok.MocMahale444 je napisao/la:Beton odvede ti temu pogresan pravac. Nemoj srati neki dan si pametovao o postenju. Reko evo opametio se.
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.